לכל חבריי המאמנים שלום,
אני שמח להודיע בזאת כי יש לי אפשרות להעביר פוקרוס לפוקימונים שלכם [בדרך חוקית כמובן]. למי שלא יודע במה מדובר:
פוקרוס היא מחלה נדירה שאפשר למצוא על פוקימונים פראיים בסיכוי נמוך, ואם הולכים עם פוקימון נגוע בשישייה הוא יכול להדביק את הפוקימונים האחרים בצוות שאיתך במחלה וכו'. למחלה אין חסרונות [למעט הסמיילי שהפוקימון מקבל אחרי שהוא מבריא מהמחלה\בר הPOKERUS שמופיע מתחת לתמונה שלו כשמסתכלים עליו בזמן שהוא חולה]. היתרון הגדול שלה הוא שפוקימון נגוע במחלה מקבל נק' EV כפולות, משמע אם הרטטה שלי מחזיק POWER BRACER, המעניק 4 נק' תוספת של התקפה פיסית על כל הריגה של פוקימון אחר כל עוד הוא מחזיק החפץ, נוסף לנק' שהוא כבר מקבל מזה שהרג, הוא יקבל מספר כפול של נק'! הרטטה הרג מג'יקרפ, והרטטה החזיק POWER BRACER - רטטה נגוע בפוקרוס יקבל 8 נק' התקפה + 2 ספיד. לחבר'ה הרציניים שבינינו זה מאיץ ברמה משמעותית את סיום ה-EV. המחלה לא תשאר אקטיבית אצלי לעוד הרבה זמן, ככה שכדאי שתזדרזו אם אתם רוצים פוקימון נגוע.
הערה חשובה: גם פוקימון שכבר הבריא מהמחלה ויש לו סמיילי במקום בר של פוקרוס יקבל נק' EV כפולות בכל פעם שיהרוג פוקימון, הוא פשוט לא יוכל להפיץ את המחלה הלאה!
אז אני מוכן להדביק לכם את הפוקימון\ים בוירוס הנהדר הזה, ובתמורה אני מחפש אחד מהפירות הבאים:
QUALOT - צריך מאוד
GREPA - צריך מאוד
APICOT
LANSAT
STARF
ENIGMA
MICLE
CUSTAP
JACOBA
ROWAP
או לחילופין
שני שארדס [SHARDS] לא משנה מאיזה צבעים
או לחילופין II
RARE CANDIES
אז לכל המעוניינים - כדאי שתמהרו, שמא תפספסו הזדמנות להקל על חיי ה-EV של הפוקימונים שלכם!