Pokemon GO
עמוד 97 מתוך 109 ראשוןראשון ... 47879596979899107 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,441 עד 1,455 מתוך 1621
  1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pizza צפה בהודעה
    שמע, איש לא אמר שיאשיהו מצא חומש מלא. אם אני זוכר נכון לא כתוב בתנ"ך את יאשיהו אומר "מצאתי ספר חומש מלא שכולל את חמשת הספרים מבראשית לדברים". וזה לא ממש הייתה חזרה בתשובה, לדעתי הוא קצת שינה דברים ולכן אני לא יודע אם לקרוא לזה חזרה בתשובה של ממש.
    ובקשר לנביאים והחכמים, לא ידוע לי על נביא שהתייחס למציאת ספר התורה ואם התיאוריה שיאשיהו כתב את ספר התנ"ך נכונה הרי ברור כשמש שאותם החכמים כתבו אותה, אני בספק אם יאשיהו התמצא בכל המצוות וכל הפלפולים של התנ"ך. אני גם רוצה להזכיר שמדובר במלך- מי שמעצבן מלך דינו מוות. יתכן שזו הסיבה ל"שתיקת הנביאים". או אולי שהם כל כך שמחו על החזרה לתשובה שהם ויתרו לו על הקטע הזה.
    ממש לא.
    מה שקרה שם זה שמישהו מצא את הספר בבית המקדש (כששיפצו אותו) והוא פנה למזכיר של המלך (בחשש רב, כי הוא לא ידע מה לעשות) ואמר לו מה היה כתוב בספר תורה (במקום שבו הוא היה גלול) ושאל אותו מה לעשות.
    המזכיר (שאני לא זוכר מי זה היה) גם כן פחד מאוד ולכן במקום לפנות מיד למלך הוא פנה לשפן, הסופר של המלך, בחשש עם אותן השאלות.
    בסוף זה הגיע ליהושיהו שגם כן ממש נלחץ ממה שהיה כתוב בספר תורה.
    כולם ביחד פנו במשלחת אל חולדה, שהייתה הנביאה ביימים ההם, ושאלו אותה מה המשמעות של זה שספר התורה היה פתוח באותה הנקודה, והיא אמרה שהמשמעות של זה היא שה' יגלה את יהודה אם ימשיכו במעשיהם הרעים.
    בעקבות כך יהושיהו משביע את העם ומחזיר אותו בתשובה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    הללו את המאליכ של סדום, הללוהו!
    באיזו שפה כתובה התוכנית בחתימה שלך?
    NYO HO HO BITCH

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    ממש לא.
    מה שקרה שם זה שמישהו מצא את הספר בבית המקדש (כששיפצו אותו) והוא פנה למזכיר של המלך (בחשש רב, כי הוא לא ידע מה לעשות) ואמר לו מה היה כתוב בספר תורה (במקום שבו הוא היה גלול) ושאל אותו מה לעשות.
    המזכיר (שאני לא זוכר מי זה היה) גם כן פחד מאוד ולכן במקום לפנות מיד למלך הוא פנה לשפן, הסופר של המלך, בחשש עם אותן השאלות.
    בסוף זה הגיע ליהושיהו שגם כן ממש נלחץ ממה שהיה כתוב בספר תורה.
    כולם ביחד פנו במשלחת אל חולדה, שהייתה הנביאה ביימים ההם, ושאלו אותה מה המשמעות של זה שספר התורה היה פתוח באותה הנקודה, והיא אמרה שהמשמעות של זה היא שה' יגלה את יהודה אם ימשיכו במעשיהם הרעים.
    בעקבות כך יהושיהו משביע את העם ומחזיר אותו בתשובה.
    זו כמובן הגרסה של התנ"ך בספר מלכים ב', משמע גרסתו של יאשיהו. מלכים ב' נכתב ע"י חכמים בתקופת שלטונו של כל מלך ומלך. אם המלך היה כמו יאשיהו ועשה דברים כמו להחזיר את העם בתשובה שהחכמים אוהבים היו כותבים עליו טוב ואם לא אז לא. יאשיהו עשה דברים שהם אוהבים אז הם כתבו את מה שהוא ביקש מהם, במיוחד כפי שציינתי אם החכמים בעצמם כתבו גם את ספר דברים וגם את הפרקים של יאשיהו בספר מלכים (מה שמאוד מאוד סביר). במילים אחרות זה הגיוני ביותר שספר דברים הוא "זיוף" מאוחר יחסית.

עמית-
    בשפה C, לא יודע איזו גרסה.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    ידעתי שזה מה שתעשה עם הזרעים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקפטייל! רעידת אדמה! ואל תתבלבל סנורלקס יצא תשלח אליו זרע יניקה ותשתמש שוב בשאיבות גיגה.
    ספטייל מתחיל בזינוק על לרעידת האדמה, אך לפתע, סנורלאקס טס כמו מטאור מתוך האדמה וביחד עם ספטייל מתנגש בתקרה (סנורלאקס השתמש בהתנגשות ג'יגה), שניהם מתחילים ליפול וסנורלאקס מפעיל אגרוף קרח, היד שלו מתמלאת בנוזל מימי שפוגע ישירות בספטייל, ועם כל התנופה של ה-למעלה למטה האגרוף מרסק את ספטייל על הרצפה, שסנורלאקס נופל עליו. "סנורלאקס!" הוא צועק, משגר להביור לשמיים.

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    זו כמובן הגרסה של התנ"ך בספר מלכים ב', משמע גרסתו של יאשיהו. מלכים ב' נכתב ע"י חכמים בתקופת שלטונו של כל מלך ומלך. אם המלך היה כמו יאשיהו ועשה דברים כמו להחזיר את העם בתשובה שהחכמים אוהבים היו כותבים עליו טוב ואם לא אז לא. יאשיהו עשה דברים שהם אוהבים אז הם כתבו את מה שהוא ביקש מהם, במיוחד כפי שציינתי אם החכמים בעצמם כתבו גם את ספר דברים וגם את הפרקים של יאשיהו בספר מלכים (מה שמאוד מאוד סביר). במילים אחרות זה הגיוני ביותר שספר דברים הוא "זיוף" מאוחר יחסית.

עמית-
    בשפה C, לא יודע איזו גרסה.
    בטח לא #C...
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    אני אשתגע אם שלומי לא יתחבר היום לפורום.

7. היכל התהילה
    חזרתי

8. משתמש מנוסה
    כמה דברים לא נכונים ביותר.
    נביאים כתבו את כל הספרים. נביאים היו בערך היחידים שלא פחדו מפני המלכים (ראה ערך אליהו, גד, נתן, שמואל, חיזקיהו, חולדה ועוד ועוד...)
    נביאים כתבו בספרים הרבה מאוד על דברים רעים פרטיים וכלליים שעשו המלכים הכי טובים שהיו אי פעם (לדוגמא, דוד).
    ואם זה היה זיוף, אז הנביאים לא היו מרוצים מזה שיהושיהו מחזיר את העם בתשובה, כי הם רוצים שהוא יחזיר אותם לעבודה האמיתית של ה', לא למשהו אחר, גם לא לעבודה אחרת של ה'.
    ראה דוגמא, הבמות ששימשו לעבודת ה', אבל לא באופן שה' ציווה, וזה היה פסול ואין אחד ששמח בזה אפילו שזה גרם לעם לעבוד את ה'.

ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי? צפה בהודעה
    ספטייל מתחיל בזינוק על לרעידת האדמה, אך לפתע, סנורלאקס טס כמו מטאור מתוך האדמה וביחד עם ספטייל מתנגש בתקרה (סנורלאקס השתמש בהתנגשות ג'יגה), שניהם מתחילים ליפול וסנורלאקס מפעיל אגרוף קרח, היד שלו מתמלאת בנוזל מימי שפוגע ישירות בספטייל, ועם כל התנופה של ה-למעלה למטה האגרוף מרסק את ספטייל על הרצפה, שסנורלאקס נופל עליו. "סנורלאקס!" הוא צועק, משגר להביור לשמיים.
    זה לא בסדר שהעלמת את התור שסנורלקס צריך לחכות במשך חפירה (וסקפטייל היה יותר זריז מסנורלקס כי הוא השתמש כבר פעמיים בזריזות עוד קודם).
    טוב, שנינו יודעים שניצחתי, אבל מה שאתה לא יודע, זה שסנורלקס לא נחת על סקפטייל, כי הוא השתמש בחפירה בעצמו.
    אחר כך הוא השתמש בסינטזה כדי להתרפאות ואז עם אגרוף מרוכז הוא פגע לסנורלאקס בפנים.
    הוא ניצל את הרגע וקפץ לסנורלקס על הבטן כמו טרמפולינה ואז השתמש ברעידת אדמה, היישר על סנורלקס!!! סנורלקס רועד כמו ג'לי עד שהבטן שלו מתפוצצת וסנורלקס מת.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    האמת, הגרלתי על מטרונום ויצא לי fly.... אז שהפעלת את הeq בעצם לא פגעת בו בכלל, ואז הוא ישר הפעיל dig כדי שלא תראה אותו ומאז את הג'יגה..

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הכנתי אנימציה~

בין הראשונות שלי, היא לא גמורה..

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי? צפה בהודעה
    האמת, הגרלתי על מטרונום ויצא לי fly.... אז שהפעלת את הeq בעצם לא פגעת בו בכלל, ואז הוא ישר הפעיל dig כדי שלא תראה אותו ומאז את הג'יגה..
    אז הייתי אמור להצליח עם רעידת האדמה.
    ואם הוא היה יוצא בדיג אז הוא היה מפספס כי סקפטייל ידע שהוא באדמה.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אממ גלעד?
    אפשר ת"ב בבקשה?

Spoiler ספוילר

13. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    לילה טוב לכולם
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

14. היכל התהילה
    ארווין ראית את הה"פ? עשית את מה שרשום שם?

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alon :P_hanpy צפה בהודעה
    אממ גלעד?
    אפשר ת"ב בבקשה?
    רק כי ביקשת יפה.
    זה נראה כמו סקווירטל של מסוג אש, וההנפשה, לא הבנתי מה הוא עושה.
    אני לא מבין מה המדדים להנפשה, אבל הפיק לא משהו וממש לא אופייני לך.
    עריכה:
    אביזי- שלח לי תגובה ונמשיך את הוויכוח המעניין מאוחר יותר. אני כבר הרבה יותר מידי זמן על האליל שנקרא "מחשב".

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 97 מתוך 109 ראשוןראשון ... 47879596979899107 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •