Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אני לא פתחתי את האשכול הזה להנהלה הראשית (שזה דניס ועמית) פתחתי אותו כדי לראות אם האוכלוסיה פה חושבת כמוני...
    אני מבקש ממשגיחים לא להגיב פה כי האשכול הזה מנסה להעיף אותכם מתפקידכם ובאופן לגיטימי לגמריי אתם רוצים לשמור עליו...
    השקעה היא לא עילה לניהול גבוה או נמוך השקעה היא קריטריון למשל למעדכנים, למסקרים וכו'...
    מנהל יכול לא להבין בכלל בפורום שהוא מנהל אותו ועדיין להיות מנהל טוב למה? כי יש לו כושר שיפוט...
    בנושא הקודם אני ראיתי תגובה שאומרת שהמנהלים הנמוכים משקיעים (חה! [חוץמאולי מנהל פורום יהדות ואלכס]) אבל אין להם כושר שיפוט [נכון] והראשיים הם הפוך אז תנו לי להגיב לו:
    אצל הראשיים גם אין השקעה וגם אין כושר שיפוט הם סתם נהנים מהדרגה ומדי פעם נותנים אזהרות כשמישהו מעצבן אותם

2. משתמש מנוסה
    בנוגע לתגובתו של הפקח בנושא הקודם רציתי להגיב,שאם כבר שיבחרו אנשים שיש להם זמן לפורום,אחרת אין טעם לפקחים מסוג זה וכך גם לראשיים ואם אין אנשים כאלו שלא יבחרו בכלל!
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    דניס ועמית מנהלים לא משהו.. בעיקר עמית לומר את האמת.. הערתי לו איזה 50 פעם על זה שהוא נוכל נושאים סתם ואיזה 10 פעמים על זה שהוא לא נותן אזהרות/באנים למשתמשים שעוברים על החוקים איזה 10 פעמים ברצף...

דניס לא נראה לי ממלא את תפקידו כראוי מאותם סיבות כמו של עמית...

אומנם הם יותר סבלניים אבל רואים שיש פרטקציות
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי NightWalker צפה בהודעה
    בנוגע לתגובתו של הפקח בנושא הקודם רציתי להגיב,שאם כבר שיבחרו אנשים שיש להם זמן לפורום,אחרת אין טעם לפקחים מסוג זה וכך גם לראשיים ואם אין אנשים כאלו שלא יבחרו בכלל!
    נכון
    אם אין לכם זמן, פרשו מניהול....

אילן
    אתה צודק, דניס ועמית נותנים אזהרות רק מתי ולמי שבא להם והפקח הנהדר עמית מתרץ את זה שאין לו זמן ובתגובה לזה ראו מה שכתבתי לאלכס...
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 12-01-2011 בשעה 05:24 PM

5. מייסד האתר והפורום
    עמית הורד מניהול.
    ודניס ירד מניהול מרצונו.
    ארווין יוחזר בקרוב למקומו עקב בעיות מסוימות.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •