Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 16 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 238
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Soul Taker
    אתה רודף אחרי האיש המסתורי שנתן לך טיפ לגבי הסאנגן,אתה מגיע לקרחת יער אך אין שמה אף אחד,אתה רואה Ground_Spider מתקרב אליך,אתה רואה שהוא טיפה ידידותי ולא רוצה לפגוע בך או שאתה תפגע בו.
    הסטטים של עכביש האדמה
    Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    Soul Taker
    אתה רודף אחרי האיש המסתורי שנתן לך טיפ לגבי הסאנגן,אתה מגיע לקרחת יער אך אין שמה אף אחד,אתה רואה Ground_Spider מתקרב אליך,אתה רואה שהוא טיפה ידידותי ולא רוצה לפגוע בך או שאתה תפגע בו.
    הסטטים של עכביש האדמה
    Spoiler ספוילר
    "היי עכביש קטן, תרצה להצטרף אליי?" אשאל את העכביש.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה

Accelerator
    אתה רואה ברק מה שחושף את פרצופו של מפלצת דו-קרב בעלת פני גולגולת,הוא אומר לך:"קאיטו,חיכיתי לך,אני הוא אביר הגולגולת השני אני שמעתי שאתה מומחה במפלצות זומבי ואני בתור אחד מאיברי השליט של בית הקברות זקוק לעזרתך,האם אתה מוכן לעזור לי ולכול הזומבים באשר הם?".
    "זה תלוי" אומר בקור רוח ואהפוך את פני לרציניות
    "במה מדובר?" אשאלו במבט מתעניין אם כי לא אשכח לרגע את אזהרתו של לואיס ואת העובדה שהוא כרגע יכול לבקש ממני לבצע דבר מרושע במיוחד ללא ידעתי.
    בנוסף לכך אכין את הקפסולות שלי למקרה הצורך.

4. היכל התהילה
    ITA
    אתה וקלואי ממשיכים בדרככם,אתה שומע סכינים נשלפים אתה רואה "Strike Ninja" עומד מולך,קלואי אומרת לך:"תתמודד איתו לבד,אתה כול הזמן אומר שאתה רוצה מפלצת נורמלית והנינג'ה נראה כמו מפלצת מתאימה".
    הסטטים של סטייק נינג'ה:
    Spoiler ספוילר
    ''טוב זאב פרח, תצא במתקפה!'' אוציא אותו ואחשוב 'סוף סוף!'

5. משתמש מנוסה
    ITA
    זאב הפרחים יוצא להתקפה נגד סטרייק נינג'ה שמשתמש בסכין הקונאי שלו ופוגע באחד הפרחים של הזאב,אתה רואה שזאב הפרחים מסתער בזעם רב מאוד על הנינג'ה וכמעט הורג אותו אך הנינג'ה מצליח להתחמק בזכות תקיעת הסכין שלו ברגלו של הזאב.

Accelerator
    אביר הגולגולת אומר לך:"זה לא משימה שעלולה להרוס את העולם אבל אם היא לא תבוצע זה עלול להביא לסוף העולם,אתה צריך להעביר את הדבר הזה אל הכפר,חפש את לאוס ותיתן לו את זה" אתה רואה שאביר הגולגולת יוצר סוג של קובייה עשויה אור,מוזר מעוד ליצור זומבי.

Soul Taker
    העכביש מניע בראשו לסירוב,הוא מתחפר באדמה אך לעומת הסאנגן ממקודם הוא חופר עמוק יותר ומהר יותר,אתה מבין שאתה מפחיד אותו.
    אתה שומע נקישות צבת מאחוריך אתה רואה עוד עכבישי אדמה רק גדולים יותר.
    *שאני אומר גדולים יותר אני מתכוון בגודל חצי מטר שלא תחשוב בגודל של מטוס קטן [יחסית לעכביש זה די גדול]

6. משתמש מנוסה

Accelerator
    אביר הגולגולת אומר לך:"זה לא משימה שעלולה להרוס את העולם אבל אם היא לא תבוצע זה עלול להביא לסוף העולם,אתה צריך להעביר את הדבר הזה אל הכפר,חפש את לאוס ותיתן לו את זה" אתה רואה שאביר הגולגולת יוצר סוג של קובייה עשויה אור,מוזר מעוד ליצור זומבי.
    "ואיך אני אדע שאתה לא משקר עליי?!" אקרא ואביט בקוביית האור.
    "אני יודע שאני לא אמור להגיד דברים כאלה אבל הזהירו אותי מיצורים כמוכם, חוץ מזה למה דווקא אני צריך להביא את זה, אני צריך לדעת מה יש בפנים,, את פרטי המשימה ואת המשקל המונח עליי בתור זה שמבצע אותה" אדרוש בכפייתיות.

7. היכל התהילה
    זאב הפרחים יוצא להתקפה נגד סטרייק נינג'ה שמשתמש בסכין הקונאי שלו ופוגע באחד הפרחים של הזאב,אתה רואה שזאב הפרחים מסתער בזעם רב מאוד על הנינג'ה וכמעט הורג אותו אך הנינג'ה מצליח להתחמק בזכות תקיעת הסכין שלו ברגלו של הזאב.
    ''תתאושש זה לא כל כך קריטי!'' אגיד לזאב ''תנשוך אותו בצוואר!''

8. NYO HO HO
    Soul Taker
    העכביש מניע בראשו לסירוב,הוא מתחפר באדמה אך לעומת הסאנגן ממקודם הוא חופר עמוק יותר ומהר יותר,אתה מבין שאתה מפחיד אותו.
    אתה שומע נקישות צבת מאחוריך אתה רואה עוד עכבישי אדמה רק גדולים יותר.
    *שאני אומר גדולים יותר אני מתכוון בגודל חצי מטר שלא תחשוב בגודל של מטוס קטן [יחסית לעכביש זה די גדול]
    "אולי אתם תרצו להצטרף אליי?" אשאל את עכבישי האדמה הגדולים.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    עכבישי האדמה הגדולים מניעים את ראשם בסירוב,אתה שומע קול אנושי שאומר:"אין טעם לנסות להעביר את העכבישים לצד שלך,הם תמיד יהיו נאמנים לאדונם" אתה מסתובב אתה רואה נער בגילך,אולי מבוגר ממך בשנה,בעל כובע שחור שמשתלב נהדר עם שערו השחור כמו הלילה,עורו לבן כמו השלג,מתחת לעיניו הירוקות הבוהקות יש שקיות שחורות גדולות,אתה מבין שהוא לא ישן לילות רבים.

ITA
    זאב הפרחים מסתער על נינג'ת סטרייק שמצליח להתחמק,אתה שומע קול שאומר:"חד קרן ברק ירי הרס על נינג'ת סטרייק" אתה רואה חד קרן כחול בעל קרן צהובה יורה קרן ברקים על נינג'ת סטרייק שמנוטרל,הקול אומר לך:"סליחה שהתערבתי אבל הוא היה עומד לחסל את הזאב".

Accelerator
    אביר הגולגולת אומר לך:"אם אתה לא מאמין,אל תאמין" הוא מסתובב ונעלם בצללים.
    אתה אתה שומע נקישת עצמות,אתה מסתובב ורואה צבא שלם של זומבים עליהם מפקד מאסטר זומבים אחר משלך,בין הזומבים אתה מזהה את ראש הגולגולת הבוער,גולגולת להבה וגם אבירי גולגולת 2.

10. NYO HO HO
    Soul Taker
    עכבישי האדמה הגדולים מניעים את ראשם בסירוב,אתה שומע קול אנושי שאומר:"אין טעם לנסות להעביר את העכבישים לצד שלך,הם תמיד יהיו נאמנים לאדונם" אתה מסתובב אתה רואה נער בגילך,אולי מבוגר ממך בשנה,בעל כובע שחור שמשתלב נהדר עם שערו השחור כמו הלילה,עורו לבן כמו השלג,מתחת לעיניו הירוקות הבוהקות יש שקיות שחורות גדולות,אתה מבין שהוא לא ישן לילות רבים.
    "מי אתה?" אשאל את הנער שבא לעברי.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Accelerator
    אביר הגולגולת אומר לך:"אם אתה לא מאמין,אל תאמין" הוא מסתובב ונעלם בצללים.
    אתה אתה שומע נקישת עצמות,אתה מסתובב ורואה צבא שלם של זומבים עליהם מפקד מאסטר זומבים אחר משלך,בין הזומבים אתה מזהה את ראש הגולגולת הבוער,גולגולת להבה וגם אבירי גולגולת 2.
    "שניים יכולים לשחק בזה!" אקרא ואוציא את גולוגלת סופר סונית ומאסטר זומבי מן הקפסולות שלהם.
    "כבשן אש!" אפקד על גולוגולת סופר סונית.
    "מאסטר זומבי, תשתמש בזימון רוחות ותיצור צבא משלנו!" אקרא בכוחניות.
    "מיד לאחר מכן תתחברו לפרש הזומבי ותתקפו שוב!" אקרא.

12. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    הנער אומר לך:"אני סייר [Seyer],נשלחתי ממפקדת המשטרה בלונדון,נשלחו איתי עוד ארבעה חברי מחקר,שניים מאיתנו היו צריכים לחפש רמזים על מקום הימצאם של יוגי מוטו וחבריו השלושה האחרים צריכים לחקור את העולם הזה בשביל...טוב אמרתי לך יותר ממה שאתה צריך לשמוע,רק אומר שאני ושני עמיתי למשימה שאמורים לחקור את העולם הזה יודעים טוב יותר על המפלצות מאשר מי שחי פה".

Accelerator
    הגולגולת הסופר-סונית יורה להבה קטנה שפוגעת באדמה ליד כמה ראשי גולגולת להבה,תוך שניות אתה רואה להבה ענקית שהורגת עשרות ראשי גולגולת.
    מאסטר הזומבי משתמש ביכולתו ומחייה את ראשי הגולגולת שמתו בהתקפה שלך ויורה אותם לכיוון מי שנשאר,תוך שניות נשארים רק אביר גולגולת שתיים ומאסטר הזומבי.
    מאסטר הזומבי שלך והגולגולת הסופר-סונית מתחברים ויוצרים את הפרש הזומבי.
    האביר והמאסטר השני מתחברים גם הם ויוצרים סוג של אביר הזומבים גולגלתי.
    הסטטים של אביר הזומבים הגולגלתי:
    Spoiler ספוילר

13. היכל התהילה
    זאב הפרחים מסתער על נינג'ת סטרייק שמצליח להתחמק,אתה שומע קול שאומר:"חד קרן ברק ירי הרס על נינג'ת סטרייק" אתה רואה חד קרן כחול בעל קרן צהובה יורה קרן ברקים על נינג'ת סטרייק שמנוטרל,הקול אומר לך:"סליחה שהתערבתי אבל הוא היה עומד לחסל את הזאב".
    ״מי אתה?״ אביט אל קלואי מופתע ואחפש את מקור הקול.
    ״תגידי, קלואי״ אמלמל ואצביע על הנינג'ה ״איך אני תופס את הדבר הזה?״

14. NYO HO HO
    Soul Taker
    הנער אומר לך:"אני סייר [Seyer],נשלחתי ממפקדת המשטרה בלונדון,נשלחו איתי עוד ארבעה חברי מחקר,שניים מאיתנו היו צריכים לחפש רמזים על מקום הימצאם של יוגי מוטו וחבריו השלושה האחרים צריכים לחקור את העולם הזה בשביל...טוב אמרתי לך יותר ממה שאתה צריך לשמוע,רק אומר שאני ושני עמיתי למשימה שאמורים לחקור את העולם הזה יודעים טוב יותר על המפלצות מאשר מי שחי פה".
    "אוקי,אתה יודע איזה מפלצות יסכימו להצטרף אליי?" אשאל את סייר.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Accelerator
    הגולגולת הסופר-סונית יורה להבה קטנה שפוגעת באדמה ליד כמה ראשי גולגולת להבה,תוך שניות אתה רואה להבה ענקית שהורגת עשרות ראשי גולגולת.
    מאסטר הזומבי משתמש ביכולתו ומחייה את ראשי הגולגולת שמתו בהתקפה שלך ויורה אותם לכיוון מי שנשאר,תוך שניות נשארים רק אביר גולגולת שתיים ומאסטר הזומבי.
    מאסטר הזומבי שלך והגולגולת הסופר-סונית מתחברים ויוצרים את הפרש הזומבי.
    האביר והמאסטר השני מתחברים גם הם ויוצרים סוג של אביר הזומבים גולגלתי.
    הסטטים של אביר הזומבים הגולגלתי:
    Spoiler ספוילר
    "מתאים בשבלי!" אקרא בנחישות רבה.
    "ובכן, ההגנה והמהרות שלו נורא נמוכים" אבחן אותו, "אם כי ההתקפה שלו גבוהה מאוד" אומר.
    "אנחנו פשוט צריכים לתקוף ראשונים ובמהירות, "התקף פרש הזומבי, פרש השאול!".

עמוד 7 מתוך 16 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •