http://www.konami.com/yugioh/articles/?p=3195
זו כתבה שקונאמי עשו כאשר הם נזכרו לשנו את החוקים של XYZ ושם רשום
Leaves the Field”
This begs the question, do Xyz Materials ever “leave the field”? Once they stop being monsters and start being Xyz Materials, they’re no longer considered “cards on the field”, but they’re still sitting there right in front of you. When they’re detached, they go to the Graveyard which is something that most people consider “leaving the field”. So it seems, initially, that the card would leave the field twice. But then, you have to reconcile all of this with cards like Reborn Tengu that cannot activate their “leaves the field” effect when they are returned from the field to the Deck even though they clearly had to leave to get there. That’s why we included the section on “leaves the field”.
ועל זה אפשר להגיד BKSS
אני בספק שיעשו לו משהו מכמה סיבות
1) Tcg אקסלוסיבי מה שאומר שכרגע ליפן אין אותו... וזה בדרך כלל משפיע
2) בטורניר הגדול האחרון שייתקיים באירופה בטופ 16 טנגו הופיע רק 4 פעמים ואפילו לא מקום 1-2-3 (כי תכנית את שלושתם לקח אותו דק מגעיל של ארנב)
3) יש הרבה יותר קלפים יותר גרועים שצריכים ללכת
אני מצטער אבל אין סיכוי שסורסרר יחטוף שום הגבלה, סורסרר ב3 לא הפריע לאף אחד מהרגע שהוא יצא ואני לא חוש שהוא נמצא באף דק שהגיע לאיזשהו טופ אחרון, בטח שלא בשלוש או 2. יש לציין שב3 הוא גם קלף שיכול להיות מאוד תקוע, אפילו בדק עם מיל.
סקראפ יוגבלו? דק שלא עושה כלום לעולם לא יוגבל...
וxyz לא יורידו סתם לפחות עותקים אלא אם זה משהו מאוד בעייתי, ואז זה כבר יכול לרדת ל1. בוא נגיד שהמועמדים הגדולים הם דולקה ולאגיה.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
הוא מאוד שימושי אבל זו לא עילה להגבלה. בדרך כלל מגבילים משהו אם הוא קשור לקומבו קל מדי, או שהוא הופך את המשחק איתו למעט חד צדדי ולא הוגן, וכמובן שבירותו. דוגמאות הן פישבורג שבקומבו כל כך קל מביא את קוויזר אולי המפלצת החזקה במשחק, לאנצ'ר ב3 שהוא פשוט שבור[אני מאוהב בו אישית אנפרניטי אחד מהדקים שאני הכי אוהב ושהייתי מייצג את עצמי איתם Xd] וכו'. אף אחד גם לא שם סקראפ דרגון ביותר מ1, למה שיגבילו אותו במצב כזה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)