אני עוד מעט
אני עוד מעט
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
בתור ראשון Dad וסטארדאסט D=
השתמשתי בdestiny Draw ושלחתי Malicious לגרייב.
ואז בallure Of Darkness ושלפתי איתו Dad, עשיתי באניש לkrebons שהיה לי מתחילת התור ביד.
השתמשתי בemergency Teleport וזימנתי Krebons, השתמשתי ביכולת של Malicious בגרייב.
סינכרנתי לstardust Dragon, היו לי 2 מפלצות דארק בגרייב. (malicious וkrebons)
השתמשתי בfoolish Burial ושלחתי לגרייב Necro Gardna.
זימנתי את Dad.
ותור אחרי זה ניצחתי Xd
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
אני רוצה להכריז משהו.
בקרוב אפתח נושא חגיגי שיכריז על פתיחת ערוץ יוטיוב שלי.
אעלה בו סרטונים רק בשבילכם ולכם, ואני עובד שהסרטון הראשון יהיה דק מקורי שהמצאתי ואעשה עליו פרופיל ואצלם קרבות. לצערי בגרסא החדשה שלו לא צילמתי קרב ניסיון שהגעתי בו בתור אחד לזירה של 5 מפלצות אחת עם 6100 התקפה ואחת עם 4000 ם: מה זה? תגלו בקרוב.
נא לא לצפות בקרבות שלי עד אז שתישמר ההפתעה.
רוצה להכריז שצילמתי קרב מרהיב כאילו הקשו עליי והדק עשה משהו מדהים ואעלה את זה ביחד עם הפרופיל של הדק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חכו לערוץ היוטיוב שלי.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
בניתי חפיסת סייברדארק והצלחתי לעשות איתה מהלך מדהים!
בתחילת הדו קרב שלפתי 2 מהם קייל (keel) ואידג' (edge) אחרי כמה שליפות הגיע הורן (horn).
קיבלתי פולייש ביוראל וזרקתי את וויט נייט דרגון (3000 התקפה) ואז הגיע המיזוג, מיזגתי את השלושה וציידתי את הדרגון בוויט נייט (= 4000 התקפה) ועוד 4 מפלצות שהיו לי בבית קברות זה הופך אותו ל4400 התקפה.
היה לי גם את האנטר דרגון בזירה (1700 התקפה) וליריב היה 6200 נק חיים, תקפתי עם שניהם ונשארו לו 100.
לא היה לו מה לעשות וניצחתי :p
שיחקתי בזמן האחרון עם קאוס, החלטתי שהרבה דברים בו חסרי טעם ושיניתי לפייפר כאוס למי שמכיר אבל הדק איטי רצח. חזרתי לדרקונים ומשום מה פשוט מפסיד איתם אחד אחרי השני. לא יודע מה קרה... אולי זה באמת סימן שצריך למצוא דק אחר
אביב
אין כזה דבר ממש ללמוד להתגונן, זה לדעת לעשות קאונטרים כשאפשר למה שהכי חשוב להם ולעשות סייד מתאים, אבל הייתי מול דקים ששיחקו בקלפים רגילים ולא עשו שום התגוננות כלשהי... הדק פשוט לא רץ, זה קורה לפעמים שאתה מאבד את היכולת עם דק מסוים...
אביב
כן בערך חחחחחחחח בגלל זה עברתי לדקים אחרים אבל לא זורם לי בהם(הקאוס מנצח יפה אבל יש בו מלא קלפים טיפשיים)
ובאמת, האמת אקסודיה פועל רק בdn בתכלס, ובארן השתמשתי הרבה לפני לפחות אגיד Xd
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)