בתכלס הדארק וורלד תלויים רצח בקסמים שלהם, עם כל הכבוד לדילינגס ויש כבוד, מיסטיקלים הבי ודברים על הזירה והם מתים, שלא לדבר על מאקרו קוסמוס ופיסור שאונסים את הדק ם:
וכן אין אף ראנק 8 אחר וחבל הייתי מביא משהו קטלני לול
בתכלס הדארק וורלד תלויים רצח בקסמים שלהם, עם כל הכבוד לדילינגס ויש כבוד, מיסטיקלים הבי ודברים על הזירה והם מתים, שלא לדבר על מאקרו קוסמוס ופיסור שאונסים את הדק ם:
וכן אין אף ראנק 8 אחר וחבל הייתי מביא משהו קטלני לול
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
טוב לכל דבר יש פיתרון ופיתרון אליו ם:
שמע ליריב יש זירה של פייבלד ראגין[2300],ואלקיריוס[2900] וטריש[2700]. יש לציין שהזירה שלי מוסיפה 300 התקפה לפינדים.
בתורי, זורק עם קארד דסקרקשן גם גראפה ואיזה גולד, מזמן גולד וגראפה הורס ליריב את ואלקיריוס. כעת בעזרת זירה או משהו זורק ומזמן גולד נוסף, הופך אותם לאקסיד ראנק 5 עם 2500 התקפה שיצא בפורס ם:::
עם אפקט הורס פייס אפ טריש, ואז בהתקפה מביס ראגין[גם האקסיד הזה פינד ומקבל 300 מהזירה] ם:
אחח אקסידים ראנק 5 Xddd
טוב חפרתי אה
אביב
היי סינדקוויל ם:
כולם שמעו על מהלך מגניב, במיוחד מור שחשוב לי שישמע XD
אני עם DW, ליריב יש סורסרר שמוגן באקוויפ מיוחד שמגן מהריסה מכל סוג עד פעמיים בתור!!! משמע צריך להרוס אותו 3 פעמים בתור כדי שימות!!! זה אקוויפ חדש לקוסמים. יש לו גם אקוויפ החדש לקוסמים שנותן שליפות ושמעלה אותו ל2800.
הקיצר, אני שמרתי קארד דיסקרקשן עד שצברתי ביד גם סנואו וגם סרולי, וידעתי שזה הזמן להשתמש!
מפעיל, זורק את שניהם, שולף שניים!
כעת יכולות פועלות, ואני בתור השחקן יכול לבחור מי יפעל ראשון בצ'יין!
מפעיל סנואו, מביא איתה את גולד ליד!
כעת אפקט של סרולי, וקראו טוב ללא מכירים: If this card is discarded to the Graveyard by a card effect: Special Summon this card from the Graveyard to your opponent's side of the field in face-up Defense Position. When this card is Special Summoned by the effect of a "Dark World" card: Your opponent must discard 1 card.
הוא מזומן לצד יריב, אבל מה? יגרום לי לזרוק קלף מהיד, וזה ייחשב כאפקט של יריב!
לכן, זורק את גולד שהבאתי עם סנואו, ויכולת שנייה של גולד פועלת! הוא גם מזומן, וגם הורס 2 קלפים!
שהם האקוויפ + סורסרר!
וכך בעזרת הקומבו הזה ניצחתי סורסרר שיכול להיהרס פעמיים בתור מבלי למות ושעם 2800 XD
מחפש יריבים ללאבאל שלי
אביב
הדק דינו ראביט הוא דק מאוד חזק שמביא מפלצות מגניבות ואקסידים אדירים בקלות, אבל אני אישית לא כל כך יכול לשחק בו... האם היריב יהנה לשחק מול דבר כזה... למרות שאני בכלל כבר משתמש בדקים רק נגד חברים ולא קרבות רשמיים כי כולם משתמשים בדקי Meta ם:
גם בתכלס זה דק של תזמן טורגייד תזמן ראביט, אין פה יותר מדי קומבואים וחשיבה, אין יותר מדי מה לעשות עם הקלפים שיש לך... זה... דק חזק כזה לעצלנים, אני אישית לא הייתי נהנה מלשחק איתו למרות שהוא מאוד חזק וזה מהנה כשלעצמו
עריכה: אגב, הנה בן אדם גאון שבונה דק גאוני ומגניב ומתחרה איתו מבלי להתבייש:
https://tcg.konami-europe.net/covera...vine-diamonds/
לצערי לנסות את זה בדואלינג נטוורק אולי אי אפשר כי אני לא יודע אם יש כפתור שהופך את כל הדק פייס אפ
אביב
כולם להיכנס ולהגיב[!!!!!!!!!!!!!!] פרסום דק מקורי שלי:
http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1263001#post1263001
VEPOR בתכלס ציפיתי ממך להגיב... עד שמישהו מפרסם כאן סיקור דק ועוד מקורי
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)