Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אהבתי את השם עמית.
    טופס הרשמה:
    שם משתמש-
    שם במשחק-
    מפלצת דו-קרב [לא זהה למפלצת,אבל חשוב שיהיה דומה למשל "Elemental Hero Spakeman" שיקרא "ספארק" או משהו בסגנון].
    התקפה-[התקפה אחת שמתאימה למפלצת].
    הערות-

Horus
    שם משתמש-Horus
    שם במשחק-פלמזוס.
    מפלצת דו-קרב-"Destiny Hero Plasma".
    התקפה-"Bloody Fears".
    הערות-רק אני ועמית משחקים אז לא לשאול אם אפשר

Steve The Monkey
    שם משתמש-Steve The Monkey
    שם במשחק- בלור.
    מפלצת דו-קרב- Blue eyes white dragon
    התקפה-blue flare strike
    הערות-

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    שם משתמש-Steve The Monkey
    שם במשחק- בלור.
    מפלצת דו-קרב- Blue eyes white dragon
    התקפה-blue flare strike
    הערות-
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    *תקשיב שכחתי להגיד לך,אנחנו דמויי אדם עם היכולות של המפלצות,דומה למ''ת של דניס רק עם מפלצות דו-קרב K?ותרשום את זה בעבר,תשקיע ותכתוב מה קורה איתי...
    השמש העירה את על מפתן הדלת של אחוזת האימונים של "Dark Magician" מאהד [ביוגי הו המקורי,בעונה חמש הוא אחד משומריו של פרעה-אתם,בסופו של דבר הוא הפך להיות דארק מג'ישן] שהיה בעל שריון קסמים סגול,שרביט ירוק עם אבן ירוקה בהירה עשויה יהלום,מאהד עצמו היה קריח וזקן מאוד,הוא אמר לנו:"פלזמוס ובלור,שלושת המלכים האפלים הוציאו את צבא השדים האיום לתקיפה על הכפר הראשון,בלאקאי הודיע לי שהוא ראה את אורו,העכביש האדום בצורת האנוש שלו,מה שאומר שהם לא השיגו את כוחם המלא,אנחנו צריכים לאסוף את 12 האבנים,כול אבן מפוזרת במימד או במקום אחר,לא ידוע לי".
    "אבל לי ידוע" נשמע קול צרוד היה זה Yata-Garasu,העורב הסגול שקשור לקלף ה-"Spirit" לידו עמדו כחמישים "Blackwing Blizzard the Far North" מוכנות לתקיפה.
    בלור מלמל לי:"מוכן פלמזוס?"

4. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horus צפה בהודעה
    *תקשיב שכחתי להגיד לך,אנחנו דמויי אדם עם היכולות של המפלצות,דומה למ''ת של דניס רק עם מפלצות דו-קרב K?ותרשום את זה בעבר,תשקיע ותכתוב מה קורה איתי...
    השמש העירה את על מפתן הדלת של אחוזת האימונים של "Dark Magician" מאהד [ביוגי הו המקורי,בעונה חמש הוא אחד משומריו של פרעה-אתם,בסופו של דבר הוא הפך להיות דארק מג'ישן] שהיה בעל שריון קסמים סגול,שרביט ירוק עם אבן ירוקה בהירה עשויה יהלום,מאהד עצמו היה קריח וזקן מאוד,הוא אמר לנו:"פלזמוס ובלור,שלושת המלכים האפלים הוציאו את צבא השדים האיום לתקיפה על הכפר הראשון,בלאקאי הודיע לי שהוא ראה את אורו,העכביש האדום בצורת האנוש שלו,מה שאומר שהם לא השיגו את כוחם המלא,אנחנו צריכים לאסוף את 12 האבנים,כול אבן מפוזרת במימד או במקום אחר,לא ידוע לי".
    "אבל לי ידוע" נשמע קול צרוד היה זה Yata-Garasu,העורב הסגול שקשור לקלף ה-"Spirit" לידו עמדו כחמישים "Blackwing Blizzard the Far North" מוכנות לתקיפה.
    בלור מלמל לי:"מוכן פלמזוס?"
    *ידעתי את כל הקטע עם מאהד..
    "ברור אחי!" אמר לי פלמזוס בהתרגשות "אנחנו הולכים לכסח לכולם את הצורה!" "יופי," אמר מהאד "אבל תזכרו שיש עוד מטרה חשובה.אם אתם זוכרים אורו לכד גם את Ancient Fairy Dragon בלוח אבן.אנחנו צריכים לשחרר אותה.היא כלואה בצורתה האמיתית לכן לא תהיה בעיה לזהות אותה."הנהנו אל מאהד ברצינות והתכוננו ללכת למשימתנו "רגע חכו!" אמר לנו יאטה-גראסו ועף אלינו במהירות כמו שתמיד עושה כששוכח משהו.העורב הסגלגל היה תמיד שכחן בנוגע לציוד למשימות,פעם אפילו הוא שכח לתת לרגולוס ציוד למשימה וכמעט יאטה היה מרק עוף."הינה, שכחתי להביא לכם את זה!" אמר לנו יאטה גאראסו.הוא נחת על האדמה והביא לנו כמה לוחות אבן קטנים ועליהם ציורים."אלו הם לוחות אבן שיעזרו לכ.הם קסמים ומלכודות שטרוקנה הכין בשביל שיעזור לכם להילחם.חלקם עוזרים לכם אך נותנים גם עזרה ליריב.חשוב שתקראו את מה שכתוב בתוך האבן בשביל להבין מה הקלף עושה."שנינו הודינו לעורב הנחמד,שמנו את לוחות האבן בכיס ורצנו למשימתנו.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    *הוא אמור להיות האויב LOL
    חמישים ואחת הציפורים התעופפו להם,מאהד אמר לנו:"תצאו לכפר השלישי,פסלי הדרקונים הולכים להיות טרף קל מאוד ליריבינו,בלור שני אחיך,בלו וקולד נכלאו בטירת האפלה,אם אתם רוצים להעיר את הדרקון האולטימטיבי אתם חייבים אותם" בלור מלמל בעצב:"אני יודע מאסטר" לקחתי את חרבי ואמרתי:"אני צריך גם את אחי דוגמאיוס,בשביל להעיר את דרקון סוף הגורל".
    "אני לא אתן לכם לעשות את זה" אמר הפולש המרושע [הוא לא מהטובים] "Skull Archfiend of Lighting" שלח אל המאסטר מתקפת ברק שפגעה בו ועילפה אותו,בלור מלמל עליי:"מוכן?" "תמיד" עניתי

6. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horus צפה בהודעה
    *הוא אמור להיות האויב LOL
    חמישים ואחת הציפורים התעופפו להם,מאהד אמר לנו:"תצאו לכפר השלישי,פסלי הדרקונים הולכים להיות טרף קל מאוד ליריבינו,בלור שני אחיך,בלו וקולד נכלאו בטירת האפלה,אם אתם רוצים להעיר את הדרקון האולטימטיבי אתם חייבים אותם" בלור מלמל בעצב:"אני יודע מאסטר" לקחתי את חרבי ואמרתי:"אני צריך גם את אחי דוגמאיוס,בשביל להעיר את דרקון סוף הגורל".
    "אני לא אתן לכם לעשות את זה" אמר הפולש המרושע [הוא לא מהטובים] "Skull Archfiend of Lighting" שלח אל המאסטר מתקפת ברק שפגעה בו ועילפה אותו,בלור מלמל עליי:"מוכן?" "תמיד" עניתי
    "קדימה בוא!" אמרתי לפלזמוס ושלחתי מתקפת להבת אש כחולה(אין לי כוח לאנגלית) אל סקול ארצ'פינד."אהה!" אמר המפלץ והשיב אלינו:"אני לא אתן לכם לעצור אותי מלהשתלט על שני העולמות!" והחזיר מידיו מתקפת ברקים אלי ואל חברי פלזמוס.חברי השיב במתקפת הפחדים המדמדמים.סקול ארצ'פינד לפתע שקע בהזיות של כל פחדיו,וביניהם שמע שירים של ג'סטין ביבר וראה טלטאביז(סליחה הייתי חייב).לפתע, הוצאתי לוח אבן קטן שעליו מצויר גרזן.על הלוח היה כתוב "אקס אוף דיספייר"(נכון שזה מתאים לאפוריה הקלף הזה?).לפתע, העורב הסגול גראטה הביא לנו צמידים.לפתע, מהצמידים יצא פס אבן וגראטה אמר לנו:"כך תוכלו להפעיל את יכולות האבנים.זה מבוסס על משהו מהעולם האנושי שנקרא דיסק דו-קרב.".לקחתי את האבן שמצויר עליה הגרזן והנחתי אותה על פס האבן.לפתע, האבן לא זזה משם והופיע מולי גרזן גדול במיוחד.כשאחזתי בגרזן הרגשתי שיש לי כוח עצום והיכיתי את סקול ארצ'פינד עם הגרזן והמפלץ נעלם.
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •