Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 238
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    Soul Taker
    *אתה שואל לגבי העיניים,אתה מתעלם מהעיניים וממשיך עם השיחה או ממשיך בדרכך,אתה במקרה גילית התפתחות שלא חשבתי עליה XD
    הנער מחייך וצוחק ואומר:"כן,זה אני" אמילי מפילה את הקפסולות שלה ומגמגמת:"ג'-ג'יי-ג'יידן יוקי!זה שהציל את העולם מאימנתם של רוכבי הצללים,מסדר אור ההרס והאפלה בעזרת מפלצות גיבורי היסודות שלו!אני לא מאמינה שאני פוגשת אותך,תן לי לנחש יש לך את 'נאוס' באחת הקפסולות שלך נכון?" ג'יידן מוציאה מהכיס קפסולת זהב,מטיל אותה באוויר כמו מטבע,הקפסולה עפה גבוה במיוחד,נראה שהיא עוברת אפילו את השמיים,אתה רואה סוג של התפוצצות,אתה רואה גוף לא ברור מסביבו להבות נוחת,זהו גיבור היסודות נאוס!
    *לי היו שתי דרכים-לשאול אם הוא ג'יידן או המלך הנעלה(כי הבאת אותו בדיוק כשאני ואמילי דיברנו עליו..)
    "וואוו!תמיד רציתי את נאוס בחפיסה שלי בעולם האמיתי!(למרות שבאמת יש לי אותו) שמעתי שהוא קלף מאוד חזק, כמעט כמו הקוסם האפל של יוגי מוטו!" אומר לג'יידן "דרך אגב, אני מרקוס וזאת אמילי.אנחנו מנסים לחפש מפלצות ללכידה עכשיו."
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Accelerator
    *אתה יצאת מזירה עשויה חול,יש חול מסביבך בטווח של 5-6 ק''מ,אולי אתה באגם?XD [אם לא הבנת,אתה במדבר].
    הירח הבוהק נעלם מתחת לעננים,מאסטר הזומבים הופך בחזרה לקפסולה שלו,הגולגולת הסופר-סונית אומר לך:"אני מצטער אדון,אך גם אני די מוטש אני חושש שאם אני אמשיך להתאמץ כמו רכיבה לכפר שזה בעוד כמה אחדות קילומטרים אני פשוט אתפוגג,תבין בניגוד לשותף שלך שהוא יהיה איתך לעד אני מפלצת שלכדת,אם משמידים אותי אני לא אחזור,אחרי החיבור והיום הארוך הזה,רכיבה כזו תשמיד אותי",אתה שומע שריקה שדומה לשריקות הרוח,אך הרוח אינה נושבת לפי איך שאתה מרגיש,אתה רואה סוג של דמות מתקרבת אליך.

Soul Taker
    ג'יידן מוריד את חיוכו הרחב בשמע השם של יוגי מוטו,הוא בועט באדמה ומלמל לעצמו משהו,הוא נזכר שאתם שם ואומר:"מפלצת ללכידה,המפלצת הבסיסית שלך היא מסוג לוחם-חייתי דמוי לטאה,חפש או במדבר או במערות שמה יהיה סיכוי גבוה יותר למפלצות חיבור,אבל זכור,המפלצות שמה חזקות מאוד ומסוכנות מאוד".

3. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *אתה יצאת מזירה עשויה חול,יש חול מסביבך בטווח של 5-6 ק''מ,אולי אתה באגם?XD [אם לא הבנת,אתה במדבר].
    הירח הבוהק נעלם מתחת לעננים,מאסטר הזומבים הופך בחזרה לקפסולה שלו,הגולגולת הסופר-סונית אומר לך:"אני מצטער אדון,אך גם אני די מוטש אני חושש שאם אני אמשיך להתאמץ כמו רכיבה לכפר שזה בעוד כמה אחדות קילומטרים אני פשוט אתפוגג,תבין בניגוד לשותף שלך שהוא יהיה איתך לעד אני מפלצת שלכדת,אם משמידים אותי אני לא אחזור,אחרי החיבור והיום הארוך הזה,רכיבה כזו תשמיד אותי",אתה שומע שריקה שדומה לשריקות הרוח,אך הרוח אינה נושבת לפי איך שאתה מרגיש,אתה רואה סוג של דמות מתקרבת אליך.
    "אתה צודק חבר, אני מצטער, ברצינות" אומר ואחזיר אותו לקפסולה אך מיד לאחר מכן אוציא את מאסטר זומבי למשמע השריקה והאיש שמתקרב.
    "תחשוף את עצמך!" אקרא ואהיה מוכן להילחם לעת הצורך.

4. משתמש מנוסה
    Accelerator
    אתה שומע קול מוכר שאומר:"ניסיתי לחסל אותך,אבל לא הצלחתי,שלחתי את צבא הזומבים שלי יחד עם רוכב הטרור והצלחת להיחלץ" אתה רואה שזה בן אדם,הוא לבוש כולו שחורים,שערו הוא לבן-כסוף שנוצץ באור הירח,העיניים שלו שחורות ומרושעות,אתה מבין שזה האיש שמנסה לחסל אותך במשך כול הזמן הזה!

5. משתמש מנוסה
    Accelerator
    אתה שומע קול מוכר שאומר:"ניסיתי לחסל אותך,אבל לא הצלחתי,שלחתי את צבא הזומבים שלי יחד עם רוכב הטרור והצלחת להיחלץ" אתה רואה שזה בן אדם,הוא לבוש כולו שחורים,שערו הוא לבן-כסוף שנוצץ באור הירח,העיניים שלו שחורות ומרושעות,אתה מבין שזה האיש שמנסה לחסל אותך במשך כול הזמן הזה!
    השתי דמויות היחידות שאני מצליח לחשוב עליהן עכשיו הן או באקורה או פאקינג פרימו XD אבל אף אחד מהם לא לובש שחור אז... אה יש מצב זה קאלין?
    ~~
    "וזה מוכיח על זה שאני הרבה יותר טוב ממך" אומר ואחייך אליו, על אף שאבין שאני עומד כעת אל מול אדם שניסה לחסל אותי ורוצה במותי, אני אפגין ביטחון, אדישות רבה וכוח.
    "בכל מקרה" אומר ברצינות, "מה הבעיות שלך?" אשאל אותו.
    "למה כל כך חשוב לך שיחסלו אותי הא?!" אקרא.

6. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *שכחת את האפשרות שזה דמות שאני המצאתי XD
    אתה עדיין לא רואה את הפנים של האיש המסתורי,הוא מוציא קפסולה עשויה כסף,הוא אומר לך בקול קר וחלקלק:"אתה יודע מה זה?זו קפסולת כסף,המפלצת שהיא מכילה בפנים קצת יותר חזקה משתי המפלצות שלך,כול אחת בנפרד ביחד ממה שהבנתי הן בלתי מנוצחות אך ברגע שאשמיד את הגולגולת הסופר-סונית שלך,תושמד גם אתה,כמובן יש גם את בעית השומר שלך,כך יש לי עוד כמה נשקים בשרוול,בשביל לטפל במגנה הקטנה שלך".

7. NYO HO HO
    Soul Taker
    ג'יידן מוריד את חיוכו הרחב בשמע השם של יוגי מוטו,הוא בועט באדמה ומלמל לעצמו משהו,הוא נזכר שאתם שם ואומר:"מפלצת ללכידה,המפלצת הבסיסית שלך היא מסוג לוחם-חייתי דמוי לטאה,חפש או במדבר או במערות שמה יהיה סיכוי גבוה יותר למפלצות חיבור,אבל זכור,המפלצות שמה חזקות מאוד ומסוכנות מאוד".
    "טוב,תודה ג'יידן!אולי תרצה להמשיך איתנו?" אומר לג'יידן.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *שכחת את האפשרות שזה דמות שאני המצאתי XD
    אתה עדיין לא רואה את הפנים של האיש המסתורי,הוא מוציא קפסולה עשויה כסף,הוא אומר לך בקול קר וחלקלק:"אתה יודע מה זה?זו קפסולת כסף,המפלצת שהיא מכילה בפנים קצת יותר חזקה משתי המפלצות שלך,כול אחת בנפרד ביחד ממה שהבנתי הן בלתי מנוצחות אך ברגע שאשמיד את הגולגולת הסופר-סונית שלך,תושמד גם אתה,כמובן יש גם את בעית השומר שלך,כך יש לי עוד כמה נשקים בשרוול,בשביל לטפל במגנה הקטנה שלך".
    וואלה =]
    ~~~~~
    "אני לא מפחד ממך" אומר לו ברצינות ואף אנסה להכביד על קולי.
    "אתה לא יותר מעוד מישהו עלוב, אתה יודע, אני שואל את עצמי, מה המטרה שלך בכלל, יש לך סיבה כלשהי לחסל אותי, חתיכת..." אמלמל אך לא אתן לפזיזות להשתלט עליי, בכל זאת הוא 'קצת' יותר חזק ממני.
    "מה אתה רוצה ממני?, מי אתה?!" אשאל בעוצמה.

9. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    ג'יידן אומר:"תודה אבל אני אוותר,אני לא מחפש שוב להיות עם אנשים,לא מאז ש..." הוא שוב שוקע בהרהורים כמו שהיה שדיברתם על יוגי מוטו,הוא מסתובב וממשיך בדרכו,אמילי אומרת לך:"נחמד,אבל מוזר,טוב זזנו מפה?".

Accelerator
    האיש המסתורי אומר לך:"עדיין לא,עדיין לא,אבל אתה מתקרב לזה,אם תגיע לכפר,תשאל כול מי שאתה רוצה על אדון השאול,זה שמחזיק בכול מפלצות האינסוף,לא כדאי להתעמת איתי,השמדת את מרבית חיילי והוכחת שאתה לוחם קפסולות מיומן,אתה רוצה להצטרף אליי ולשלוט בעולם הזה,ויום יבוא וגם העולם שלך יהיה ברשותי,אבל אם תצטרף אליי אתה תהיה יד ימיני ותקבל את כול הכוח שחלמת עליו".

10. משתמש מנוסה
    Accelerator
    האיש המסתורי אומר לך:"עדיין לא,עדיין לא,אבל אתה מתקרב לזה,אם תגיע לכפר,תשאל כול מי שאתה רוצה על אדון השאול,זה שמחזיק בכול מפלצות האינסוף,לא כדאי להתעמת איתי,השמדת את מרבית חיילי והוכחת שאתה לוחם קפסולות מיומן,אתה רוצה להצטרף אליי ולשלוט בעולם הזה,ויום יבוא וגם העולם שלך יהיה ברשותי,אבל אם תצטרף אליי אתה תהיה יד ימיני ותקבל את כול הכוח שחלמת עליו".
    "מצטער אבל נראה לי שאסרב, נשלחתי לכאן בשביל משימה אחרת לגמרי,יוגי מוטו והחברים שלו, שמעת עליהם?" אשאל אותו בחיוך.
    "אני צריך למצוא אותם, אין לי זמן להתעסק בלשלוט בעולם או משהו כזה, אף פעם לא הבנתי את אלה שזאת המטרה שלהם, זה מה שיעזור לך?, שאנשים ירעדו מפניך?, יפחדו?" אשאל אותו בהטפת מוסר.
    "אתה יודע מה, אני מציע לך להצטרף אליי, בוא אל הכפר, תשנה את הדרכים שלך ותעזור לי, זה יהיה הרבה יותר מתגמל אני מבטיח לך" אומר לו בחיוך.

11. משתמש מנוסה
    Accelerator
    אדון השאול אומר לך:"גם אם הייתי רוצה להצטרף אליך,ואני לא אומר שאני כן,אני לא יכול,נגזר עליי לחיות באפלה,להיות ניזון מהפחד והאפלה של כול היצורים החיים,אינני יכול להיות טוב,ולגבי יוגי מוטו והחברים שלו,אתה לא תמצא אותם לעולם" אדון השאול נעלם בהבזק ברק שחור,אתה רואה שהירח הכסוף נעלם,השמיים מתחילים להיות כחולים,האור פוגע בחול ועושה אשליה שהחול עשוי זהב.

12. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    Z.J.H
    הנער מחייך ואומר:"ה'קטע' עם הקריבויים האלה זה שבזמן צרה הם מתחברים ויוצרים את 'הקריבו האולטימטיבי' כוח קדום רב עוצמה שאחריו כול עשרים הקריבויים שלי יושמדו,אני אשתמש בדבר הזה רק שאדע שאני בסכנת חיים אמיתית,לא אסכים לאבד את החברים שלי רק בשביל כוח,אני לא כזה" נראה שבשלב מסוים הוא הפסיק לשים לב שאתה שמה ולדבר עם הקריבויים שלו,אתה שומע נהמה מוזרה,ספק של עורב ספק של אריה ספק של משהו אחר מגיעה ממקום מהיער שדי קרוב אליך,לפי עוצמת הנהמה.
    "וואו! מה זה?" אשאל את הנער עם הקריבויים "יש לך מושג מה זה?" אמשיך במבט מפוחד וזיעה
    ~~~~~~~~
    עוד לא העפת אותי נכון?

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

13. משתמש מנוסה
    z.j.h
    *לא,לא העפתי אותך
    נער הקריבו אומר לך:"בטח אחד ממשרתיי מלך הבהמות פה,המשרתים צדים יצורים קטנים או בני אנוש בשביל להביא למלך שלהם בתור ארוחה,לפי השאגה זו אחת מהמשרתים היותר בכירים שלו" אתה שומע אותו אומר את זה בקול קליל מאוד,לא נשמע שהוא מפחד מזה שהוא אמור להיות ארוחה למפלצת.
    אתה שומע צעדים מפלצתיים מתקרבים,אתה מסתובב ורואה את הגב של המפלצת [אתה לא מזהה איזו זו והיא לא רואה אותך]

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    z.j.h
    *לא,לא העפתי אותך
    נער הקריבו אומר לך:"בטח אחד ממשרתיי מלך הבהמות פה,המשרתים צדים יצורים קטנים או בני אנוש בשביל להביא למלך שלהם בתור ארוחה,לפי השאגה זו אחת מהמשרתים היותר בכירים שלו" אתה שומע אותו אומר את זה בקול קליל מאוד,לא נשמע שהוא מפחד מזה שהוא אמור להיות ארוחה למפלצת.
    אתה שומע צעדים מפלצתיים מתקרבים,אתה מסתובב ורואה את הגב של המפלצת [אתה לא מזהה איזו זו והיא לא רואה אותך]
    "איך אתה לא מפחד?" אשאל את הנער בלחש בזמן שאני מנסה לא לנשום בשביל שהמפלצת לא תבחין בי

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

15. NYO HO HO
    Soul Taker
    ג'יידן אומר:"תודה אבל אני אוותר,אני לא מחפש שוב להיות עם אנשים,לא מאז ש..." הוא שוב שוקע בהרהורים כמו שהיה שדיברתם על יוגי מוטו,הוא מסתובב וממשיך בדרכו,אמילי אומרת לך:"נחמד,אבל מוזר,טוב זזנו מפה?".
    "כן, קדימה." אומר לאמילי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •