Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 108

נושא: ליגת צמ"ח

1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה

סיימתי.. קל לנחש על מי ביססתי ולאיזה סוג שיניתי לא? פעם ראשונה שאני מנסה לעשות שינוי סוג...

הזנב ממש לא משהו...

לאדמה אין ממש מאפיינים של סוג... זה בדרך כלל קשור לביסוס כמו דוגטריו או ראידון, למארווק זה צבעים בעיקר ואולי גם הביסוס של העצמות

אז עצמות,אדמה עצמה בספרייט (כמו היפוודון) צבעי אדמה אלו דברים שנותנים את הסוג אדמה.. פלדה זה משהו יותר בהיר בקצוות חד, קוצים כאלה צבע אפור ואבן זה סדקים כמו שאני עשיתי לרוב פוקימוני האבן יש סדקים
    לא נכון, לאדמה יש מאפיינים יחסית ברורים. מרבית הפוקימונים מסוג קרקע הם גדולים ומאסיבים קודם כל.
    דבר שני, הם בנויים הרבה פעמים מחלקים-חלקים וזה מזכיר אדמה סדוקה יחסית.

לשינקס, אני ממליץ על טיפול ברעמה.
    לשלושת המתפתחים המקוריים של איווי נשאר הרעמה, אבל היא משתנה כך שהיא תאפיין את הסוג. לאספיון, אומסריאון גליסיאון וליפיאון אין רעמה בכלל, אצל שני הג'וטו'ס זה בגלל שהם יותר כמו "כלבי רוח" מהירים ורעמה לא מתאימה, ואצל השניים מסינו, לדעתי זאת סתם פאשלה.
    אבל מה שאני מנסה להגיד, זה שאי אפשר גם להשאיר את הרעמה וגם לא לשנות את האפיון שלה.
    חוץ מזה ומהקטע שאיווי הוא על בסיס כלבי הכל טוב.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

סיימתי.. קל לנחש על מי ביססתי ולאיזה סוג שיניתי לא? פעם ראשונה שאני מנסה לעשות שינוי סוג...

הזנב ממש לא משהו...

לאדמה אין ממש מאפיינים של סוג... זה בדרך כלל קשור לביסוס כמו דוגטריו או ראידון, למארווק זה צבעים בעיקר ואולי גם הביסוס של העצמות

אז עצמות,אדמה עצמה בספרייט (כמו היפוודון) צבעי אדמה אלו דברים שנותנים את הסוג אדמה.. פלדה זה משהו יותר בהיר בקצוות חד, קוצים כאלה צבע אפור ואבן זה סדקים כמו שאני עשיתי לרוב פוקימוני האבן יש סדקים
    סוג אבן, כן?
    הראש שלו די שטוח..
    הצביעה של קווי המתאר ברגליים האחוריות (בעיקר) ובעוד כמה מקומות די מפריעה לי בעין, תשנה לצבע יותר כהה מהצבע הנוכחי שבתוך הרגל.
    עוד דבר שתיקח לתשומת ליבך, בתור פוקימון קטן ליפיון לא יכול להחזיק באוויר זנב אבן גדול וכבד, הייתי עושה שאולי הוא גורר אחריו את הזנב, ואולי אפילו משאיר סימן של אדמה, זה יוסיף הרבה לדעתי.

ציטוט פורסם במקור על ידי HeavySnorlax צפה בהודעה
    לא נכון, לאדמה יש מאפיינים יחסית ברורים. מרבית הפוקימונים מסוג קרקע הם גדולים ומאסיבים קודם כל.
    דבר שני, הם בנויים הרבה פעמים מחלקים-חלקים וזה מזכיר אדמה סדוקה יחסית.

לשינקס, אני ממליץ על טיפול ברעמה.
    לשלושת המתפתחים המקוריים של איווי נשאר הרעמה, אבל היא משתנה כך שהיא תאפיין את הסוג. לאספיון, אומסריאון גליסיאון וליפיאון אין רעמה בכלל, אצל שני הג'וטו'ס זה בגלל שהם יותר כמו "כלבי רוח" מהירים ורעמה לא מתאימה, ואצל השניים מסינו, לדעתי זאת סתם פאשלה.
    אבל מה שאני מנסה להגיד, זה שאי אפשר גם להשאיר את הרעמה וגם לא לשנות את האפיון שלה.
    חוץ מזה ומהקטע שאיווי הוא על בסיס כלבי הכל טוב.
    אתה צודק בקטע של הפוקימונמים המאסיבים הגדולים, והאמת שלא שמתי לב לדבר השני [חלקים-חלקים], אבל לאחר בדיקה גם זה נכון מאוד.
    אבל אני חייב להדגיש שלא כולם מאסיבים או סדוקים, קחו לדוגמא את פלייגון, הוא לא כלכך מאסיבי או סדוק האמת, אבל מה שמאפיין אותו כמו שאילן אמר אלה הצבעים. צבעי חול ואבן, אבל אצל פלייגון יש גם את המכסה סביב העיניים, שזה דבר שיכול לאפיין אדמה, כי כך [לפי המשחק] הוא יכול לראות טוב בסופות חול. וזה דבר חשוב לומר, נגיד כפוקימון אדמה, אתה יכול לשלב בצורתו את [של חפירה], או אולי דבר שמאפיין ארכיאולוגיה או מאובנים, או משהו שקשור במובן כלשהוא לאדמה.

Spoiler ספוילר

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alon :P_hanpy צפה בהודעה
    סוג אבן, כן?
    הראש שלו די שטוח..
    הצביעה של קווי המתאר ברגליים האחוריות (בעיקר) ובעוד כמה מקומות די מפריעה לי בעין, תשנה לצבע יותר כהה מהצבע הנוכחי שבתוך הרגל.
    עוד דבר שתיקח לתשומת ליבך, בתור פוקימון קטן ליפיון לא יכול להחזיק באוויר זנב אבן גדול וכבד, הייתי עושה שאולי הוא גורר אחריו את הזנב, ואולי אפילו משאיר סימן של אדמה, זה יוסיף הרבה לדעתי.

אתה צודק בקטע של הפוקימונמים המאסיבים הגדולים, והאמת שלא שמתי לב לדבר השני [חלקים-חלקים], אבל לאחר בדיקה גם זה נכון מאוד.
    אבל אני חייב להדגיש שלא כולם מאסיבים או סדוקים, קחו לדוגמא את פלייגון, הוא לא כלכך מאסיבי או סדוק האמת, אבל מה שמאפיין אותו כמו שאילן אמר אלה הצבעים. צבעי חול ואבן, אבל אצל פלייגון יש גם את המכסה סביב העיניים, שזה דבר שיכול לאפיין אדמה, כי כך [לפי המשחק] הוא יכול לראות טוב בסופות חול. וזה דבר חשוב לומר, נגיד כפוקימון אדמה, אתה יכול לשלב בצורתו את [של חפירה], או אולי דבר שמאפיין ארכיאולוגיה או מאובנים, או משהו שקשור במובן כלשהוא לאדמה.
    כן, סוג אבן
    האמת היא שניסיתי לא לגעת בהצללה של לאפיון אבל מסתבר שאין ברירה אלא להצליל מחדש וזה כבר לא לאפיון אבל צודק לגבי הגודל..

הנה תיקנתי כמה דברים ביניהם ההצללה (שתיקן את הראש השטוח) והזנב ומה שאמרת לגבי הרגליים.. אני שונא לעבוד עם צבע אפור.. קשה לעבוד איצתו פשוט כנ"ל לגבי שחור...

בסטטים בטח לאיווי אבן האמיתי יהיה 60 במהירות ו130 בהגנה, 110 בהתקפה, 65 בהגנה המיוחדת, 65 בהתקפה המיוחדת ו95 בחיים (אם תשימו לב כל הסטטים של ההתפתחויות של איווי הם אותו הדבר אבל בתפרוסת שונה)
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 12-23-2011 בשעה 12:28 AM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. לא ברור בכלל
    כן, סוג אבן
    האמת היא שניסיתי לא לגעת בהצללה של לאפיון אבל מסתבר שאין ברירה אלא להצליל מחדש וזה כבר לא לאפיון אבל צודק לגבי הגודל..

הנה תיקנתי כמה דברים ביניהם ההצללה (שתיקן את הראש השטוח) והזנב ומה שאמרת לגבי הרגליים.. אני שונא לעבוד עם צבע אפור.. קשה לעבוד איצתו פשוט כנ"ל לגבי שחור...

בסטטים בטח לאיווי אבן האמיתי יהיה 60 במהירות ו130 בהגנה, 110 בהתקפה, 65 בהגנה המיוחדת, 65 בהתקפה המיוחדת ו95 בחיים (אם תשימו לב כל הסטטים של ההתפתחויות של איווי הם אותו הדבר אבל בתפרוסת שונה)
    יפה מאוד!
    אני חושב שכדאי מעט לקצר את הזנב, ואולי גם לעשות אותו צר יותר, וקרוב יותר לגוף, אבל זה לא כלכך חשוב...

דבר אחד שמפריע פה מאוד, זה מחסור בצבעים.. כלומר, כל הפייק בנוי מצבעי אפור, והגוונים אחידים. אני הייתי מכניס אולי באזניים או בסביבות האבנים החדות שעל גופו צבע אחר, שלא יהיה רק אפור.

Spoiler ספוילר

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    האמת היא שיש כמה גווני אפור אבל.. אני לא יודע איך להוסיף עוד צבע מבלי להרוס.. כי לפי דעתי זה הרס כל פעם שניסיתי להוסיף אבל..

קיצרתי את הזנב:
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [IMG][/IMG]

אבן
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. לא ברור בכלל
    יותר אי אפשר להגיש את משימה 3.
    הבאטל ייפתח מחר.
    בינתיים משימה 4.

משימה 4
    עליכם, להכין חפץ או כל דבר אחר שקשור לחנוכה.
    על אותו דבר להיות בגודל של עד 100 על 100 פיקסלים, ויותר מ30 על 30 פקסלים.
    אם אני לא מובן מספיק... אתם יכולים להכין סופגניה, לביבה, סביבון, מנורה וכו'.

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    זאת חנוכיית התפתחויות איווי, בהתחלה רציתי לשים צ'או בראש כל נר אבל מגבלת הגודל לא נתנה לי אז עדיתי ראשים מוקטנים אבל לא ממש הקפדתי בהם בפרטים כי הם קטנים מדי ולא היה מקוםץ
    לקח לי שלוש שעות חח

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    זאת חנוכיית התפתחויות איווי, בהתחלה רציתי לשים צ'או בראש כל נר אבל מגבלת הגודל לא נתנה לי אז עדיתי ראשים מוקטנים אבל לא ממש הקפדתי בהם בפרטים כי הם קטנים מדי ולא היה מקוםץ
    לקח לי שלוש שעות חח

החנוכייה דו מימדית, אבל סחתיין על היצירתיות
    תנסי לפקסל יותר את החנוכייה

10. לא ברור בכלל
    לקח לי שלוש שעות חח

יפה מאוד!
    לא היה חובה לשלב שם פוקימון.. אבל זה מקורי, וזה יפה מאוד.
    אני חושב שאת צריכה מעט לעשות רווחים יותר גדולים בין הכנים של החנוכייה, ככה שיוכלו לראות בבירור יותר את האיווי וההתפתחויות שלו..
    בנוסף גם כדאי להוסיף הצללה, כהה ובהירה, כדי שיראה מוחשי יותר.

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alon :P_hanpy צפה בהודעה
    יפה מאוד!
    לא היה חובה לשלב שם פוקימון.. אבל זה מקורי, וזה יפה מאוד.
    אני חושב שאת צריכה מעט לעשות רווחים יותר גדולים בין הכנים של החנוכייה, ככה שיוכלו לראות בבירור יותר את האיווי וההתפתחויות שלו..
    בנוסף גם כדאי להוסיף הצללה, כהה ובהירה, כדי שיראה מוחשי יותר.
    ניסיתי יותר גדולים אך לא הצלחתי אני אצליל עכשיו ואפרסם בקרוב

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל
    ניסיתי יותר גדולים אך לא הצלחתי אני אצליל עכשיו ואפרסם בקרוב
    אני מקווה שהבנת אותי נכון.. לא שהכנים יהיו יותר גדולים, אלא שהרווחים יהיו יותר גדולים.

Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    הבנתי את הכוונה אבל פשוט לא הלך לי

הנה המוצלל-

[IMG][/IMG]

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    לדעתי, לא כדאי להצליל כל אחד בנפרד, אלא את כולם יחד. וממה שאני רואה, הצללת כל אחד בנפרד, וככה זה נראה שיש מנורות באותה זווית שמכוונות כל אחת על כן אחר. זה צריך להראות כאילו יש מנורה אחת שמאירה על הכל...

15. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    לדעתי, לא כדאי להצליל כל אחד בנפרד, אלא את כולם יחד. וממה שאני רואה, הצללת כל אחד בנפרד, וככה זה נראה שיש מנורות באותה זווית שמכוונות כל אחת על כן אחר. זה צריך להראות כאילו יש מנורה אחת שמאירה על הכל...
    מה זאת אומרת לה להצליל את כולן יחד?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •