Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    מחבר: totodaili
    שם ספר: מסעות הגידול
    הקדמה: זה סיפור על ילד בן 10 שמתחיל את גידול הפוקימונים שלו בדרך שונה, הוא לוקח כמה פוקדורים מביתו ויוצא למסע עם אחותו המאמנת בת ה13, הם יוצאים למסע ובהתחלת המסע הילד מוצא פוקימון שמוצא חן בעניו ואחותו עוזרת לו לתפוס אותו וככה מתחיל מסעו.

פרק I
    שלום, קוראים לי זאק, היום אני הגעתי לגיל עשר, שלא תחשבו, אני לא כמו כל ילד רגיל שהולך לפרופסור, לוקח פוקימון ובלה בלה בלה... אני לוקח רק פוקדורים, אחותי איימי תעזור לי לתפוס את הפוקימון שאני רוצה, החלטתי שאני לא רוצה להיות מאמן או מתאם פוקימונים, אני רוצה להיות מגדל! אני רוצה לעזור לפוקימונים ושיהיו לי הרבה, אני רוצה שאני אהיה גדול לפתוח בית גידול לפוקימונים שם אנשים יוכלו להשאיר את חלק מהפוקימונים שלהם בתנאים טובים וגם לקחת חדשים מהמעבדה. אוקי נחזור להווה, אני עכשיו קם מהמיטה והולך אל איימי, היא בינתיים מבטיחה להורים שהיא תשגיח עלי, הם בטח די עצובים שגם אני עוזב אבל לא נורא. יופי, עכשיו יוצאים, רגע רגע! אני חייב להתלבש, לצחצח שיניים, לקחת מזכרות ולקחת פוקדורים! חכי לי איימי! טוב סוף סוף גמרתי לקחת הכל ולהתארגן, סוף סוף יוצאים, אני לא מאמין שזה קורה! יאי! טוב יצאנו סוף סוף. וואו כמה פוקימונים במי אני אבחר!!! יש כאן סטרביה, קרוגאנג, בונסלי, בידוף ועוד... טוב אני אמשיך ללכת אני חייב לראות. טוב יצאנו מטווינליף, מעניין איזה פוקימונים יש בחוץ. יוא! איזה דרומקה חמוד!!! יה הוא מחייך אליי, נראה לי שבחרתי את מי לתפוס ראשון!
    איימי עכשיו תוציאי את פלפיטואד שלך! פלפיטואד צא!, צעקה איימי. פלפיטואד תירה אקדח מים!, פלפיטואד ירה את האקדח מים ודרומקה נפגע מאוד! פוקדור צא! צעקתי. הפוקדור הגיע אל דרומקה והצליח לתפוס אותו! איזה כיף יש לי פוקימון ראשון, עכשיו מהר לפני שהוא יפגע יותר מזה אני חייב לתת לו שיקוי. יש הוא בסדר! טוב דרומקה צא אני רוצה אותך לידי.

דמויות ידועות כרגע:

זאק - גיבור הסיפור, ילד בן 10 שיוצא למסע עם אחותו במטרה להיות מגדל פוקימונים.
    פוקימונים ידועים -
    • דרומקה

איימי - אחותו של זאק, בת 13, יוצאת למסע עם זאק, מאמנת פוקימונים.
    פוקימונים ידועים -
    • פלפיטואד

נא לא להגיב כאן אלא בנושא התגובות של הספר - http://www.myforum.co.il/showthread....67#post1255767

בקרוב פרק II
    הנה הכרטיס מאמן שלי

טוטודייל שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ההקדמה והפרק קצרים
    וגם לא כתוב טוב.
    אתה צריך להוסיף " כאשר הם מדברים וגם סימני פיסוק
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    הפרק קצר, לא מעניין, חסרים תיאורים וכו' וכו'....

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •