Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Erwin צפה בהודעה
    את הפורום הזה מחזיקים שני מנהלים :מנהל ומנהל שהתפקיד שלו הוא גם פקח , לא להתחיל לדבר על החיים הפרטיים .

טכנית , אם הייתי נעלב ממך עכשיו או שאוהד היה , היית מקבל אזהרה ,שקול כל מה שאתה אומר .
    "אילו היו כל בני האדם מחזיקים בדעה אחת, ורק אחד היה מחזיק בדעה מתנגדת, גם אז לא היו הללו רשאים להשתיקו, כשם שלא היה אותו אחד רשאי להשתיק את שארי בני האדם אפילו אם הדבר היה ביכולתו.. לעולם לא נוכל להיות בטוחים שהדעה שאנו רוצים להשתיקה אינה נכונה; ולו גם היינו בטוחים בזה, היה במעשה ההשתקה מן העוול אף על פי כן"
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-04-2011 בשעה 05:21 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי תסתכל למעלה צפה בהודעה
    "אילו היו כל בני האדם מחזיקים בדעה אחת, ורק אחד היה מחזיק בדעה מתנגדת, גם אז לא היו הללו רשאים להשתיקו, כשם שלא היה אותו אחד רשאי להשתיק את שארי בני האדם אפילו אם הדבר היה ביכולתו.. לעולם לא נוכל להיות בטוחים שהדעה שאנו רוצים להשתיקה אינה נכונה; ולו גם היינו בטוים בזה, היה במעשה ההשתקה מן העוול אף על פי כן"
    מה לעזאזל הספאם הזה? אני לא נועל את הנושא כי הוא חשוב, אבל אם אין לך משהו אמיתי לומר חוץ מלרדת על אחד המנהלים(ואני די בטוח שלא יהיה לך אומץ לרדת על פקח, מה שיוצא שאתה יורד עליי), אני מבקש שלא תביע דעה בנושא הזה, או שתקבל אזהרה(מה שאתה יכול לקבל כבר עכשיו, אבל אני מרחם עליך ועל רמת העברית שלך).
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ספרות

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •