Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 16 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 238
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Soul Taker
    אמילי קמה מהרצפה ואומרת לך:"קפסולות זהובות הן נדירות יותר,חזקות יותר והמפלצות שמה אכזריות במיוחד וגם קשות לאילוף,גם את המפלצת ברשותך יהיה קשה לך לשלוט בה,אחי הגדול הוא כישרון מלידה,הוא כאילו נולד בשביל לשלוט על מפלצות הקפסולה,אני בפלא אם הוא זה שיביס את הרשע המסתורי ששולט פה".
    "טוב, אז לאן נלך מפה?" אשאל את אמילי ואסתכל סביב כדי לראות אם אולי יש מפלצת(שתרשה לי ללכוד כמובן XD)
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    Accelerator
    הפרש הזומבי מניע את ראשו בסירוב,אתה מבין שהוא אינו יודע מה קרה ולמה אביר הגולגולות הציל אותך.
    אתה מרים את הקובייה,אתה מרגיש את הכוח הרב שטמום בקובייה הזו,אתה רואה את הפרש הזומבי מרים את החרב של האביר,אתה רואה מפלצת דו-קרב לא ברורה מתקרבת אליך,היא אומרת לך:"לא כדאי לך להישאר כאן,המקום מסוכן מאוד,ברגע שהשטניים ישמעו על השמדת המטדור הם ירדפו אחריך".
    "מי אתה?" אשאל אותו במעט פחד.
    "אתה אותו אחד שעזר לי ליצור את גולגולת סופר סונית?, אותו אחד ששלח לי את החרב?, זה אתה?" אומר ואחל לנקוב בשאלות ללא הפסק.

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Z.J.H
    אקקיוסו יורה סוג של כדור עשוי צללים שפוגע בדוב השריון הלבן אך כנראה שהשריון של הדוב הלבן חזק מאוד ועמיד מאוד ולא גורם לא כמעט פציעה.
    דוב השריון הלבן שולף את ציפורניו,אתה רואה שכול אחד מעשר ציפורניי הפלדה שלו באמת עשויות פלדה יצוקה.

Soul Taker
    אמילי מהנהנת מעורערת ואתם ממשיכים בדרככם,אמילי אומרת לך:"לאן אתה מעדיף ללכת,לכול מקום שתלך אני אהיה איתך,אבל תעשה לי טובה רק לא לבית הקברות,אני שונאת את השלדים שמה".

Accelerator
    המפלצת מחייכת ואומרת לך:"אני מפלצת שומרת וזה מה שאתה צריך לדעת,ולגבי כול שאר השאלות שלך,זה האדון שלי,הוא זה שעזר לך לבצע די הרבה דברים שבלעדיהם לא היית פה עכשיו,במיוחד שהפרש הזומבי הוא חיבור של שתי מפלצות שאחת מהן לא הייתה קיימת בלי האדון שלי,אם היית מחבר את גולגולת הלהבה ומאסטר הזומבים היית יוצר את מאסטר גולגולות הלהבה,מפלצת מועילה אבל לא משתווה לפרש הזומבי".

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    Z.J.H
    אקקיוסו יורה סוג של כדור עשוי צללים שפוגע בדוב השריון הלבן אך כנראה שהשריון של הדוב הלבן חזק מאוד ועמיד מאוד ולא גורם לא כמעט פציעה.
    דוב השריון הלבן שולף את ציפורניו,אתה רואה שכול אחד מעשר ציפורניי הפלדה שלו באמת עשויות פלדה יצוקה.
    'אולי ההגנה של אקקיוסו די גבוהה אבל נראה לי שהציפורניים האלה חזקות יותר' אחשוב לעצמי 'המהירות שלו לא תספיק, חייבים לקחת סיכון ולחשוב אסטרטגי' "אוקיי אקקיוסו תישאר במקומך ותנסה להשתכפל!"
    ~~~~~~~~~~~~~
    לא ראיתי את העונה שעליה מבוסס המשחק אז אולי משהו בתגובה שלי פגום.
    איך קוראים לעונה?

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

5. NYO HO HO
    Soul Taker
    אמילי מהנהנת מעורערת ואתם ממשיכים בדרככם,אמילי אומרת לך:"לאן אתה מעדיף ללכת,לכול מקום שתלך אני אהיה איתך,אבל תעשה לי טובה רק לא לבית הקברות,אני שונאת את השלדים שמה".
    "את יותר מתמצת פה, אני רק הגעתי.בואי נלך למקום שאפשר ללכוד בו מפלצות טובות.זה יעזור לשנינו." אומר לאמילי.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה

Accelerator
    המפלצת מחייכת ואומרת לך:"אני מפלצת שומרת וזה מה שאתה צריך לדעת,ולגבי כול שאר השאלות שלך,זה האדון שלי,הוא זה שעזר לך לבצע די הרבה דברים שבלעדיהם לא היית פה עכשיו,במיוחד שהפרש הזומבי הוא חיבור של שתי מפלצות שאחת מהן לא הייתה קיימת בלי האדון שלי,אם היית מחבר את גולגולת הלהבה ומאסטר הזומבים היית יוצר את מאסטר גולגולות הלהבה,מפלצת מועילה אבל לא משתווה לפרש הזומבי".
    "מפלצת שומרת? זה כמו...מלטך שומר יענו?" אשאל אותו בצחקוק אך מיד לאחר מכן אשנה את פניי לרצינים.
    "בכל מקרה, תמסור תודה לאדון שלך, אני חייב לו המון, תוכל להגיד לי את שמו ואת שמך?" אשאל אותו בסקרנות אך אנסה שלא להיות חוצפן יותר מדי שכן אני חב להם את חיי.

7. משתמש מנוסה
    Z.J.H
    *שם העונה זה שם המשחק LOL וכן התגובה בסדר [תסתכל בתגובות של האחרים בשביל 'לקבל השראה'].
    אקקיוסו מהנהן ניצב במקומו,אתה רואה את הצל שלו משתכפל שוב ושוב,אתה מרים את הראש ולפי הצללים ככה כמות האקקיוסו,הדוב הלבן המשוריין שולף את ציפורניו ומנסה לחסל את האקקיוסו והשכפולים שלו אחד אחד,אתה רואה שהדוב המשוריין הלבן נופל ומאחוריו עומד האאקיוסו המקורי שלך ידו השמאלית מושטת לפנים,אתה מבין שהוא ירה כדור אופל על הדוב וחיסל אותו.

Soul Taker
    אתה רואה סוג של בן אדם,כובע של קאובוי מחסה את עינו השמאלית,הוא לבוש באמת כמו קאובוי,נעליים עור ירוקות,ג'ינס מלוכלך וסוג של ז'קט בלי שרוולים,הוא מחייך ואומר [יש לו מבטא של קאובוי אמיתי]:"האודי חברים,אני מבין שהלכתם לאיבוד,אני ג'ים ואתם?" אתה רואה משהו מוזר בג'ים הזה,אתה רואה שמפבצבץ מהכובע שלו סוג של תחבושת שמחסה לו את העין.

Accelerator
    *מה זה מלטך שומר?XD
    המפלצת השומרת אומרת לך:"אני איאטוס,המגנה איאטוס,את שם אדוני אסור לי למסור לך כי זו היא מצוותו,למרות שהוא ציווה עליי לשמור עליך הוא גם אמר שאסור לי למסור עליו מידע,אני לא אהיה שותפה שלך כמו מאסטר הזומבים או הגולגולת הסופר-סונית,אני אהיה שומרת מרחוק,כמו אדוני,טוב,להתראות" המגנה איאטוס פורסת כנפיי נשר לבן והיא טסה לשמיים.
    *המגנה איאטוס=גרדיאן איאטוס אם לא הבנת [וקשה לי להאמין שלא הבנת].

8. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *מה זה מלטך שומר?XD
    המפלצת השומרת אומרת לך:"אני איאטוס,המגנה איאטוס,את שם אדוני אסור לי למסור לך כי זו היא מצוותו,למרות שהוא ציווה עליי לשמור עליך הוא גם אמר שאסור לי למסור עליו מידע,אני לא אהיה שותפה שלך כמו מאסטר הזומבים או הגולגולת הסופר-סונית,אני אהיה שומרת מרחוק,כמו אדוני,טוב,להתראות" המגנה איאטוס פורסת כנפיי נשר לבן והיא טסה לשמיים.
    *המגנה איאטוס=גרדיאן איאטוס אם לא הבנת [וקשה לי להאמין שלא הבנת].
    חחחח לקח לי 2 שניות ואז קלטתי דווקא תקטע של המגנה הבנתי פשוט אני רגיל לקרוא לכתוב אטוס ולא איאטוס והתכוונתי למלאך שומר
    ~~~
    "תודה איאטוס!" אקרא בעודה נעלמת מן המקום אך מייד אזכר בדבריה.
    "אנחנו חייבים לברוח!" אומר לפרש הזומבי ומיד לאחר מכן אחזיר אותו לקפסולה ואשחרר רק את גולגולת סופר סונית.
    אעלה על גבה שח הגולגולת הסופר סונית, "תוכלי לקחת אותי לכפר?" אשאל אותה.

9. משתמש מנוסה
    Accelerator
    הפרש הזומבי אומר לך בקולו של מאסטר הזומבים:"אין בעיה אדון" הוא מוריד את רגליו האחרוניות ונותן לך לעלות,אתה רואה רואה שנוצרות סוג של מושכות עשויות עצמות,אתה מחזיק אותן,במהירות אדירה,הפרש מתחיל לרוץ,אתה רואה סוג של רוכב מפלצתי על אופנוע מוזר רוכב לצידך,אתה שומע קול שאומר:"לחש פולחני!התחייה של רוכב הטרור!" אתה רואה ברק פוגע ברוכב שלצידך,האופנוע הופך להיות סוג של אופנוע-שלד והרוכב משתנה גם הוא,קסדת הגולגולת שלו נוצצת מאור הירח הכסוף שבוהק עכשיו.

10. NYO HO HO
    Soul Taker
    אתה רואה סוג של בן אדם,כובע של קאובוי מחסה את עינו השמאלית,הוא לבוש באמת כמו קאובוי,נעליים עור ירוקות,ג'ינס מלוכלך וסוג של ז'קט בלי שרוולים,הוא מחייך ואומר [יש לו מבטא של קאובוי אמיתי]:"האודי חברים,אני מבין שהלכתם לאיבוד,אני ג'ים ואתם?" אתה רואה משהו מוזר בג'ים הזה,אתה רואה שמפבצבץ מהכובע שלו סוג של תחבושת שמחסה לו את העין.
    *יעני מבטא קנטרי?
    "אנחנו לא הלכנו לאיבוד, אנחנו התכוונו ללכת ללכוד מפלצות חדשות." אומר לג'ים "דרך אגב, אני מרקוס וזאת אמילי."
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    *לא יודע מה זה קנטרי אבל זה כמו במערב הפרוע.
    ג'ים מושיט לך את ידו ואומר לך:"אל תדאג,אני לא נושך" אתה לוחץ לו את היד,הוא אומר לך:"אני מכיר את האזור הזה טוב,אבל את המדבר אני מכיר הכי טוב השותף שלי 'אקס-סייבר וואינה' ואני נקראים 'אימת המדבר' כול אחד שניסה לפגוע במישהו שאנחנו מכירים מצא את עצמו נלחם נגד הצלף הכי מהיר בכול המערב וגם בי" אמילי אומרת לג'ים:"אוקיי 'אימת המדבר' אני רוצה לבדוק אם זה נכון" היא מוציאה את קפסולת הכסף וזורקת אותו לאוויר,אתה רואה אור כסוף,אתה שומע יללה מרושעת,אמילי שיחררה את 'קללת הדרקון',ג'ים מחייך ואומר:"אוקיי ילדה,וואינה מוכן?" ג'ים מוציאה גם הוא קפסולה כסופה ממנה יוצא סוג של קאובוי בעל גלימה כחולה קרועה,תחבושות נמצאים כמעט בכול חלקי גופו,וואינה שולף אקדח מכיסו,הוא מכוון את האקדח אל קללת הדרקון,אתה שומע שלוש יריות,אתה שומע שוב יללה,הקללה נופלת וחוזרת לצורת הקפסולה שלה.
    וואינה טוען עוד שלושה כדורים ומכוון עליך,ג'ים אומר:"עכשיו תורך ילד".

12. NYO HO HO
    Soul Taker
    *לא יודע מה זה קנטרי אבל זה כמו במערב הפרוע.
    ג'ים מושיט לך את ידו ואומר לך:"אל תדאג,אני לא נושך" אתה לוחץ לו את היד,הוא אומר לך:"אני מכיר את האזור הזה טוב,אבל את המדבר אני מכיר הכי טוב השותף שלי 'אקס-סייבר וואינה' ואני נקראים 'אימת המדבר' כול אחד שניסה לפגוע במישהו שאנחנו מכירים מצא את עצמו נלחם נגד הצלף הכי מהיר בכול המערב וגם בי" אמילי אומרת לג'ים:"אוקיי 'אימת המדבר' אני רוצה לבדוק אם זה נכון" היא מוציאה את קפסולת הכסף וזורקת אותו לאוויר,אתה רואה אור כסוף,אתה שומע יללה מרושעת,אמילי שיחררה את 'קללת הדרקון',ג'ים מחייך ואומר:"אוקיי ילדה,וואינה מוכן?" ג'ים מוציאה גם הוא קפסולה כסופה ממנה יוצא סוג של קאובוי בעל גלימה כחולה קרועה,תחבושות נמצאים כמעט בכול חלקי גופו,וואינה שולף אקדח מכיסו,הוא מכוון את האקדח אל קללת הדרקון,אתה שומע שלוש יריות,אתה שומע שוב יללה,הקללה נופלת וחוזרת לצורת הקפסולה שלה.
    וואינה טוען עוד שלושה כדורים ומכוון עליך,ג'ים אומר:"עכשיו תורך ילד".
    "אוקיי, צא ליזרד ווריור!" אומר ואוציא את אנשינט ליזרד ווריור.לאחר מכן אגיד לו:"תנסה להטות את היריות בעזרת ציפורני פלדה."
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    אתה משחרר את לוחם הלטאה הקדום,וואינה מכוון את האקדח בקור רוח,אתה רואה ניצוץ אדום מכיוונו של ג'ים,וואינה לא זז,לוחם הלטאה הקדום מחכה לשוואינה יעשה את הצד הראשון,אמילי מסתכלת על וואינה ועל ג'ים ואומרת לך:"מרקוס,נראה לי אני יודעת מי זה באמת!ג'ים קרוקדייל קוק!הוא שולט במפלצת בעזרת מה שיש לו מתחת לכובע!".
    ג'ים מוריד את הכובע,ומסיר את התחבושות שמכסות את העין,במקום עין רגילה יש לו סוג של עין עשויה ברזל,במרכז עין הברזל יש נקודה אדומה בוהקת,שוב הניצוץ האדום המוזר הזה,שלוש יריות,לוחם הלטאה הקדום לא מספיק לחסום וחוזר לצורת הקפסולה שלו.
    ג'ים קרוקודייל קוק ניצח שוב.

14. NYO HO HO
    Soul Taker
    אתה משחרר את לוחם הלטאה הקדום,וואינה מכוון את האקדח בקור רוח,אתה רואה ניצוץ אדום מכיוונו של ג'ים,וואינה לא זז,לוחם הלטאה הקדום מחכה לשוואינה יעשה את הצד הראשון,אמילי מסתכלת על וואינה ועל ג'ים ואומרת לך:"מרקוס,נראה לי אני יודעת מי זה באמת!ג'ים קרוקדייל קוק!הוא שולט במפלצת בעזרת מה שיש לו מתחת לכובע!".
    ג'ים מוריד את הכובע,ומסיר את התחבושות שמכסות את העין,במקום עין רגילה יש לו סוג של עין עשויה ברזל,במרכז עין הברזל יש נקודה אדומה בוהקת,שוב הניצוץ האדום המוזר הזה,שלוש יריות,לוחם הלטאה הקדום לא מספיק לחסום וחוזר לצורת הקפסולה שלו.
    ג'ים קרוקודייל קוק ניצח שוב.
    "אז אני מבין שאתה מרמה ג'ים." אומר לג'ים ואוציא שוב את ליזרד ווריור "בוא ננסה את זה שוב, בלי שום חפצי ברזל.רק המפלצות שלנו והפה שלנו." ואומר לליזר ווריור "תקוף את וואינה!אם הוא מתחיל לירות תנסה להתחמק!אל תסתכל לג'ים בעיניים!"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Accelerator
    הפרש הזומבי אומר לך בקולו של מאסטר הזומבים:"אין בעיה אדון" הוא מוריד את רגליו האחרוניות ונותן לך לעלות,אתה רואה רואה שנוצרות סוג של מושכות עשויות עצמות,אתה מחזיק אותן,במהירות אדירה,הפרש מתחיל לרוץ,אתה רואה סוג של רוכב מפלצתי על אופנוע מוזר רוכב לצידך,אתה שומע קול שאומר:"לחש פולחני!התחייה של רוכב הטרור!" אתה רואה ברק פוגע ברוכב שלצידך,האופנוע הופך להיות סוג של אופנוע-שלד והרוכב משתנה גם הוא,קסדת הגולגולת שלו נוצצת מאור הירח הכסוף שבוהק עכשיו.
    מכיר תמפלצת הזאת p:
    ~~~
    "לעזאזל!" אקרא בפחד ואאיץ בפרש הזומבי.
    "אני כמעט בטוח שהוא קשור לשטנים והוא די רוצה אותנו, ובינינו אני לא בטוח שבחיים, אז בבקשה תמהר פרש זומבי אם צריך תתקוף אותו גם, העיקר שנתחמק ונגיע אל הכפר!" אומר בלחץ.

עמוד 9 מתוך 16 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •