Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 16 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 238
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    Accelerator
    מאסטר הזומבים אומר לך:"אם אתה אומר לשם נלך" הגולגולת הסופר-סונית אומר לכם:"למרות שאני די לא רוצה לחזור לבית הקברות ההוא אני אוביל אתכם,אבל בית הקברות הוא האזור השישי,אומנם לא חייבים לעבור את האזורים השני עד החמישי,את האזור החמישי אנחנו מוכרחים לעבור".
    "נהדר" אמלמל אך בתוך תוכי ארגיש צמרמורות ותחושת פחד אדירה, אם כי לואיס היה צריך לדעת, ככל שאומרים לאדם שאסור, הוא מסתקרן הרבה יותר.
    "בואו נזוז" אומר ואשנה את מבטי להרבה יותר רציני, במהלך הדרך שלנו אסרוק את האזור, אולי יש מפלצת כלשהי ששווה ללכוד והיא תשמש אותי בהמשך, יכול להיות שיש סכנה כלשהי, בכל מקרה אסרוק את האזור.

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Soul Taker
    אמילי אומרת לך בקול מבשר רעות:"שליט העכבישים,אורו,אני חושבת שלא כדאי שנלך יחד איתם" אתה שומע קול שלישי שאומר:"רעיון חכם" אתם מסתובבים ורואים נער בגילכם,בעל כובע שחור,עיניים כחולות בוהקות גבוה ממך בערך בחמישה עשר סנטימטר אתה רואה שהוא משחק עם קפסולה בידו,מוכן להתקפה למקרה שמישהו או משהו יתקיף אותו.
    *אתה קולט שחצי הודעה זה רק התיאור שלו?
    "אני גם חושב כך." אומר לאמילי ולנער.לאחר מכן אומר לנער:"דרך אגב,אני מרקוס וזה השותף שלי Ancient Lizard Wrrior."
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ITA
    אתה וקלואי ממשיכים בדרככם,אתה שומע סכינים נשלפים אתה רואה "Strike Ninja" עומד מולך,קלואי אומרת לך:"תתמודד איתו לבד,אתה כול הזמן אומר שאתה רוצה מפלצת נורמלית והנינג'ה נראה כמו מפלצת מתאימה".
    הסטטים של סטייק נינג'ה:
    Spoiler ספוילר

Accelerator
    אתה ממשיך בדרכך יחד עם זוג המפלצות שלך,אתה מרגיש שמתחיל להיות טיפה קר יותר,אתה רואה שמתחיל להיות ערפל,הגולגולת הסופר-סונית אומר לך:"עוד קצת ואנחנו מגיעים אל ההרים,אחרי זה אנחנו צריכים לקפוץ מההר הגבוה ביותר ואז אנחנו בבית הקברות" מאסטר הזומבי מתעצבן ואומר:"גולגולת!אנחנו מפלצות דו-קרב זומביות אנחנו יכולים לשרוד,האדון שלנו הוא בן אנוש,כזה דבר עלול להרוג אותו!".

Soul Taker
    הנער לא מגיב למה שאתה אומר לו אתה רואה שיוצא מין השיחים "Black Luster Soldier" מוכן לקרב,הוא אומר בקול מתכתי ונוקשה:"הילדים האלה מזיקים לך אדון?" הנער המסתורי מרגיע אותו:"בלאק תירגע הם לא מזיקים,נראה לי,הם לא יכולים להתמודד עם מלך העכבישים כמוך".

4. NYO HO HO
    Soul Taker
    הנער לא מגיב למה שאתה אומר לו אתה רואה שיוצא מין השיחים "Black Luster Soldier" מוכן לקרב,הוא אומר בקול מתכתי ונוקשה:"הילדים האלה מזיקים לך אדון?" הנער המסתורי מרגיע אותו:"בלאק תירגע הם לא מזיקים,נראה לי,הם לא יכולים להתמודד עם מלך העכבישים כמוך".
    "אני בטוח שאתה תוכל להתמודד איתו, אבל אולי תצטרך תגבורת?" אומר לנער "ואגב, לא אמרת לי את שימך."
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה

Accelerator
    אתה ממשיך בדרכך יחד עם זוג המפלצות שלך,אתה מרגיש שמתחיל להיות טיפה קר יותר,אתה רואה שמתחיל להיות ערפל,הגולגולת הסופר-סונית אומר לך:"עוד קצת ואנחנו מגיעים אל ההרים,אחרי זה אנחנו צריכים לקפוץ מההר הגבוה ביותר ואז אנחנו בבית הקברות" מאסטר הזומבי מתעצבן ואומר:"גולגולת!אנחנו מפלצות דו-קרב זומביות אנחנו יכולים לשרוד,האדון שלנו הוא בן אנוש,כזה דבר עלול להרוג אותו!".
    "יש בזה משהו..." אמלמל ואנסה להעלות רעיון במוחי, רעיון כלשהו אשר יעזור לנו לצאת מהצרה שנקלענו אליה כרגע.
    "רק רגע..." אמלמל ואחייך אל השניים.
    "אם תתחברו לפרש זומבי, ואני ארכב עליכם כל הדרך למטה, אני אוכל לשרוד נכון?" אשאלם.

6. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    הנער צוחק ואומר:"תגבורת,חחח מכם,הצחקתם אותי" הדבר מרתיח את דמך ואת דמה של אמילי,היא שולחת לאוויר קפסולה אתה רואה שיוצא ממנה "Curse Of Dragon" אמילי קוראת:"קללת הדרקון ירי אש גיהנום!" אתה רואה להבה סגולה-אדומה נורת אל בלאק סוידר אך הוא חוצה את הלהבה לשניים בזכות חרבו.

Accelector
    מאסטר הזומבים אומר לך:"זה יכול לעבוד,אבל אם תעלה על הגולגולת הסופר-סונית,זה יחסוך את החיבור וגם את הכוח שלו,כשאנחנו מתפצלים זה לוקח מאיתנו כוח רב מדי" אתה שומע צעדים מתקרבים,אתה מבין שמישהו בעקבותיך.

7. משתמש מנוסה

Accelector
    מאסטר הזומבים אומר לך:"זה יכול לעבוד,אבל אם תעלה על הגולגולת הסופר-סונית,זה יחסוך את החיבור וגם את הכוח שלו,כשאנחנו מתפצלים זה לוקח מאיתנו כוח רב מדי" אתה שומע צעדים מתקרבים,אתה מבין שמישהו בעקבותיך.
    "אתה צודק" אומר ברצינות ובכובד ראש ולפתע אשמע את הצעדים.
    "עוקבים אחרינו..." אמלמל אעלה במהירות על הגולגולת הסופר הסונית ואחל מפציר בה ללא פחד לדהור, "קדימה חבר!" אקרא בתקווה שזה יעבוד.

8. NYO HO HO
    Soul Taker
    הנער צוחק ואומר:"תגבורת,חחח מכם,הצחקתם אותי" הדבר מרתיח את דמך ואת דמה של אמילי,היא שולחת לאוויר קפסולה אתה רואה שיוצא ממנה "Curse Of Dragon" אמילי קוראת:"קללת הדרקון ירי אש גיהנום!" אתה רואה להבה סגולה-אדומה נורת אל בלאק סוידר אך הוא חוצה את הלהבה לשניים בזכות חרבו.
    "יופי אמילי!" אומר לאמילי בעידוד ולאחר מכן אגיד ללוחם הלטאה:"תתקוף את בלאק לוסטר בציפורני פלדה!" בבטחון.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Accelector
    אתה עולה המהירות על הגולגולת הסופר-סונית,המאסטר הזומבי חוזרת לקפסולה שלו,אתה מחזיק חזק את הגולגולת,אתה רואה שהגולגולת רצה במהירות לפסגה אתה מרגיש שאתה רוצה להקיא אך מצליח לעצור את זה,אתה והגולגולת צונחים במהירות אל הקרקע,אתה חושב שאתה הולך למות,אתה מתעלף.
    כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך על קרקע סגולה מוזרה,כמה מצבות מפוזרות בכול האזור,זה בית הקברות.

Soul Taker
    הלוחם הלטאה הקדום מתקיף את בלאק סוילר אך הוא נהדף בזכות חרבו הגדולה,אתה מרגיש גם אתה את הכאב,אמילי מסבירה לך:"כשהשותף שלך נפגע משותף של אחר גם אתה מרגיש את הנזק תאמין לי לא היה כדאי לך לשלוח את הלטאה שלך נגד הלוחם שלו,תיתן לי ולקללה שלי לטפל בזה".

10. NYO HO HO
    Soul Taker
    הלוחם הלטאה הקדום מתקיף את בלאק סוילר אך הוא נהדף בזכות חרבו הגדולה,אתה מרגיש גם אתה את הכאב,אמילי מסבירה לך:"כשהשותף שלך נפגע משותף של אחר גם אתה מרגיש את הנזק תאמין לי לא היה כדאי לך לשלוח את הלטאה שלך נגד הלוחם שלו,תיתן לי ולקללה שלי לטפל בזה".
    "אוקיי.בינתיים אני אחפש מפלצות ללכידה כדי שתהיה לי גם תגבורת." אומר לאמילי ואלך לחפש מפלצות.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    אמילי אומרת לך:"אוקיי,אני אעסיק אותו אחכה לך פה כשתחזור",קללת הדרקון נלחם מהאוויר בבלאק סולדייר בקושי רב,כנראה שאמילי תצטרך לזמן מפלצת נוספת.
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שיוצא מהשיחים "Sangan" קטן,בכול אחד משלושת עיניו הוא מסתכל עליך בסקרנות,אתה רואה שציפורניו הן חדות כמו תער,למרות שהוא קטן הוא נראה שהוא יכול לעזור לך.
    הסטטים של Sangan
    Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    Soul Taker
    אמילי אומרת לך:"אוקיי,אני אעסיק אותו אחכה לך פה כשתחזור",קללת הדרקון נלחם מהאוויר בבלאק סולדייר בקושי רב,כנראה שאמילי תצטרך לזמן מפלצת נוספת.
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שיוצא מהשיחים "Sangan" קטן,בכול אחד משלושת עיניו הוא מסתכל עליך בסקרנות,אתה רואה שציפורניו הן חדות כמו תער,למרות שהוא קטן הוא נראה שהוא יכול לעזור לך.
    הסטטים של Sangan
    Spoiler ספוילר
    "שלום לך סאנגן, תרצה להצטרף אליי?" אשאל את הסנגן הקטן.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    Accelector
    אתה עולה המהירות על הגולגולת הסופר-סונית,המאסטר הזומבי חוזרת לקפסולה שלו,אתה מחזיק חזק את הגולגולת,אתה רואה שהגולגולת רצה במהירות לפסגה אתה מרגיש שאתה רוצה להקיא אך מצליח לעצור את זה,אתה והגולגולת צונחים במהירות אל הקרקע,אתה חושב שאתה הולך למות,אתה מתעלף.
    כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך על קרקע סגולה מוזרה,כמה מצבות מפוזרות בכול האזור,זה בית הקברות.
    "ואוו, זה היה קרוב" אמלמל ואחזיק את ראשי עקב המכה שחטפתי בדרך.
    מיד לאחר מכן את גולגולת סופר סוניק ואת זומבי מאסטר בגלל הרגשתי המאויימת.
    "מי שלא תהיה!" אקרא ואסרוק את האזור, "זה אני, קאיטו מאטורי, אני כאן!, בוא הנה!" אקרא ו"אתגרה" כביכול במזלי.

14. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    הסאנגן מחייך אליך וחופר סוג של מחילה קטנה,אתה מבין שהוא לא כול כך מעוניין ללכת אליך,אתה שומע קול שאומר:"הסאנגן הוא יצור של צללים,הם לא אוהבים לצאת ביום,והם לא סומכים על בני אדם שהם לא מכירים,אתה צריך לגרום לו להאמין בך" אתה רואה שמי שדיבר אליך נכנס עמוק יותר אל היער,בשביל שלא תוכלו להיפגש.

Accelerator
    אתה רואה ברק מה שחושף את פרצופו של מפלצת דו-קרב בעלת פני גולגולת,הוא אומר לך:"קאיטו,חיכיתי לך,אני הוא אביר הגולגולת השני אני שמעתי שאתה מומחה במפלצות זומבי ואני בתור אחד מאיברי השליט של בית הקברות זקוק לעזרתך,האם אתה מוכן לעזור לי ולכול הזומבים באשר הם?".

15. NYO HO HO
    Soul Taker
    הסאנגן מחייך אליך וחופר סוג של מחילה קטנה,אתה מבין שהוא לא כול כך מעוניין ללכת אליך,אתה שומע קול שאומר:"הסאנגן הוא יצור של צללים,הם לא אוהבים לצאת ביום,והם לא סומכים על בני אדם שהם לא מכירים,אתה צריך לגרום לו להאמין בך" אתה רואה שמי שדיבר אליך נכנס עמוק יותר אל היער,בשביל שלא תוכלו להיפגש.
    "מי אתה?" אשאל את האיש שנכנס אל היער.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 6 מתוך 16 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •