Accelector
*כן,בעיקרון רק אם הם מפסידים הם חוזרים להיות שני מפלצות,עכשיו זה כאילו מפלצת אחת.
הפרש הזומבי יוצר כדור אש דמוי גולגולת שמזכיר באופן מוזר את ראש הגולגולת השורף,נראה שהתקפה יש חיים משל עצמה בגלל שהיא זזה באופן רצוני לחלוטין,לואיס אומר לך:"זה מה שנקרה 'אש רפאים',טוב ילד,אני צריך ללכת,אם אתה עובר בכפר,חפש את טורוקה" לואיס הולך ומשאיר אותך להילחם לבד,יש לך הרגשה שתסדר שהפרש הזומבי בסביבה.
אש הרפאים פוגעת בפנתר ושורפת אותו,אתה רואה את חרבו של הפנתר נופלת על הרצפה.
ITA
הנערה אומרת לך:"הוא הוא מישהו לא ברור,ספק מפלצת,ספק בן אדם אבל זה ששחרר את הכוחות הנוראיים אל מעבר לעולם הזה,גרם לשיבושים וגרם ליוגי מוטו ולשאר החבורה להיעלם,אני חושבת שהוא היחיד שיכול לשחרר את טרגודיה הנורא,אם שניהם ישתלבו העולם הזה יגיע אל קיצו ואחרי זה גם העולם שלנו,בני האדם".
אתה רואה שהזאבים בורחים מהמקום אחרי שהם רואים מה זאב הפרחים עשה לחברהם,הנערה אומרת:"אגב שמי קלואי,אני לא חושבת שכדאי שנישאר פה הרבה זמן".
Accelerator
*אתה לא יכול ללכוד חיבור\מיזוג רק מפלצת בודדות.
אתה לוכד את הגולגולת הסופר-סונית,נשארו לך עוד 4 קפסולות בודדות.
אתה מטייל טיפה ביער,אתה מרגיש משהו נוגע בכתף שלך,אתה מסתובב ואתה רואה שזה שלד בעל גלימה סגולה,השלד אומר לך:"הוא מחכה לך בבית הקברות" והשלד מתפורר,האבק שלו מתפזר על הרצפה,הגלימה הסגולה נופלת באיטיות על הרצפה,אתה רואה משהו מסתכל עליך בשיחים אבל אתה לא מצליח לראות אותו.
ita
*זה או היא או מישהו בשם דימיטרי,מה אתה מעדיף?
קלואי אומרת לך:"רק הוא יכול לשחרר את טרגודיה האכזר,אם מישהו אחר ינסה לשחרר אותו הוא ישתחרר אבל בתור מפלצת חופשית שעלולה להמשמיד את העולם הזה".
אתה שומע קול קר וצרוד שאומר:"נכון,האדון טרגודיה הוא בעל הכוח להרוס את כול העולם הזה,אנחנו צריכים מספיק מפלצות להקרבה בשביל לשחררו".
Accelector
אתה משחרר את הגולגולת הסופר-סונית שיורה גל סוני בצורת גולגולת,ההתקפה פוגעת בילד בגילך הוא אומר לך:"תגיד מה נסגר איתך,אני רק מסתכל עליך ואתה יורה עליי בעזרת מפלצת,אתה שפוי נכון?" עיניו האפורות מסתכלות הגולגולת הסופר-סונית בפחד ויראה ממה שהיא עלולה לעשות לו.
באגאוג'י,לא
*אני מהאייפון ולא הצלחתי לצטט את השם, בסדר?אתה והנערה בורחים לתוך היער,כנראה הנערה מכירה את היער הזה ומובילה אתכם לקרחת יער מוגנת,הנערה אומרת לך:"שמי אמילי,ואם תצליח למצוא קפסולות תקבל מפלצות חדשות,אבל לא כולם יהיו נאמנות לך רק שתדע,יש מפלצות שאתה יכול לשחרר והם יתקיפו אותך,אלא מפלצות שקר,מפלצות שהוא שתל בשביל לחסל כול מי שירצה לחסל אותו" אתה שומע שאגה.
״מה זה היה?״ אשאל בבהלה את אמילי, אסתובב ימינה ושמאלה כדי לבדוק מאיפה באה השאגה ואסמן לשותף שלי שיתכונן לתקיפה.
NYO HO HO BITCH
תגיד יש מצב בהמשך המשחק אתה מסדר לי איזה DAD או גורז? חחחח
~~~~
"כן, בקשר לזה, אני מצטער, פשוט נורא נלחצתי!" אקרא ואחייך אליו.
"אבל זה לא אומר שמותר לך לעקוב ככה אחרי אנשים!" אומר בזעם אך מיד לאחר מכן שנה את מבטי למפוייס.
"שמי קאיטו" אמלמל, "מה שמך" אשאל ואגיש את ידי ללחיצה.
Soul Taker
*העיקר שתצטט את ההודעה שלך במלואה [השם לא חשוב].
אמילי אומרת לך:"זה היה כנראה אחד מהמפלצות ששולטות ביער הזה,אני אישית חושבת שאנחנו צריכים לברוח מפה למקום הכי בטוח,אזור שש,בית הקברות" אתה שומע בום לא ברור שקורע את האוזן שלך,אתה רואה הבזק אדום מהיר חולף לידך כנראה זה מה שגרם לבום הזה [זה לא בום כמו של פצצה אלא כמו של האוזן מתפוצצת כמו במטוס אם אתה מכיר].
Accelerator
*בטח אולי גם איזה F.G.D קטן?
הנער אומר:"נעים מאוד קאיטו אני טים,חלק קוראים לי טימי וחלק טום,אבל קוראים לי טים,תקרא לי איך שאתה רוצה,אני והשותף שלי "Ice Dragon" נמלטנו מאזור ארבע,מזל שאסור לצבאות של המנהיגים לחדור לטריטוריה של שליטים אחרים,אם אני מתחבא פה,באזור אחד לצבא של האזור הרביעי אסור להתקרב אליי בכלל".
*אוקיי.Soul Taker
*העיקר שתצטט את ההודעה שלך במלואה [השם לא חשוב].
אמילי אומרת לך:"זה היה כנראה אחד מהמפלצות ששולטות ביער הזה,אני אישית חושבת שאנחנו צריכים לברוח מפה למקום הכי בטוח,אזור שש,בית הקברות" אתה שומע בום לא ברור שקורע את האוזן שלך,אתה רואה הבזק אדום מהיר חולף לידך כנראה זה מה שגרם לבום הזה [זה לא בום כמו של פצצה אלא כמו של האוזן מתפוצצת כמו במטוס אם אתה מכיר].
"מה קורה פה?" אשאל את אמילי "מה זה ההבזק האדום הזה?" ואתכונן לקרב לצד אמילי והשותף שלי.
NYO HO HO BITCH
ITA
אתה מסתובב ואתה רואה יצור דמוי אנוש אך עם פנים טיפה דמויות לטאה מסתכל עליכם,קלואי מלמלת לך:"זה אחד ממשרתיי טרגודיה,דרקון האור והאפלה קרן מגרשת צללים!" אתה רואה הבזק כתום נורה מפיו של דרקון האור והצללים הוא פוגע באיש הלטאה ומעלים אותו,קלואי אומרת לך:"אסור לנו לסמוך על אף אחד שאנחנו לא מכירים,במיוחד אם הוא מודיע בחגיגיות שטרגודיה הוא שליט העולם".
Soul Taker
אמילי אומרת לך:"אל תיבהל,בטח סתם מפלצת דו-קרב זריזה בטח ציפור מהירות או ברווז סוני,אבל זה היה אדום אז בטח ציפור מהירות" אתה רואה כמה מפלצות שונות מזן 'עכביש' הולכות בשורות לכיוון מסוים,לתוך היער,אמילי אומרת לך:"בטח המנהיג שלהם נמצא בתוך היער,יש שתי אופציות,והאני מעדיפה שזה לא מי שאני חושבת".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)