אני דוחה את זמן סיום העבודה ליום ראשון הבא.
אני דוחה את זמן סיום העבודה ליום ראשון הבא.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
המשימה כיפית ומדהימה. מקווה שתאהב.
השמים צבעו אפור והירח היה מקור התאורה היחיד. הרחובות היו ריקים מאדם. המשימה של 'בננה' או בשמה החסוי "לינט" היתה ברורה. למנוע מ'אגס' או בשמו החסוי "סטאן" מלחסל את הילד השובב בעל כוחות קסם חזקים מאוד.
היו לילד יכולות מדהימות. אומנם האגס כבר הגיע לפני בננה והילד "נגס" בו.
"נגיסה" זוהי מילה חסויה ביותר שבה משתמשים בעולם המאפיות, מה שאומר שסטאן פגש בילד והחל להתעמת איתו.
בננה ידעה היכן למצוא אותם במפעל ליצור צעצועים במרחק מה מאיזור מגוריה והחליטה לחסל את אגס באמצעות ה'שפם המקודש', הלא הוא נשק רב עוצמה, אקדח דמוי שפם היחיד מסוגו, אשר יריה אחת ממנו חודרת כל דבר שקיים בעולם. בננה נאלצה להשתמש בשפם המקודש כיוון שבידי אגס היה מגן חזק בשם "פלוץ זוהר" אשר היה עשוי יהלום בלתי מלוטש.
בננה התגנבה בזהירות למפעל וחיפשה אותם בדממה כשלפתע...
אני מקווה שהשארתי אותך במתח!
סליחה שלקח לי זמן, דבר כזה דורש מוזה... משימה מגניבה!
יפה מאוד, אהבתי את הרעיון שלך. יש לך פתיחות ראש ואני אוהב את זה. בגלל שבשלב הזה אני לא הקפדן באדם, אני לא עומד לתת לך הערות חוץ מהרעיון. כל הכבוד!
חמוד! אפשר לומר שזה בהחלט מתח אותי, כל הכבוד.
רעיון נחמד, הבעיה היא שלא כל כך הבנת על מה עושים את זה. זה היה אמור להיות מותח. אתה סיפרת סתם סיפור, וחבל שכך. אם היית קורא הכל כמה פעמים, היית מסתדר יותר טוב.
נחמד, רעיון יפה. ההתחלה בהחלט מותחת, למרות זאת ציפיתי שכך יהיה גם הסוף. אבל אין בעיות, בעיקרון הצלחת ועשית את זה בצורה ממש טובה.
יפה מאוד, למרות שאתה לא מתחבר, יצא יפה ומותח. כל הכבוד.
יפה מאוד, מעניין שלקחת את המקור שנתתי ובנית עליו עלילה משלך עם אנשים והכל. כל הכבוד.
אחרי זמן מחשבה רב, וגם מכיוון שרוב המשתמשים לא כתבו שום קטע, אני החלטתי שבשלב זה אף אחד לא יוצא! כל הכבוד לכולכם, אני שמח שכתבתם פסקאות. עכשיו הגיע הזמן למשימה השניה שלכם.
בלילה קודר ואפל, יצור מסתורי בעל שיני ענק ואזניים בגודל לא הגיוני הגיח מן האפילה. אותו יצור החזיק בפיו מין גליל כתום ומאורך, שבער בקצהו. היצור הגדול תר אחר טרף. כעבור כמה שניות, קלטו עיניו יצור אחר, בעל גפיים משונות ומחושים על ראשו. היצור עמד על שתיים, ונראה אכזרי למראה. אבל זה לא הרתיע את היצור המסתורי והגדול. הוא זינק על הטרף, והתחיל איתו במאבק.
המשימה הבאה שלכם תהיה לתאר לי בדיוק את המאבק בין 2 היצורים המשונים. ככל שיהיה יותר אקשן כך יותר טוב.
הדרכה: נסו קודם לצייר במוחכם את שני היצורים. אין לי בעיה שתוסיפו פרטים במקרה הצורך.
תאריך להגשה: יום ראשון בעוד שבוע(יכול להיות שיידחה).
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
בלילה קודר ואפל, יצור מסתורי בעל שיני ענק ואזניים בגודל לא הגיוני הגיח מן האפילה. אותו יצור החזיק בפיו מין גליל כתום ומאורך, שבער בקצהו. היצור הגדול תר אחר טרף. כעבור כמה שניות, קלטו עיניו יצור אחר, בעל גפיים משונות ומחושים על ראשו. היצור עמד על שתיים, ונראה אכזרי למראה. אבל זה לא הרתיע את היצור המסתורי והגדול. הוא זינק על הטרף, והתחיל איתו במאבק.
היצור המסתורי בעל שיני הענק אשר נקרא סיסילק קפץ במהרה על היצור שמולו אשר נקרא נמלק, סיסליק נעץ את שיניו בגבו של נמלק, נוזל ירקרק, כנראה דם נזל מגופו של נמלק ללא הפסקה, אך הוא לא נכנע.
נמלק נעץ את שיניו בגרונו של סיסליק, דם השפריץ לכל עברו, אך סיסליק היה חזק והוא לא נכנע, לפתע קפץ נמלק לגובה לא ייאמן תוך כדי ניעור סיסליק מעליו, סיסליק איבד את אחיזתו ונפל מטה, אך לפתע בניגוד לכל הציפיות פרש סיסליק זוג כנפיים אדירות שעד עתה היו מוסתרות בצבע שחור חלק, סיסליק עף למעלה במהירות אל עבר נמלק, אך נמלק היה זריז, הוא זז מיד הצידה והחל בצניחה מטה, סיסליק החל לדאות מטה ומטה עד שכמעט השיג את נמלק, אך זה היה מאוחז מדי נמלק נעלם בעמקי היער.
נערך לאחרונה על ידי Alice, 12-25-2011 בשעה 02:44 PM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
הזינוק הוא השלב החשוב ביותר בציד, ידע היצור בעל שיני הענק - הארכנבון,
הזינוק צריך להיות קצר ומהיר, ובדיוק אל המטרה. הארכנבון זינק, כפותיו הקדמיות מושטות קדימה,
שלשות טפריו שלופים במטרה לנעוץ אותם בטרף.
היצור בעל המחושים, שדמה במראהו לגמל שלמה מפלצתי, חש שצופים בו, הוא נעמד על שתיים, כדי להיראות מפחיד וקלט בדיוק בזמן את תנועת שריריו של הארכנבון. הוא השתטח ארצה והארכנבון עף מעליו מפספס אותו במילימטרים.
ברגע שקלט הארכנבון שהוא עומד לפספס את הגמל שלמה הוא שינה תנוחה בעודו באויר, הוא עבר מעל הגמל שלמה כשרגליו קודם ואיך שנגעו רגליו בקרקע הוא זינק שוב פעם לעבר הגמל שלמה.
הגמל שלמה ידע שהארכנבון ינסה לזנק עליו שוב לכן בכלל קם לאחר הזינוק של הארכנבון, במקום הוא התהפך על גבו וזקר את קצות ידיו שהיו מחודדות כלפי מעלה.
הארכנבון היה מופתע מאוד לגלות שגם בקפיצה השנייה אין טרף לקפוץ עליו, הוא היה מופתע אף יותר כאשר חץ כאב עז בבטן, הוא נחת על האדמה והתגלגל, נעמד במהירות בתנוחת קרב כאשר אוזניו זקורות ועיניו מביטות לפנים, הוא העביר את כפתו על בטנו, הוא הרגיש דם, הגמל שלמה הזה עצבן אותו מאוד, הוא ירק אל העשב את החפץ שהחזיק בפיו והתכוננן לזינוק נוסף...
הגמל שלמה לא בזבז זמן, ברגע שעבר הארכנבון מעליו הוא התרומם וזינק קדימה, הוא ראה שהארכנבון מתכוננן לקפיצה נוספת, אך הגמל שלמה היה מהיר ממנו, הוא זינק, דקר את הארכנבון בעין, עבר מעל הארכנבון ורץ לעבר העשב הגבוהה, אל עבר ההרים.
הארכנבון הרגיש דקירה בעין, הוא העיף את כפתו באויר, מנסה לפגוע בגמל שלמה, אך הוא פספס, הוא הסתובב וראה אותו רץ לתוך העשב, הוא הרים את החפץ שירק קודם, הדליק אותו ורץ גם הוא לתוך העשב.
תוך מהרה השיג הארכנבון את הגמל שלמה, הארכנבון אגרף את כפתו והכה בעוצמה את הגמל שלמה, הגמל שלמה עף אחרוה, הוא נאחץ בידו בגבעול עשב, הסתובב ועם התנופה הוא עף לעבר הארכנבון, ידיו מושטות קדימה, אך כאשר התקרב הגמל שלמה אל הארכנבון, הנ"ל חבט בו שוב, הפעם כלפי מטה. הגמל שלמה נחבט קשה בקרקע ושבר את ידו, אך הוא התייצב במהרה וקפץ, מתחמק בקושי ממכת אגרוף נוספת, הוא השתמש בכנפיו הקטנטנות שבגבו לצבור מעט גובה, התהפך עם ראשו כלפי מטה וצלל אל הארכנבון.
הארכנבון קלט את הגמל שלמה והפנה את החפץ שבפיו כלפי מעלה, להביור דק של אש יצא מקצהו אל עבר הגמל שלמה. הגמל שלמה הצליח לסטות ממסלולו, הוא החליק על גב הארכנבון ודקר אותו בדיוק בנקודת החיבור בין הצוואר והראש, הארכנבון קפא מיד, האש הפסיקה לבעור וכבתה, הח]ץ נפל מידו של הארכנבון.
הגמל שלמה זינק מיד לעבר החפץ, הארכנבון החל לצאת מקפאונו, הגמל שלמה הדליק את החפץ וירה על הארכנבון, אך הארכנבון הספיק להשתחרר ולןהשתטח ארצה. הזרם הראשון של האש עבר מעל הארכנבון, אך בפעם השנייה כיוון הגמל שלמה נמוך יותר, הארכנבון קפץ אך רגלו נשרפה, הוא נחת והתגלגל על הקרקע, מכבה את האש.
בינתיים הגמל שם לב שעשב נדלק, התחילה שריפה, הוא קפץ על הארנב נתן כמה דקירות והחל לחפש מוצא. הארכנבון זינק בעקבות הגמל שלמה והחל לרדוף אחריו. לאחר כמה רגעים הם יצאו לאיזור סלעי למרגלות צוק אחד ההרים. הגמל שלמה זינק על סלע גבוה, הארכנבון חייך והוציא את החפץ יורק האש, הגמל שלמה חשב במהירות, הוא זינק מעלה רגע לפני שלהביור נורה מהחפץ. הארכנבון הספיק ל'קלוט את התנועה וכיוון את הלהביור גבוה יותר, הוא פגע בול.
הארכנבון חייך, הגמל שלמה נחת על ראש הצוק, אך לפתע קם הגמל שלמה, הלך אחורה, נתן מכה חזקה על האדמה והחל לטפס במהירות על הר.
המכה שברה את הסלע, והסלע החל להתגלגל אל הארכנבון, הארכנבון ניסה לברוח אך הסלע השיג אותו ומחץ אותו למוות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)