פעם? האם זו מחמאה? =0Originally posted by YoRt3m@Oct 22 2008, 05:23 PM
לא , הוא פשוט היה מהחבר'ה האלה פעם.
פעם? האם זו מחמאה? =0Originally posted by YoRt3m@Oct 22 2008, 05:23 PM
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
היה? :blink:Originally posted by YoRt3m@Oct 22 2008, 02:23 PM
אני לא יודע , אני פשוט לא רוצה לחשוד סתם.Originally posted by CharizardChan@Oct 22 2008, 04:23 PM
פעם? האם זו מחמאה? =0
כל הרברים בסילקרוד תפוסים כולם
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
Breaking Benjamin-Blow Me Away
Metallica-The day that never come
System of a Down-BYOB
מה שהמשתמש עם האייפי הדינאמי אמר :ביני:Originally posted by נדובי ההגי@Oct 22 2008, 05:24 PM
היה? :blink:
סתם, לא, אני משתמש טוב :יניב:
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
משתמש טוב?Originally posted by CharizardChan@Oct 22 2008, 02:24 PM
מה שהמשתמש עם האייפי הדינאמי אמר :ביני:
סתם, לא, אני משתמש טוב :יניב:
או שאולי היטמן הפסיק לעדכן באתר, אז אין לך כבר עדכונים להתלונן עליהם?
את המחשבות הלא חכמות במיוחד שלך אשמח אם תשמור לעצמך להבא ם:Originally posted by נדובי ההגי@Oct 22 2008, 05:25 PM
משתמש טוב?
או שאולי היטמן הפסיק לעדכן באתר, אז אין לך כבר עדכונים להתלונן עליהם?
ואין לי כבר שום דבר נגד נטע, אם אתה באמת רוצה לדעת ם:
סוד פ:Originally posted by נדובי ההגי@Oct 22 2008, 05:27 PM
ומי זה נטע?
סתם, אבל אני מניח שאתה יודע את התשובה, ופשוט לא רוצה להכיר בה עדיין.
היטמן המקסים שלך הוא נערה בת 15 ם:
למי משעמם???כמוני=]??
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
:XD:
לא אמרתם שהוא אור אוחנה או משהו כזה? אפילו היה איזה משתמש שהביא קישור לדף של היטמן (לכאורה) בפייסבוק.
אני לא יודע על מה אתה מדבר, אבל אשמח אם תעדכן אותי על זה ם::Originally posted by נדובי ההגי@Oct 22 2008, 05:29 PM
:XD:
לא אמרתם שהוא אור אוחנה או משהו כזה? אפילו היה איזה משתמש שהביא קישור לדף של היטמן (לכאורה) בפייסבוק.
חזרתי
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
שיט
סתם, מה אתה נעלס
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)