Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 16 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 238
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    דניס רשום,תגיב להתחלה ובחרתי מפלצות ממוצעות.

Accelerator
    זומבי מאסטר משתמש ביכולתו המיוחדת,זימון רוחות,אתה רואה סוג של שדי גולגולת מהסוג הגרוע ביותר עשרות Burning Head Skull בוערים יוצאים מהאדמה,אתה שומע שאגה מוכרת,הדוב חזר מהמימד האחר,הוא מצטרף לצד של הפנתר,בצד שלך כמאה ברנינג הד סקול,זומבי מאסטר וג'אנק ארצ'ר ובצד האויב לוחם הפנתר והדוב היריב.
    אתה רואה שמאה הראשים מתחברים ביחד ויוצרים "Skull Flame" אחד וחזק.
    הסטטים של Skull Flame
    Spoiler ספוילר
    "איזו מפלצת אדירה!" אקרא המום.
    "ובכן לואיס, תצטרף אליי?" אשאל אותו בחיוך ובינתיים אחזור לשדה הקרב.
    "זומבי מאסטר, תקוף את לוחם הפנתר בכדור צללים, גולגולת להבה, תקפי את הדוב!" אקרא בנחישות.
    ~~~
    מה ההתקפה של ברנינג סקול ועוד משהו, עכשיו יש לי אותה בתור מפלצת?

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ITA
    *אי אפשר להחליף.
    זאב הפרחים נוהם לעברך,אך לא בתוקפנות אלא בציות,אתה מבין שהוא יהיה נאמן לך,הוא חושף שיניים מול הדוב העויין והדוב רץ לתוך היער בפחד,אתה שומע קול שאומר:"לא הרבה מצליחים להפחיד את היריב כול כך בקלות" אתה רואה נערה בגילך יורדת מין אחד העצים,אתה רואה שהיא רגילה לקפוץ מעצים היא מסתכלת עליך במבט קר ומחושב היא ממשיכה:"הברחת מפלצת שמירה נחשבת לעבירה על אחד מחוקי היער,אם הוא יחזור למלך שלו,אתה אבוד".

Soul Taker
    אתה והנערה בורחים לתוך היער,כנראה הנערה מכירה את היער הזה ומובילה אתכם לקרחת יער מוגנת,הנערה אומרת לך:"שמי אמילי,ואם תצליח למצוא קפסולות תקבל מפלצות חדשות,אבל לא כולם יהיו נאמנות לך רק שתדע,יש מפלצות שאתה יכול לשחרר והם יתקיפו אותך,אלא מפלצות שקר,מפלצות שהוא שתל בשביל לחסל כול מי שירצה לחסל אותו" אתה שומע שאגה.

Accelerator
    *היא רוח,אתה יכול שהיא תהיה שלך אבל רק בעזרת קפסולה ריקה.
    גולגולת הלהבה יוצרת ראש גולגולת להבה ויורה אותו על הדוב,מאסטר הזומבים יורה כדור צללים שחור מהאוויר ויורה אותו על הפנתר,מפלצת שלישית מצטרפת למערכה,לטובת האויב,המפלצת החדשה היא עוד פנתר לוחם.
    לואיס אומר לך:"זה קרב של שלושה על שניים,זה לא הוגן,ג'אנקי תירה חץ מימדי על אחד מהפנתרים!" אתה שומע צליל מיתר נמתח,החץ נורה,החץ פוגע בליבו של הפנתר,אתה רואה שער למימד אחר נפתח ושואב את הפנתר,אחרי שהחור נעלם החץ נתקע באדמה.

3. היכל התהילה
    ITA
    *אי אפשר להחליף.
    זאב הפרחים נוהם לעברך,אך לא בתוקפנות אלא בציות,אתה מבין שהוא יהיה נאמן לך,הוא חושף שיניים מול הדוב העויין והדוב רץ לתוך היער בפחד,אתה שומע קול שאומר:"לא הרבה מצליחים להפחיד את היריב כול כך בקלות" אתה רואה נערה בגילך יורדת מין אחד העצים,אתה רואה שהיא רגילה לקפוץ מעצים היא מסתכלת עליך במבט קר ומחושב היא ממשיכה:"הברחת מפלצת שמירה נחשבת לעבירה על אחד מחוקי היער,אם הוא יחזור למלך שלו,אתה אבוד".
    "מה? לא יכולת להגיד לי את זה קודם?!" אגיד בזעם ואחשוב 'איך לעזאזל אני אמור לצאת מהתסבוכת הזאת?'

4. משתמש מנוסה
    ita
    הנערה נראת משועשעת,מחייכת ואומרת לך:"יכולתי,אבל לא התחשק לי,וגם למה שאני אעזור לך אולי אתה אחד מחייליו שלו,עד שאני לא יודעת במאה אחוז אני לא יכולה לסמוך עליך".
    אתה שומע שאגה רמה שמרעידה את היער,מספר מפלצות דמויות ציפור בורחות מהעצים,הנערה אומרת בחיוך:"המגן הירוק מתקרב,אתה כול כך גמור".

5. היכל התהילה
    ita
    הנערה נראת משועשעת,מחייכת ואומרת לך:"יכולתי,אבל לא התחשק לי,וגם למה שאני אעזור לך אולי אתה אחד מחייליו שלו,עד שאני לא יודעת במאה אחוז אני לא יכולה לסמוך עליך".
    אתה שומע שאגה רמה שמרעידה את היער,מספר מפלצות דמויות ציפור בורחות מהעצים,הנערה אומרת בחיוך:"המגן הירוק מתקרב,אתה כול כך גמור".
    "גם את כל כך גמורה" אנהם לכיוונה בכעס, אנסה להוציא מהקפסולה את הזאב כדי שייתקוף את הנערה.

6. משתמש מנוסה
    ita
    אתה משחרר את זאב הפרחים על הילדה,אתה רואה סוג של דרקון לא ברור,חצי לבן וחצי שחור הדרקון יורה קרן כתומה על הזאב ופוגע בו,הילדה אומרת לך בקול אכזרי וקר:"לא כדאי לך להתעסק איתי ועם דרקון האור והאופל שלי,הוא אחד משומרי הארמגדון הקדומים במלחמה הקדומה הוא נלחם נגד טרגודיה הנורא שרצה להשמיד את כול המימדים".

7. היכל התהילה
    ita
    אתה משחרר את זאב הפרחים על הילדה,אתה רואה סוג של דרקון לא ברור,חצי לבן וחצי שחור הדרקון יורה קרן כתומה על הזאב ופוגע בו,הילדה אומרת לך בקול אכזרי וקר:"לא כדאי לך להתעסק איתי ועם דרקון האור והאופל שלי,הוא אחד משומרי הארמגדון הקדומים במלחמה הקדומה הוא נלחם נגד טרגודיה הנורא שרצה להשמיד את כול המימדים".
    "נו יופי, רק אני נתקעתי עם המפלצת הכי גרועה שקיימת!" אמלמל לעצמי ואלך משם, מפנה את הגב לילדה בזלזול וחושב לעצמי כל מני קללות שכאן זה לא המקום להגיד אותם D=

8. משתמש מנוסה

Accelerator
    *היא רוח,אתה יכול שהיא תהיה שלך אבל רק בעזרת קפסולה ריקה.
    גולגולת הלהבה יוצרת ראש גולגולת להבה ויורה אותו על הדוב,מאסטר הזומבים יורה כדור צללים שחור מהאוויר ויורה אותו על הפנתר,מפלצת שלישית מצטרפת למערכה,לטובת האויב,המפלצת החדשה היא עוד פנתר לוחם.
    לואיס אומר לך:"זה קרב של שלושה על שניים,זה לא הוגן,ג'אנקי תירה חץ מימדי על אחד מהפנתרים!" אתה שומע צליל מיתר נמתח,החץ נורה,החץ פוגע בליבו של הפנתר,אתה רואה שער למימד אחר נפתח ושואב את הפנתר,אחרי שהחור נעלם החץ נתקע באדמה.
    *מה זאת אומר? ד"א יהיהו תמכשירים האלה כמו בסדרה שנתלים על היד ואתה משגר מפלצת אם כן יש לי כבר אותו?
    ~~~
    "תודה לואיס" אחייך אליו ומיד אחזור לקרב.
    "ובכן, אני מקווה שאתם מוכנים להתרסק, ובגדול!" אקרא ומיד לאחר מכן אפנה את מבטי על גולגולת להבה ואל מאסטר זומבי.
    "בואו ננסה משהו, תנסו לשלב את ההתקפות שלכם, מאסטר זומבי, תירה כדור צללים אל עבר שניהם ומיד לאחר מכן, גולגולת להבה תירה ראשי גולגולת להבה אל תוך כדור הצללים!" אקרא ואחכה לתוצאה.

9. משתמש מנוסה
    ITA
    הילדה ממהרת עליך ואומרת לך:"אל תעלב,פשוט זה מצחיק לראות אותך מתעצבן ובנוגע למפלצת שלך,זאב הפרחים הוא אחת מהמפלצות הטובות ביותר,שפגשתי ותאמין לי אני נמצאת פה לא מעט זמן,ליתר דיוק חצי שנה,אם אתה שואל למה לי יש את הדרקון ולך אין פשוט אני הצלחתי לשחרר אותו מין קיר האבן שבו הוא היה לכוד,אם אתה רוצה אני יכולה לקחת אותך לשם ותשחרר מפלצת חזקה".

Accelerator
    *יש לך כבר אותם,אני פשוט גרוע בלציין פרטים קטנים.
    אתה רואה שגולגולת הלהבה יורה כדורי ראשי להבה חזקים מאוד שאוכלים לאט לאט את השריון של הדוב הלבן המשוריין,אתה רואה שגולגולת הלהבה נחלשת וקטנה עם כול ירייה,אתה שומע קול חדש שאומר כמה מילים לא ברורות,אתה רואה צבא נוסף של ראשי אש נוספים אל גולגולת הלהבה אתה רואה אור חזק מאוד ואתה רואה שבמקום גולגולת הלהבה עומד גולגולת סופר-סונית,אתה שומע את הקול אומר:"אין בעד מה ובהצלחה" אתה רואה דמות לא ברורה [אתה רואה רק משהו דמוי צל] עומדת על אחד העצים וצופה בך.

10. היכל התהילה
    ITA
    הילדה ממהרת עליך ואומרת לך:"אל תעלב,פשוט זה מצחיק לראות אותך מתעצבן ובנוגע למפלצת שלך,זאב הפרחים הוא אחת מהמפלצות הטובות ביותר,שפגשתי ותאמין לי אני נמצאת פה לא מעט זמן,ליתר דיוק חצי שנה,אם אתה שואל למה לי יש את הדרקון ולך אין פשוט אני הצלחתי לשחרר אותו מין קיר האבן שבו הוא היה לכוד,אם אתה רוצה אני יכולה לקחת אותך לשם ותשחרר מפלצת חזקה".
    "כן" אגיד בהתלהבות אסווה את הרצון להרוג אותה בלהט לקבל מפלצת טובה.

11. משתמש מנוסה
    ITA
    הנערה אומרת לך:"רק שתדע לכול לוח אבן קדום יש לחש משלו,רק מי שמיועד לאבן יודע את הלחש אני למשל לא ידעתי את הלחשים למפלצות האחרות אבל לדרקון האור והאפלה ידעתי,לפי מה שאני יודעת יש עוד חמש לוחות שנשארו,אחד מהם אסור לשחרר זה טרגודיה,רק אחד יכול לשחרר אותו וזה הוא,שיט!" אתה רואה עשרות "Wolf" מתקדמים אליך ואל הילדה.

12. היכל התהילה
    ITA
    הנערה אומרת לך:"רק שתדע לכול לוח אבן קדום יש לחש משלו,רק מי שמיועד לאבן יודע את הלחש אני למשל לא ידעתי את הלחשים למפלצות האחרות אבל לדרקון האור והאפלה ידעתי,לפי מה שאני יודעת יש עוד חמש לוחות שנשארו,אחד מהם אסור לשחרר זה טרגודיה,רק אחד יכול לשחרר אותו וזה הוא,שיט!" אתה רואה עשרות "Wolf" מתקדמים אליך ואל הילדה.
    "מי זה הוא?" אשאל אותה בסקרנות "זה הצבא הזה של השומר הירוק נכון?"
    אוציא את הזאב פרח שייתקוף אותם בניב פרחים ויישתמש ביכולתו להגברת המהירות שלו [ושל מי שהנערה תוציא אם הוא יכול]

13. משתמש מנוסה

Accelerator
    *יש לך כבר אותם,אני פשוט גרוע בלציין פרטים קטנים.
    אתה רואה שגולגולת הלהבה יורה כדורי ראשי להבה חזקים מאוד שאוכלים לאט לאט את השריון של הדוב הלבן המשוריין,אתה רואה שגולגולת הלהבה נחלשת וקטנה עם כול ירייה,אתה שומע קול חדש שאומר כמה מילים לא ברורות,אתה רואה צבא נוסף של ראשי אש נוספים אל גולגולת הלהבה אתה רואה אור חזק מאוד ואתה רואה שבמקום גולגולת הלהבה עומד גולגולת סופר-סונית,אתה שומע את הקול אומר:"אין בעד מה ובהצלחה" אתה רואה דמות לא ברורה [אתה רואה רק משהו דמוי צל] עומדת על אחד העצים וצופה בך.
    מה הסטטים שלה?
    ~~~
    "וואו!" אקרא בתהדהמה ואביט בגולגולת סופר סונית העצומה.
    "מי אתה?!" אקרא לאחר מכן ואסובב את ראשי אל עבר הדמות הלא ברורה.
    "בכל מקרה... אין לי זמן לשאלות" אמלמל, "גולגולת סופר-סונית, תקפי!, מאסטר זמבי, כדור צללים!" אצווה עליהם ואחייך, 'המפלצת הזאת מדהימה!' אחשוב לעצמי.

14. משתמש מנוסה
    ITA
    הנערה אומרת לך:"כן זה הצבא של השומר הירוק,ואם אתה לא יודע מי זה הוא אז אתה באמת לא יודע כמעט כלום,דרקון האור והאפלה זריחת שמש לבנה!" אתה רואה שהדרקון השחור-לבן יורה קרן לבנה שמשמידה כעשר חיות וגורמת למכבש ענק,אתה שומע יללה של אחד מהחיילים הוא מסתכל עליך.
    זאב הפרחים מגביר את מהירותו [למשך זמן הקרב יש לו 4 נקודות מהירות] הוא מצליח בזריזות רבה מאוד לתפוס את אחד הזאבים ולחסל אותו.

Accelerator
    *4 התקפה,1 הגנה ו-5 מהירות,התקפה 'גולגולת סונית' יכולת 'מכבש להבות'.
    מאסטר הזומבים עולה על הגולגולת הסופר-סונית ויוצרת סוג של פרש רפאים נורא ואכזרי [זה לא מפלצת ממוזגת פשוט חיבור] הפרש הזומבי יורה כדור להבת גולגולת שמוחק את הפנתר השני.
    הדוב בורח לתוך היער,חץ המימד מתפוצץ ומחזיר את הלוחם הפנתר ממוקדם.
    הסטטים של הפרש הזומבי
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה

Accelerator
    *4 התקפה,1 הגנה ו-5 מהירות,התקפה 'גולגולת סונית' יכולת 'מכבש להבות'.
    מאסטר הזומבים עולה על הגולגולת הסופר-סונית ויוצרת סוג של פרש רפאים נורא ואכזרי [זה לא מפלצת ממוזגת פשוט חיבור] הפרש הזומבי יורה כדור להבת גולגולת שמוחק את הפנתר השני.
    הדוב בורח לתוך היער,חץ המימד מתפוצץ ומחזיר את הלוחם הפנתר ממוקדם.
    הסטטים של הפרש הזומבי
    Spoiler ספוילר
    אוקיי אז עכשיו רק בשביל להיות בטוח במצב שלי, יש לי שתי מפלצות, אחת זומבי מאסטר והשניה גולגולת ספור סונית, שתיהן יכולות "להתחבר" וליצור את הפרש הזומבי נכון?
    ~~~~~
    "וואו!" אקרא בתהדהמה למראה הפרש הזומבי שניצב מולי.
    "ובכן פרש זומבי, הראה לי את הכוח שלך!" אקרא בנחישות, "כדור להבת גולגולת!" אצווה עליו בחיוך כאשר אני עדיין מנסה לעכל את האירועים האחרונים.

עמוד 3 מתוך 16 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •