אני יודע שהכותרת נשמעת כמו נושא ספאם משתחצן אבל זה ממש לא זה:
אז ככה, זה ממש לא תחרות או משהו, זה פשוט נושא שבו כל כמה זמן אני יתן דוגמא לקומבו ואתם תתנו דירוג לקומבו, אולי אפילו, נראה איך זה יתקדם, נפתח תחרות בין משתמשים מי נותן תקומבו הטוב ביותר =]
ד"א שלא תבינו אותי לא נכון זה לא נושא ספאם! אז אני מבקש בלי ספאם פה...
אז נעבור לקומבו, הפעם אני מתיל עם קומבו שהוא כביכול 'לא חוקי' הכוונה שאפשר להשתמש בו רק בtradional format מכיוון שהקלפים המשומשים בקומבו זה נמצאים בבאן:
קלפים דרושים:
*spell economics
*dark magican of chaos
*dimensin fusion
*cannon solider
איך זה בעצם הולך?:
אז ככה, בשביל שהקומבו יפעל אתם צריכים את שלושת הקלפים הבאים בזירה:
spell economics
dark magican of chaos
cannon solider
עכשיו, תפעילו את היכולת של cannon solider תקריבו את dark magician of chaos ותורידו ליריב 500 נקודות חיים, עכשיו בגלל היכולת של dark magician of chaos במקום להישלח לבית הקברות הוא ימחק מן המשחק, עד כאן פשוט נכון?
עכשיו תפעילו את dimension fusion ובגלל spell economics אתם לא תצטרכו לשלם 2000 נקודות חיים ותחיו את dark magician of chaos עכשיו בזכות היכולת של dark magician of chaos אתם יכולים להחזיר קלף קסם מבית הקברות אל היד וכמובן שנבחר ב dimensin fusion
עכשיו נקריב שוב את dark magician of chaos ונוריד ליריב 500 נקודות חיים, אז נחייה אותו בלי לשלם, נוסיף את הקלף חזרה, נקריב, נוריד וכך הלאה עד שנקודות החיים של האויב בעצם ירדו ל0
ד"א מהלך כזה נקרא loop =]
נשמע פשוט אה? אז זהו ש....כן!, זה פשוט בהחלט, להשיג את dmoc זה לא ממש קשה, במיוחד אם משחקים בטרדיונל פורמט, אז, אהבתם את הקומבו, יש משהו לשפר? להוסיף?