פורסם במקור על ידי DareDevil תתחדש ליאור עמית סיימת את הצ'אלנג' של ה-10? לא.. תכנס להירואפ נשאר לי עוד קרב אחד..
NYO HO HO BITCH
אוף לא עובד לי ההירואפ כבר כמה ימים /=
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
סופסוף גמרתי את האתגר של הקלפים! עכשיו נשאר לי להעלאות את הצוות ל200 :-( בינתיים ב-120 ויש לי כולה שני גיבורים שלא במאקס! איך לעזאזל אני אצא מזה!
פורסם במקור על ידי DigiSaver סופסוף גמרתי את האתגר של הקלפים! עכשיו נשאר לי להעלאות את הצוות ל200 :-( בינתיים ב-120 ויש לי כולה שני גיבורים שלא במאקס! איך לעזאזל אני אצא מזה! חח אני עדיין תקוע, המחשב שלי לא עובד ~ לי יש רק את מר פנטסטיק שלא במאקס (והוא רמה 10 חח..)
פורסם במקור על ידי Cool Nick חח אני עדיין תקוע, המחשב שלי לא עובד ~ לי יש רק את מר פנטסטיק שלא במאקס (והוא רמה 10 חח..) אתה זוכר איזה רמה הצוות שלך? רמה עכשיו 125, עוד מעט ג'ין גריי ומיס מארוול במאקס :סמיילי מהורהר:. בינתיים חוסך לשני גיבורים-דארק סורפר ונובה.
פורסם במקור על ידי DigiSaver אתה זוכר איזה רמה הצוות שלך? רמה עכשיו 125, עוד מעט ג'ין גריי ומיס מארוול במאקס :סמיילי מהורהר:. בינתיים חוסך לשני גיבורים-דארק סורפר ונובה. 163 בדיוק.. D=
פורסם במקור על ידי Cool Nick 163 בדיוק.. D= מזל טוב לך..
יש עוד דרך להשיג מהר כרטיסים חוץ מהרובוטים הקטנים והמעצבנים?
חמוף
פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki יש עוד דרך להשיג מהר כרטיסים חוץ מהרובוטים הקטנים והמעצבנים? משימות,גנבים/כלבים/לוקי,משחקי קלפים ומשחקים בארקייד.
פורסם במקור על ידי DigiSaver משימות,גנבים/כלבים/לוקי,משחקי קלפים ומשחקים בארקייד. הארקייד והמשימות מביאים קצת כרטיסים.. /= יש גם את הפרס היומי..
הוסיפו את אנג'ל!! יאי!! כל כך חיכיתי אליו הוא הקנייה הבאה שלי בזהב אחרי נובה
אנג'ל.. יש לו בכלל כוחות חוץ מריפוי..?
לעוף, בטוח יש אבל הוא נראה מעגניב, אני אבדוק אותו ואגיד אם הוא טוב..
פורסם במקור על ידי DareDevil לעוף, בטוח יש אבל הוא נראה מעגניב, אני אבדוק אותו ואגיד אם הוא טוב.. יופי. כי אי אפשר לשחק בדמות שרק מרפאת מה הוא יעשה במשימות..? XDD בכל מקרה, אני כבר לא כל כך משחק, אני מניח שאני מוריד את הפעילות שלי באופן משמעותי..
קוד חדש! תקלידו: Villainsfury בשורת הקוד ותקבלו את Pack הקלפים בחינם! תהנו..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום