Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 49
  1. משתמש מנוסה
    אתם מגיעים לגבול בין המדינות ליד העיר צ'ורויט. בתוך מתחם עצום אתם רואים טור ארוך של מה שנראה לכם כמאות אנשים עומדים בשני תורים מסודרים, אחד מתחת לשלט שכתוב בו"תוכנית מעבר א'" ואחד מתחת ל"תוכנית מעבר ב'". ברחבי כל המתחם מפוזרים שלטים לפיהם "הפרעה על הסדר תגרור שלילת כל אישור מעבר לטיריקה".
    מה תעשו?
    אוציא את סייבלי ועמוד אחרון בתור "בלי שישימו לב, תכייס ארנקים. ברגע שהיה חדש לגניבת ארנק אכניס מהר אצ סייבלי לפוקדור שלו עד אשר ירד החשד ואלך לתחילת התור.

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [/quote]אתם מגיעים לגבול בין המדינות ליד העיר צ'ורויט. בתוך מתחם עצום אתם רואים טור ארוך של מה שנראה לכם כמאות אנשים עומדים בשני תורים מסודרים, אחד מתחת לשלט שכתוב בו"תוכנית מעבר א'" ואחד מתחת ל"תוכנית מעבר ב'". ברחבי כל המתחם מפוזרים שלטים לפיהם "הפרעה על הסדר תגרור שלילת כל אישור מעבר לטיריקה".
    מה תעשו?
    [/quote]

אני אכנס מהר לטור עם זנגוס לצידי ואומר לו,
    "זנגוס תסתובב פה טיפה ואם תראה פרצה בטור כדי שנוכל להתקדם מהר יותר תקרא לי,
    או שתראה משהו שיקר ערך אולי ונטוש קח אותו,תיזהר לא לגרום למהומות אנחנו לא רוצים שיעיפו אותנו מפה".

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אתם מגיעים לגבול בין המדינות ליד העיר צ'ורויט. בתוך מתחם עצום אתם רואים טור ארוך של מה שנראה לכם כמאות אנשים עומדים בשני תורים מסודרים, אחד מתחת לשלט שכתוב בו"תוכנית מעבר א'" ואחד מתחת ל"תוכנית מעבר ב'". ברחבי כל המתחם מפוזרים שלטים לפיהם "הפרעה על הסדר תגרור שלילת כל אישור מעבר לטיריקה".
    מה תעשו?

אני אחשוב מעט על מה לעשות ואבחן את שני הטורים בעיון, לבסוף אלך בשקט וציפייה וסוף תור ''תכנית מעבר א' '' ואחכה לתורי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה - הסאבליי שלך נעלם בקהל, וככל שאתה מנסה יותר למצוא אותו, כך אתה מאבד את צלליתו. לאחר כמה זמן הוא חוזר, מחזיק עשרה טורי בידיו ומושיט אותם לך. הטורים ממשיכים באותו הזמן להתארך, מתקדמים באיטיות. מה תעשה?

ttrrtte - לאחר כמה זמן את את מתחילה להתקרב לתחילת התור. בעוד את מתרגשת מהעובדה שאת עומדת לעבור את הגבול, מספר דינים גבוהים מתחילים לעקוף את האנשים מאחורייך. כשהם מגיעים אלייך אחד מהם ניגש אלייך ואומר: "אישה, תני לעבור או שנפתח לך את הפרצוף", בעוד האנשים שמאחוריו מהנהנים. השומרים המפוזרים במתחם צופים בחבורה מבלי להתערב, מסיבה שאינה ברורה לך. מה תעשי?

coca cola - הזנגוס שלך חוזר בריצה לאחר כמה דקות,אחריו מספר שוטרים. בעוד אתה מביט על מספר בריונים החוצים את התור לתוכנית א' ללא כל התערבות מצדם, הם רודפים אחרי הזנגוס שלך ואף לא מסתכלים לכיוון התורים. הזנגוס מגיע אליך, מצביע לכיוון השומרים המתקרבים, שנמצאו כמאה מטרים ממך באותו הזמן. אתה מתחיל לחשוש על תוכניתך לחצות את הגבול, ובאותו הזמן אדם שעומד בפינה, לבוש מעיל גדול, קורא לך "פסס.. בוא לכאן" מה תעשה?

<span style=\'color:yellow\'>דריק שארפ הלב של מכבי&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;& #33;</span>

5. student of Gakuen Alice
    ttrrtte - לאחר כמה זמן את את מתחילה להתקרב לתחילת התור. בעוד את מתרגשת מהעובדה שאת עומדת לעבור את הגבול, מספר דינים גבוהים מתחילים לעקוף את האנשים מאחורייך. כשהם מגיעים אלייך אחד מהם ניגש אלייך ואומר: "אישה, תני לעבור או שנפתח לך את הפרצוף", בעוד האנשים שמאחוריו מהנהנים. השומרים המפוזרים במתחם צופים בחבורה מבלי להתערב, מסיבה שאינה ברורה לך. מה תעשי?

אני אנסה להרגע אך ללא הצלחה, 'אני ומצבי הרוח שלי..' חשבתי בליבי, ''גברים, אל תעברו ואני לא אפתח כם את הפרצוף יש לנו דיל?'' אשאל אותם בקול מזלז ואסתכל עליהם בעיינים חודרות ועמוקות בציפייה לתשובה ובוא בזמן אחזיק פוקדור ביד
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי MayaNeverLose צפה בהודעה
    [COLOR="DarkRed"][b]

coca cola - הזנגוס שלך חוזר בריצה לאחר כמה דקות,אחריו מספר שוטרים. בעוד אתה מביט על מספר בריונים החוצים את התור לתוכנית א' ללא כל התערבות מצדם, הם רודפים אחרי הזנגוס שלך ואף לא מסתכלים לכיוון התורים. הזנגוס מגיע אליך, מצביע לכיוון השומרים המתקרבים, שנמצאו כמאה מטרים ממך באותו הזמן. אתה מתחיל לחשוש על תוכניתך לחצות את הגבול, ובאותו הזמן אדם שעומד בפינה, לבוש מעיל גדול, קורא לך "פסס.. בוא לכאן" מה תעשה?

אני ארוץ מהר אל האדם בעודי מכניס את זנגוס לפוקדור מבוהל מכל מה שקורה,
    אני אשאל מה הוא רוצה ואנסה לבדוק את המרחק ביני לבין השוטרים ואבדוק מה עם הבריונים.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ttrrttee - חמשת הגברים מתקרבים אלייך ואמרים: "אנחנו לא רוצים להרוג אותך, אישה. את רואה את השומרים פה? הם כבר בכיס שלנו. יש לנו יותר כוח ממה שאת חושבת, אז כדאי שתיכנסי לשם גם את". קייטו, שעמד מאחור בזמן הזה, נכנס בינך לבין חמשת האנשים המגודלים. "אל תגעו בה" בוא אומר. לפני שאת מספיקה לשים לב קייטו מוציא את הבאגון שלו, ומורה עליו לבצע ember על אחד מהם. סנוקרת מהירה נשלחת ללחיו והוא נופל על הרצפה, בעוד באגון פותח את פיו, ולהבת אש יוצאת ממנו.
    שערו של הבריון שותקף ע"י הבאגון נשפרף, והוא רץ ברחבי המתחם ומחפש מים. מה תעשי?

coca cola - כשהשומרים רואים אותך מדבר עם האיש, הם מתרחקים ממך, פעולה הנראית מוזרה בעיניך. בינתיים מתפתח קרב בין הבריונים בתור לבין נער צעיר. בעוד אתה רואה את הנער נופל על רגליו בעקבות אגרוף שנשלח ללחיו, האדם, שאותו אתה מזהה כדיני, מדבר אליך. "אתה רואה את הילד ההוא, שם? זה מה שקורה כשמתעסקים איתנו". הוא אומר. "אבל אתה, אם אתה רוצה לעבור, אני יכול לסדר לך דרך... אממ... מיוחדת תעשה מה שאני אגיד לך, ואני לא אסגיר אותך לשומרים על התרגיל הקטן שלך עם הזנגוס" הוא מסתכל עליך במבט מאיים. מה תעשה?.

<span style=\'color:yellow\'>דריק שארפ הלב של מכבי&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;& #33;</span>

8. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=MayaNeverLose;1260628]ttrrttee - חמשת הגברים מתקרבים אלייך ואמרים: "אנחנו לא רוצים להרוג אותך, אישה. את רואה את השומרים פה? הם כבר בכיס שלנו. יש לנו יותר כוח ממה שאת חושבת, אז כדאי שתיכנסי לשם גם את". קייטו, שעמד מאחור בזמן הזה, נכנס בינך לבין חמשת האנשים המגודלים. "אל תגעו בה" בוא אומר. לפני שאת מספיקה לשים לב קייטו מוציא את הבאגון שלו, ומורה עליו לבצע ember על אחד מהם. סנוקרת מהירה נשלחת ללחיו והוא נופל על הרצפה, בעוד באגון פותח את פיו, ולהבת אש יוצאת ממנו.
    שערו של הבריון שותקף ע"י הבאגון נשפרף, והוא רץ ברחבי המתחם ומחפש מים. מה תעשי?

''קייטו אתה בסדר?!'' אשאל בדאגה בזמן שאתכופף ואני יעזור לו לקום, ואז אתפוס את ידו ואדחף איתו במהירות אל ראש הטור בתקווה שהחבורה הנוראית אינה עוקבת אחרינו

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [COLOR="Blue"]ttrrttee -

coca cola - כשהשומרים רואים אותך מדבר עם האיש, הם מתרחקים ממך, פעולה הנראית מוזרה בעיניך. בינתיים מתפתח קרב בין הבריונים בתור לבין נער צעיר. בעוד אתה רואה את הנער נופל על רגליו בעקבות אגרוף שנשלח ללחיו, האדם, שאותו אתה מזהה כדיני, מדבר אליך. "אתה רואה את הילד ההוא, שם? זה מה שקורה כשמתעסקים איתנו". הוא אומר. "אבל אתה, אם אתה רוצה לעבור, אני יכול לסדר לך דרך... אממ... מיוחדת תעשה מה שאני אגיד לך, ואני לא אסגיר אותך לשומרים על התרגיל הקטן שלך עם הזנגוס" הוא מסתכל עליך במבט מאיים. מה תעשה?.
    "לא משנה מה הנער הזה עשה אף אחד לא ראוי ליחס כזה,כמה אנשים מגודלים על נער אחד,
    גם אם אתם הצד הנפגע בדבר זה פשוט לא הוגן,אתם יכולים להרוג את הנער.
    אם אתה רוצה לדבר איתי אז אני מבקש שקודם תפסיקו להרביץ לנער המסכן".
    אומר לאיש המסתורי ואחכה לתשובתו.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה - הסאבליי שלך נעלם בקהל, וככל שאתה מנסה יותר למצוא אותו, כך אתה מאבד את צלליתו. לאחר כמה זמן הוא חוזר, מחזיק עשרה טורי בידיו ומושיט אותם לך. הטורים ממשיכים באותו הזמן להתארך, מתקדמים באיטיות. מה תעשה?
    "עבודה טובה, סייבלי" אגיד לו ואתחיל לצאת מהקופה. "אני צריך כרטיס לנסיעה, גניבה היא הדרך הטובה ביותר כדי שלא אבזבז כסף. לאיש התמים הבא תיקח את הכרטיסים".

11. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה - סאבליי חוזר לאחר כמה זמן, בידיים ריקות. מספר אנשים מביטים עליו מרחוק, לא מבינים מה הוא ניסה לעשות. מתגובתם של האנשים אתה מבין שסאבליי שלך נכשל, אך איש לא מבין למי שייך אותו גנב. גם השומרים נראים מבולבלים. מה תעשה?

coca cola - "אם זה מה שעושה לך טוב בלב" אומר האדם. הוא מסמן לבריונים לעזוב את הילד, שכבר הספיק לברוח לכיוון המשך התור, והם עוזבים אותו. "בגישה הזאת לא תצליח לשרוד הרבה זמן בטיריקה. אתה צריך לוותר על המוסר שלך כדי לחיות" הוא ממשיך. מקרוב אתה רואה, לפי בגדיו של האיש, שהוא עשיר מאוד. טבעות היו לו כל אצבעותיו, ושרשרת גדולה נתלתה מצווארו."עכשיו ילד" הוא אומר, תעשה מה שאני אומר לך או לך לכלא, ברור"?" מה תעשה?
    ?

ttrrtte - את רואה אתחבורת הבריונים מסתכלת לכיוון הצד שני של המתחם, ועוזבת אותכם. אתם מתקדמים עוד קצת בתור, ומגיעים למעבר הגבול הסופי, בו אומרת לך אישה מבוגרת בקול משועמם: "שלום, ברוכים הבאים למעבר גבול צ'ורויט, אתם נמצאים בתוכנית א'. תוכלו להגיע ישירות לכל עיר שתרצו, אך אין לכם אשרת עבודה. תעברו כבר" אתם עוברים את הגבול ומגיעים לארץ חדשה - טיריקה. מה תעשי?

12. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה - סאבליי חוזר לאחר כמה זמן, בידיים ריקות. מספר אנשים מביטים עליו מרחוק, לא מבינים מה הוא ניסה לעשות. מתגובתם של האנשים אתה מבין שסאבליי שלך נכשל, אך איש לא מבין למי שייך אותו גנב. גם השומרים נראים מבולבלים. מה תעשה?
    אני עוקף את התור הימני כאילו אני ממהר מאוד ועובר את הגבול, מחפש נקודות חלשות שבו נמצא הרבה מאעני מזומאעננני
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 12-08-2011 בשעה 12:27 AM

13. student of Gakuen Alice
    ttrrtte - את רואה אתחבורת הבריונים מסתכלת לכיוון הצד שני של המתחם, ועוזבת אותכם. אתם מתקדמים עוד קצת בתור, ומגיעים למעבר הגבול הסופי, בו אומרת לך אישה מבוגרת בקול משועמם: "שלום, ברוכים הבאים למעבר גבול צ'ורויט, אתם נמצאים בתוכנית א'. תוכלו להגיע ישירות לכל עיר שתרצו, אך אין לכם אשרת עבודה. תעברו כבר" אתם עוברים את הגבול ומגיעים לארץ חדשה - טיריקה. מה תעשי?[/QUOTE]

''אוקיי... זה היה מוזר'' אומר לקייטו, ואז אתחיל להתלהב מהעובדה שאנו בארץ חדשה, אני יוציא את איווי ואומר ''איווי, תסתכל סביבך אנחנו בארץ חדשה!'' לאחר שאגמור את התלהבותי אסקור את סביבתי ואשאל את קייטו לאן לדעתו כדאי ללכת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    [B]

coca cola - "אם זה מה שעושה לך טוב בלב" אומר האדם. הוא מסמן לבריונים לעזוב את הילד, שכבר הספיק לברוח לכיוון המשך התור, והם עוזבים אותו. "בגישה הזאת לא תצליח לשרוד הרבה זמן בטיריקה. אתה צריך לוותר על המוסר שלך כדי לחיות" הוא ממשיך. מקרוב אתה רואה, לפי בגדיו של האיש, שהוא עשיר מאוד. טבעות היו לו כל אצבעותיו, ושרשרת גדולה נתלתה מצווארו."עכשיו ילד" הוא אומר, תעשה מה שאני אומר לך או לך לכלא, ברור"?" מה תעשה?
    ?
    ?
    "יש לי ברירה?" אומר בעודי מנסה לחשוב על נתיב בריחה למקרה שמשהו יסתבך,
    "אמנם אני רוצה לשרוד אך אני לא מתכוון לוותר על המוסר שלי",אומר מחכה לתשובתו של האיש.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה - אממ... אתה לא אמרת לאיזה תור אתה הולך. תסתכל כמה תגובות אחורה ותבין, זה מאוד חשוב, גם אתה עוד לא מבין את למה..

ttrrtte - קייטו מפשפש בתיקו ומוציא מפת עור גדולה של טיריקה. הוא מתיישב על המדרכה ליד המקום בו עברתם ומביט בה, ואת מתחילה להרגיש את הרעב עולה בבטנך. לאחר כמה זמן הוא קם ואומר "נלך לצ'ורויט היום. נבדוק אם נוכל להרוויח שם קצת כסף. זה מקובל עלייך? " הוא שואל אותך .

coca cola - האדם מביט עליך במבט עצבני. הוא בוחן טאותך מכף רגל ועד ראש, ואז מחייך. "אתה בסדר, ילד" הוא אומר לך. הוא מושיט את ידו ולוחץ את ידך. "קוראים לי דוני סיתוקי" הוא אומר. "שמע ילד, אתה צריך לעשות בשבילי עבודה מסוכנת. אבל זה ישתלם לך. תיכנס לארץ, יהיו לך קשרים, ואולי מדי פעם אפילו אני אצטרך את עזרתך שוב, ותוכל להרוויח קצת כסף". הוא אומר.
    האיש המשיך: "אתה צריך להכנס דרך מעבר תת קרקעי שהאנשים שלי חפרו, לצאת בטיריקה ולהעביר חבילה לאדם בעיר שנקראת באזטו, מערבה מכאן. ברור ילד? אתה מסכים?" הוא שואל. מה תעשה?

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •