Soul Taker
אתה רודף אחרי האיש המסתורי שנתן לך טיפ לגבי הסאנגן,אתה מגיע לקרחת יער אך אין שמה אף אחד,אתה רואה Ground_Spider מתקרב אליך,אתה רואה שהוא טיפה ידידותי ולא רוצה לפגוע בך או שאתה תפגע בו.
הסטטים של עכביש האדמה
ספוילר
Soul Taker
אתה רודף אחרי האיש המסתורי שנתן לך טיפ לגבי הסאנגן,אתה מגיע לקרחת יער אך אין שמה אף אחד,אתה רואה Ground_Spider מתקרב אליך,אתה רואה שהוא טיפה ידידותי ולא רוצה לפגוע בך או שאתה תפגע בו.
הסטטים של עכביש האדמה
ספוילר
ITA
זאב הפרחים יוצא להתקפה נגד סטרייק נינג'ה שמשתמש בסכין הקונאי שלו ופוגע באחד הפרחים של הזאב,אתה רואה שזאב הפרחים מסתער בזעם רב מאוד על הנינג'ה וכמעט הורג אותו אך הנינג'ה מצליח להתחמק בזכות תקיעת הסכין שלו ברגלו של הזאב.
Accelerator
אביר הגולגולת אומר לך:"זה לא משימה שעלולה להרוס את העולם אבל אם היא לא תבוצע זה עלול להביא לסוף העולם,אתה צריך להעביר את הדבר הזה אל הכפר,חפש את לאוס ותיתן לו את זה" אתה רואה שאביר הגולגולת יוצר סוג של קובייה עשויה אור,מוזר מעוד ליצור זומבי.
Soul Taker
העכביש מניע בראשו לסירוב,הוא מתחפר באדמה אך לעומת הסאנגן ממקודם הוא חופר עמוק יותר ומהר יותר,אתה מבין שאתה מפחיד אותו.
אתה שומע נקישות צבת מאחוריך אתה רואה עוד עכבישי אדמה רק גדולים יותר.
*שאני אומר גדולים יותר אני מתכוון בגודל חצי מטר שלא תחשוב בגודל של מטוס קטן [יחסית לעכביש זה די גדול]
''תתאושש זה לא כל כך קריטי!'' אגיד לזאב ''תנשוך אותו בצוואר!''זאב הפרחים יוצא להתקפה נגד סטרייק נינג'ה שמשתמש בסכין הקונאי שלו ופוגע באחד הפרחים של הזאב,אתה רואה שזאב הפרחים מסתער בזעם רב מאוד על הנינג'ה וכמעט הורג אותו אך הנינג'ה מצליח להתחמק בזכות תקיעת הסכין שלו ברגלו של הזאב.
"אולי אתם תרצו להצטרף אליי?" אשאל את עכבישי האדמה הגדולים.Soul Taker
העכביש מניע בראשו לסירוב,הוא מתחפר באדמה אך לעומת הסאנגן ממקודם הוא חופר עמוק יותר ומהר יותר,אתה מבין שאתה מפחיד אותו.
אתה שומע נקישות צבת מאחוריך אתה רואה עוד עכבישי אדמה רק גדולים יותר.
*שאני אומר גדולים יותר אני מתכוון בגודל חצי מטר שלא תחשוב בגודל של מטוס קטן [יחסית לעכביש זה די גדול]
NYO HO HO BITCH
Soul Taker
עכבישי האדמה הגדולים מניעים את ראשם בסירוב,אתה שומע קול אנושי שאומר:"אין טעם לנסות להעביר את העכבישים לצד שלך,הם תמיד יהיו נאמנים לאדונם" אתה מסתובב אתה רואה נער בגילך,אולי מבוגר ממך בשנה,בעל כובע שחור שמשתלב נהדר עם שערו השחור כמו הלילה,עורו לבן כמו השלג,מתחת לעיניו הירוקות הבוהקות יש שקיות שחורות גדולות,אתה מבין שהוא לא ישן לילות רבים.
ITA
זאב הפרחים מסתער על נינג'ת סטרייק שמצליח להתחמק,אתה שומע קול שאומר:"חד קרן ברק ירי הרס על נינג'ת סטרייק" אתה רואה חד קרן כחול בעל קרן צהובה יורה קרן ברקים על נינג'ת סטרייק שמנוטרל,הקול אומר לך:"סליחה שהתערבתי אבל הוא היה עומד לחסל את הזאב".
Accelerator
אביר הגולגולת אומר לך:"אם אתה לא מאמין,אל תאמין" הוא מסתובב ונעלם בצללים.
אתה אתה שומע נקישת עצמות,אתה מסתובב ורואה צבא שלם של זומבים עליהם מפקד מאסטר זומבים אחר משלך,בין הזומבים אתה מזהה את ראש הגולגולת הבוער,גולגולת להבה וגם אבירי גולגולת 2.
"מי אתה?" אשאל את הנער שבא לעברי.Soul Taker
עכבישי האדמה הגדולים מניעים את ראשם בסירוב,אתה שומע קול אנושי שאומר:"אין טעם לנסות להעביר את העכבישים לצד שלך,הם תמיד יהיו נאמנים לאדונם" אתה מסתובב אתה רואה נער בגילך,אולי מבוגר ממך בשנה,בעל כובע שחור שמשתלב נהדר עם שערו השחור כמו הלילה,עורו לבן כמו השלג,מתחת לעיניו הירוקות הבוהקות יש שקיות שחורות גדולות,אתה מבין שהוא לא ישן לילות רבים.
NYO HO HO BITCH
Soul Taker
הנער אומר לך:"אני סייר [Seyer],נשלחתי ממפקדת המשטרה בלונדון,נשלחו איתי עוד ארבעה חברי מחקר,שניים מאיתנו היו צריכים לחפש רמזים על מקום הימצאם של יוגי מוטו וחבריו השלושה האחרים צריכים לחקור את העולם הזה בשביל...טוב אמרתי לך יותר ממה שאתה צריך לשמוע,רק אומר שאני ושני עמיתי למשימה שאמורים לחקור את העולם הזה יודעים טוב יותר על המפלצות מאשר מי שחי פה".
Accelerator
הגולגולת הסופר-סונית יורה להבה קטנה שפוגעת באדמה ליד כמה ראשי גולגולת להבה,תוך שניות אתה רואה להבה ענקית שהורגת עשרות ראשי גולגולת.
מאסטר הזומבי משתמש ביכולתו ומחייה את ראשי הגולגולת שמתו בהתקפה שלך ויורה אותם לכיוון מי שנשאר,תוך שניות נשארים רק אביר גולגולת שתיים ומאסטר הזומבי.
מאסטר הזומבי שלך והגולגולת הסופר-סונית מתחברים ויוצרים את הפרש הזומבי.
האביר והמאסטר השני מתחברים גם הם ויוצרים סוג של אביר הזומבים גולגלתי.
הסטטים של אביר הזומבים הגולגלתי:
ספוילר
״מי אתה?״ אביט אל קלואי מופתע ואחפש את מקור הקול.זאב הפרחים מסתער על נינג'ת סטרייק שמצליח להתחמק,אתה שומע קול שאומר:"חד קרן ברק ירי הרס על נינג'ת סטרייק" אתה רואה חד קרן כחול בעל קרן צהובה יורה קרן ברקים על נינג'ת סטרייק שמנוטרל,הקול אומר לך:"סליחה שהתערבתי אבל הוא היה עומד לחסל את הזאב".
״תגידי, קלואי״ אמלמל ואצביע על הנינג'ה ״איך אני תופס את הדבר הזה?״
"אוקי,אתה יודע איזה מפלצות יסכימו להצטרף אליי?" אשאל את סייר.Soul Taker
הנער אומר לך:"אני סייר [Seyer],נשלחתי ממפקדת המשטרה בלונדון,נשלחו איתי עוד ארבעה חברי מחקר,שניים מאיתנו היו צריכים לחפש רמזים על מקום הימצאם של יוגי מוטו וחבריו השלושה האחרים צריכים לחקור את העולם הזה בשביל...טוב אמרתי לך יותר ממה שאתה צריך לשמוע,רק אומר שאני ושני עמיתי למשימה שאמורים לחקור את העולם הזה יודעים טוב יותר על המפלצות מאשר מי שחי פה".
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)