Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    באמת לא משנה מה שתגיד, מה לעשות שרוב המשתמשים פה אוהבים פוקימון? אם אתה כל הזמן לא מרוצה מהפורום הזה, פשוט תפרוש! נמאס כל שניה מהביקורת שלך! הסתכלת בכלל בסיפור שלי? קראת אותו לרגע? ראית אם זה באמת סיפור גרוע, או שאולי זה סיפור שמתאים לרמתו של מנהל פורום ספרות? תפסיק להביע דעות שגויות, גם סיפורים של פוקימון זה סיפורים, ועד שלא תסתכל על הסיפור שלי, לא אמורה להיות לך אפילו את הזכות למתוח עליו ביקורת, אז תירגע.
    כן, זה סיפור גרוע. לפחות לטעם אנשים שהם לא בני 9.

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי? צפה בהודעה
    אני בן 14 ואני חושב שהוא כתוב טוב ללא קשר לנושא.

זה שאתם חבורת ביקורתיים שרק רוצים להרוס ולא מסוגלים למצאו משהו טבו בשום דבר זאת כבר בעיה אחרת
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    אני בן 14 ואני חושב שהוא כתוב טוב ללא קשר לנושא.

זה שאתם חבורת ביקורתיים שרק רוצים להרוס ולא מסוגלים למצאו משהו טבו בשום דבר זאת כבר בעיה אחרת
    או, שאתה פשוט אוהב פוקימון והדעה שלך לגבי סיפור גם עם הוא מזעזע בצורת העלילה אבל בלי שגיאות כתיב ופיסוק הוא קדוש.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי? צפה בהודעה
    או, שאתה פשוט אוהב פוקימון והדעה שלך לגבי סיפור גם עם הוא מזעזע בצורת העלילה אבל בלי שגיאות כתיב ופיסוק הוא קדוש.
    יש רק בעיה אחת-אני לא אוהב פוקימון.

ואם אתה חושב שאתה כזה טוב,אולי תכתוב אתה סיפור?

אתה לא יכול לצפות למשהו ברמה של סופר מקצועי,כי ברור לך שאנחנו אל כאלה,והמטרה של הפורום הזה הוא ללמוד איך לכתוב ולהתנסות בזה.

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אני מצפה שהפורום יענה על השם שלו

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    אני מצפה שהפורום יענה על השם שלו
    למרות שאתה לא אוהב את זה,זאת ספרות.אומנם לא ספרות מופת,אבל ספרות לכל דבר.

7. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    מצטרף למשינאקס.
    תפסיק לחפש את הרע בכל דבר לוקאס, לצעוק כמה רע בלי הפסקה לא עוזר בכלום בשביל לשנות דברים.
    להסביר באופן ברור, מפורט ונעים מה לא בסדר, זה עוזר וזה גם חשוב, אבל זה רק תפקיד אחד שחשוב בשביל לשנות דברים.
    צריך גם מי שיפעל בשביל לשנות, ואם לא פועלים בשבילך, ולא משנה מאיזו סיבה (אולי כי לא חושבים כמוך), הדרך היחידה לשנות דברים זה לעשות את זה בעצמך.
    יש כאן בפורום קבוצה מסויימת שרק מנסה למצוא דברים רעים, אפילו לא מנסים למצוא איך אפשר לתקן. אתם פשוט זורקים דברים שרעים בעייניכם לחלל האוויר ומצפים שלפתע כלום יקומו מעצמם והמציאות "תתקן" את עצמה לפיכם כי "אוי ווי, בפורום ספרות לא יודעים לכתוב כמו שצריך".

תבינו שזה לא עוזר יותר מאשר אם תבואו למנהל שלכם ותגידו לו (אחרי הרבה פעמים) "מעצבן אותי שאתה לא מתייחס אלי! אמרתי לך שיש יותר מדי שעות לימודים ואתה צריך לעשות משהו (או אפילו יותר גרוע, להגיד "וצריכים לעשות משהו" באופן כללי)" מה אתם חושבים שיהיה לו להציע לכם? במקרה הטוב הוא ישאל אתכם "מה אתם רוצים שאני אעשה?"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    מצטרף למשינאקס.
    תפסיק לחפש את הרע בכל דבר לוקאס, לצעוק כמה רע בלי הפסקה לא עוזר בכלום בשביל לשנות דברים.
    להסביר באופן ברור, מפורט ונעים מה לא בסדר, זה עוזר וזה גם חשוב, אבל זה רק תפקיד אחד שחשוב בשביל לשנות דברים.
    צריך גם מי שיפעל בשביל לשנות, ואם לא פועלים בשבילך, ולא משנה מאיזו סיבה (אולי כי לא חושבים כמוך), הדרך היחידה לשנות דברים זה לעשות את זה בעצמך.
    יש כאן בפורום קבוצה מסויימת שרק מנסה למצוא דברים רעים, אפילו לא מנסים למצוא איך אפשר לתקן. אתם פשוט זורקים דברים שרעים בעייניכם לחלל האוויר ומצפים שלפתע כלום יקומו מעצמם והמציאות "תתקן" את עצמה לפיכם כי "אוי ווי, בפורום ספרות לא יודעים לכתוב כמו שצריך".

תבינו שזה לא עוזר יותר מאשר אם תבואו למנהל שלכם ותגידו לו (אחרי הרבה פעמים) "מעצבן אותי שאתה לא מתייחס אלי! אמרתי לך שיש יותר מדי שעות לימודים ואתה צריך לעשות משהו (או אפילו יותר גרוע, להגיד "וצריכים לעשות משהו" באופן כללי)" מה אתם חושבים שיהיה לו להציע לכם? במקרה הטוב הוא ישאל אתכם "מה אתם רוצים שאני אעשה?"
    אני לא מחפש רע לא ולא, אני רואה את הרע, וזו גם תכונה שיש בא שימוש, יש אנשים שרואים את הטוב בכל דבר (תכונה מטומטמת וחסרת משמעות) ויש אנשים שמתחשבים בכל הנתונים, מנתחים את המצב ומסיקים את המסקנות כמוני.

האנשים שמחפשים רע מנסים לשפר את הבעיות האמיתיות בפורום והרבה יותר טובים ממשתמשים כמוך...

רואה גרמנו לשינוי ירדו מניהול שני הראשיים שקיימים וזה למה? כי דניס הבין שהוא כבר לא מנהל טוב ובחוכמתו פרש ורותם חשב קצת והוציא את עמית מניהול, בהשראתנו...

אתה רק תפקיד לא יותר מזה אנחנו באמת מנסים לשנות את הפורום וספרות זו הדוגמה הכי טובה לשינוי שצריך להעשות פשוט...

ולהעתיק מהסדרה פוקימון, שינוי שמות של דמויות ופוקימונים זה לא ספרות...

9. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אני לא מחפש רע לא ולא, אני רואה את הרע, וזו גם תכונה שיש בא שימוש, יש אנשים שרואים את הטוב בכל דבר (תכונה מטומטמת וחסרת משמעות) ויש אנשים שמתחשבים בכל הנתונים, מנתחים את המצב ומסיקים את המסקנות כמוני.

האנשים שמחפשים רע מנסים לשפר את הבעיות האמיתיות בפורום והרבה יותר טובים ממשתמשים כמוך...

רואה גרמנו לשינוי ירדו מניהול שני הראשיים שקיימים וזה למה? כי דניס הבין שהוא כבר לא מנהל טוב ובחוכמתו פרש ורותם חשב קצת והוציא את עמית מניהול, בהשראתנו...

אתה רק תפקיד לא יותר מזה אנחנו באמת מנסים לשנות את הפורום וספרות זו הדוגמה הכי טובה לשינוי שצריך להעשות פשוט...

אח... הלוואי ומה שאמרת היה.
    אני מצטער, אתה ממש לא מהסוג ששוקל בצורה נכונה הכל. אתה לא רואה גם את הרע, אתה רואה רק את הרע. ואם לא הייתי ברור אני אהיה ברור עכשיו.
    אם אתה לא מתכוון לעשות משהו בנושא חוץ מאשר לקטר, אז בבקשה תשתוק.

אתה חושב שתוכל להיות טוב יותר? אני מצטער, אבל אתה ממש לא.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי תסתכל למעלה צפה בהודעה
    מצטרף למשינאקס.

אח... הלוואי ומה שאמרת היה.
    אני מצטער, אתה ממש לא מהסוג ששוקל בצורה נכונה הכל. אתה לא רואה גם את הרע, אתה רואה רק את הרע. ואם לא הייתי ברור אני אהיה ברור עכשיו.
    אם אתה לא מתכוון לעשות משהו בנושא חוץ מאשר לקטר, אז בבקשה תשתוק.

אתה חושב שתוכל להיות טוב יותר? אני מצטער, אבל אתה ממש לא.
    שימו לב, דבר ראשון אני המנהל של פורום ספרות, אני צודק? השיחה הזו היא ספאם, אני צודק? לכן אני נועל את זה, ואין לכם מה להתלונן, כי יש פה הוכחה מוצקה שהספמתם(כן, השיחה על כמה שconscript רע או טוב).

דבר שני, אדון "תסתכל למעלה", דבר ראשון הספמת, דבר שני אמרת שהסיפור שלי גרוע, אך למרות זאת אתה כל הזמן עוקב אחריו(לא, אל תגיב למה שאמרתי חוץ מבפרטי).

דבר שלישי, בקשר לזה שלוקאס מחפש רק את הרע, והוא חושב שזו תכונה טובה, זה בערך כמו איך שאני בודק את הסיפורים שלי. מחפש מה לא בסדר. רק שאתה לא מנסה לשפר בעצמך. רק נותן לאחרים פקודות מה לעשות. אם תנסה לשפר את הדברים בעצמך, אולי הכל יבוא על משכנו בשלום.
    חוץ מזה, מה אתה חושב שאני עומד לעשות בקשר לזה? להויא חוק שאוסר סיפורים על פוקימון? אם אתה רוצה לדעת, אני בן 14, לא כזה אוהב פוקימון, אבל עדיין, למה לא לפתוח את הראש גם לדברים אחרים? יודע כמה "מחקר" עשיתי רק כדי לדעת איך הפוקימונים שתיארתי בסיפור שלי נראים? איזה פוקימונים לבחור בתור שחקנים שיתאימו לקטע בסיפור? יודע כמה אני משקיע בסיפור בכל פרק מחדש? אני משער שאתה לא. אז אל תגיד "המנהל פותח סיפור של פוקימון" כדבר שלילי, לפחות לא עד שתסתכל בעצמך.

ננעל.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •