מתי שאתה נכנס לאופציה של המשימות,אל תחליף לשום משימה,ברירת המחדל שלך היא משימה יומית...פשוט תשחק סולו ואתה משחק בעצם עם כל החבר'ה של המשחק...
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
אני יודע על מה אתה מדבר, זה עם כאלו שנכנסו לזה.. שלא חייבים להיות חברים שלך..
לאיזה גיבור כדאי לי לחסוך? הגיבורים שיש לי- קפטן אמריקה(בוקי קאפ),דארדוויל,איירון מן(שחור),וולברין(עם חולצה לבנה),פאלקון,ג'ין גריי,הדבר,מיס מארוול וסייקלופ.
NYO HO HO BITCH
במה אתה רוצה לחסוך? זהב או כסף? אני אם אכנס כל יום הול תוך 3 שבועות קונה את הלפיד האנושי D= או אפילו פחות זמן
פורסם במקור על ידי ita במה אתה רוצה לחסוך? זהב או כסף? אני אם אכנס כל יום הול תוך 3 שבועות קונה את הלפיד האנושי D= או אפילו פחות זמן אני רוצה לשאול למי לחסוך, כלומר איזה גיבור אתה ממליץ.. בעיקר אני מעדיף בזהב לקנות..
אני ממליץ לך על ספיידרמן
פורסם במקור על ידי NightWalker אני ממליץ לך על ספיידרמן הוא לא בתקציב שאני רוצה לחסוך אליו.. אני מעדיף של ה-350 או 600..
Beast נראה ממש טוב, גם Human Torch
תודה :-) נובה שווה?
כן הוא ממש טוב לפי מה שהבנתי מעומר ולפי מה ששיחקתי איתו במשתמש של אח שלי
כל אחד שווה אם יודעים איך לשחק איתו =]
חוץ מסייקלופס חחח אני יודע לשחק עם כל אחד שיש לי, אבל סייקלופס פשוט גרוע, לא ראיתי מישהו אחד שטוב עם סייקלופס במשימת חוץ ממני Xd
פורסם במקור על ידי ITA חוץ מסייקלופס חחח אני יודע לשחק עם כל אחד שיש לי, אבל סייקלופס פשוט גרוע, לא ראיתי מישהו אחד שטוב עם סייקלופס במשימת חוץ ממני Xd אני דווקא טוב עם סייקלופס.. תכל'ס אני טוב עם כול גיבור..
פורסם במקור על ידי Soul Taker תודה :-) נובה שווה? כן הוא ממש טוב... D= אה ול-600 אני ממליץ את ביסט.. הוא קטלני!
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Cool Nick כן הוא ממש טוב... D= אה ול-600 אני ממליץ את ביסט.. הוא קטלני! יש לך אותו?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום