באמת לדעתכם 20 סיפורים פעילים של פוקימון ו3 סיפורים פעילים לא של פוקימון זה נקרא ספרות? ובכן לדעתי לא, השם של הפורום לא מתאים לו וגם המנהל מוסיף לגרעון של הפורום ופותח סיפור של פוקימון... נו באמת זה ספרות?!?!?!
באמת לדעתכם 20 סיפורים פעילים של פוקימון ו3 סיפורים פעילים לא של פוקימון זה נקרא ספרות? ובכן לדעתי לא, השם של הפורום לא מתאים לו וגם המנהל מוסיף לגרעון של הפורום ופותח סיפור של פוקימון... נו באמת זה ספרות?!?!?!
למי אכפת?!?!
ספרות זה ממש לאאאאאאאאאאאאאא!
והרמה של הכותבים גם תת רמה אז לא הייתי קורא לזה גם פורום הסיפור הקצר...
אולי פורום הסיפורים המעפנים על פוקימון
אני יכול להבין את דעתך ,אבל עדיין זה השם , כי זה השם הכללי של מה שהולך להיות בפורום הזה.
זכותך לכעוס ולהתעצבן ,אך זה לא השתנה .
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
באמת לא משנה מה שתגיד, מה לעשות שרוב המשתמשים פה אוהבים פוקימון? אם אתה כל הזמן לא מרוצה מהפורום הזה, פשוט תפרוש! נמאס כל שניה מהביקורת שלך! הסתכלת בכלל בסיפור שלי? קראת אותו לרגע? ראית אם זה באמת סיפור גרוע, או שאולי זה סיפור שמתאים לרמתו של מנהל פורום ספרות? תפסיק להביע דעות שגויות, גם סיפורים של פוקימון זה סיפורים, ועד שלא תסתכל על הסיפור שלי, לא אמורה להיות לך אפילו את הזכות למתוח עליו ביקורת, אז תירגע.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אוהד נהיה מנהל אחרי שהוא פירסם את הסיפור, והסיפור שלו כתוב ברמה גבוהה מאוד.
השאר שבפורום הזה, מין הסתם בוחרים בפוקימון כנושא נסיפור, כי קשה להם למצוא משהו יצירתי אחר נוסף.
אמני בחרתי בסיפור פוקימון (שבדיוק התחלטי לפרסם) בגלל תסביך אישיות אישי.
ולוקאס, מאז ששינית את השם מ"דבורה קטלנית" ל"קונסקריפט" נהיית ממש לא נחמד.
תפתח סיפור, נראה איך אתה כותב, אולי תיתן לאחרים מוזה משלהם.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אנשים אתם קולטים אותי לא נכון! אני רק מדגיש את האירוניה! הפכנו לפורום כללי עאלק לדעתי אפשר כבר להעביר את פורום ספרות לפורום שרשורים, ואפילו לשרשורים יש רמה יותר גבוהה מזה כי שם זה עוד אמור להיות משחק Xd
וואי באמת עצוב להגיד את זה ואני בעצמי לא מאמין שאני אומר את זה אבל...אתה צודק, במיליון אחוז, אין מה לעשות אנשים פה אוהבים פוקימון וכל סיפור עכשיו הוא באמת על פוקימון, כולם בלי פואנטה פשוט.... בכל מקרה כנראה שאני ינסה לפתוח סיפור חדש ונראה איך זה יעבוד...
תסלח לי,אולי עכשיו אין,אבל היו בעבר כמה מאוד פעילים ומוצלחים שלא היו קשורים לפוקימון. למשל-הסיפורים של ארווין.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)