Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

כן כן החלטתי לפתוח נושא מיוחד לכל הסרטונים שלי בעבר בהווה ובעתיד... אז למען הסדר הטוב אני אארגן עבורכם פה את כל הסרטונים שלנו עד כה מסודרים על פי קטגוריות:

ערסלייר:

ערסלייר 1 (באכסה אטומית)
    ערסלייר 2 (עוד יותר באכסה אטומית)
    ערסלייר 3 (באכסה אטומית למחצה)
    ערסלייר 4 (הבאכסה נמצאה ראויה למאכל אדם)
    ערסלייר 5 (שובה של הבאכסה)
    ערסלייר 6 (פרק נטול באכסה, הכולל דמעות אושר וצייר)
    טיזר לעונה השנייה של ערסלייר (העונה השנייה תעלה בקרוב)
    ערסלייר 2! פרק 1:והרוצח הוא... חלק א'(יהההההההה איכותי מה?)
    ערסלייר 2! פרק 1:והרוצח הוא... חלק ב'(מי היה מאמין שהרוצח בעצם...)

שימי ועזרא:

שימי ועזרא-מציצים (לידתם של שימי ועזרא... אחח הנוסטלגיה)
    שימי ועזרא-סלח לי איך אני מגיע מפה לפרישמן? (שימי ועזרא עוד בתקופה שהיו אלמוניים ונטולי שם)
    טאץ' עליז לעזרא שיעיז (איזה משחק משובח אחח אחח)
    שימי ועזרא VS קיבוצניק וסבא H (כבשה שחורה בעברי חלק א')
    חלום הערסים (כבשה כושית חלק ב')
    שימי ועזרא-בירקון (רוח רוח רוח רוח)
    עלילות שימי בכוכב נולד 5 (חלק א) (פוטוגני זה משהו)
    עלילות שימי בכוכב נולד 5 (חלק ב) (זה היה לא רע אי אפשר להגיד שלא)
    עלילות שימי בכוכב נולד 5 (חלק ג) (בראש שלי זה נשמע יותר טוב..)
    שימי שימי קרימינל (חלק א) (אחד הסרטונים האהובים עלי למען האמת)
    שימי שימי קרימינל (חלק ב) (אחד הסרטונים השנואים עלי למען האמת)

מערכונים אינדבידואלים:

ספיישל שנה לנאכס TV (חלק א) (ספיישל שנה בנזונה רק חבל שהוא בא באיחור של שבעה חודשים..)
    ספיישל שנה וחצי לנאכס TV (חלק ב) (פיתות שוהמיותFTW)
    הבורר-השטן של העולם העליון (הסרטון האהוב ביותר שלי, 8000 צפיות!)
    דוריטוס, פשוט למות על זה (סרטון שעשיתי לתחרות של דוריטוס, בחייאת היינו אמורים לנצח או שהיינו אמורים לנצח?!)
    פרסומת מצחיקה לדוריטוס (אחרי זה יש שוט שלנו מקיאים תנשמה)
    me with freaky hair styles (שיעמום ובושה ידידיי, שיעמום ובושה)
    סבא H מחפש אהבה(הסרטון הראשון(והיחידי בינתיים)שנכתב כולו על ידי סבא H! ריספקט!)
    אדוארד שפיץ-השבלול (אוי ואבוי לי.. לפחות מתאים לי משקפיים..)
    המספר 69 (פארודיה לסרט 23 של ג'ים קארי)
    פריסטייל!!! (אחח התחת!!(אגב, הסרטון הזה, ערסלייר 1 ושימי ועזרא בירקון צולמו באותו יום! וכולם היו פחות או יותר מאולתרים)
    המיסטיקן החמדן (שוב אילתור, חביב מאוד 'שלוש פרסומות, שלוש!')
    הישיבה 1 (רעיון טוב ביצוע... X: בין סרטונינו הראשונים)
    הישיבה 2 (איך התנפלו עלינו כאן... 'גזענים!' 'אני אראה אותך ברחוב אני אפוצץ אותך!!' חברים זה רק מערכון, לא כיבוש קרוואנים(ואנחנו כולנו מאוד ליברלים אגב))
    אני רעב(לא לבעלי לב חלש)
    אריק, בנץ וחגיגת(סרטון מאוד מאוד משעשע, בין הראשונים שערכתי)
    הטריפ המשוגע של מוישה אופניק(גם משעשע ביותר, הסרטון הראשון שערכתי)

שירי נאכס:

making nachs out of nothing at all
    sum41-over my head
    saba H can change
    mortal kombat
    saddam is forever young (אני במיוחד אוהב את זה, סאטירי משהו)

היסטוריית נאכס TV:

בראשית ברא הדנדי את האתר "נאכס" אשר בטיפו, זה קרה אי שם בשלהי כיפור 2005 הרחוקה.. בקיץ 2006 הצתרף לצוות האתר גם ידידי המסור סבא H היסטוריון והכניס חיים לאתר השומם, תמיד היינו בעלי ראש יצירתי ופתוח ורצינו ליצור הכל מהכל, אבל איך שהוא הרעיון לצלם את עצמנו אף פעם לא עלה לדיון.. עד יום משמעותי אחד..

היום הגדול הגיע!(תחילת 2007) מפגש הפורום אמסגם! היום בשעה 16:00 אני אכיר אנשים חדשים ומרגשים!! אבל חששתי ללכת לבד, ולכן שכנעתי את H לבוא איתי לאחר מסע ומתן כבד(אם לא הייתי מצליח לשכנע אותו- לא היה נאכס TV)וכך אחרי בית ספר הלכנו שנינו למגדלי עזריאלי למקום המפגש-אך אף אחד לא הגיע, הסתובבנו עוד כמה זמן ושוב אף אחד לא הגיע, התחלנו לאבד סבלנות ולאחר כשעה עזבנו את המקום(אם היינו נשארים שמה אפילו עוד דקה-לא היה נאכס TV) וכך התהלכנו לנו ברחוב חזרה לביתנו הקט, עד ששמענו את המשפט שישנה את חיינו לנצח-"סלח לי איך אני מגיע מפה לפרישמן?!" אני וH התחלנו לאלתר תקסטים "וואלק שמעת על הבן של ברכה? אמר שיסדר תבלוטה המנייאק" "תגיד לאן היא צומחת הבלוטה??" ותוך כדי אנחנו נשפכים מצחוק, והוחלט לעשות עם זה משהו, יום הולדת ה14 שלי התקרב אז חשבתי לבקש מהורי מצלמת וידאו וחצובה עם כל הפיצ'פקעס, כשנפרדנו כל איש לביתו שלו עברו בינינו לפחות עוד איזה שלוש שיחות ככה בנוגע למערכונים אחרים (לימים ההומו ועזרא, הישיבה וכמובן איך אני מגיע מפה לפרישמן) רוב חברינו הטובים הראו נכונות לתרום לפרויקט הזה והקדישו את זמנם הפנוי לעבודה הקשה הזו(וזה קשה, תאמינו לי)ועל כך אהיה להם אסיר תודה לנצח.

העתיד?:
    בעתיד הקרוב של נאכס TV(פרויקטים מתוכננים)אני צופה את העונה השנייה של ערסלייר (הפרק הראשון כבר החודש יעלה לדעתי, רובו כבר צולם ונותר להשלים רק עוד חלק קטן)בוא כולכם תגלו אחת ולתמיד מי הוא הרוצח המסטורי של ערסלייר!! הא הא! הרי לכם שלושה תמונות לוהטות אשר הותרתי לעצמי לפרסם מהפרק המרענן:

הרגישו חופשי להעלות השערות מענינות לגביהן
    כבר בפרק הראשון פרשת הרוצח של סייברערס תיגמר ותתחיל לה העלילה החדשה שתעסוק במסעות אפיים מאין כמוהם
    ומה עוד?:
    -מיני סדרה הקרויה "סבא H מחפש אהבה" המספרת על בדידותו של סבא H, ההיסטוריון הישיש הנעזר בשרמנטיותו של קיבוצניק שלמד טריק או שניים מהבנות ברפת
    -עוד מיני סדרה, הפעם מהיקום של שימי ועזרא-"סייר צ'ארלס עזרא" מסתבר שעזרא הוא יורש העצר של אימפריית הבורסה המצליחה, שימי מגלה את סודו האפל ביותר של עזרא, ושוקל להפריד את החברות ביניהם, בעוד עזרא שיכור מכוח-האם השניים יתפצלו להם לדרכים נפרדות?
    -"קיבוצניק, H ומס הכנסה"תסריט כתוב עד הסוף בעיקרון, אבל אני מתחיל לפקפק ברמתו והאם שווה בכלל להוציא אותו לפועל..
    -"עזרא והמנורה" עדיין בגדר רעיון, עזרא מוצא מנורה של ג'יני ומבקש 3 משאלות

זה רק מה שבתכנון, מי יודע מה עוד יעלה לראשי המעוות.
    NACHS WILL NEVER DIE!

<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me&quot;
    who the fucking fuck is Jesus
    motherfucking new messiah
    &quot;for the fucking world</span>
    </span></span>

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    וואו מדהים כל כך הרבה סרטונים, אתם פשוט הרבה זמן באחר הצריים מצלמים? וחלק אחראים לרעיונות וחלק לשחק וכו&#39;?
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

פעם היינו מצלמים הרבה, ככל שהזמן עבר כך המטלות שלנו גדלו בהתאם.. עכשיו פשוט מתאמים בשבתות וחגים וכאלה
    את התסריטים אני כותב, אבל גם הצוות מביאים אותה בהפוכה לפעמים עם משפטים מצחיקים(כן אמא אכלתי את המרק עוף וכד&#39;)

<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me&quot;
    </span></span>

4. מייסד האתר והפורום
    חח מזה , זה מעין סדרת טלוויזיה אינטרנטית שהכנתם או מה ?
    עריכה : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קורע XDDDDD

5. משתמש מנוסה
    שם: חטט באף
    חח אני מכיר אתכם כבר.
    אל תשכח לתת לי קרידיט על הספקת התוכנות.

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת&#33;^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
    ----------------------------------

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    -----------------------------------
    Merily Overhoe&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
    כולם להיכנס&#33;&#33;&#33; המשתמש eevee רימה ב&quot;אנימהVSאנימה&quot;&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870

חדש&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;111111111111111111111
    אחרי שנה מאז הפרק האחרון, נאכס TV מתרגשת להציג בפניכם את הפרק הראשון של ערסלייר 2&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33 ;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;(עכש יו תחת הקטגוריה "ערסלייר")החלק השני יועלה בקרוב

</span></span>

7. משתמש מנוסה
    שם: חטט באף
    הוא כבר העולה&#33;&#33;@&#33;@#&#33;&#036;&#33;@^&#33;&#*) %(&#036;_&#036;#@@&#33;&#33;&#33;&#33;

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת&#33;^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
    ----------------------------------

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    -----------------------------------
    Merily Overhoe&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
    כולם להיכנס&#33;&#33;&#33; המשתמש eevee רימה ב&quot;אנימהVSאנימה&quot;&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •