Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 16 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 238
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Accelerator
    האיש המסתורי אומר לך:"לפני שנה נשלחתי על ידי המשטרה לחפש אותם,אני הייתי חלק מהמשלחת השלישית,המשלחת מנתה עוד שלוש חברים שלי,אחד נעלם,אחד ברח מהפירמידה והאחרון אני לא יודע מה קרה לו,יום אחד הוא היה בסדר אבל יום אחרי זה הוא התחרפן לגמרי,הוא רץ לתוך הר הגעש ו..."הוא לא המשיך,אתה רואה שהוא טיפה מצטער שאין איתו את שלושת חבריו.
    אתה שומע שאגה וזה מחזיר את האיש המסתורי למציאות והוא אומר:"היער הוא מקום מסוכן,אבל הקריבו המסכן ביותר עלול להיות מסוכן".

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    שם משתמש-bugoji1
    שם במשחק-נאקו סג'יטירה
    שותף-flower wolf
    מפלצות-לא לגעת
    סוג שריון-לא לגעת.
    CP-100
    הערות:אוהד אדוק של יוגי הו צפיי בכל העונות.מבין יוגי הו ברמה לא מטורפת אבל ברמה בינונית בוא נגיד מבין 7 מתוך 10.אשמח מאוד אם אתקבל.אם תראה בפורום,אני שחקן מאוד טוב בפורום חת"ם ואני בטוח שאם תשאל בכמה מהמשחקים ששיחקתי יגידו לך שאני כותב ברמה גבוהה ובכלל שחקן טוב.כמו שאמרתי ממתין לתשובה,מקווה חיובית.בקשר לזמינות,אני זמין בערך שעה-שעה וחצי כל יום.אם אני לא מגיב יום אחד,זה בגלל שאמא שלי יושבת לי על הראש...

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Horus צפה בהודעה
    Accelerator
    האיש המסתורי אומר לך:"לפני שנה נשלחתי על ידי המשטרה לחפש אותם,אני הייתי חלק מהמשלחת השלישית,המשלחת מנתה עוד שלוש חברים שלי,אחד נעלם,אחד ברח מהפירמידה והאחרון אני לא יודע מה קרה לו,יום אחד הוא היה בסדר אבל יום אחרי זה הוא התחרפן לגמרי,הוא רץ לתוך הר הגעש ו..."הוא לא המשיך,אתה רואה שהוא טיפה מצטער שאין איתו את שלושת חבריו.
    אתה שומע שאגה וזה מחזיר את האיש המסתורי למציאות והוא אומר:"היער הוא מקום מסוכן,אבל הקריבו המסכן ביותר עלול להיות מסוכן".
    "ואוו...אני מצטער בשבילך, דרך אגב שמי הוא קאיטו, ואתה?" אשאל אך מיד לאחר מכן אתעורר לקול השאגה.
    "רק רגע, למה אתה מתכוון בקריבו המסכן ביותר?, קריבו זאת לא המפלצת הקטנה הזאת?, מה כבר יכול להיות מסוכן בה?" אשאל בזלזול ובינתיים אנסה לעכל את מה שהוא סיפר לי, ולחשוב שבמקרה הטוב אני ישאר פה אפילו יותר משנה ובמקרה הרע....

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Steve The Monkey
    אנטיק ליזרד ווריור שולף את ציפורניו החדות כמו תער,ונאבק בקרב צמוד מול יריבו,אתה שומע יללה ואתה רואה Silver Fang שעולה על הדוב ומנסה להתקיף אותו,אתה מבין הזאב הוא לטובתך.
    הסטטים של סליבר פנג:
    אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
    "יופי סילבר פאנג!תעזור לליזרד ווריור!" אומר לסילבר פאנג.'הלוואי שאני אוכל ללכוד אותו, הוא נראה לי מפלצת טובה.' אחשוב לעצמי.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Accelector
    האיש המסתורי מחייך ואומר:"תסתכל מאחוריך" אתה רואה שהוא מצביע על קריבו תמים מראה משוטט לו ביער לבד,אתה רואה סילבר פנג מתקרב אליו,אתה חושב שזהו סופו של הקריבו הזה אך קריבו משנה את מבטו,ציפורניו הקצרות מתחדדות ותוך רגעים ספורים סילבר פנג מחוסל וקריבו השיג לעצמו ארוחת ערב.

Steve The Monkey
    אתה רואה שהדוב בסופו של דבר נוטש את הקרב,סילבר פנג מתקרב אליך,מריח אותך ואת הלטאה שלך,אתה שומע רשרוש בשיחים,ונערה צעירה בעלת משקפיים גדולים במיוחד,שיער שחור אסוף בקוקו וחלוק מעבדה לבן יוצאת מהשיחים,היא קוראת:"סליבי בואי לפה!" אתה שומע את סילבר פנג נובח כמו כלב בית פשוט ורץ לכיוון הנערה,הנערה מלטפת את סילבר פנג ואז פונה אליך ואומרת לך בקול מרוגז:"ניסית לקחת את סילבי שלי לעצמך נכון?!".

bugoji1 אני ב"לבט" לגיבך תן לי יום-יומיים טוב? [אני חושב שאתה היית במ''תים שלי אז אני אבדוק את הרקע שלך]

6. משתמש מנוסה
    Accelector
    האיש המסתורי מחייך ואומר:"תסתכל מאחוריך" אתה רואה שהוא מצביע על קריבו תמים מראה משוטט לו ביער לבד,אתה רואה סילבר פנג מתקרב אליו,אתה חושב שזהו סופו של הקריבו הזה אך קריבו משנה את מבטו,ציפורניו הקצרות מתחדדות ותוך רגעים ספורים סילבר פנג מחוסל וקריבו השיג לעצמו ארוחת ערב.
    "גדול!!" אקרא בהתלהבות יתר.
    "אני רוצה אותו..." אמלמל, "לא, אני חייב אותו!" אקרא וארוץ אל עבר הקאריבו בפזיזות.
    "היי קטנצ'יק, אתה די מדהם, תרצה להצטרף אליי?" אחייך אליו ואגיש את ידי.

7. משתמש מנוסה
    Accelector
    הקריבו הזה מסתכל עליך ובורח לתוך היער,האיש המסתורי צוחק ואומר:"הוא מפחד מבני אדם,טוב יש עוד כמה דקות ספורות אז שהדוב המציק הזה יחזור,חץ היקום המקביל של ארצ'י זמני בערך עשרים דקות,עבר בערך חצי מהזמן,כדאי שנלך,אפרופו השם שלי הוא לואיס ווילר,בן דודו של ג'ואי ווילר,האמת שאני התנדבתי למשימה לא נידבו אותי,הכול בשביל המשפחה".
    אתה שומע צעד עמום,אתה רואה שמתקרב אליך Panther Warrior אתה רואה שהוא לא ממש נחמד.
    הסטטים של פנתר ווריור:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Accelector
    הקריבו הזה מסתכל עליך ובורח לתוך היער,האיש המסתורי צוחק ואומר:"הוא מפחד מבני אדם,טוב יש עוד כמה דקות ספורות אז שהדוב המציק הזה יחזור,חץ היקום המקביל של ארצ'י זמני בערך עשרים דקות,עבר בערך חצי מהזמן,כדאי שנלך,אפרופו השם שלי הוא לואיס ווילר,בן דודו של ג'ואי ווילר,האמת שאני התנדבתי למשימה לא נידבו אותי,הכול בשביל המשפחה".
    אתה שומע צעד עמום,אתה רואה שמתקרב אליך Panther Warrior אתה רואה שהוא לא ממש נחמד.
    הסטטים של פנתר ווריור:
    Spoiler ספוילר
    "כן, שכחתי להגיד לך תודה על זה, ואני מצטער בשביל הדוד שלך, אם כי שמעתי שהוא היה אחד מהדואליסטים הטובים שהיו!" אעודד אותו ומיד לאחר מכן אביט בלוחם הפנתר.
    "היי אתה!" אקרא, "תתכונן לתבוסה" אומר בבטיחון ואמשיך, "זומבי מאסטר, כדור צללים!".

9. משתמש מנוסה
    Accelerator
    לואיס אומר לך:"אנחנו בני דודים,לא אחיין ודוד וכן הוא היה מספר שלוש בקרבות הרגילים,מקום ראשון היה יוגי מוטו,השני הוא סטו קאיבה השלישי הוא בן דוד שלי,עכשיו שכול השלושה נעלמו המקום הראשון הוא וויבל אנדוורלד,השני הוא רקס רפטור והשלישי מאקו צונאמי".
    מאסטר הזומבים מחייך אל הפנתר ויורה כדור צללים מהאוויר,אתה רואה שהפנתר מתחמק בקלילות ועולה על אחד העצים,לואיס אומר לך:"יש לנו עוד שלוש דקות עד שהחבר הוותיק שלנו חוזר" אתה רואה שמאסטר הזומבים נלחם בקרב צמוד מול הפנתר.

10. משתמש מנוסה
    Accelerator
    לואיס אומר לך:"אנחנו בני דודים,לא אחיין ודוד וכן הוא היה מספר שלוש בקרבות הרגילים,מקום ראשון היה יוגי מוטו,השני הוא סטו קאיבה השלישי הוא בן דוד שלי,עכשיו שכול השלושה נעלמו המקום הראשון הוא וויבל אנדוורלד,השני הוא רקס רפטור והשלישי מאקו צונאמי".
    מאסטר הזומבים מחייך אל הפנתר ויורה כדור צללים מהאוויר,אתה רואה שהפנתר מתחמק בקלילות ועולה על אחד העצים,לואיס אומר לך:"יש לנו עוד שלוש דקות עד שהחבר הוותיק שלנו חוזר" אתה רואה שמאסטר הזומבים נלחם בקרב צמוד מול הפנתר.
    "כדור הצללים לא יצליח לגמור אותו בשלש דקות אני חייב לחשוב על תוכנית!!" אמלמל בלחץ ואז אזכר ביכולתו המיוחדת של זומבי מאסטר.
    'ובכן אפשר לנסות...' אהרהר לעצמי ומיד אפנה זומבי מאסטר, "זומבי מאסטר, תשתמש ביכולת המיוחדת שלך!, זימון רוחות!" אקרא ואקווה לטוב.

11. NYO HO HO
    Steve The Monkey
    אתה רואה שהדוב בסופו של דבר נוטש את הקרב,סילבר פנג מתקרב אליך,מריח אותך ואת הלטאה שלך,אתה שומע רשרוש בשיחים,ונערה צעירה בעלת משקפיים גדולים במיוחד,שיער שחור אסוף בקוקו וחלוק מעבדה לבן יוצאת מהשיחים,היא קוראת:"סליבי בואי לפה!" אתה שומע את סילבר פנג נובח כמו כלב בית פשוט ורץ לכיוון הנערה,הנערה מלטפת את סילבר פנג ואז פונה אליך ואומרת לך בקול מרוגז:"ניסית לקחת את סילבי שלי לעצמך נכון?!".
    "סליחה, אני חשבתי שהוא פראי או משהו.." אומר לנערה "דרך אגב אני מרקוס."
    NYO HO HO BITCH

12. היכל התהילה
    שם משתמש- ITA [יישתנה בקרוב]
    שם במשחק- ג'ייק ארמונדו
    שותף- FLOWER WOLF
    מפלצות-לא לגעת
    סוג שריון-לא לגעת.
    CP-100
    הערות: נשארו לי רק המפלצות הגרועות ]= לא יכולת לשים קלודיאן/רד אייס/אפילו קאריבו?

13. משתמש מנוסה
    דניס רשום,תגיב להתחלה ובחרתי מפלצות ממוצעות.

Accelerator
    זומבי מאסטר משתמש ביכולתו המיוחדת,זימון רוחות,אתה רואה סוג של שדי גולגולת מהסוג הגרוע ביותר עשרות Burning Head Skull בוערים יוצאים מהאדמה,אתה שומע שאגה מוכרת,הדוב חזר מהמימד האחר,הוא מצטרף לצד של הפנתר,בצד שלך כמאה ברנינג הד סקול,זומבי מאסטר וג'אנק ארצ'ר ובצד האויב לוחם הפנתר והדוב היריב.
    אתה רואה שמאה הראשים מתחברים ביחד ויוצרים "Skull Flame" אחד וחזק.
    הסטטים של Skull Flame
    Spoiler ספוילר

Soul Taker
    הנערה אומרת לך:"תיזהר,היער הזה מלא במפלצות דו-קרב מסוכנות מאוד,המלך של היער הזה לא אוהב בני אדם,אני וסילבי נמלטו בנס,כמובן,חייל צבא היער שלו מחפש,על הצבא מפקד המגן הירוק האכזרי,הקשת הצהוב והמשמיד האדום,השילוב של שלושתם עלול להיות אכזרי" שאגה נוראה מרעידה את היער,הנערה אומרת בקול מבשר רעות:"הם באים".

14. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    ההתחלה:
    הגעת לפירמידות בפיזה למען לחפש אחר יוגי מוטו ושאר החבורה.
    קיבלת מהמשטרה ששלחה אותך קפסולת משחק מוזרה ואתה לא מבין מה הקפסולה הזו אמורה לעשות,הגעת ללוח המשחק,דרכך על המשבצת הראשונה,משבצת עם כמה עצים,משבצת היער,אתה רואה אור מוזר מאוד ואחריו הסביבה הופכת להיות יער,אתה מבין שנכנסת לתוך לוח המשחק.
    אתה שומע זמזום מוזר מאוד,אתה רואה Armored White Bear מתקרב אליך,הוא מסתכל עליך במבט רעב מאוד ומסוכן מאוד.
    סטטי ארמורד וויט בייר:
    Spoiler ספוילר

קפסולת המשחק שלכם מתחילה לזהור ואתה רואה את _______ [מפלצת הבסיס] שלך יוצאת מהקפסולה ומוכנה לקרב.
    אז אפשר להחליף לקאריבו? ...
    שונא את המפלצות שהרבה מתחת לממוצע האלו
    התגובה רלוונטית גם אם אחליף לקאריבו וגם אם אשאר עם ה*בעעעעכס* שאני איתו עכשיו
    ---
    'WTF?!' אחשוב בהלם ובפליאה 'מה היצור הגרוע הזה?'
    'הוא בצד שלי? איך לעזאזל הם הצליחו להכניס אותו לקופסא כל כך קטנה?!' אבחן את הקפסולה בעיון.
    ''טוב בחורצ'י... יצורצ'יק, תתקוף (?)'' אגיד ליצור בחשש ואוסיף ''לא אותי! את הדוב הלבן המשוריין!''

15. NYO HO HO
    Soul Taker
    הנערה אומרת לך:"תיזהר,היער הזה מלא במפלצות דו-קרב מסוכנות מאוד,המלך של היער הזה לא אוהב בני אדם,אני וסילבי נמלטו בנס,כמובן,חייל צבא היער שלו מחפש,על הצבא מפקד המגן הירוק האכזרי,הקשת הצהוב והמשמיד האדום,השילוב של שלושתם עלול להיות אכזרי" שאגה נוראה מרעידה את היער,הנערה אומרת בקול מבשר רעות:"הם באים".
    "ואני מבין שהם לא מביאים עוגיות.." אומר בציניות אל הנערה ואברח איתה למקום מבטחים.לאחר מכן אשאל אותה:"תגידי, איך קוראים לך?והאם אני יכול לקבל עוד יצורים לתגבורת?"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 2 מתוך 16 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •