תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
חחחחחחחח אכן ודווקא לא הקטע פה זה לא להביא ראנק 8 אביב שים לב כל דואל שהיה לי נגמר בotk שלי זאת דק פשוט שבורה!:
אני מביא הירוגליף טופנידרגון שאני יכול לעשות לו זימון מיוחד כשליריב יש מפלצת ולי אין
אחר כך מקריב אותו ועושה זימון מיוחד shiyudragon עכשיו בגלל שהוא הוקרב אני מביא נורמל מונסטר רמה 6 WATTMER DRAGON מנצל תיכולת של shiyudragon והורס ק\מ ואז בזכות הירוגליף שהקרבתי אני מזמן עוד watt
3 מפלצות רמה 6 על הזירה בנתיים
אחרי זה אני עושה זימון רגיל לASETDRAGON ומשתמש באפקט שלו שהופך את כולם לרמה 6
עכשיו שים לב!
בזימון xyz מביא 2 atums אחרי זה מפעיל תיכולת של שתיהם ומביא 2 רד אייס עם 0 התקפה
בעזרת היכולת שלהם אני מזמן עוד איזה דרקון מהגרייב
אחרי זה עושה xyz עם הרייד אייס ומביא לזירה תxyz רמה 10 מפעיל תיכולת שלו ומוריד ליריב 2000
עכשיו מכיוון ששתי הatmus לא יכולים לתקוף אני פשוט מזמן על שתיהם תxyz של גאיה!
מצב זירה:
היריב עם 6000 נקודות
הזירה שלי:2 xyz gaia יש להם 2600 התקפה וכשהם תקופים מפלצת במצב הגנה ההפרש יורד מהנקודות חיים של האוייב
הxyz רמה 10 3000 התקפה
ועוד איזה הירוגליף בד"כ עם 2200 התקפה
וזאת רק דוגמא! יש מלא אופציות ואפשרויות נתונות שמביאות otk מהיר וחזק במיוחד(10,000 נזק בד"כ).
וואו חפירה אבל הייתי חייב =]
עזרת לי להבין קצת יותר איך הקומבואים שלהם הולכים, אבל גם הוכחת לי איזה דק שבור ויתרוני זה ואיך לא אשחק בו לעולם Xd זה מצטרף לשימוש בטורגייד ובראביט ברשימה השחורה שלי
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אבל הם תמיד מביאים.
ובתכלס הם מעצבנים בפני עצמם. עומר משקיע בזימון של 2 מפלצות וואטר מהיד ויוצר קומבו להביא אקסיד 3, מישהו עם סאמונר מונק זורק קסם מהיד להביא ראנק 4, ואלה פשוט זימון ויאללה הופס.
אגב תרצה להשתתף בטורניר השני שיהיה?
אביב
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
אה נפלא, אין עליך מור!
ואני על 4-0 עם הקאוס דרקונים מתוך 5 קרבות
---
לא עומר בדיוק ההפך, אמרתי שאתה משקיע בקומבו להביא אקסיד 3 כאשר משתמשי טורגייד עושים זאת בנורמל סאמון פשוט
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)