שיט.. מישהו אחר משימה?
ככה קוראים לו? והוא מזה שמעקסי עם הנונצ'קו האלה.. Xd שהתנתקת המפלצת הזאת לא זזה, אז הרגתי אותה בקלות וקיבלתי הרבה סילבר D= למה התנתקת..?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
חזרתי הרגע מהמשימה הכי מוזרה שיכולה להיות..
אני ארצה משימה 1, אבל משימה קנויהי וטובה.
נתקע לי המחשב ואז הייתי צריך ללכת לחוג.. סורי.. זה לא נונצ'קו, וכע קוראים לו דרדוויל אני רוצה משימה אבל בערך עוד עשר דקות, עוד מישהו~3 אנשים רוצים? ניר? יונתן? עומר?
פורסם במקור על ידי Tigraro נתקע לי המחשב ואז הייתי צריך ללכת לחוג.. סורי.. זה לא נונצ'קו, וכע קוראים לו דרדוויל אני רוצה משימה אבל בערך עוד עשר דקות, עוד מישהו~3 אנשים רוצים? ניר? יונתן? עומר? אני רוצה.. אבל לא שוב זאת שאתה מזמין אותי תמיד אליה..
קניתי משימות פעם קודמת זה היה כי הזה של כל המשימות לא טען לי.. יכלתי רק את היומית.. אני אזמין אותך.
חח אותה משימה ששיחקתי לפני שניה.. דניס,מה הרמה האחרונה?
10 ואחי, למה לקחת את כל הדברים מהזהב הגדול? אתה לא יכול לקחת יותר משלושה בממלא וזה סתם מעצבן, לא יכולת להשאיר לי כמה בונוסים? מעצבן קצת.. אבל תדע לפעם הבאה
דניס גם לי יש עכשיו את דרדוויל D= וגם סוף סוף קניתי את ג'ין גריי מהסילבר..
יפה רוצה משימה שאני עם מיסטר פנטסטיק ואתה עם דרדוויל?
פורסם במקור על ידי Tigraro יפה רוצה משימה שאני עם מיסטר פנטסטיק ואתה עם דרדוויל? חח כע ושוב פעם התנתקת והרגתי אותם בלי שהם יזוזו XDDDD
משום מה כל פעם שאני עושה איתך משימה נתקע לי המחשב Xd מישהו משימה? השגתי ביומיים את מיסטר פנטסטיק, דרדוויל והאיירון מן השחור!
פורסם במקור על ידי Tigraro משום מה כל פעם שאני עושה איתך משימה נתקע לי המחשב Xd מישהו משימה? השגתי ביומיים את מיסטר פנטסטיק, דרדוויל והאיירון מן השחור! גם אני עכשיו השגתי את איירון מן השחור! D= ויש לי עוד זמן אבל עדיין מי הכי כדאי לי, הגולש הכסוף או האפל..?
לא יודע.. אני רוצה את האפל לקנות קודם.. בכל מקרה תוכל לקנות את שניהם בסוף..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום