אז זה הולך להיות הסיפור שלי, חלק גדול ממנו כבר כתוב במחברת שלי, אבל בעצם כל מה שיש לי זה רק תחילתו של התהליך שהסיפור עובר. אני מקווה שתהנו ממנו ותמיד אני אשמח לשמוע תגובות ותגובות בונות.
הערות הכותב להבהרה:
בסיפור אני עוקב אחרי אש מהאנימה.
אבל, בעקבות התדרדרות האנימה (לאורך העונות), מצאתי את עצמי מחוייב לכתוב את הסיפור הזה.
כאן אני חייב להודיע, שאם למישהו יש שם טוב יותר להציע, אני פתוח להצעות.
הרקע לסיפור:
לאחר שלוש ליגות שונות בהן אש הפסיד, למרות שהוא התחזק ביותר ושיפר אסטרטגיות, הגיע התור של "חזית הקרב" בסאגה של פוקימון.
ובאמת, חזית הקרב עצמה לא איכזבה, מה שאיכזב זה הסאגה הרביעית של פוקימון, במיוחד בשגלל שבסופה אש הפסיד פעם נוספת...
לכן, לקחתי את הסיפור של האנימה, ומנקודה מסויימת לקראת הסוף של "חזית הקרב" התחלתי לכתוב את העלילה, שכל הרעיון בה זה ששינוי של דבר יחיד יכול להביא את הכל על מקומו בשלום.
זה גם דרך ליישם את הרעיון של סיום (או פרישה) מכובד עדיף על גסיסה מתמשכת.
זאת הייתה מטאפורה על מצב האנימה, וכן, אני הולך לסיים את העלילה שלה באופן יפה.
מי שלא ממש בקי במצב שאש נמצא בו בנקודה שממנו מתחיל הסיפור, שיגיד לי ואני אצרף הסבר כאן.
הפרק שממנו מתחיל הסיפור:
http://wwwstatic.megavideo.com/mv_pl...jpg&v=YQO35AOI
הפרק באנגלית, מצטער. אתם גם יכולים ללחוץ עליו ולהגיע לדף של המגה וידאו המתאים.
למי שרוצה לדעת, זה פרק מספר 463.
והנה התקציר שלו שכתבתי בעצמי:
אש מגיע אל עמק פאנון, שם נמצאת הפעם פירמידת הקרב.
אש פוגש את האחות ג'וי שבאזור, ומגלה שהיא אוהדת "שרופה" של קרבות פוקימונים ותחרויות סרט, וגם מאמנת מוכשרת.
אש פוגש את בראנדון, שמצא את מה שהוא חיפש (כי הוא זז עם הפירמידה ממקום למקום כדי לחקור עתיקות), והוא כבר רוצה ללכת למצוא פוקימון מיוחד, אבל אחרי שאש אמר לו שהוא התאמן, הוא מסכים להישאר עד אחרי הקרב.
בראנדון מגלה לאש שהוא ילחם עם הרג'יסטיל שלו, ואש מבקש מפרופסור אוק את טורקול שלו.
אחרי קרב קשה אש מפסיד, אבל הוא לומד משהו חדש.
בסוף הפרק, בראנדון יוצא לבדו (בלי הפירמידה) כדי לתפוס את הפוקימון המיוחד.