Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    שישיית ספיגה וכנוננות;

טוב, אני לא יודע אם זו באמת המצאה שלי, אבל אני לא לקחתי מסמוגון או מסרביי, אלא מהראש. אז כן, זו המצאה שלי.
    בכל אופן, המצאתי שישייה שבנוייה מסופגים וחומות לא מושפעים כגון; אופל, פלדה, אדמה ורוח (וכמובן יכולת הריחוף).
    ועם זאת, גם החצי השני של הקבוצה, החצי הסופג. היכולות "ספיגת חשמל", "ספיגת מים" ו"הבזק אש" בעצם לא משפיעים על הפוקימון שמחזיק ביכולת הזו ואפילו מגבירה את אחד הסטטים שלו. כמובן שהם מהחוקיים והמובחרים ביותר לטעמי. השישייה היא הגנתית והתקפתית בו זמנית, אך כמובן שניתן לקחת את המובסט למקומות הגנתיים ואסטרטגים ואפשר גם לקחת אותם למקומות התקפתיים וקטלניים.

השימושים שלי עם שישייה עם זורוארק כליד ובלתי מושפע על חושי, גנגר כבלתי מושפע מאדמה, לחימה ונורמאלי, סטיליקס כטנק ובלתי מושפע מחשמל ורעל, אלקטיוויר כסופג חשמלי, וופוריאון כסופג מים, ארקניין כסופג אש. כמובן שאפשר להשתמש בשימוש נוסף, לדוגמא: הדרייגון כבלתי מושפע מאדמה ועל חושי, שלושת הכלבים האגדיים כסופגים (אך באותה מידה גם אפשר להשתמש בג'ולטיון, פלאמפיון ווופוריון כסופגים), לוקאריו כסופג רעל ולגמרי מצויין כראש קבוצה גלייסקור כמעופף טוב, חסין אדמה וחשמל.

השישייה שלי:

- קרב צמוד
    -מהירות קיצונית
    -בזק להט (Flare Blitz)
    - טעינה פראית.

ארקניין שלי הוא פוקימון עם יכולת הבזק אש, מה שגורם לו לא רק לא להיות מושפע מהתקפות אש, אלא גם להרפא מהם. בעזרת מהירות קיצונית, אפשר להוריד אויבים שנקודות החיים שלהם עברו את החצי ויותר בקלות רבה (מלבד פוקימוני רוח) וכמובן, וול-דון לפוקימונים שהוא חלש נגדם, פה נכנסים הטעינה הפראית, שמעיפה פוקימוני מים כמו אוויר. המהירות הקיצונית אחראית להשמדת כל פוקימוני אבן ורובם אם לא כולם, איטיים למדי. הסטאב פועל מעולה, אך יחד עם בזק להט, הוא מוריד רבע מנקודות החיים, אך מכיוון שהבזק אש קיים אצלו, כל מה שניתן לעשות זה להחליף פוקימון וכאשר יצוץ לו פוקימון אש נוסף, אז אפשר להשתמש בו בצורה מעולה. (בין היתר, כאשר הוא בשדה קרב עם שמש גלויה, הכוח שלו הופך לבלתי ניתן לעצירה). החולשה היחידה היא לאדמה וכאן, נכנס גנגר.

- אגרוף חשמל
    - רעידת אדמה
    - סטירת קרס
    - כוח נסתר (קרח).

אלקטיוויר, סופג החשמל שלי. לא רק שהוא סופג חשמל אדיר, אלא הוא גם מקבל על זה רמה אחת נוספת למהירות, ככה שבעזרת הטקטיקה הזאת, הוא יכול להשמיד פוקימונים בצורה מרשימה. אך זה לא הכל תלוי ביכולת שלו, אם נוסיף לו בלון, אפשר להחשיב אותו ללפחות לחסר חולשות לתור אחד, אך תור אחד מספיק כדי לחסל אחרים. סטירת הקרס היא התקפה לא מעולה במיוחד ואם הייתי יכול, הייתי מחליף למשהו יותר טוב. רעידת האדמה עוזרת מול פוקימוני חשמל אחרים, שיתכן שיהיו גם בעלי ספיגת חשמל ולכן, זה שימושי. כוח נסתר כקרח מעולה מול גלייסקור, שיכול לשתק אותו מהמקום בבת אחת, יחד עם עוד לא מעט פוקימוני אדמה. אפשר להגיד שאקסורוס יכול לאכול שישייה בלי מלח? טעות בידכם.

- כוח נסתר (עשב)
    - מים רותחים
    -קרן קרח
    - משאלה.

עם ההגנתיות המרשימה של וופוריאון, גם רעם לא יכול לחסל אותו בבת אחת. תצטרכו לפחות שלושה כאלה כדי לנצח. כמובן שכאן נכנס גם אלקטיוויר, למקרי חשמל וגם ארקניין, למקרי עשב. וופוריאון הוא סופג המים שלי והפעם, זה ממלא לו את ה-HP, משהו שלא רע דרך אגב. אין מה להגיד יותר מדי מלבד המהירות הירודה שלו שהייתי מעלף מעלה אותה. כוח נסתר כעשב כאן למקרים כמו סוואמפרט, שאין לי שום שליטה עלייהם ולכן, לא רק שהאדמה כמעט ולא משפיע עליו (אקסורוס?!) וגם לו מים, יש לו נשק סודי. חמשל היה עדיף, אבל בשביל זה יש לי את אלקטיוויר.

- כדור צל
    - היפנוזה
    - פצצת ריכוז
    - רוח קפואה.

- דופק אפל
    - פצצת ריכוז
    - להביור
    -המרה.

הצוות הזה הוא אחד מהמרכיבים הכי עיקריים בקבוצה כדי שתצליח. זורוארק וגנגר שנמצאים ביחד, יכולים לתעתע אתכם ולגרום להבסתכם בתבוסה קשה. אתם בטח שואלים איך זה עובד ולמה המובסט שלהם בנוי ככה, אז הינה התשובה: כאשר נשים את זורוארק ראשון ואת גנגר אחרון, נקבל אשליה של גנגר, מה שמביא את זורוארק לכאורה חסין מאדמה ולחימה, יחד עם חסינות אורגינלית לעל חושי, מה שנותן לנו תור נוסף אם נקבל מאלאקזאם או לטיאוס על חושי וגם, חצי אפקטיביות לאופל. המובסט של זורוארק מוסתר ולכן גם שמתי לו דופק אפל ולא דייז נייט, זאת כדי ליצור אמינות לאשליה. כמובן שגם לחרק זורוארק מוכן עם להביור חזק של 330 התקפה מיוחדת והמרה, מה שנותן לנו עוד קצת הגנה וסיבובים לידעת התור הבאה.

- מפציץ סלעים
    - ראש פלדה/הטחה כבדה
    - אוטוטומיזה/מפולת סלעים
    - רעידת אדמה.

סטיליקס משמש כטנק בשישייה הזו ונותן חסינות לחשמל ורעל, מה שטוב נגד רעל & זנב דרקון או שאגה. סטיליקס גם חסין לאוטרייג', כי עם ההגנה שלו ונקודות החיים שלו, הוא נמצא בשביל זה וגם, אם האחרים לא יוכלו לעשות זאת, עם מפציץ סלעים הוא יכול לשתק מעופפים כמעט מכל הסוגים. ההתקפה שלו מגיעה ל295 גג, אך אם נוסיף לו אורב חיים ויחד נעלה לו את ה-HP למקסימום, נקבל מישהו לא רע בכלל ואפילו טוב. הטחה כבדה יכולה לעבוד עליו מעולה מפני שגופו כל כך כבד, שהוא יכול לחסל בשניי מכות היטראן. אוטוטומזיה מעלה את רמת המהירות ויחד עם גנגר שמרדים או פוקימון שנקפא על ידי וופוריאון או שותק ע''י אלקטיוויר, הוא יכול להגיע לשיא. כמובן שניתן להשתמש גם במפולת סלעים, שחשובה מאוד בטקטיקת חשיבת היריב צעד אחד קדימה וזה אפילו יותר טוב מהתקפה פיזית.
    נערך לאחרונה על ידי Dia, 12-06-2011 בשעה 04:21 PM

2. bbuuuii
    שם: עידן
    נשמע דיי טוב..^^
    הלוואי שהייתי גם יכול לחשוב ככה על שישיות..
    אגב, ב"פלאמפיון" כנראה התכוונת לפלריאון...

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    רעיון נחמד, רק שיש הרבה מאוד חורים בטקטיקה הזאת.
    בראש ובראשונה-סטלת' רוק וספייקס ואיזשהו פייזר שיעיף אותך עם דרגון טייל. ברגע שגנגר מת-אתה לא חסין ללחימה ואדמה.
    דבר שני-מתקפות קרח, עשב, רוח, על חושי והידן פאוור. אין לך הרבה חסינות לחלק מהסוגים האלה, והידן פאוור זה כלכך ורסיטלי, שאתה לא יכול לצפות את זה. פתאום תקבל הידן פאור חשמל/עשב לתוך ופוריאן שבכלל ציפית לסרף.
    דבר שלישי-שישיות ריין דאנס/סאני דיי. אני לא חושב שצריך להסביר. עם פוליטווד וניינטיילס, זה כלכך פשוט לבצע, שאין לך הרבה מה לעשות נגד אקזגיוטור שמספים סולארבים סייקיק והידן פאוור אש או קינגדרה עם אווטרייג'.
    דבר רביעי-סקראפטי (הלוחם/אופל). אני חושב שזה הקאנטר המושלם לשישיה הזאת. יש לו הגנות מספיק גבוהות כדי לעשות דראגון דאנס כמה פעמים, ואז הוא פשוט יכול לעשות בך מה שהוא רוצה.

אם אתה יכול לטפך בכל מה שאמרתילמעלה, יכולה להיות שישיה טובה מאוד

4. משתמש מנוסה
    1. או, פה נכנסים הסטים. אני, אישית, שם מעט התקפות שחוסמות את היריב מלבצע את המהלך הבא או העתיד, אבל עם כל הפוקימונים אני מצליח להוציא את כל הסוגים מלבד דרקון ומעופף. ככה שאני מסודר מבחינת הפתעות. (ושוב, אפשר לשנות את השישייה שתתאים לך. הייתי יכול לשים באותה קלות את קליידול לדוגמא, שיעיף את כל הקוצניים מהקרב).
    2.הידן פאוור אין לאף אחד את החסינות. לקרח יש, לעל חושי יש, לעשב יש (אם אתה מתכוון לשישייה שלי).
    3.קינגדרה עם אווטרייג' אפשר לחסום בקלות ע'יי סטיליקס. שישיות מזג האוויר הם באמת בעיתיות לשישיית ספיגה וכוננות, כמו שהם בעייתים אחד לשני.
    4. שוב, אפשר לשים את החוסמים איך שבא לכם, כל עוד הם חוסמים את כל הסוגים.

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    חשתבתי שתפרסם את השישייה כמו בrtm בפורומים בחו"ל כמו סרביי וסמוגון...

תפרסם סטים...

הרעיון נחמד.. אבל.. בou אתה צריך להישתמש במה שחזק ולא במה שסופג לchoice זה טוב אבל לשאר... זה Meh...

בעיקר סטיליקס הוא ללא משהו...
    גם הידרייגון פשוט לא משהו

יש לי הקסורוס עם היכולת Mold Breaker הוא מוסר לך "היי"

נ.ב: זאת לא המצאה שלך
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. משתמש מנוסה
    אז של מי הרעיון?
    זה סופג וחזק בו זמנית.
    סטיליקס ת'כלס הוא באמת לא משהו, אבל הוא חלק מהשישייה, כלומר, משלים אותה.
    אתה לא אמרת לי לפני כמה שבועות שאתה לא סובל דרקונים טהורים? (ואמרתי לך שהקסרוס תותח על).

7. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dia צפה בהודעה
    אז של מי הרעיון?
    זה סופג וחזק בו זמנית.
    סטיליקס ת'כלס הוא באמת לא משהו, אבל הוא חלק מהשישייה, כלומר, משלים אותה.
    אתה לא אמרת לי לפני כמה שבועות שאתה לא סובל דרקונים טהורים? (ואמרתי לך שהקסרוס תותח על).
    מתי אמרתי את זה?

סטיליקס חלש בהגנה המיוחדת הוא לא מתאים לOU...

סופגים זה טוב אבל לבסס על זה שישייה?

8. משתמש מנוסה
    לפני כמה שבועות או חודשים, אני זוכר שאמרת לי.
    באותה מידה אני יכול לקחת סקאמורי ולתת אלמנטים חדשים.

9. The eternal hunters
    טוב עכשיו ששמת את הסטים יש כמה בעיות:
    1.שים את הסטים באנגלית אני לא מבין שום מתקפה בעיברית...
    2.איפה הev,טבע,חפץ,יכולת?
    3.הסטים לא כאלו טובים...

ארקניין בסדר אבל תדאג שיהיה לו Choice Band..

אילקטריווי- Ice Punch..
    Hp Ice זאת לא בחירה טובה על פוקימון פיזי..

כמו שאמרת וופוריאון הגנתי מה זה הסט ההתקפי הזה? אקסורוס עדיין מביס את וופוריאון עם סט התקפי Outrage... מי משתמש בearthquake כאשר זה נייטרלי ודרקון גם נייטרלי זה אפילו לא סטאב...

אצל גנגר תעיף Hypnoze זה לא יעיל יש לו רק 60 דיוק וגם Icy Wind לא משהו תשים Subtitute וpain Split.

Zoroark לא משהו הוא Uu יש לך את טירניטר או משהו...

סטיליקס גם... קח סקארמורי יש לך כבר "סופג חשמל"

אגב סופג רעל? מי משתמש במתקפות רעל מחוץ לtoxic בכלל?

הרעיון הוא לא כזה חדש אנשים משתמשים בספיגה פשוט לא מבססים על זה שישייה לרוב מבססים את השישיות לא על ספיגה אלא על Resistances.

10. משתמש מנוסה
    תראה, אני לא שם על Uu או Uo, מי שלדעתי פוקימון טוב בשביל מה שאני רוצה, אני לוקח זורוארק בול למה שאני רוצה. אף אחד מהשישייה אני לא עומד לשנות, אבל סטים כן. לא אמרתי שהסטים מדהימים, אמרתי שהם טובים והם באמת כאלה. ארקניין, תודה על ההצעה, זה באמת מעולה שהסט שלו נראה ככה. אלקטיוויר באמת שכחתי כבר להחליף לו, תודה על ההזכרה. ופוריאון הגנתי ובגלל שיש לו הגנה יפה והתקפה מעולה, אני יכול להרשות לעצמי את הסט הזה. אתה יודע, לא הכל צריך להיות 100% ולפעמים צריך לקחת סיכון בקרב. יש לא מעט שמשתמשים בהתקפות רעל. זה שאתה משתמש ברעל לא אומר שזה מה שכולם משתמשים.

הרעיון הוא דיי חדש שמבסיסים אותו לשישיות.

11. The eternal hunters
    תראה, אני לא שם על Uu או Uo, מי שלדעתי פוקימון טוב בשביל מה שאני רוצה, אני לוקח זורוארק בול למה שאני רוצה. אף אחד מהשישייה אני לא עומד לשנות, אבל סטים כן. לא אמרתי שהסטים מדהימים, אמרתי שהם טובים והם באמת כאלה. ארקניין, תודה על ההצעה, זה באמת מעולה שהסט שלו נראה ככה. אלקטיוויר באמת שכחתי כבר להחליף לו, תודה על ההזכרה. ופוריאון הגנתי ובגלל שיש לו הגנה יפה והתקפה מעולה, אני יכול להרשות לעצמי את הסט הזה. אתה יודע, לא הכל צריך להיות 100% ולפעמים צריך לקחת סיכון בקרב. יש לא מעט שמשתמשים בהתקפות רעל. זה שאתה משתמש ברעל לא אומר שזה מה שכולם משתמשים.

הרעיון הוא דיי חדש שמבסיסים אותו לשישיות.
    תאמין לי אף אחד לא משתמש בהתקפות רעל...

וופוריאון ממש טוב כהגנתי ואין לך אף פוקימון שפועל כהגנתי אם אתה משתמש בו ישר כתוקף זה רק בגשם.. זה לא צוות גשם לכן...

אם כבר ספיגה הייתי משתמש בליבת ספיגה עשב/מים/אש (כלומר סאוסבאק/ג'ליסנט/הירטאן)

לגבי OU UU... לסמוגון יש את הסיבות שלו מה שבUU לא פועל משהו בOU (לרוב) סטיליקס וזורואק לא שורדים השתמשתי בזורוארק אבל הוא לא עובד למה? כי יש TEAM PREVIEW שהורס אותו...

12. משתמש מנוסה
    לי יצא המון פעמים שנתקעתי בפוסיון ג'אב, פוסיון סטינג ועוד המון, וחוץ מזה, גם רעל, אז עדיין שווה שיהיה אחד בלי אפקטיביות לרעל. חשבתי היום אולי להוסיף לו ארמור דיפנס במקום אחת ההתקפות, אני צריך לראות איך זה ישפיע על השישייה. חח אין כזה דבר "ליבת הספיגה", למרות שהפוקימונים שהבאת יכולים להיות נחמדים.

אבל הינה, שלי פועל. לא שם ממש על סמוגון מלבד הסטים והצעות שלהם לשישיות.

13. The eternal hunters
    לי יצא המון פעמים שנתקעתי בפוסיון ג'אב, פוסיון סטינג ועוד המון, וחוץ מזה, גם רעל, אז עדיין שווה שיהיה אחד בלי אפקטיביות לרעל. חשבתי היום אולי להוסיף לו ארמור דיפנס במקום אחת ההתקפות, אני צריך לראות איך זה ישפיע על השישייה. חח אין כזה דבר "ליבת הספיגה", למרות שהפוקימונים שהבאת יכולים להיות נחמדים.

אבל הינה, שלי פועל. לא שם ממש על סמוגון מלבד הסטים והצעות שלהם לשישיות.
    תתפלא אבל יש מלא כאלו ליבות ממש טובות של עשב/אש/מים

הכי פופולארית מביניהם היא ג'ליסנט,פרוטהון,הירטאן

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •