Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אני רוצה להשיג נקודות קרב כדי לקנות חפצי Ev, מה הדרך הכי נוחה להשיג נקודות קרב?
    תודה מראש.

ה-battle Factory, ללא ספק... היא נמצאת מימין לבאטל טאוור [הבאטל טאוור נמצא הכי ישר במעלה רחבת הבאטל פרונטייר]. בדומה לבאטל טאוור, ובטח גם למשחקים האחרים, יש שבעה מאמנים בכל רצף, ולפני המאמן הראשון בבאטל פאקטורי מופיעים שישיה פוקימונים, לבחירתך, ואתה בוחר מתוכם שלושה שימשיכו איתך נגד המאמן הראשון [השאר כנראה יהפכו בהמשך לאוייבים שלך, או שפשוט לא יופיעו באותו רצף]. בסיבוב הראשון של הbf אומרים לך מי יהיו שלושת האוייבים שלך, ובהמשך, ככל שאתה מוסיף לנצח ברצף את השביעיות נאמרים פחות ופחות פרטים על הפוקימונים של המאמן האוייב שלך. הפוקימונים שם בד"כ נהדרים, ממש ככה. הם מגיעים לרוב עם חפץ טוב, טבע טוב, וסט טוב. אחרי כל קרב אתה יכול להחליף אחד מהפוקימונים שלך באחד משל היריב, בהתאם לפרטים על הצוות הבא שתלחם נגדו [יש אפשרות להחליף רק פוקימון אחד מהשלישייה שלך, או לא להחליף בכלל]. על כל ניצחון של שביעייה אתה מקבל 5 Bp, ולצערנו לא מקבל את הפוקימונים שהשתמשת בהם. אחרי שתנצח 20 מאמנים [2 רצפים של שבעה + 6 מאמנים ברצף השלישי], האישה תאמר לך שנלחמת יפה וכו' ועל כן ה'מוח' של הבאטל פאקטורי רוצה לאתגר אותך לקרב. אם תנצח אותו, תקבל 20 Bp וגם מין סרט כזה של כבוד שהבסת אותו [ככה תקבל אם תנצח את כל המוחות של המשחקים ברחבה של הבאטל פרונטייר].

הבאטל פאקטורי מביאה הכי הרבה נקודות. בבאטל טאוור מקבלים רק שלוש נק' על כל שביעייה שניצחת, ובסוף אתה נלחם נגד אוייב חזק, פולמר, שיש לו דרגונייט, מיילוטיק ורייפריור קשוחים ומפחידים, ואם תנצח אותם, כמובן שגם תקבל 20 נק' וסרט של כבוד. בונוס שממומש בשלבים המאוחרים של הבאטל טאוור, אחרי שכבר ניצחת את פולמר, הוא שעל כל הבסה של שביעייה תקבל 4 נק' Bp, אך האוייבים כמובן נהיים יותר חזקים [אולי בהמשך הבונוס מתחזק, אבל אני הגעתי לשלב בו אתה מקבל 4 נק' לכל היותר על ניצחון כזה של רצף]. בבאטל טאוור אתה משחק עם פוקימונים שלך, ברמות 50\100, ובבאטל פאקטורי אתה משכיר פוקימונים של המקום... בהצלחה

נ.ב:

הסתדרת עם הפוקירוס?
    יש לי הרבה Bp, אז אם תרצה נוכל לעשות עסקים ואני אקנה לך חפץ אחד בתור התחלה, או אולי אפילו יותר.

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    תודה, וכן הסתדרתי. אבל ה3ds שלי בלי טעינה ואיבדתי את המטען... אז כשאני אטען אותו, תודה רבה

4. משתמש מנוסה
    שם: Sasu
    ציטוט פורסם במקור על ידי nairo908 צפה בהודעה
    אני רוצה להשיג נקודות קרב כדי לקנות חפצי Ev, מה הדרך הכי נוחה להשיג נקודות קרב?
    תודה מראש.
    אני וחבר שלי משחקים ביחד בבטאל פוייטר(במגדל הראשי).
    ואנחנו מקבלים על כל שביעיה בין 7-11.
    (עשינו רק 3 שבעיות מקסימום כי אנחנו תמיד משחקים בלילות וצריכים לישון XD).
    אז אני ממליץ לך לשחק עם עוד מישהו ובמגדל הראשי

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •