אנחנו רוצחי פוקימונים.
טופס הרשמה:
שם דמות:
נשק:
פוקימון שנוא:
שלי:
שם דמות:יונתן
נשק:אקדח לייזר
פוקימון שנוא: גרידוס
מגל:
שם דמות: צ'רקרו סרסור
נשק: רובה חשמלי(יורה חשמל)
פוקימון שנוא: פיפלאפ
"נו יונתן, זה רק סטארלי הוא לא מזיק" אומר ואז אסתכל על הסטארלי זוהר באור גדול ופתאום עומד מולנו גוש ג'לי סגול "דיטו, פוקימון ההשתנות, ניתן לרצוח אותו אך ורק שהוא מתחיל להשתנות לפוקימון אחר או בצורת פוקימון אחר" אמר פוקדע הרוצחים שלי בקול רובוטי וקודר "בוא נרצח אותו" אמר יונתן בהתלהבות וירה לייזר על דיטו אך לאחר שדיטו נפגע הוא פשוט השתקם מחדש "לא שמעת מה פוקדע הרוצחים אמר!?" אצעק עליו ואראה את דיטו מתחיל לגדול ולגדול ולגדול עד שהוא בגובה 20 מטר עם שבע אבני חן על פניו וטחב על ראשו ואחת מרגליו "נראה לי שהדיטו הזה נלחם נגד רג'יגיגאס" אומר בפחד "זו ההזדמנות שלנו" אמר יונתן "נרצח את דיטו בזמן שהוא בצורת רג'יגיגאס ואז אנשים יקנו את הגופה בהרבה מאוד כסף!" הוא אמר בהתלהבות "אתה צודק בהחלט" אמרתי ליונתן בזמן שראיתי אותו יורה לייזר על דיטו ויריתי עליו חשמל מה שגרם לו להשתתק "רג'יגיגאס!" הוא צעק והשתמש בסופר כוח על יונתן
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
קפצתי הצידה ויריתי עליו עוד מספר לייזרים מאחור.
הוא שאג מכאב, התכווץ חזרה לדיטו והתחיל לברוח. צ'רקרו קפץ על דיטו ומעך אותו, לאחר מכן הוא קם מהדיטו והדיטו השתנה לסטארפור גדול. כעסתי עליו והתחלתי לירות עליו צרורות של ליזרים ואתה חשמל, הוא שאג בכאב ונחת על הרצפה ולפתע הוא קם והשתמש עלי בניקור, נפגעתי קשה ועפתי אחורה.
"אל תדאג יונתן, יש לי אתזה" אמרתי והוצאתי פוכדור שחור עם פסים אדומים כדם "פוכדור הרג, זוכר באקדמיה לרציחת פוקימונים את שיעור "אביזרים לרציחת פוקימונים שהם לא הנשק שלך" או בקיצור ארפהלנ"ש?" שאלתי את יונתן "זה שכל הזמן ישנתי בו?" הוא ענה לי "בדיוק, בשיעור הזה לימדו אותנו על פוכדורי הרג, אלה פוכדורים מיוחדים שהורגים פוקימונים ברגע שהם לוכדים אותם, מיועד לפוקימונים חזקים במיוחד" אמרתי לו וזרקתי את הפוכדור על סטארביה/דיטו נידנוד ראשון, נדנוד שני, נדנוד שלישי, נתפס! "צא דיטו מת!" אמרתי והוצאתי את דיטו אך היה שם רק גוש ג'לי סגול וחסר חיים "ככה עושים את זה" אמרתי בשחצנות ליונתן
STM= system to manage
'חנון' אחשוב לעצמי ואמשיך ללכת יחד איתו.
אנחנו הולכים כמה זמן ולפתע קופץ עלינו פיפלאפ משום מקום. "פיפלאפ, לא!" אני שומע ילדה ומסתובב.
אני רואה נערה די חתיכה רצה ומחבקת את פיפלאפ "אתה בסדר?" היא שואלת את פיפלאפ "חשבתי שלא אמצא אותך" היא ממשיכה. 'לא!' חשבתי 'היא אוהבת פוקימונים, בזבוז של נערה שווה אבל פיפלאפ חייב למות!' אחשוב ויתפתח בתוכי קונפליקט 'אני רוצה לרחם על הבחורה החתיכה או לרצוח את הפיפלאפ, מה אני עושה, מה אני עושה?'
'אני אעזור לך, תהרוג את פיפלאפ ואם צריך אז גם את הנערה!' אשדר ליונתן במחשבות 'איך נכנסת לי למחשבות?' שאל אותי יונתן 'תן לי לנחש, ישנתי באיזה שיעור שקיבלנו מכשיר ובלה בלה בלה נכון?' שאל אותי יונתן 'בערך' עניתי לו 'עכשיו תתכונן' אמרתי לו 'להתכונן למה?' הוא שאל אותי 'לזה!' אמרתי לו וחשמלתי את הנערה והפיפלאפ שלה
STM= system to manage
'יאי' אחשוב שהפיפלאפ נשרף למוות 'תראה את זה' אגיד במחשבות שלי ואזרוק על הנערה והפילאפ פוכדור שחור עם האות H "זה היה בשיעור שאתה ישנת" אני מסביר "זה כדור מיוחד שמסוגל ללכוד בני אדם ופוקימונים. הכדור הורג את הבנאדם והפוקימון כשהם בפנים אבל הם צריכים להישאר בפנים לפחות 10 דקות אבל בזמן הזה נוכל להכין עוף" אגיד.
STM= system to manage
אני מסתכל על הסיר בהנאה ובינתיים בועט בגופה של ג' יפית.
לאחר 8 דקות העוף מוכן ואני אוכל אותו בהנעה ואז יורק אותו בגועל. ג' יפית פרסמה את זה, למה ציפינו?
אני מסתכל בשעון ומגלה שעברו 10 דקות! אני מוציא את הנערה ופיפלאפ המתים מהפוכדור ועורם אותם על ג' יפית ואז לוקח את הדיטו וערום אותו עליהם "מדהים, אה?" אני שואל צ'רקרו
STM= system to manage
אנחנו מתעוררים למחרת. אני קם ויורה בשלושה סטארלים בשביל להתחיל את היום שלושתם צונחים על הרצפה חסרי חיים. צ'רקרו קם לאחר כמה דקות ומסתכל על הסטרלי בעייפות "ארוחת בוקר?" שאל הנהנתי והנחתי את כל הסטארלים על מחבת.
"לך לחפש תבלינים או פוקימונים לשים בצד, סטארלי יבש זה לא טעים תמצא אפילו דם ווידל או משהו, זה אחלה רוטב" אני אומר.
"אני מעדיף גלידת וניליש" אמרתי ליונתן ויצאתי לחפש פוקימונים, בדרך חשמלתי הרבה פוקימונים כגון קטרפי, ווידל, רטטה ופידג'י אך לבסוף חשמלתי וניליש ולקחתי אותו ליונתן "גלידת וניל, טעים" יונתן אמר במבט קניבלי ופתאום בא מאמן צעיר, נמוך עם משקפיים מוזרים "אני מקס, בנו של נורמן מנהיג מכון פטלבורג בהואן ואתם מחזיקים את הוניליש שלי חצי מת!" הוא צרח עלינו "היי, אני מכיר אותך, אתה צ'רלו, אתה אדיר! ניצחת בכל המכונים בהואן עד שהפיפלאפ של ג'ון, מנהיג מכון סטופוליס ניצח אותך ומאז לא ראו אותך יותר" הוא אמר לי בהתלהבות "צ'רלו? מכונים? אתה בטח צוחק, זהו צ'רקרו חברי הטוב ורוצח פוקימונים" הוא אמר ואת החלק האחרון הוא אמר במבט רצחני "אני מצטער יונתן אבל.. זה נכון, מאז שהפסדתי לו אני שונא את פיפלאפ ובכלל פוקימונים, אז רצחתי את הפוקימונים שלי, הנה תראה" אמרתי לו והוצאתי מהתיק שלי כרטיס מאמן
STM= system to manage
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)