Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לדעתי צורת הבחירה של הניהול בפורום לא טובה... זה נמדד פה על פי וותק, השקעה (דבר שלא צריך להיות...) ופרוטקציות... וגם אם אין מנהלים ראשיים אז מי שהכי קרוב לדרגה הזאת (כמו עמית ודניס, שאף אחד מהמשתמשים שיש להם לפחות וותק שנה ו5 חודשים לא יודעים איך הם בניהול גבוהה) עולה לניהול הגבוה.
    צורת בחירת המנהלים צריכה להיות על פי כושר החלטה ובגרות שכלית, וותק זה גם דבר דיי חשוב, וותק של חצי שנה יספיק לדעתי לניהול... יש גם פורומים שיש להם מנהלי סתם כמו ספרות... אם צריך לתת אזהרות אז יש פקחים....
    לדעתי רוב המשתמשים שההנהלה מכנה (כנראה) "בעיתיים" בעלי כושר החלטה יותר טוב מהמנהלים הנוכחיים שלא יודעים מתי נושא הוא ספאם וגם אם הוא כן אז מתי לנעול אותו...
    אם בוחרים מישהו לניהול על פי "השקעה" זה לא שווה כלום כי הוא לא מבין שום דבר בניהול... אם אתם רוצים מישהו בניהול אתם צריכים לעשות לו שאלון של מספר אסוסאציות ולבדוק איך הוא מגיב להן, מעיין מבחן כזה...

לסיכום אני מניח שכושר קבלת החלטות הוא מלידה ולמעטים יש את זה אבל תחשבו קצת על דברי...

האמת רק 3 מנהלים טובים לפורום: Stm, אביזי ואלכס...
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 11-30-2011 בשעה 09:45 PM

2. bbuuuii
    שם: עידן
    בקטע של "מנהל ספרות מיותר" לדעתי זה לא, בגלל שזה מקל על הפקחים ויש מצבים שהם לא נמצאים כאן....
    בקשר לשאר אני עוד חושב על זה.

Spoiler ספוילר

3. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uzumaki Naruto צפה בהודעה
    בקטע של "מנהל ספרות מיותר" לדעתי זה לא, בגלל שזה מקל על הפקחים ויש מצבים שהם לא נמצאים כאן....
    בקשר לשאר אני עוד חושב על זה.
    מיותר, 3 פקחים מספיקים לכל הפורום משגיחים זה סתם דרגה לשם דרגה, אם אתם רוצים משגיחים אל תבחרו משקיענים תעשו אשכול בחירות לניהול ותבחרו אנשים שחושבים שיש להם כושר ניהול, לפתר את כל המנהלים גם את ההנהלה הגבוהה חוץ מ STM אביזי ואלכס (כי הם מנהלים באופן טוב לדעתי) ולעשות בחירות מחדש

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אני לא כ"כ מסכים איתך בנוגע להתחלה אך אני מאוד מסכים איתך בנוגע לחלק האחרון. דווקא ה"מתבודדים" טובים בלהיות מנהלים מהסיבה הפשוטה, הם לא מושפעים, יש להם החלטות נבונות. אחרים אולי יקראו לזה דיקטטורה

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

5. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי גרסררה צפה בהודעה
    אני לא כ"כ מסכים איתך בנוגע להתחלה אך אני מאוד מסכים איתך בנוגע לחלק האחרון. דווקא ה"מתבודדים" טובים בלהיות מנהלים מהסיבה הפשוטה, הם לא מושפעים, יש להם החלטות נבונות. אחרים אולי יקראו לזה דיקטטורה
    זה כמו מקובלים ולא מקובלים בפורוםף לא הבנתי ממש למה אתה לא מסכים

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    זה כמו מקובלים ולא מקובלים בפורום לא הבנתי ממש למה אתה לא מסכים
    אני חצי מסכים אתך וחצי לא. מצד אחד באמת לא צריך לבחור מנהלים בגלל השקעה בלבד, חשוב שמנהל ישקיע אך גם חשוב שיהיה לו כושר שיפוט ובחירה. רוב המנהלים(משגיחים) משקיעים אך כושר השיפוט והבחירה שלהם לוקה בחסר. לעומת זאת לדניס ולעמית יש את הבעיה ההפוכה, הם לא ממש משקיעים....

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

7. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    טוב, קודם כל, מנהל הוא לא "סגן פקח" מבחינת שום דבר, פקחים לא יכתבו חוקים לדוגמא לפורומים, והם גם לא אמורים לבדוק באופן קבוע את הפורומים כדי למנוע עברות על החוקים.
    חוץ מזה שהמנהלים הם אלו שעושים את העבודה הזאת (כולל קביעת חוקים) ושבעיקר הפקחים הם אלו שנותנים אזהרות/באנים בעקבות הבקשות של המנהלים, וגם תיגמולים (כמו ווינרים) בהתאם למנהלים, המנהלים הם גם אלו שאמורים לגרום לפורום שלהם להיות פעיל ולשמור על האירגון שלו.
    לכן השקעה, או יותר נכון, נכונות להשקעה ויכולת התמדה, הם בהחלט פרמטרים חשובים ביותר בשביל להיות מנהל.

וקבלת החלטות זה לא דבר מולד, חד וחלק.
    יש כאלה יחידי סגולה שבאופן טבעי יודעים לנתח כל מצב בצורה הטובה ביותר ולהחליט את ההחלטה הנכונה ביותר (ודרך אגב, זה ממש לא מדוייק מה שאמרתי, כי כדי להחליט את ההחלטה הנכונה אתה צריך להיות עם ידע בנושא, אז לא בכל מצב הם ידעו מה לעשות), אבל באופן גורף, "כישרון" לקבלת החלטות זה דבר נרכש.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    פקחים כן אמורים לבדוק את הפורומים מעברות שרשומים בחוקים.זה למה קוראים להם פקחים...

הם לא עושים את זה.בכלל הם אמורים לשמש דוגמה לאחרים,הם לא עושים כלום וגם אחרים לא עושים כלום וגם מי שמעליהם לא עושים כלום,ככה זה נופל בהדרגה על כולם...

בגלל זה הפורום נראה ככה שכולם לא עושים כלום ואף אחד לא משתף פעולה עם אף אחד.
    תסתכל כמה כתבות פרסמתי היום ובקושי הגיבו להם,מתעלמים.

פרסמתי אתגר ומתעלמים,ככה זה פה.המצב חרא אין מה לעשות

עכשיו מה תעשו בעיניין?
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

9. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    אין דבר כזה פורום שיותר לשים בו מישהו בניהול. תסתכל לדוגמא על הפורומים הצליחים בארץ, איך דווקא בהם לכל פורום ותת פורום יש מנהל או 2, וזה כדי שהפורום יהיה מסודר ומאורגן. מה אכפת למנהלים לתת ניהול לכל מי שמשקיע ורוצה? הרי זה לא מזיק להם, להפך, זה עוזר להם בסדר של הפורום.
    ותאמין לי, אם לפורום ספרות לא היה מנהל, הוא היה כושל. אתה אולי אומר שהוא פורום מעפן, אבל הוא אחד הפורומים היחידים שבאמת פעילים פה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    הפורום היחידי שהוא הכי פעיל פה זה דיבורים ואקטואליה-הנו"ד הזה...
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

11. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי NightWalker צפה בהודעה
    פקחים כן אמורים לבדוק את הפורומים מעברות שרשומים בחוקים.זה למה קוראים להם פקחים...

הם לא עושים את זה.בכלל הם אמורים לשמש דוגמה לאחרים,הם לא עושים כלום וגם אחרים לא עושים כלום וגם מי שמעליהם לא עושים כלום,ככה זה נופל בהדרגה על כולם...

בגלל זה הפורום נראה ככה שכולם לא עושים כלום ואף אחד לא משתף פעולה עם אף אחד.
    תסתכל כמה כתבות פרסמתי היום ובקושי הגיבו להם,מתעלמים.

פרסמתי אתגר ומתעלמים,ככה זה פה.המצב חרא אין מה לעשות

עכשיו מה תעשו בעיניין?
    אויש נו באמת...
    חשבת על זה שמתעלמים מהפירסומים שלך כי כבר זוכרים אותם בעל פה?
    חשבת על זה שלא ממש התלהבו מהאתגר שלך... קבל איזו הפתעה- כי הוא לא נראה מעניין?
    ולמה בכלל התכוונת כשאמרת שהם לא עושים כלום?
    חשבת על זה שהפורום יותר רדום כי אנחנו בתקופת הלימודים? זה עלה בדעתך לרגע?
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. Surgeon of Death
    מסכים איתך..
    ד"א פורםו ספרות גם שיש מנהלים הם לא נותנים אזהרות (יש חוק שכל הפורום עובר עליו)

13. משתמש מנוסה
    עד שלא שולחים לפקחים ה"פ שמישהו עבר על החוקים או כמה משתמשים או בוטים שעברו על החוקים,זה נשאר ככה והם לא עושים כלום עם זה...

כמו כן,הנושא הזה ינעל או ירד לתחתית וההנהלה לא תעשה עם זה כלום,אלא אם כן אתם תעשו עם זה משהו...
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

14. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    ההחלטה בפורום באמת שגויה. למשל עמית, מקשיב למנהל של פורום יוגיהו (שגם מתנהג כמו אחד שחייב באן כדי להרגיע את עצמו) כי נוח לו ולמרות שאני שולח לו כמה פעמים הודעות פרטיות, הוא אומר בסדר וממשיך כאילו לא דיברתי אליו בכלל ומנסה להתחמק. בכלל, טוב שהזכרת את זה. יש כאן מנהלים שעושים ומדברים איך שבראש שלהם וזה עובר בשתיקה.

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    א)אם תסתכל יש לי וותק של שנתיים.
    ב)יש לי ולשאר המנהלים(דניס אני יודע, אל תתפסו אותי במילה) מלא עומס בלימודים ומה לעשות הפורום הוא לא עדיפות ראשונה שלי בחיים.אני גומר 4 פעמים בשבוע ב-4 ויש לי יום אחד(יום חמישי) גם מחויבות אישית כך שאני חוזר הביתה רק ב-7 בערב באותו יום.תוסיפו על כך שיש גם מבחנים בימי שישי לפעמים ואפילו בגרויות.
    רותם אני בטוח שגם לו יש עומס וגם לארווין.אם הייתם רואים כמה העדרויות אני מודיע בהעדרויות הנהלה על מבחנים זה היה יוצא כמו איזה 16 הודעות ברצף.אני לא רציתי להספים לכן כתבתי את ההודעה הגדולה הזאת שאני אעדר למלא זמן.
    אני מנסה להיות כמה שיותר זמן בפורום ולפעמים אני שוכח ממקרים אחרים.
    אני מודה-מחלק מהמקרים אני באמת מנסה להתחמק, אבל זה כי יש לי מלא לחץ ואני מנסה להעביר את ההתעסקות שלי בזה לזמן אחר(מה לעשות, אין לי עוד מולטי-טאסקינג Xd).

ההחלטה בפורום באמת שגויה. למשל עמית, מקשיב למנהל של פורום יוגיהו (שגם מתנהג כמו אחד שחייב באן כדי להרגיע את עצמו) כי נוח לו ולמרות שאני שולח לו כמה פעמים הודעות פרטיות, הוא אומר בסדר וממשיך כאילו לא דיברתי אליו בכלל ומנסה להתחמק. בכלל, טוב שהזכרת את זה. יש כאן מנהלים שעושים ומדברים איך שבראש שלהם וזה עובר בשתיקה.
    אני ממש לא מקשיב לו!אלה החלטות שלי בלבד בלי עזרת אף אחד(לפעמים ההנהלה הגבוהה)!

ננעל על מנת שרק ההנהלה הגבוהה תגיב בו.
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •