Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 16 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 238
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Accekerator
    הפרש הזומבי יוצר תעתיק צללים שלו,תעתיק הצללים מסתער על אביר הזומבים הגולגלתי שמפרק את הצל באגרוף שלד עוצמתי,הפרש הזומבי יוצא במהירות לכיוונו של האביר אתה שומע קול מוכר,הקול שעזר לך ליצור את הגולגולת הסופר-סונית אומר:"קח את זה" אתה רואה חרב גדולה נזרקת לעבריך,אתה תופס אותה,אתה שוב רואה את אותו צל מסתורי נעלם.

Soul Taker
    סייר אומר לך:"אל תסמוך על המפלצות הנמצאות ביער,אישית אני הייתי אומרת שאתה צריך ללכת לאגם או למדבר,שמה יש מפלצות יותר טובות" אתה שומע שאגה מחרישת אוזניים,אתה רואה את העצים זזים כמו ברוח אמתיינית,סייר אומר לך:"כדאי שנסתלק מכאן".

ITA
    קלואי אומרת לך:"תכוון קפסולה ריקה ותשאב אותו".
    ליד הפגסוס הרעם יוצא אדם בעל כפפות מגן,די גבוה,בערך בן עשרים אולי יותר,עיניו חומות ועמוקות,שערו הוא אדום-חום בערך,אתה רואה שהוא לבוש בסוג של חליפת הסוואה בצבע ירוק-חום,הוא אומר לך:"אני מפקד צוות הסופה הלבנה מצרפת,שמי הוא סיו [Syo]".

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Soul Taker
    סייר אומר לך:"אל תסמוך על המפלצות הנמצאות ביער,אישית אני הייתי אומרת שאתה צריך ללכת לאגם או למדבר,שמה יש מפלצות יותר טובות" אתה שומע שאגה מחרישת אוזניים,אתה רואה את העצים זזים כמו ברוח אמתיינית,סייר אומר לך:"כדאי שנסתלק מכאן".
    "כדאי שאני אחזור לאמילי" אומר ואגיד לסייר:"תודה על העזרה, אני צריך לחזור לחברה שלי." וארוץ אל אמילי כדי לבדוק מה קורה איתה.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    Accekerator
    הפרש הזומבי יוצר תעתיק צללים שלו,תעתיק הצללים מסתער על אביר הזומבים הגולגלתי שמפרק את הצל באגרוף שלד עוצמתי,הפרש הזומבי יוצא במהירות לכיוונו של האביר אתה שומע קול מוכר,הקול שעזר לך ליצור את הגולגולת הסופר-סונית אומר:"קח את זה" אתה רואה חרב גדולה נזרקת לעבריך,אתה תופס אותה,אתה שוב רואה את אותו צל מסתורי נעלם.
    "מה אני לעזאזל אמור לעשות אם זה?!" אקרא ואאנח מעט בהנחה שהחרב די כבדה.
    "טוב, אין לי מה להפסיד..." אמלמל ומיד לאחר מכן אצטרף אל הפרש הזומבי בעודי מסתער על האביר גם כן עם החרב.

4. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    אתה הולך אל איימי,אתה רואה שהאביר של הנער המסתורי מחסל בקלות את כול שלוש המפלצות שלה בהנפת חרב אחת בלבד,איימי נופלת על הרגליים,הנער אומר לה:"את צריכה ללמוד,אני כבר פה שלוש שנים אחות קטנה,והאביר שלי תמיד היה איתי המפלצות שלך נחמדות אבל חלשות,בפעם הבאה שאנחנו נפגשים,אני מקווה שתזמני את היצור החזק ביותר שלך,אני בחיפוש אחרי הדרקון של הסוף בכוונה לזמן את השליט של הכאוס-ההתחלה והסוף".

Accelerator
    אתה מצטרך לקרב,כשהחרב והפרש הזומבי מתקרבים זה לזה החרב עפה מידך והפרש לוכד אותך,אתה רואה את הלהבות האדומות-כתומות בראשו של הפרש הופכות להיות שחורות-סגולות,סימן מסתורי זוהר מהחרב בצבע אדום-ארגמן,אתה שומע שאגה חזקה מהפרש,אתה רואה שהפרש מניף גבוה את חרבו ויורה סוג של להב אדום-שחור שמחסל את אביר הזומבים הגולגלתי.
    אחרי זה גם החרב מתפוגגת לך.

5. משתמש מנוסה

Accelerator
    אתה מצטרך לקרב,כשהחרב והפרש הזומבי מתקרבים זה לזה החרב עפה מידך והפרש לוכד אותך,אתה רואה את הלהבות האדומות-כתומות בראשו של הפרש הופכות להיות שחורות-סגולות,סימן מסתורי זוהר מהחרב בצבע אדום-ארגמן,אתה שומע שאגה חזקה מהפרש,אתה רואה שהפרש מניף גבוה את חרבו ויורה סוג של להב אדום-שחור שמחסל את אביר הזומבים הגולגלתי.
    אחרי זה גם החרב מתפוגגת לך.
    Raigeki? xd
    ~~~
    "מה זה היה?!" אקרא ואביט בתדהמה בפרש הזומבי הן בהתלהבות והן במעט פחד.
    "אתה מדהים!" אקרא ואחבקו בחיבה.
    "אז...שנמשיך אל הכפר?" אשאל.

6. NYO HO HO
    Soul Taker
    אתה הולך אל איימי,אתה רואה שהאביר של הנער המסתורי מחסל בקלות את כול שלוש המפלצות שלה בהנפת חרב אחת בלבד,איימי נופלת על הרגליים,הנער אומר לה:"את צריכה ללמוד,אני כבר פה שלוש שנים אחות קטנה,והאביר שלי תמיד היה איתי המפלצות שלך נחמדות אבל חלשות,בפעם הבאה שאנחנו נפגשים,אני מקווה שתזמני את היצור החזק ביותר שלך,אני בחיפוש אחרי הדרקון של הסוף בכוונה לזמן את השליט של הכאוס-ההתחלה והסוף".
    "אמילי-את בסדר?" ארוץ אל אמילי ואשאל אותה בדאגה.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *משהו כזה XD
    אתה שומע לחשוש מוזר,מין האביר המת עולה סוג של שד http://yugioh.wikia.com/wiki/Archfiend_Matador הוא אומר לך אומר לך:"לא אתן לך לעשות את זה,אני הוא המטדור השטני ואני לא אתן לך להמשיך במסע שלך ילד קטן,טובים ממך ניסו להרוס אותי ולא הצליחו,בהצלחה עם זה".
    הסטטים של המטדור השטני
    Spoiler ספוילר

Soul Taker
    בזמן שהנער שהתגלה בתור אחיה הגדול של אמילי עוזב את המקום אתה רץ אליה,אתה רואה את שלושת הקפסולות שלה מונחות על הרצפה,בניגוד לקפסולה של לטאת הלוחם העתיקה שבצבע ארד,הקפסולות של אמילי בצבע כסף,אמילי אומרת לך:"השתמשתי בשלוש מפלצות הנדירות,החזקות והטובות ביותר שלי ולא הצלחתי להביס מפלצת אחת של אחי!".

8. NYO HO HO
    Soul Taker
    בזמן שהנער שהתגלה בתור אחיה הגדול של אמילי עוזב את המקום אתה רץ אליה,אתה רואה את שלושת הקפסולות שלה מונחות על הרצפה,בניגוד לקפסולה של לטאת הלוחם העתיקה שבצבע ארד,הקפסולות של אמילי בצבע כסף,אמילי אומרת לך:"השתמשתי בשלוש מפלצות הנדירות,החזקות והטובות ביותר שלי ולא הצלחתי להביס מפלצת אחת של אחי!".
    "אל תדאגי, את תיקחי אפילו קפסולה בצבע זהב והיא תביס את אחיך." אומר לאמילי "טוב, אז מה נעשה עכשיו?"
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *משהו כזה XD
    אתה שומע לחשוש מוזר,מין האביר המת עולה סוג של שד http://yugioh.wikia.com/wiki/Archfiend_Matador הוא אומר לך אומר לך:"לא אתן לך לעשות את זה,אני הוא המטדור השטני ואני לא אתן לך להמשיך במסע שלך ילד קטן,טובים ממך ניסו להרוס אותי ולא הצליחו,בהצלחה עם זה".
    הסטטים של המטדור השטני
    Spoiler ספוילר
    "מטדור שטני אה?..." אחייך אליו.
    "זה הולך להיות כיף!" אקרא , "פרש זומבי תתקוף את המטדור השטני!" אקרא בנחישות רבה בעודי מקווה לטוב.

10. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    אמילי קמה מהרצפה ואומרת לך:"קפסולות זהובות הן נדירות יותר,חזקות יותר והמפלצות שמה אכזריות במיוחד וגם קשות לאילוף,גם את המפלצת ברשותך יהיה קשה לך לשלוט בה,אחי הגדול הוא כישרון מלידה,הוא כאילו נולד בשביל לשלוט על מפלצות הקפסולה,אני בפלא אם הוא זה שיביס את הרשע המסתורי ששולט פה".

Accelerator
    המטדור השטני מחייך,כאילו זה מה שרצה שתעשה,הפרש הזומבי משתמש בלהבת גולגולת.
    הלהבה בצורת ראש גולגולת בוערת מתקדם במהירות אל המטדור ופוגעת בו,אך במקום להשמיד אותו או לפגוע בו קצת הלהבה חוזרת ופוגעת בפרש הזומבי,אתה מבין שלא סתם המטדור השטני אמר שאי אפשר להביס אותו.

11. משתמש מנוסה

Accelerator
    המטדור השטני מחייך,כאילו זה מה שרצה שתעשה,הפרש הזומבי משתמש בלהבת גולגולת.
    הלהבה בצורת ראש גולגולת בוערת מתקדם במהירות אל המטדור ופוגעת בו,אך במקום להשמיד אותו או לפגוע בו קצת הלהבה חוזרת ופוגעת בפרש הזומבי,אתה מבין שלא סתם המטדור השטני אמר שאי אפשר להביס אותו.
    "לעזאזל!" אקרא בעצבים ואנסה להעלות במוחי רעיון, משהו שיוכל להביס את המטדור השטני.
    'רק רגע...' אחשוב לעצמי, 'אם הוא מחזיר כל מתקפה שפוגעת בו, הוא לא יוכל להחזיר מתקפה פיזית, שכן זה בלתי אפשרי!' אהרהר ומיד לאחר מכן אפנה לפרש הזומבי.
    "הפרש הזומבי, תדהר לעברו במהירות ותחבוט בו כמה שאתה רק יכול!" אקרא.

12. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *רוצה דואל?
    הפרש הזומבי מסתער על המטדור השטני אך שהם נפגשים הפרש שלך עף אחורה,המטדור צוחק צחוק אפל ומרושע,אתה רואה את אביר הגולגולות ממקודם מסתער על המטדור בחרבו החזקה,אתה רואה ניצוצות כחולים,אחרי זה אתה רואה ששתי המפלצות מתפוצצות,חרבו של האביר עפה לצידך ואיתה גם הקובייה המסתורית ממקודם,אחרי שהעשן מתפזר המטדור והאביר נעלמים.

13. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *רוצה דואל?
    הפרש הזומבי מסתער על המטדור השטני אך שהם נפגשים הפרש שלך עף אחורה,המטדור צוחק צחוק אפל ומרושע,אתה רואה את אביר הגולגולות ממקודם מסתער על המטדור בחרבו החזקה,אתה רואה ניצוצות כחולים,אחרי זה אתה רואה ששתי המפלצות מתפוצצות,חרבו של האביר עפה לצידך ואיתה גם הקובייה המסתורית ממקודם,אחרי שהעשן מתפזר המטדור והאביר נעלמים.
    "למה הוא הציל אותי...הרי אנחנו אויבים..." אתהה לעצמי בעודי בוהה בקוביה והחרב.
    אתפוס אותם ואנסה לבחון אותם.
    "מה נראה לך?" אשאל את הפרש הוזמבי כשכולי מבולבל.

14. משתמש מנוסה
    Accelerator
    הפרש הזומבי מניע את ראשו בסירוב,אתה מבין שהוא אינו יודע מה קרה ולמה אביר הגולגולות הציל אותך.
    אתה מרים את הקובייה,אתה מרגיש את הכוח הרב שטמום בקובייה הזו,אתה רואה את הפרש הזומבי מרים את החרב של האביר,אתה רואה מפלצת דו-קרב לא ברורה מתקרבת אליך,היא אומרת לך:"לא כדאי לך להישאר כאן,המקום מסוכן מאוד,ברגע שהשטניים ישמעו על השמדת המטדור הם ירדפו אחריך".

15. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    הגעת לפירמידות בפרו למען לחפש אחר יוגי מוטו ושאר החבורה.
    קיבלת מהמשטרה ששלחה אותך קפסולת משחק מוזרה ואתה לא מבין מה הקפסולה הזו אמורה לעשות,הגעת ללוח המשחק,דרכך על המשבצת הראשונה,משבצת עם כמה עצים,משבצת היער,אתה רואה אור מוזר מאוד ואחריו הסביבה הופכת להיות יער,אתה מבין שנכנסת לתוך לוח המשחק.
    אתה שומע זמזום מוזר מאוד,אתה רואה Armored White Bear מתקרב אליך,הוא מסתכל עליך במבט רעב מאוד ומסוכן מאוד.
    סטטי ארמורד וויט בייר:
    Spoiler ספוילר

קפסולת המשחק שלכם מתחילה לזהור ואתה רואה את ________ [מפלצת הבסיס] שלך יוצאת מהקפסולה ומוכנה לקרב.
    "אמא'לה" אומר "זאת חתיכת מפלצת". "אבל גם לי יש אחת!" אצעק באומץ למפלצת "אקקיוסו תשתמש בהיעלמות צללים(ככה קוראים לזה? אני תמיד שוכח...)".
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    יופי.... המשחק הראשון שהוא לא פוקימון שאני נרשם אליו והוא נשמע כמו מ"ת פוקימון...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

עמוד 8 מתוך 16 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •