Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    הפרק מצוין, אם כי זה קצת מוזר שהוא לא לקח אחד מהפוקימונים החזקים האלה

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    תודה רבה לכולם.

אוהד-
    הפרק הראשון בהחלט קצר, אך זה רק כי היה לי עומס. השאר לא יהיו כאלו קצרים, אך גם לא ארוכים מדי על מנת לקרוא אותם בקלות.
    ידעתי שאם אני אפתיע במוות, יתחילו להגיע כל מיני תגובות וכו'.. בנוסף לכך שהוספתי זאת לאחר יציאת הפרק השני, שם מתואר מקרה כזה פחות או יותר.
    חוץ מזה, תודה רבה על התגובה הבונה.

מגל-
    זה על מנת להראות שלמרות זאת הוא בוחר בסמוצ'אם, אף על פי שהשאר חזקים, היא חסרת כוחות, וההורים שלו לא מסכימים. מאחורי כל האירועים האלו אני מנסה להדגיש את הדברים לעומק
    תודה.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alon :P_hanpy צפה בהודעה
    תודה רבה לכולם.

אוהד-
    הפרק הראשון בהחלט קצר, אך זה רק כי היה לי עומס. השאר לא יהיו כאלו קצרים, אך גם לא ארוכים מדי על מנת לקרוא אותם בקלות.
    ידעתי שאם אני אפתיע במוות, יתחילו להגיע כל מיני תגובות וכו'.. בנוסף לכך שהוספתי זאת לאחר יציאת הפרק השני, שם מתואר מקרה כזה פחות או יותר.
    חוץ מזה, תודה רבה על התגובה הבונה.

מגל-
    זה על מנת להראות שלמרות זאת הוא בוחר בסמוצ'אם, אף על פי שהשאר חזקים, היא חסרת כוחות, וההורים שלו לא מסכימים. מאחורי כל האירועים האלו אני מנסה להדגיש את הדברים לעומק
    תודה.
    חוק שכדאי לך לזכור, אף פעם אל תכתוב כשיש לך עומס.
    הסיבה העיקרית לכך שלא כתבתי שבועיים זה בגלל שהייתי בעומס, ולא רציתי שהרמה תרד.
    טיפ קטן, אני תמיד קם בערך בשש וחצי, ועד שעה שבע ועשרה אני יושב על המחשב עם כוס קפה וכותב. מומלץ לנסות.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    פרק 3 - נחש הכסף א'
    ניקו וסוזן הגיעו אל אחו ירוק וצונן.סוזן התנשפה במהירות, מכל הדרך שעשו מהיער. "נעצור כאן" הודיע ניקו, סוזן הפנתה לעברו את ראשה וראתה שגם הוא תשוש מהדרך.
    ניקו נח לו על עץ זית, ואילו סוזן שכבה על הדשא והתבוננה בשמיים התכולים.
    "אני הולכת מעט לטייל באזור" אמרה סוזן, והחלה לצעוד באחו, "חכי, אל תלכי לבדך, זה מסוכן מדי" אמר ניקו ורץ אחריה.
    "אל תדאג, אני מסתובבת רק באחו, רק כמה דקות.. אתה תנוח פה" הודיעה סוזן, ניקו הרגיש שהוא באמת די תשוש, והחליט לבטוח בה, הוא עלה על עץ הזית ונח. בינתיים סוזן החלה ללכת על האחו הירוק.

סוזן המשיכה לצעוד באחו הירוק, היא ראתה מישורים וגבעות. בינתיים ניקו כבר נרדם.
    סוזן החלה ללכת כשלפתע התגלגלה בטעות באחו, היא נהנתה כלכך שלא הבחינה שהיא מדרדרת במדרון..כשסוזן עצרה, היא ראתה ניצוץ מבריק, כשהתקרבה מעט היא ראתה כי זו אבן כסף ענקית. היא רצה אליה וכשהגיעה הבחינה בפוקימון ענקי דמוי קרנף, עם קרן על הראש. [ריידון]
    הריידון נראה היה עטוף שכבות של כסף. "אה.. שלום?" שאלה סוזן ונקשה אל ריידון תוך כדי שהסתובבה סביבו, הוא המשיך להיות באותה תנוחה כל הזמן. 'זה מפחיד' חשבה לעצמה סוזן, 'טוב אני רק אמשיך לי ב-' חשבה, כשלפתע נקטעה. מולה היו עשרות ריידונים וריהורנים, וגם מספר פוקימונים אחרים. כולם נראים כאילו קפאו במקומם, והיו עטופים בכסף. לראשונה סוזן הבחינה באדמה שעליה היא דורכת, האחו הירוק נגמר לפני כמה מטרים, והיא החלה ללכת על רצפה מתכתית.
    "רוצי!" היא שמעה קול, לפני שהבחינה מאין הוא הגיע היא ראתה מולה רובוט נחש מתכתי וגדול, איך זה שהיא לא הבחינה בו קודם? היא חשבה. לנחש היו שלושה קרניים גדולות וחדות על גבו, זנבו היה מלא תערים חדים, שכל אחד מהם בערך בגודלה של סוזן. הוא פתח את פיו וסוזן הבחינה בהמון שיני סכין חדות, שבינהן עוד 2 גדולות שיכולות לנפץ אבנים ענקיות.

'אוי ואבוי לי' היא חשבה, הנחש ריסס עליה מים אפורים שניתזו מאחד החורים בראשו המתכתי, לפני שהספיקה להגיב מישהו צעק "אמרתי לך לעוף מפה!", ודבר קשה כאבן ודוקר כחנית פגע בגבה, היא עפה אחורה וחטפה מכה בראשה.
    היא ראתה מולה גוש אפור עם קרן, לאחר שהוא התבהר והמכה שחטפה בראשה התפוגגה היא ראתה שהוא דמוי קרנף. [ריהורן]
    "מהר!" קרא הריהורן, והרים את סמוצ'אם עם הקרן שלו תוך כדי שאדי מים כסופים ניתזים במהירות מעליהם, הריהורן היה מהיר כלכך עד שהצליח לחמוק מכל אדי המים, רוח קרירה ומהירה חלפה על פניהם, דבר שריענן את סוזן.
    ריהורן נכנס לאחת המערות והסתתר מאחורי אבן. הנחש החל לרסס וסוזן הבחינה שהאבן מאחוריהם נהפכה לכסף. "ז..זה...ז-" מלמלה סוזן, בדיוק הנחש הסתער לעברם אך נתקע בפתצח המערה. "יש.." מלמל הריהורן.
    הנחש יצא מפתח המערה וצווח בקול מתכתי ומחריד, עד כדי כך שסוזן לא התפלאה אם וניקו התעורר כבר. הנחש הסתלק מהמקום, נבוך שלא הצליח להערים עליהם.
    "פיו.. אני ג'וני, נעים להכיר" אמר ריהורן, "אנ-ני סוזן" מלמלה סוזן. "מה חשבת לעצמך כשבאת לפה?! לא שמעת עליו?" שאל ג'וני, "על מי?" שאלה סוזן.
    "על הנחש מ-" החל למלמל ג'וני, אך הפסיק כששמע צעדים מבעד למערה. הוא הסתובב לבדוק ונדהם לגלות פוקימון קטן, בצבע ורוד-צהוב, דמוי סמור. סוזן ראתה אותו ורצתה לרוץ אליו, זה היה ניקו. "בקיצור, הנחש הזה הוא רובוט.. רובוט שנוצר לפני עשרות שנים, כמו שאת רואה יש לו יכ-" אמר ג'וני בלחישה וקטע את עצמו כשהבחין בפרצוף מתכתי מאחורי הסמור.
    "סוזן את כאן?" ניקו שאל, הפרצוף המתכתי התבהר יותר וסוזן ראתה שזהו של הנחש, "ניקו תיזהר!" צעקה סוזן ודמעות בעיניה, הנחש ריסס אדי מים כסופים שניתזו על ניקו, והוא מיד החל להתקשות במתכת כסופה, עד שמה שנותר בפתח המערה רק פסל כסוף של ניקו, מחפש אחר סוזן.
    הנחש הצליף בניקו עם זנבו עד שמההדף הפסל של ניקו עף לכיוונם, מיד ג'וני קפץ ותפס את ניקו עם גופו, והניח אותו מאחורי האבן גם. דמעות מילאו את עיניה של סוזן.
    "כן, אני רואה" אמרה סוזן חנוקה מדמעות, "יש לו יכולת להפוך פוקימונים לפסלי מתכת" היא אמרה בעצב.

Spoiler ספוילר

5. Just a prank bro
    שם: דור
    פרק מעולה, לא ראיתי טעויות או דברים לשפר חוץ מדבר אחד שלכד את העין,
    החלק האחרון, שבו הנחש מצליף במיאנפו, נשבר ה"שריון" או שהמיאנפו עף? זה מאוד מבלבל...

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    פרק מצוין! אין לי הרבה מה להעיר... חוץ ממשהו אחד קטן, תחלק את הפרק לפסקאות, זה נורא מציק ככה בעין

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

7. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodstock צפה בהודעה
    פרק מעולה, לא ראיתי טעויות או דברים לשפר חוץ מדבר אחד שלכד את העין,
    החלק האחרון, שבו הנחש מצליף במיאנפו, נשבר ה"שריון" או שהמיאנפו עף? זה מאוד מבלבל...
    ניקו*
    ניקו עף, מההדף של הזנב שהוטח קרוב אליו.
    תודה רבה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Z.J.H צפה בהודעה
    פרק מצוין! אין לי הרבה מה להעיר... חוץ ממשהו אחד קטן, תחלק את הפרק לפסקאות, זה נורא מציק ככה בעין
    תוקן
    תודה רבה.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    פרק יפה מאוד.
    אני אוהב את האופן שבו אתה כותב, אבל יש בו משהו לא ברור. אני בטוח שאוהד יוכל להסביר את זה טוב ממני לכן אני אשאיר לו את החלק הזה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    פרק ממש יפה מתי יצא הבא?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. לא ברור בכלל
    תודה רבה על התגובות החמימות.
    פרק הבא בקרוב

וגלעד, תוכל לומר את ההערה בכל זאת?

Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    פרק 4 - נחש הכסף ב'
    "סוזן את כאן?" ניקו שאל, הפרצוף המתכתי התבהר יותר וסוזן ראתה שזהו של הנחש, "ניקו תיזהר!" צעקה סוזן ודמעות בעיניה, הנחש ריסס אדי מים כסופים שניתזו על ניקו, והוא מיד החל להתקשות במתכת כסופה, עד שמה שנותר בפתח המערה רק פסל כסוף של ניקו, מחפש אחרסוזן.
    הנחש הצליף בניקו עם זנבו עד שמההדף הפסל של ניקו עף לכיוונם, מיד ג'וני קפץ ותפס את ניקו עם גופו, והניח אותו מאחורי האבן גם. דמעות מילאו את עיניה שלסוזן.
    "כן, אני רואה" אמרה סוזן חנוקה מדמעות, "יש לו יכולת להפוך פוקימונים לפסלי מתכת" היא אמרה בעצב.
    ~~~~~~~~~

"מה נעשה עכשיו?!" שאלה סוזן את ג'וני בדאגה, ג'וני הסתכל אחורה אל המשך המערה, והסתכל קדימה אל הנחש.
    "אם את יודעת מתקפת קרח אולי נוכל ל-" אמר ג'וני, אבל סוזן קטעה אותו "אני לא.. אני חסרת כוחות" היאאמרה.
    "אה.. טוב" אמר ג'וני, נראה שהוא לא כזה מופתע, או שהוא לא מודהם לגלות דבר כמו זה.
    "אז יש לי רעיון" הוא אמר, הוא קפץ מספר פעמים במקום, ואבנים גדולות חסמו את המערה. "קבר אבן.. מתקפה שתמיד עוזרת" הוא אמר, סוזן עלתה על גבו של ג'וני וניסתה להעלות את ניקו אך הוא היה כבד מדי. "תוכל להעלות אותו?" היא שאלה, "לא להרבה.. אני רק ג'וני קטן לא מאצ'מפ ענקי וחזק, גם בשבילי מתכות זה כבד" הוא אמר והרים את ניקו, סוזן עזרה לו.
    ג'וני החל לדהור אל המשך המערה, "אתה יודע מה יש שם?" סוזן שאלה בחשש, "לא.. אבל זה בטח יותר טוב מלהיתקע עם הנחש!" הוא אמר והמשיך לרוץ, עד אשר ג'וני התעייף.
    הם עצרו באולם אבן גדול ועגול שנחצב בתוך המערה.
    "תוכל לספר לי?" שאלה סוזן,
    -"על מה?",
    "הסיפור על הנחש.." ענתה סוזן, וניסתה להתגבר על הדמעות.
    -"אוקיי.. האגדה מספרת, שפעם אחד הפוקימונים ניסה ליצור רובוט-פוקימון, שילוב בין השניים. על מנת לעזור לעמו לנצח באחת המלחמות שהיואז. אך הדבר השתבש ונוצר פיצוץ, הפוקימון שיצר אותו לא שרד אך הרובוט כן, הוא שיקם את עצמו ושידרג את גופו, יש האומרים שהפיצוץ נוצר ממי כסף, מים שהופכים אותך לפסל כסף. ולכן לאחר ששרד, מי הכסף נשאבו לתוך גופו, ויש לו יכולת להפוך את יריביו לפסלים.." ענה ג'וני ונראה שגם מהלחי שלו זולגת דמעה.
    "זה מה שקרה.. לכל העם שלך?" שאלה סוזן, ג'וני הנהן. "הריהורנים והריידונים חיו על ההר, ואילו הנחש חי מתחתיו, כל פעם היו יורדים קבוצות של פוקימונים ללמטה לחזור ומעולם לא חזרו, עד שיצאו לבדוק את זה.. ואז החל קרב, קרב קשה ביותר. מאז אף אחד לא עובר בדרך הזאת".

כעבור כמה זמן של שתיקה סוזן שאלה "יש דרך לרפא את הפסלים?", והסתכלהעל ניקו בדאגה.
    "לצערי..אין, לפי מה שידוע לי" אמר ג'וני. "שקר" נשמע קול שהרעיד את כל המקום, סוזן וג'וני הסתובבו וראו מספר פוקימונים דמויי פילים עם ניבים ארוכים וחדים. [דונפאן]
    בראש בקבוצה עמד דונפאן עם רטייה בעינו הימנית, ואחד הניבים שלו חצי שבור. "זהו שקר! קיימת תרופה אחת לכל אלה" אמר הדונפאן המנהיג. "ומי..אתה?" שאל ג'וני.
    "אני הסמל פרובו, אני מנהיג את העם שלנו כאן, בתוך ההר. אחד מאבות אבותינו, אחד מהדונפאן יצר את הרובוט, הוא יצר אותו כשהרכיב הסודי היה מיכסף שהיו בתוך אחד מהתהומות בתוך ההר. אמנם נגרם פיצוץ ואותו דונפאן לא שרד, והנחש השתחרר ונהיה פראי לגמרי. אבל דבר אחד ידוע לנו בוודאות והוא התרופה, הדונפן המדען חרט על אחד מהקירות את התרופה.. אני מוכן להראות לכם, אבל קודם כל תאמרו מי אתם" אמר הסמל פרובו.

לאחר שסוזן וג'וני סיימו להציג את עצמם ואת ניקו, הסמל פרובו הנהן. "אני מוכן להראות לכם מהי התרופה, אבל אם תסכימו לתנאי אחד.. תהרסו את הרובוט ותצילו את כל הפאנפי והדונפאן המסכנים שהנחש הפך לפסלים" הוא אמרבזעם.
    סוזן הסתכלה על ג'וני במבט מתחנן ואז הביטה בניקו, עם המבט שחיפש אחרסוזן. "בסדר" אמרו ג'וני וסוזן בפה אחד.

הם החלו ללכת, סוזן הודהמה לגלות את כל החפירות מתחת לאדמה וכל הבתים למינהם, לעומתה ג'וני התלהב מכל דבר הרבה יותר ממנה. לפתע ג'וני מצא מכסה לניב של דונפאן צעיר, אך כששם אותו על הקרן שלו זה התאים לו בדיוק. הוא ניגש אל הסמל פרובו בריצה ושאל "אפשר את זה? בבקשה!", עד שהצליח לשכנע אותו והסמל פרובו הנהן. לבסוף הם הגיעו לחדר, מיד כשסוזן נכנסה לאותו חדר היא הרגישה משהו שונה, הטמפ' השתנתה, והתחושה להיות בתוך חדר שכולו מכוסה בכסף הייתה מעט מוזרה עבורה.
    "הנה" הצביע הסמל פרובו על אחד הקירות, שם היו חרוטות על הקיר מילים:
    לגעת-שן-נחש-פסל-להתעורר
    "לגעת..שן..ניקו..חוזר" מלמלה סוזן, ג'וני נראה מודהם בדיוק כמוה.
    "הוא מגיע! במקום היווצרותו הוא אמור להיות חזק ביותר.." הודיע אחד מהדונפאן לסמל פרובו. "מי?" שאלו ג'וני וסוזן יחדיו.
    הסמל פרובו נאנח ואמר "היכונו לאחד הקרבות הקשים בחייכם, הנחש מגיע".

Spoiler ספוילר

12. היורתמים לא תמיד מנצחים
    וואו! הפרק מותח.... פשוט מצוין! רק אל תגיד לי שיש חלק ג'....

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

13. Just a prank bro
    שם: דור
    הפרק מעולה, תשתדל לשים לב יותר לרווח, כי יש כמה מילים מחוברות.
    לא אמרת שיהיו רק 2 פרקים? O.o

14. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Z.J.H צפה בהודעה
    וואו! הפרק מותח.... פשוט מצוין! רק אל תגיד לי שיש חלק ג'....
    תודה רבה.
    חכה ותראה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodstock צפה בהודעה
    הפרק מעולה, תשתדל לשים לב יותר לרווח, כי יש כמה מילים מחוברות.
    לא אמרת שיהיו רק 2 פרקים? O.o
    1. לא אמרתי שיהיה חלק ג', אמנם גם לא שללתי זאת. איפה אמרתי זאת?
    2. כן.. אני העברתי לWord ואכשהוא כשהעברתי זה חיבר לי כמה.. במקור זה לא היה, בכל מקרה ניסיתי לתקן את הרוב.

תודה.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    פרק יפה, יישר כוח.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •