היי אנשים, דברים אחריםף, ומקודדים למיניהם.
אחותי חולה, ואני שומר עליה.
כיף
לרדת
שורה
אחרי
כל
מילה
או
משפט,
נכון?
היי אנשים, דברים אחריםף, ומקודדים למיניהם.
אחותי חולה, ואני שומר עליה.
כיף
לרדת
שורה
אחרי
כל
מילה
או
משפט,
נכון?
אמבריאון משוחרר מהפוקדור, קופץ לו לרגע עד שרואה את סנורלאקס שחושב שזה מסיבת ריקודים. הוא מתחיל מהר את הקרב עם צוות כפול, אתה רואה לפחות 15 אמביראונים נמצאים בזירה ואפילו אתה לא יודע מי זה. סנורלאקס עומד במקום ולא עושה כלום. כל האמבירואנים רצים לעבר סנורלאקס, עד שהאמבריאון האמיתי מזנק יחד עם דופק אפל. מפיו של אמביראוון יוצא להביור שחור שטס לעבר סנורלאקס, אך מה שסנורלאקס עושה זה מהלך פשוט- שבירת לבנים ובולם את המתקפה. אמביראון מזנק עם ציפורן אופל על סנוקלאקס, הציפורן פוגעת ישרות לסנורלאקס בטן, אך השומן פשוט עוצר את המתקפה ולסנורלאקס לא נגרם נזק!. סנוקלאקס מנצל את זה שאמביראון לידו, תופס אותו ונותן קפיצה. הוא שם את אמביראון מלמטה ונופל עליו עם חבטת גוף... אין אמביראון.
אתם עושים מ''ת בנו''ד?
אני לא זוכר כבר את מי בחרתי, אז אני אשים סתם פוקימונים.
"צא הראקרוס, תשתמש במתקפת מהירות, תסתובב סביב סנורלקס מהר, ואז כשתיהיה מאחורי הראש שלו, תשתמש בשבירת לבנים ומגה קרן!"
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
הרקרוס יוצא, מתחיל להסתובב סביב סנורלאקס מהר, סנורלאקס שם את ידו בצורה ישרה בעוד מפעיל אגרוף קרח- הרקרוס נתקע בו ונופל על הרצפה. סנורלאקס מפעיל חבטת גוף..
גלעד-
אתה צריך להגיב במשחק שלי
סקפטייל יוצא, מתחיל לרוץ במהירות עצומה. הוא מפעיל שאיבת ג'יגה, סנוקלאקס מפעיל מנוחה (rest). לא נראה כ"כ שהשאיבת ג'יגה משפיעה על סנוקלאקס.
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 11-22-2011 בשעה 05:05 PM
צא טייראניטר, תרוץ אליו עם שבירת לבנים ואז התנגשות ג'יגה!
הזירה מתחלפת במקום אבנים לקרח. האם אתה נשאר עם המהלך שלך?
למה אתם עושים את זה פה?
כי אני לא רוצה לפתוח מ"ת של פוקימון ואני רוצה להוכיח שסנורלאקס יכול להיות חזק
סבבה..
טרייניטר יוצא, רץ עם שבירת לבנים. מה שמפתיע, שסנורלאקס משתמש במטרונום. יוצא לו זריזות. סוג של שובל כתום יוצאים מרגליו של סנוקלאקס, והוא משתמש בשבירת לבנים. סנוקלאקס מתחיל לטוס עם השובל הכחול שמאחורי רגליו ופוגע ישירות בטרייניטר (מי שיותר מהיר פוגע ראשון), טרייניטר מהמכה נופל על הקרח וסנורלאקס מפעיל חבטת גוף..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)