Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    הגדרה מויקיפדיה:
    Forum spam is the creating of messages that are advertisements, abusive, or otherwise unwanted on Internet forums. It is generally done by automated spambots.
    הגדרה שלי: פירסום הודעות עם תוכן חסר משמעות במטרה להציף את הפורום או סתם להטריל.

בניגוד לכך ההגדרה לספאם היא כזאת:כל מה שלא פועל או שמשתמשים מגיבים עליו בשאלות בנושא אבל יש יותר מדי מהן.

קיצר מנהלים, אני רוצה שתגדירו לי מה זה ספאם בעיניכם כבר ראיתי איזה 50 נושאים לפחות שלא היה בהם ספאם לא לפי ההגדרה שלי ולא לפי ההגדרה של ויקיפדיה

כל נושא דיון "יגרר לספאם" אני רוצה לפחות לראות דוגמה אחת מהחודש האחרון לנושא שניגרר לספאם כאשר לא התחיל בספאם.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    otherwise unwanted on Internet forums.

זה אומר: כל דבר לא-רצוי אחר, שלא רצוי בפורומים ברשת.
    תקרא את הכל לפני שאתה מעיר סתם.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    otherwise unwanted on Internet forums.

זה אומר: כל דבר לא-רצוי אחר, שלא רצוי בפורומים ברשת.
    תקרא את הכל לפני שאתה מעיר סתם.
    קראתי.. לא רצוי נו ו? מה לא רצוי בדיונים? ודווקא אותך לא שאלתי אם כל הכבוד לפורום ספרות לא אכפת לי ממנו ואני אף פעם לא נכנס לשם.

אני מדבר על הפקחים בעיקר שנועלים נושאים ומשתמשים כתירוץ ב"ספאם"

אז מה זה ספאם? לא רצוי? זה ביחס למי זאת לא תשובה

4. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    קראתי.. לא רצוי נו ו? מה לא רצוי בדיונים? ודווקא אותך לא שאלתי אם כל הכבוד לפורום ספרות לא אכפת לי ממנו ואני אף פעם לא נכנס לשם.

אני מדבר על הפקחים בעיקר שנועלים נושאים ומשתמשים כתירוץ ב"ספאם"

אז מה זה ספאם? לא רצוי? זה ביחס למי זאת לא תשובה
    דיונים של ספאם, כמו שלדוגמא בסיפור שלי(תסלח לי שאני מביא דוגמא ממשהו שאתה שונא), קורא אחד אמר שהסיפור "לא יסולא בפז", ואז קורא אחר החל לדון איתו מה המשמעות האמיתית של "לא יסולא בפז", ובוא נגיד יש דיון מי יותר טוב- לוקאריו או זורארארארארארארו, אז זה מוביל לספאם, הדיון הזה מיותר לגמרי, יש הרי את הנו"ד, וזה מספיק. נושאים שגורמים לדיון וסתייה מהנושא מיותרים. כמו כן, נושאים שרבים בהם על אותו דבר גם כן מיותרים.
    וד"א, מה אכפת לי מה אתה לעזאזל חושב על פורום ספרות?? אני מביע את דעתי, ומוכיח אותך, טעית, וכמו תמיד י לך איזו עקיצה להוסיף.
    ואם התשובה הזאת לא "מספקת" אותך, תפנה לויקיפדיה, אותו מקור שאתה השתמשת בו בשביל הטענה, ואל תפנה אליי.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

5. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    דיונים של ספאם, כמו שלדוגמא בסיפור שלי(תסלח לי שאני מביא דוגמא ממשהו שאתה שונא), קורא אחד אמר שהסיפור "לא יסולא בפז", ואז קורא אחר החל לדון איתו מה המשמעות האמיתית של "לא יסולא בפז", ובוא נגיד יש דיון מי יותר טוב- לוקאריו או זורארארארארארארו, אז זה מוביל לספאם, הדיון הזה מיותר לגמרי, יש הרי את הנו"ד, וזה מספיק. נושאים שגורמים לדיון וסתייה מהנושא מיותרים. כמו כן, נושאים שרבים בהם על אותו דבר גם כן מיותרים.
    וד"א, מה אכפת לי מה אתה לעזאזל חושב על פורום ספרות?? אני מביע את דעתי, ומוכיח אותך, טעית, וכמו תמיד י לך איזו עקיצה להוסיף.
    ואם התשובה הזאת לא "מספקת" אותך, תפנה לויקיפדיה, אותו מקור שאתה השתמשת בו בשביל הטענה, ואל תפנה אליי.
    זורוארק כן זה נושא שנפתח היום פעם היה נושא שנפתח "מי יותר טוב סיזור או הרקרוס" היה דיון על זה של איזה 10 עמודים ובסוף נקבע שאי אפשר לדעת זה ליו דווקא נגרר לספאם כי ההודעות היו בעניין

הדוגמא הראשונה אכן נכונה וזה גם מתאים להגדרת הספאם של תכנים לא קשורים לנושא

לגבי השני.. למה לעשות דיון כזה בנו"ד? אז בוא נדון על כל הסיפורים בנו"ד למה לא? למה לא לבטל את כל הפורום ולהשאיר רק את הנו"ד הרי לזה התכוונת לא?

אני לא יודע אם אתה נועל אשכולות על ימין ועל שמאל לכן אמרתי שאני לא נכנס לפורום ספרות אז אני לא יודע איך אתה מתנהל

אם לא ההבנת אני בעיקר פונה אל עמית,דניס וSTM שנועלים אשכולות כל הזמן כטענה לספאם

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    פורום ספרות בכלל לא צריך מנהל (אם הוא צריך להיות קיים, סיפורים על פוקימון זה לא ספרות מצטער לומר לכם...)
    דיון לא טוב זה לא ספאם,זה פשוט דיון לא טוב, אם בדיון כולם מתייחסים לנושא והכל טוב ויפה אבל נושא הדיון הוא מה יותר טעים קורנפלקס או פיצה זה לא טוב.... כולם יודעים שפיצה קורעת את קורנפלקס (זה היה בציניות)

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ספאם זה משהו לא רצוי או לא נחוץ.
    לדוג'-למי אכפת מי טוב יותר מלוקאריו או סיזור?הדיונים האלה בפורום כללי הם לא נחוצים.
    אילן-אם אתה רוצה לפנות אלי,stm ודניס פשוט תפנה בלי התחכמויות.אני נועל נושאי ספאם עקב כך שזה מבחינתי עונש על הספאמה לא קבועה(נגיד,אם משתמש כותב תגובת ספאם בנושא כלשהו ואז מפסיק לתקופה ארוכה וכותב שוב אני אנעל את הנושאים ולא אתן אזהרה).אם זו הספאמה כן קבועה(שמספים כל כמה זמן), אני נותן אזהרה ואם זה רצף(כמו בוטים) אני נותן באן.
    ספאם מבחינתי היא תגובה שלא קשורה לנושא או שלא נחוצה בו(לדוג'-אם שואלים שאלה על יכולת של קלף מסוים של יוגיהו בפורום יוגיהו ופתאום אחד אומר:"היי ראיתי את הקלף הזה אצל קאיבה!" אז זה ספאם,מובן מאליו).
    אני אשקול יותר לעומק את העניין של הספאמה מבחינתי, אבל תזכור שזה יכול להיות גם שלא אשנה את יחסיי אל הספאמים.
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •