Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 16 ראשוןראשון ... 513141516 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 238
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Soul Taker
    הדוב המשוריין הודף את הקפסולה שלך בזכות האגרוף שלו,אמילי אומרת לך:"הוא רוצה להילחם נגד הלטאה שלך" אתה שומע קול לחששני שאומר לך:"גם אני מעדיף להמשיך להילחם בו" אתה מבין שזה קולו של לוחם הלטאות הקדום,הוא יוצא מהקפסולה שלו,שתי המפלצות שולפות את הציפורניים,לוחם הלטאות הקדום יוצא להתקפה ויוצר שריטה עמוקה מספיק כדי לפצוע את עור הבטן של הדוב,הדוב נופל,אך הוא מצליח לנשום,אתה מכוון שוב את הקפסולה ואתה מצליח ללכוד אותו.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    Accelerator
    *אני מדבר עליו,לא כתבתי אותו בגלל שהוא נמצא כבר בעמוד הראשי איזה ששאר המפלצות [גם לך הלינק יוצא דפוק שאתה עושה את זה?]
    הנער מחייך ואומר:"רד-נובה שינוי להבה!שומר אמון יצירה!" גופו של רד-נובה עולה בלהבות,הוא הופך להיות גרסת אש לרד דרגון ארצ'פילד [אם ראית את 3 הפרקים עם בומר בעונה השנייה {אלה שג'ק מקבל את רד נובה דרגון} אז זה משהו דומה לארצ'פילד שבומר ראה בחלום שלו] שומר האמון נעלם והופך להיות כדור אור שנכנס ללהבה הדרקונית,הדרקון שואג ומצליח להדוף את שתי
    המפלצות שלך.
    "מה לעזאזל?!" אקרא בתדהמה ובזעם, אך מיד לאחר מכן אתעשת על עצמי.
    "מאסטר זומבי, גולגולת סופר סונית תתחברו למאסטר השאול!!" אקרא בנחישות, "תקוף מאסטר השאול!" אקרא.

3. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *וואי זה קשה לבנות את הדק הזה,אכפת לך לשלוח לי את הדק שלך בשביל שאני אוכל לנסות ללמוד איזה קלפים מומלץ להכניס?
    שתי המפלצות שלך מתפרקות ויוצרות את החיבור הקרבי שלהן,מאסטר השאול,חרב השאול שלו נוצרת משום מקום,הנער צוחק ואומר לך:"זה קול מה שיש לך הצחקת אותי,דרקון הלהבות תראה לו מה זה כוח!" אתה רואה להבה אדומה כמו דם מתקרבת במהירות עצומה לאדון השאול שלך,אתה שומע את קולה של איאטוס שאומרת לך:"במידה ותפסיד ואני לא אומרת שכן,אני אחזור,וביחד נכסח את הדרקון הזה!אך כעת אתה לא מפסיד,תראה את המפלצת שלך" חרב השאול של מאסטר השאול עוצרת את הלהבה,הלהבה מתפוגגת אך גם החרב,מאסטר השאול חוזר להיות מאסטר הזומבים והגולגולת הסופר-סונית,הנער צוחק ואומר:"רק ביחד יש כוח שהן לחוד,הן מפסידות,כשאנצח אקח ממך את מאסטר הזומבים שלך" הדבר מרתיח את דמו של הגולגולת הסופר-סונית או יותר נכון את להבתו,הוא יורה מטר של יותר מאלף גולגולות בוערות בשנייה,הדבר מחליש מאוד את הדרקון אך בסופו של דבר הגולגולת הסופר-סונית מאבדת את רוב כוחה.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Soul Taker
    הדוב המשוריין הודף את הקפסולה שלך בזכות האגרוף שלו,אמילי אומרת לך:"הוא רוצה להילחם נגד הלטאה שלך" אתה שומע קול לחששני שאומר לך:"גם אני מעדיף להמשיך להילחם בו" אתה מבין שזה קולו של לוחם הלטאות הקדום,הוא יוצא מהקפסולה שלו,שתי המפלצות שולפות את הציפורניים,לוחם הלטאות הקדום יוצא להתקפה ויוצר שריטה עמוקה מספיק כדי לפצוע את עור הבטן של הדוב,הדוב נופל,אך הוא מצליח לנשום,אתה מכוון שוב את הקפסולה ואתה מצליח ללכוד אותו.
    "יופי!לכדתי סופסוף את הדוב!" אומר בשמחה רבה.
    NYO HO HO BITCH

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

Z.J.H
    רד-נובה מתחמק מהקפסולה שלך ואומר לך:"קודם אני רוצה קרב" אתה מנסה בכול זאת ללכוד אותו אבל הוא אומר לך:"בלי קרב אין הזדמנות לכידה,אבל רק אם תנצח אני אתן לך ללכוד אותי".
    *סורי על התגובה הקצרה פשוט אין הרבה מה לכתוב פה,אל תדאג,בתגובה כזאתי אני לא אבקש ממך גם לכתוב שתי שורות+,אבל שורה שלמה זה המינימום {רק מהכוכב התגובה הוכפלה בגודלה XD}
    "בסדר, אני מסכים" אומר בחיוך עקום ואוציא את אקיקיוסו. "עכשיו איקיוסו תשתכפל והרבה ואז תשתמש בכדור צללים" אומר בנחישות

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

6. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    לוחם הלטאות הקדום והדוב הלבן המשוריין מסתכלים עליך וחוזרים למצב הקפסולה שלהם,אתה שומע עלים זזים,אתה רואה נער צעיר בעל עיניים כחולות וקרות הוא אומר לך:"אז לכדת דוב לבן משוריין,ביג דיל,המפלצות שלי יכולות לנצח את שלך בלי שום טיפת מאמצץ,אם אתה מפחד לקבל את האתגר שהעמדתי באוויר אני אבין אותך".

Z.J.H
    אתה רואה שוב שרד-נובה הופך להיות צורת דרקון הלהבות שלו,הדרקון שוב הודף את כול כדורי הצללים שאקיקסיו ושכפוליו יורים אליו,דרקון הלהבות שואג ומעלים את כול השכפולים,רד-נובה אומר לך:"טריקים ישנים תמיד עובדים".

7. NYO HO HO
    Soul Taker
    לוחם הלטאות הקדום והדוב הלבן המשוריין מסתכלים עליך וחוזרים למצב הקפסולה שלהם,אתה שומע עלים זזים,אתה רואה נער צעיר בעל עיניים כחולות וקרות הוא אומר לך:"אז לכדת דוב לבן משוריין,ביג דיל,המפלצות שלי יכולות לנצח את שלך בלי שום טיפת מאמצץ,אם אתה מפחד לקבל את האתגר שהעמדתי באוויר אני אבין אותך".
    "אני רק לוחם מתחיל, אבל בכול זאת אקבל את האתגר שלך." אומר לנער עם העיניים הכחולות ואוציא את לוחם הלטאה שלי.
    NYO HO HO BITCH

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

Z.J.H
    אתה רואה שוב שרד-נובה הופך להיות צורת דרקון הלהבות שלו,הדרקון שוב הודף את כול כדורי הצללים שאקיקסיו ושכפוליו יורים אליו,דרקון הלהבות שואג ומעלים את כול השכפולים,רד-נובה אומר לך:"טריקים ישנים תמיד עובדים".
    "אז כנראה שנצטרך לחדש" אומר בחיוך "אקיקיוסו תשתכפל אבל אל תתקוף אלא תחבר את כל השילובים שלך וככה עוד פעם ועוד פעם עד שאומר לך להפסיק!" (זה כדי לבלבל את רד-נובה)

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

9. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *וואי זה קשה לבנות את הדק הזה,אכפת לך לשלוח לי את הדק שלך בשביל שאני אוכל לנסות ללמוד איזה קלפים מומלץ להכניס?
    שתי המפלצות שלך מתפרקות ויוצרות את החיבור הקרבי שלהן,מאסטר השאול,חרב השאול שלו נוצרת משום מקום,הנער צוחק ואומר לך:"זה קול מה שיש לך הצחקת אותי,דרקון הלהבות תראה לו מה זה כוח!" אתה רואה להבה אדומה כמו דם מתקרבת במהירות עצומה לאדון השאול שלך,אתה שומע את קולה של איאטוס שאומרת לך:"במידה ותפסיד ואני לא אומרת שכן,אני אחזור,וביחד נכסח את הדרקון הזה!אך כעת אתה לא מפסיד,תראה את המפלצת שלך" חרב השאול של מאסטר השאול עוצרת את הלהבה,הלהבה מתפוגגת אך גם החרב,מאסטר השאול חוזר להיות מאסטר הזומבים והגולגולת הסופר-סונית,הנער צוחק ואומר:"רק ביחד יש כוח שהן לחוד,הן מפסידות,כשאנצח אקח ממך את מאסטר הזומבים שלך" הדבר מרתיח את דמו של הגולגולת הסופר-סונית או יותר נכון את להבתו,הוא יורה מטר של יותר מאלף גולגולות בוערות בשנייה,הדבר מחליש מאוד את הדרקון אך בסופו של דבר הגולגולת הסופר-סונית מאבדת את רוב כוחה.
    *אני ישלח לך מחר אחי אני גמור מעייפות בדיוק חזרתי
    ~~~
    "תודה לך איאטוס!" אקרא, "תודה גולגולת סופר סונית, תודה מאסטר זומבים..." אמלמל ומיד לאחר מכן אפנה פניי לנער, אהפוך אותן רציניות יותר בהיבט בגולגולת הסופר סונית שלי אשר איבדה את רוב כוחה.
    "אתה חזק" אמלמל בקול רציני, "אבל אין לך דבר אחד שלי יש, אין לך חברים(במקרה הזה מפלצות) שתומכים בך!, כל עוד אני יודע, כל עוד אני יודע שיש מישהו מאחוריי מישהו שרוצה בטובתי, שמעודד אותי, ששומר עליי!" אקרא, "כל עוד זה, אני בחיים לא אפסיד!!!" אקרא בזעם.
    "אמרת שהן חלשות לחוד?!, אז אתה טועה, ובגדול!!" אקרא, "צא מאסטר זומבים רכז את כל כוחך, את כל התקווה שלנו לכדור צל אחד גדול, חסל את הדרקון שלו!!" אצווה עליו בעוצמה.

10. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    אתה מוציא את לוחם הלטאות הקדום שלך,יריבך משחרר שתי מפלצות,אחת היא לוחם הפנתר והשנייה היא נינג'ת סטרייק,אמילי אומרת לך:"אני אצטרף אליך" היא משחררת את קללת הדרקון שלה,לוחם הפנתר מניף את חרבו ומעביר אותה לנינג'ת סטרייק,הנינג'ה בעלת החרב של הפנתר קללת הדרקון יורה כדור אש מקולל לעבר הפנתר אך הוא מפספס.

Z.J.H
    אקיקסיו עושה את מה שאמרת לו אך רד-נובה לא מתבלבל,באחת הפעמים רד-נובה יורה סוג של מעגל של להבות אדומות יוקדות שפוגע באקיקסיו שנופל,הוא יורה על הרגל שלו כדור צללים,רד-נובה חוזר לצורת הפיה שלו.

Accelerator
    *בסדר,תשלח מתי שאתה רוצה [רצוי היום או מחר]
    שתי המפלצות שלך עוצמות עיניים,אתה רואה שמאסטר הזומבים יוצר כדור צללים אדיר מימדים שפוגע בדרקון ומחזיר אותו לצורת שתי הפיות שלו,אך המפלצות של הנער לא מוותרות ויורות סוג של שדי דרקונים שפוגעים בגולגולת הסופר-סונית ומחסלים אותה,זה מאסטר הזומבים שלך ושתי הפיות של היריב.

11. NYO HO HO
    Soul Taker
    אתה מוציא את לוחם הלטאות הקדום שלך,יריבך משחרר שתי מפלצות,אחת היא לוחם הפנתר והשנייה היא נינג'ת סטרייק,אמילי אומרת לך:"אני אצטרף אליך" היא משחררת את קללת הדרקון שלה,לוחם הפנתר מניף את חרבו ומעביר אותה לנינג'ת סטרייק,הנינג'ה בעלת החרב של הפנתר קללת הדרקון יורה כדור אש מקולל לעבר הפנתר אך הוא מפספס.
    "לוחם הלטאה-תשתמש בציפורני פלדה ומהר על לוחם הפנתר!" אומר ללטאה שלי.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *בסדר,תשלח מתי שאתה רוצה [רצוי היום או מחר]
    שתי המפלצות שלך עוצמות עיניים,אתה רואה שמאסטר הזומבים יוצר כדור צללים אדיר מימדים שפוגע בדרקון ומחזיר אותו לצורת שתי הפיות שלו,אך המפלצות של הנער לא מוותרות ויורות סוג של שדי דרקונים שפוגעים בגולגולת הסופר-סונית ומחסלים אותה,זה מאסטר הזומבים שלך ושתי הפיות של היריב.
    "שתיים נגד אחד אה?!" אקרא.
    "לא נראה לי" אומר בחיוך, "מאסטר זומבי, תשתמש ביכולת המיוחדת שלך, זימון רוחות!" אצווה עליו בנחישות.

13. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    לוחם הלטאות הגדול שולף את ציפורניו החדות כמו תער וארוכות הוא פגיונות [יחסית לציפורניים זה ארוך!] ומתנפל על לוחם הפנתר,שתי החיות נלחמות זו בזו,ציפורניי התער שורטות את עורו החשוף והסגול של לוחם הפנתר,אך בכול זאת הוא לא מוותר,שיניו החדות של הפנתר ננעצות בידו הימנית של הלוחם שלך,הלוחם שורט את פניו של הפנתר ומעיף אותו מעליו.
    הנער אומר:"לי נמאס,לוחם הפנתר,נינג'ת סטרייק תתחברו וצרו את נינג'ת הפנתר!".
    הסטטים של נינג'ת הפנתר:
    Spoiler ספוילר

Accelerator
    מאסטר הזומבים מזמן את רוח של מפלצת מוכרת,רוחו של המטדור השטני,המטדור אומר לך במחשבותיו:"אני עוד אחסל אותך,אבל בגלל היכולת המחרידה של מאסטר הזומבים למשך הקרב הזה אני מוכרח להיות בצד שלך,ואני חייב לבצע כול פקודה שלך" מאסטר הזומבים אומר לך במחשבותיו:"מצטער,ניסיתי להחזיר את הגולגולת אבל זה כול מה שיכולתי".

14. משתמש מנוסה

Accelerator
    מאסטר הזומבים מזמן את רוח של מפלצת מוכרת,רוחו של המטדור השטני,המטדור אומר לך במחשבותיו:"אני עוד אחסל אותך,אבל בגלל היכולת המחרידה של מאסטר הזומבים למשך הקרב הזה אני מוכרח להיות בצד שלך,ואני חייב לבצע כול פקודה שלך" מאסטר הזומבים אומר לך במחשבותיו:"מצטער,ניסיתי להחזיר את הגולגולת אבל זה כול מה שיכולתי".
    "היי מאסטר זומבי, תרגע, עשית דבר מצויין כעת שים לב! לאסטרטגיה החדשה שלי!" אקרא.
    "מאסטר זומבי עלה על המטדור השטני(אני לא מחבר אותם פשוט אומר לו לעלות עליו) מטדור שטני תתקדם אל עבר הדרקון שלו!, תחפה על מאסטר זומבי, כפי שאני יודע אתה בלתי ניתן להשמדה!, מאסטר זומבי תירה כדורי צללים ככול יכולתך!" אקרא.
    'זה מצויין!' אחשוב לעצמי, 'השניים יחד הם שילוב מושלם, כל עוד המטדור השטני מחפה עליו, מאסטר זומבי יכולל לתקוף ללא הפסק!, הוא יתקוף ויתקוף עד שהמפלצת של היריב תתמוטט לגמרי!' אחשוב לעצמי.

15. NYO HO HO
    Soul Taker
    לוחם הלטאות הגדול שולף את ציפורניו החדות כמו תער וארוכות הוא פגיונות [יחסית לציפורניים זה ארוך!] ומתנפל על לוחם הפנתר,שתי החיות נלחמות זו בזו,ציפורניי התער שורטות את עורו החשוף והסגול של לוחם הפנתר,אך בכול זאת הוא לא מוותר,שיניו החדות של הפנתר ננעצות בידו הימנית של הלוחם שלך,הלוחם שורט את פניו של הפנתר ומעיף אותו מעליו.
    הנער אומר:"לי נמאס,לוחם הפנתר,נינג'ת סטרייק תתחברו וצרו את נינג'ת הפנתר!".
    "אוקיי סאלי, יש לך פתרון לזה?" אשאל את סאלי ובינתיים אגיד ללוחם הלטאה:"תשתמש בציפורני פלדה על נינג'ת הפנתר!"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 15 מתוך 16 ראשוןראשון ... 513141516 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •