Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 238
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Accelerator
    *אתה מוזמן לחפש.
    אתה מסתובב בשוק,אתה שומע מוכר אומר:"מי שמנצח את הבן שלי בדו-קרב מפלצות כפול זוכה בשריון מיזוג חינם!" אתה רואה לידו את הבן שלו,נער צעיר ממך בשנה,רזה מאוד,נמוך מאוד שנראה שלא יכול להזיק לאיש,אך אתה מזהה אצלו חיוך מסתורי,כאילו הוא מסתיר משהו אפל,משהו מסוכן.

Soul Taker
    אביר הארמגדון יוצא להגן על האדון החדש שלו,אתה שומע קול שאומר:"קללת דרקון,גולגולת הזימון התחברו וייצרו את דרקון הגולגולת!" אתה רואה יצור דמוי קללת הדרקון אך עורו לא קיים,עיניו אדומות ושיניו חדות כמו תער,להבה שחורה פוגעת בעין הפסיכית והיא נמחקת,אביר הארמגדון נעלם לקפסולה שלו,וגם דרקון הגולגולת.

Z.J.H
    *קודם באה האימפרייה המצרית רק אחרי מאות שנים התפתחה האימפרייה היוונית.
    האיש המקועקע אומר לך:"אני 'מסומן' אני יכול לשלוט בכול דבר אם יש לי את הסימן המתאים לו,רד-נובה הזה לא שייך לי,הוא שייך לעצמו,הקעקועים האלה הם הכוחות שלי לכול דבר בעולם יש סימן,שני קעקועים זהרו עכשיו,קעקוע הפיות וקעקוע הדרקונים,כפיתי על הדרקון לחזור לצורת הפיה שלו".

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    Accelerator
    *אתה מוזמן לחפש.
    אתה מסתובב בשוק,אתה שומע מוכר אומר:"מי שמנצח את הבן שלי בדו-קרב מפלצות כפול זוכה בשריון מיזוג חינם!" אתה רואה לידו את הבן שלו,נער צעיר ממך בשנה,רזה מאוד,נמוך מאוד שנראה שלא יכול להזיק לאיש,אך אתה מזהה אצלו חיוך מסתורי,כאילו הוא מסתיר משהו אפל,משהו מסוכן.
    "בטוח יש פה מילכוד" אמלמל לעצמי אך לא אחשוב יותר מדי שכן יש לי מפלצות חזקות מאוד שאני בוטח בהן.
    "אני אקח את האתגר!" אקרא בקול ואכין את הקפסולות שלי, אנסה להיראות כמה שיותר מאיים בעיניו.

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

Z.J.H
    *קודם באה האימפרייה המצרית רק אחרי מאות שנים התפתחה האימפרייה היוונית.
    האיש המקועקע אומר לך:"אני 'מסומן' אני יכול לשלוט בכול דבר אם יש לי את הסימן המתאים לו,רד-נובה הזה לא שייך לי,הוא שייך לעצמו,הקעקועים האלה הם הכוחות שלי לכול דבר בעולם יש סימן,שני קעקועים זהרו עכשיו,קעקוע הפיות וקעקוע הדרקונים,כפיתי על הדרקון לחזור לצורת הפיה שלו".
    עניתי לך בנו"ד
    ~~~~~~~~~~~
    "שמעתי שרד נובה חזק גם בצורתצ הפיה, אתה בטוח שאתה יכול להתמודד איתו?" אשאל את האיש בתמיהה

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    Accelerator
    המוכר הזקן אומר לך:"אם תפסיד אתה תאבד את אחת המפלצות שלך,האם אתה עדיין מסכים" אתה שומע בראשך את קולם של מאסטר הזומבים והגולגולת הסופר-סונית שאומרים לך:"אנחנו מוכנים לקרב,אנחנו לא נפסיד".

Z.J.H
    ה'מסומן' אומר לך:"רק בצורת הדרקון הוא חזק,עכשיו הוא די חלש,הוא לא יכול להפוך לצורת הדרקון שלו בגלל שכבלתי אותו בלחש" אתה באמת רואה רד-נובה באמת מנסה להפוך לדרקון אך הוא לא מצליח,בסופו של דבר הוא פורש את כנפייו האדומות ובורח אל תוך היער ה'מסומן' אומר לך:"לא רצית ללכוד אותו?".

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Soul Taker
    אביר הארמגדון יוצא להגן על האדון החדש שלו,אתה שומע קול שאומר:"קללת דרקון,גולגולת הזימון התחברו וייצרו את דרקון הגולגולת!" אתה רואה יצור דמוי קללת הדרקון אך עורו לא קיים,עיניו אדומות ושיניו חדות כמו תער,להבה שחורה פוגעת בעין הפסיכית והיא נמחקת,אביר הארמגדון נעלם לקפסולה שלו,וגם דרקון הגולגולת.
    *למה אתה תמיד מוחק את המפלצות ולא נותן לי ללכוד אותן?
    "וואוו אמילי זה היה מגניב!" אומר לאמילי בשמחה ואחזיר את הלטאה שלי לקפסולה שלה.
    NYO HO HO BITCH

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ".

Z.J.H
    ה'מסומן' אומר לך:"רק בצורת הדרקון הוא חזק,עכשיו הוא די חלש,הוא לא יכול להפוך לצורת הדרקון שלו בגלל שכבלתי אותו בלחש" אתה באמת רואה רד-נובה באמת מנסה להפוך לדרקון אך הוא לא מצליח,בסופו של דבר הוא פורש את כנפייו האדומות ובורח אל תוך היער ה'מסומן' אומר לך:"לא רצית ללכוד אותו?".
    "רציתי" אומר בזעם "אבל איזה מישהו 'מסומן' הבריח אותו!"

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

7. משתמש מנוסה
    Accelerator
    המוכר הזקן אומר לך:"אם תפסיד אתה תאבד את אחת המפלצות שלך,האם אתה עדיין מסכים" אתה שומע בראשך את קולם של מאסטר הזומבים והגולגולת הסופר-סונית שאומרים לך:"אנחנו מוכנים לקרב,אנחנו לא נפסיד".
    "אני לא יודע..." אמלמל, "קשה לי לחשוב על הסיכוי הקלוש שאאבד אחד מכם" אומר להם.
    "אבל בחיים צריך לקחת גם סיכונים!" אקרא, "אני מוכן לקרב!" אומר לו.

8. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    *הדוב ברח,אביר הארמגדון של אמילי,את העין הפסיכית אסור לך לתפוס ודרקון הגולגולת הוא גם של מישהו.
    אמילי אומרת:"כן זה היה נחמד,רק אני לא יודעת מי יכול לשלוט במפלצת כה חזקה כמו דרקון הגולגולות" אתה שומע פיצוץ,אתה מסתובב עשרות העצים שהיו מאחוריך נעלמו בעשן שחור וסמיך,אמילי תופסת את הידך שלך והיא בורחת משם,אחרי שאתם יוצאים מהיער לכיוון של משהו שדומה לאגם אמילי אומרת לך:"יצור צללים אחד מספיק לי להיום,אם יצורי הצללים מתקיפים,לא אסור שזה יקרה".

Z.J.H
    ה'מסומן' אומר לך:"אני לא הברחתי אותו" הוא נעלם באותה פתאומיות שהוא הגיע,אתה רואה את זוהר הכנפיים של רד-נובה מתוך היער,אתה מבין שיש לך עוד סיכוי ללכוד אותו,אתה רץ לכיוון הזוהר,אתה רואה שרד-נובה עומד שם,מסתכל עליך כאילו חיכה לך הוא מחייך,אתה שומע את אותו קול מסתורי שאמר לך שזהו רד-נובה:"תלכוד אותי",אתה מבין שהקול הזה הוא קולו של רד-נובה!

Accelerator
    הנער מחייך ואומר:"אני משחק בשביל לנצח" אתה אומר לו:"גם אני" הוא מוביל אותך אל זירת הקרב,הוא מוציא שתי קפסולות שכנראה נבחרו מראש כי אתה רואה שיש מסביבו חגורה שלמה שמכילה משהו כמו עשרים קפסולות,הוא זורק את הקפסולות לאוויר וקורא:"צאו ועלו רד-נובה ושומר אמון!" אתה רואה שתי מפלצות פיה קטנות שכנראה לא יכולות להזיק לאף אחד,אך הנער ממשיך לחייך.
    הסטטים של http://yugioh.wikia.com/wiki/Trust_Guardian
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

Accelerator
    הנער מחייך ואומר:"אני משחק בשביל לנצח" אתה אומר לו:"גם אני" הוא מוביל אותך אל זירת הקרב,הוא מוציא שתי קפסולות שכנראה נבחרו מראש כי אתה רואה שיש מסביבו חגורה שלמה שמכילה משהו כמו עשרים קפסולות,הוא זורק את הקפסולות לאוויר וקורא:"צאו ועלו רד-נובה ושומר אמון!" אתה רואה שתי מפלצות פיה קטנות שכנראה לא יכולות להזיק לאף אחד,אך הנער ממשיך לחייך.
    הסטטים של http://yugioh.wikia.com/wiki/Trust_Guardian
    Spoiler ספוילר
    אתה מדבר עליו נכון? http://yugioh.wikia.com/wiki/Red_Nova_(card) לא על רד נובה דרגון XD
    ~~~
    "צאו גולגולת סופר סונית ומאסטר זומבי!" אקרא ואוציא אותם אל הזירה.
    "תקשיבו, הם אמנם נראים תמימים ולא מזיקים אך אין לזלזל בהם, קצת נראה לי מוזר שמתוך עשרים קפסולות הוא יבחר שתי מפלצות תמימות שכאלו" אומר להם.
    "מאסטר זומבי, תקוף את שומר האמון, גולגולת סופר סונית תקוף את רד נובה!" אקרא בנחישות.

10. היורתמים לא תמיד מנצחים

Z.J.H
    ה'מסומן' אומר לך:"אני לא הברחתי אותו" הוא נעלם באותה פתאומיות שהוא הגיע,אתה רואה את זוהר הכנפיים של רד-נובה מתוך היער,אתה מבין שיש לך עוד סיכוי ללכוד אותו,אתה רץ לכיוון הזוהר,אתה רואה שרד-נובה עומד שם,מסתכל עליך כאילו חיכה לך הוא מחייך,אתה שומע את אותו קול מסתורי שאמר לך שזהו רד-נובה:"תלכוד אותי",אתה מבין שהקול הזה הוא קולו של רד-נובה!

"אז אתה רוצה שאני אלכוד אותך?!" אומר בפליאה "טוב, אם זה מה שאתה רוצה אז בסדר" אומר ואלכוד אותו
    ~~~~~~~~~~~~
    איזה באסה שאני לא יכול לכתוב "צאי קפסולה" XD

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

11. NYO HO HO
    Soul Taker
    *הדוב ברח,אביר הארמגדון של אמילי,את העין הפסיכית אסור לך לתפוס ודרקון הגולגולת הוא גם של מישהו.
    אמילי אומרת:"כן זה היה נחמד,רק אני לא יודעת מי יכול לשלוט במפלצת כה חזקה כמו דרקון הגולגולות" אתה שומע פיצוץ,אתה מסתובב עשרות העצים שהיו מאחוריך נעלמו בעשן שחור וסמיך,אמילי תופסת את היד שלך והיא בורחת משם,אחרי שאתם יוצאים מהיער לכיוון של משהו שדומה לאגם אמילי אומרת לך:"יצור צללים אחד מספיק לי להיום,אם יצורי הצללים מתקיפים,לא אסור שזה יקרה".
    *דיברתי רק על הדוב והעין הפסיכית.
    "למה?מי אלא יצורי הצללים האלה ומה הם יכולים לעשות?" אשאל את אמילי בתהיה.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *אני מדבר עליו,לא כתבתי אותו בגלל שהוא נמצא כבר בעמוד הראשי איזה ששאר המפלצות [גם לך הלינק יוצא דפוק שאתה עושה את זה?]
    הנער מחייך ואומר:"רד-נובה שינוי להבה!שומר אמון יצירה!" גופו של רד-נובה עולה בלהבות,הוא הופך להיות גרסת אש לרד דרגון ארצ'פילד [אם ראית את 3 הפרקים עם בומר בעונה השנייה {אלה שג'ק מקבל את רד נובה דרגון} אז זה משהו דומה לארצ'פילד שבומר ראה בחלום שלו] שומר האמון נעלם והופך להיות כדור אור שנכנס ללהבה הדרקונית,הדרקון שואג ומצליח להדוף את שתי
    המפלצות שלך.

Z.J.H
    רד-נובה מתחמק מהקפסולה שלך ואומר לך:"קודם אני רוצה קרב" אתה מנסה בכול זאת ללכוד אותו אבל הוא אומר לך:"בלי קרב אין הזדמנות לכידה,אבל רק אם תנצח אני אתן לך ללכוד אותי".
    *סורי על התגובה הקצרה פשוט אין הרבה מה לכתוב פה,אל תדאג,בתגובה כזאתי אני לא אבקש ממך גם לכתוב שתי שורות+,אבל שורה שלמה זה המינימום {רק מהכוכב התגובה הוכפלה בגודלה XD}

Soul Taker
    *הדוב ברח והעין אסור לך לתפוס אותה
    אמילי אומרת לך:"יצורי הצללים הם המפלצות המסוכנות ביותר,טרגודיה,שליט כול הרשע יצר אותן,הן מסוכנות,חזקות ובעלות יכולות מזעזות,מי שינסה ללכוד אותן יקבל את 'קללת הצל',זה אומר שכול המפלצות שלו יהיו מפלצות צללים לעד והוא יהיה משרתו של טרגודיה,רבים נפלו בקסמים המדהימים של טרגודיה,ניצחו אותן ולכדו אותן,בגלל זה אסור להילחם בהרבה מפלצות צללים בזמן מועט כול כך,ככול שצפייה שלך בהם גבוהה יותר אתה נופל בקסמם חזק יותר ומהר יותר".

13. NYO HO HO
    Soul Taker
    *הדוב ברח והעין אסור לך לתפוס אותה
    אמילי אומרת לך:"יצורי הצללים הם המפלצות המסוכנות ביותר,טרגודיה,שליט כול הרשע יצר אותן,הן מסוכנות,חזקות ובעלות יכולות מזעזות,מי שינסה ללכוד אותן יקבל את 'קללת הצל',זה אומר שכול המפלצות שלו יהיו מפלצות צללים לעד והוא יהיה משרתו של טרגודיה,רבים נפלו בקסמים המדהימים של טרגודיה,ניצחו אותן ולכדו אותן,בגלל זה אסור להילחם בהרבה מפלצות צללים בזמן מועט כול כך,ככול שצפייה שלך בהם גבוהה יותר אתה נופל בקסמם חזק יותר ומהר יותר".
    *הבנתי כבר בפעם הראשונה שאמרת..
    "אוקיי, הבנתי את זה." אומר לאמילי "עכשיו בואי נלך ללכוד קצת מפלצות!" ואחכה שתנחה אותי למקום לכידה.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    אמילי מזכירה לך:"ובלי מפלצות צללים,למה אם אתה תהפוך למשרת צל אני לא אוכל..." והיא לא ממשיכה את המשפט,אתה שומע שאגה מוכרת ושנואה,שאגתו של הדוב הלבן המשוריין,אתה רואה שלדוב הזה יש כמה פגיעות,אתה מבין שזה הדוב שאיתו נלחמת,הוא שולף את ציפורניו,אמילי אומרת לך:"זה הזמן שלך".

15. NYO HO HO
    Soul Taker
    אמילי מזכירה לך:"ובלי מפלצות צללים,למה אם אתה תהפוך למשרת צל אני לא אוכל..." והיא לא ממשיכה את המשפט,אתה שומע שאגה מוכרת ושנואה,שאגתו של הדוב הלבן המשוריין,אתה רואה שלדוב הזה יש כמה פגיעות,אתה מבין שזה הדוב שאיתו נלחמת,הוא שולף את ציפורניו,אמילי אומרת לך:"זה הזמן שלך".
    "הינה אני בא!" אומר ואזרוק על הדוב כפסולה ריקה שיש לי, בתקווה כי אצליח ללכוד אותו.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •