פורסם במקור על ידי Reborn אבל גם אני הבאתי.. אוף מצאתי את הקוד לאולטימייט ספיידי,אבל הוא פג תוקף :-( אותו קוד שאחות הביא או אחד אחר?
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי Sire Despair אותו קוד שאחות הביא או אחד אחר? הקוד שהוא הביא זה ל-250 זהב.
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Reborn הקוד שהוא הביא זה ל-250 זהב. נכון...יש לך קוד אחר לזהב ^^?
פורסם במקור על ידי Reborn אם אתה לוחץ עליהם זה בסדר. לחצתי עליהם וזה לא עובד
תודה שקראתם רועי חזרתי מפרישה ארוכה מקווה להישאר
פורסם במקור על ידי Sire Despair נכון...יש לך קוד אחר לזהב ^^? אין.. תשחק 8 ימים ברצף במשחק ואז תקבל כל יום זהב[בתנאי שזה ברצף]. פורסם במקור על ידי Roronoa zoro לחצתי עליהם וזה לא עובד תנסה את כולם.
למישהו יש קודים של זהב?
לחצתי על כל השיבעה וזה עדיין לא עובד
פורסם במקור על ידי Roronoa zoro לחצתי על כל השיבעה וזה עדיין לא עובד הם זזים?
כן
פורסם במקור על ידי Roronoa zoro כן אז זה עובד..
לא זה לא אני לוחץ עליהם והם זזים אבל אני עדיין לא מצליח לסיים את המשימה זה אפילו לא מראה שיש התקדמות כלומר אחד מתוך שש 1\6 נגיד
רועי, מה הסקוואד לבל שלך?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
57
חבל שבהירו אפ אני לא יכול לשלוח ציור[מי שקרא את המייל האחרון], lol הייתי זוכה באיזה 1000 זהב וקונה ספיידי ועוד מישהו..
עמית על מה אתה מדבר? מה זאת אומרת לשלוח ציור?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום