אני לא מאמין, Silver Fire נרשם עם משתמש וחושף שזה הוא מבלי להסתתר מאחורי איזה ג'ייקוב, ואתם לא מנדים אותו מהחברה? אני מתפלא עליכם לרעה, למרות שאחרי מה שהיה, לא ממש מתפלא...ממש לא
אני לא מאמין, Silver Fire נרשם עם משתמש וחושף שזה הוא מבלי להסתתר מאחורי איזה ג'ייקוב, ואתם לא מנדים אותו מהחברה? אני מתפלא עליכם לרעה, למרות שאחרי מה שהיה, לא ממש מתפלא...ממש לא
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כרגע רוב הפורום בתרדמת, אז לא צריך להתפלא יותר מדי...Originally posted by Aviv@Oct 22 2008, 07:17 PM
סילבר פייר-מה השם שלך?
ניצן-את לא מחוברת -.-
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אה, הייתי בטוח שזה יונתן אחר ם:Originally posted by Silver Fire@Oct 22 2008, 10:09 PM
הזכרתי לגלובאלים שהוא היה המשתמש שניהל לחצי דקה ופתח נושא פרישה מלא קללות P:
כנראה שמשתמשים כאלה לא רצויים בבלוק
במיוחד אם הוא לא מסוגל לומר פוקיבלוק
באמת מה השם שלך? :אנשור:
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
השם שלו זה ספיר...Originally posted by Black&White Cat@Oct 22 2008, 09:20 PM
סילבר פייר-מה השם שלך?
ניצן-את לא מחוברת -.-
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אוקייOriginally posted by Electrified@Oct 22 2008, 09:28 PM
השם שלו זה ספיר...
תודה ניר![]()
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
וזה היה לך כל-כך משנה כי...?Originally posted by Black&White Cat@Oct 22 2008, 10:32 PM
אוקיי
תודה ניר![]()
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
סילבר פייר זה ארוך...Originally posted by CharizardChan@Oct 22 2008, 09:37 PM
וזה היה לך כל-כך משנה כי...?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אביב!Originally posted by Aviv@Oct 22 2008, 09:17 PM
כמה זמן לא קראתי את תגובותיך מוכתמות-הדמעות
למה לעזאזל לא מחליפים לך חיתול באופן סדיר, למההההההההההההה
טוב סגרתי פה להיום, די יבש ם:
תשמע חיתולים זה הרבה כסף, עכשיו בתקופה של השפל בכלכלה, צריך לחסוך כמה שאפשר, לפחות אתה לא עושה את צרכיך ולא מכתים את החיתול שלך, אתה יודע, רק יצורים מכדור הארץ עושים את הצרכים שלהם, זה לא נכון לגבי יצורים מכוכב מאנפטה.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
מאנפטה?Originally posted by Aviv@Oct 22 2008, 07:54 PM
תשמע חיתולים זה הרבה כסף, עכשיו בתקופה של השפל בכלכלה, צריך לחסוך כמה שאפשר, לפחות אתה לא עושה את צרכיך ולא מכתים את החיתול שלך, אתה יודע, רק יצורים מכדור הארץ עושים את הצרכים שלהם, זה לא נכון לגבי יצורים מכוכב מאנפטה.
נשמע כמו כוכב שיש בו גבינות פטה (או איך שלא כותבים את זה)
אביב המאגניבOriginally posted by Aviv@Oct 22 2008, 07:17 PM
And If You Don't Know, Now You Know
ניצן תפתחי נו"ד כבר><Originally posted by nc_styles@Oct 22 2008, 09:56 PM
אביב המאגניב
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)