[QUOTE=MayaNeverLose;1260907]- אממttrrtte - קייטו מפשפש בתיקו ומוציא מפת עור גדולה של טיריקה. הוא מתיישב על המדרכה ליד המקום בו עברתם ומביט בה, ואת מתחילה להרגיש את הרעב עולה בבטנך. לאחר כמה זמן הוא קם ואומר "נלך לצ'ורויט היום. נבדוק אם נוכל להרוויח שם קצת כסף. זה מקובל עלייך? " הוא שואל אותך .
''כן זה מקובל עליי, אבל אאולי נלך מצא קודם כל משהו לאכול קייטו?'' אומר לו בתקוווה שיסכים ואז אסתכל על המפה בכדי לדעת בדיוק היכן אנחנו וכמה זמן ייקח לנו להגיע עד צ'וריט
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
למקרה ויש מקום, אם לא עודכן
שם במשחק: טרי ג'ונסון
אופי: קשוח אך רגיש, שאפתן, יצירתי, מוח טקטי, חכם, זריז, אמיץ, אוהב להתעמת עם אנשים
רקע: טרי נולד למשפחה ענייה, הוריו נהרגו כשהיה בן 9 וכתוצאה מהטראומה הוא לא זוכר כלום עד גיל זה, הוא מאמין שה"תאונה" לא הייתה תאונה אלא מכוונת, מסיבות אישיות, וכתוצאה מזה הוא בעל פתיל קצר ולפעמים חסר רחמים
הרבה אמרו שטרי הוא סתם עוד ילד קטן עם שאיפות גדולות, ותמיד אמרו לו שימצא עתיד ולא יהיה עוד סתם מאמן פוקימונים "ברברי", כך חשבו אותם האנשים במקום מגוריו, כמה שהטראומה שעבר הייתה כבדה, לעולם לא הפסיק לרצות להיות מאמן פוקימונים, וכשבחר להיות עם הדינים, בחר בלב שלם מכיוון והוא מאמין שהוא שייך אליהם
מאז הטראומה עברו כבר 7 שנים וטרי בן 16, הוא התגבר על הרוב, הכיר חבר טוב שדומה לו בתכונותיו ואפילו כמעט זהה, שניהם עברו דברים קשים אבל לעולם לא מפסיקים לצחוק ביחד, שניהם שאפתנים ויש ביניהם הרבה מריבות, אבל כמו כל זוג חברים טובים תמיד צריכים להיות מריבות
תיאור\ספרייט:
עם: דינים
פוקימון: קרוגאנק
ציוד:
מד רעב:
שותף: שמו הוא ג'ון הארלד, הוא אוהב כל דבר כמו טרי, זהים באופי עד שגורם להם לפעמים להתעמת אחד עם השני, אוהב פוקימוני לחימה ומתכת, מה שלא הוזכר אצל טרי שהוא אוהב פוקימוני לחימה בנוסף
איזה פוקימון יותר מתאים לג'ון מאשר... ריולו
בקשות/הערות/הארות: אני אף פעם לא שיחקתי במת"ים או המצאתי סיפורים, אני די יצירתי אבל עדיין אני יצטרך עזרה כנראה פה ושם
אני שולח לך תסקייפ שלי בה"פ שתוכל לשמור איתי על קשר, אם אני יצטרך משהו ספציפי כמו פוקימון\הטבה לשחקן אני יודיע
coca cola - האיש עונה לך על כל שאלותיך. "אחד מהאנשים שלי יבוא בקרוב. הוא ייקח אותך לדרך תת קרקעית שנחפרה פה, ואתה תצטרך לעבור בה ולהעביר את החבילה שאני אתן לך, מבלי לפתוח אותה. אז תצטרך להגיע לעיר באזטו כמה שיותר מהר, ולהעביר את החבילה לאדם שיחכה לך במרכז העיר. ברגע שאתה מעביר את החבילה, אתה משוחרר. אולי אני אבקש ממך עזרה בכל מני ... עבודות, ותוכל להרוויח מזה קצת, אבל אתה לא חייב לעשות דבר. השומרים פה בכיס שלי, משוחדים כולם. ובוא נגיד שיש כמה פוקימונים "מסוכנים" בדרך התת קרקעית..." אחד הבריונים של האדם בא ואומר: "בוא
איתי".
ttrrtte - קייטו מציע לצוד פוקימון ולהבעיר אש, ואז לקחת מונית אל צ'ורויט. אתם רואים מרחוק להקת טאורוס עוברת, פרסותיהם משמיעות קולות רעם. קייטו מוציא את האקדח שלו ומכוון לאחד הטאורוסים, שנופל לרצפה בקול גדול. שאר חברי להקתו רומסים אותו, וקיייטו בוחן אותו מקרוב ומכריז
בשמחה שהוא מת. מה תעשי?
dvirbs - לא מספיק טוב. תאריך את הרקע ותשנה אותו כי הוא נורא נדוש, לא מפורט למההוא התחיל לברוח, ואין לו ממש תכונות רעות... תערוך ואני אשקול לקבל אותך.
<span style=\'color:yellow\'>דריק שארפ הלב של מכבי!!!!!!!!!& #33;</span>
ttrrtte - קייטו מציע לצוד פוקימון ולהבעיר אש, ואז לקחת מונית אל צ'ורויט. אתם רואים מרחוק להקת טאורוס עוברת, פרסותיהם משמיעות קולות רעם. קייטו מוציא את האקדח שלו ומכוון לאחד הטאורוסים, שנופל לרצפה בקול גדול. שאר חברי להקתו רומסים אותו, וקיייטו בוחן אותו מקרוב ומכריז
בשמחה שהוא מת. מה תעשי?
לא הייתי רגילה לאכול בשר פוקימונים, בלעתי את רוקי ואמרתי לקייטו ''אני אדליק מדורה'' ואז אקח שני אבנים ואדליק מדורה גדולה, לאחר מכן אגרור יחד עם קייטו את גופת הטורוס אל עבר המדורה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
א. לא כתבתי שהוא ברח, הוא פשוט חווה טראומה, לא היה לו לאן לברוח, כנראה נדד (בכוונה אני משתמש במילה כנראה)
ב. הסיפור רק התחיל, אם הכל יתגלה על הדמויות מה יהיה אחרי זה?
כל מה שהוספתי רציתי להוסיף מאוחר יותר, אבל אם ככה אתה חושב הנה זה בינתיים כל הרקע שלו במשך 7 השנים לאחר הטראומה
כל הרקע של 9 השנים לפני הטראומה אולי יתגלו, אם תרצה יותר תפנה אליי
dvirbs - אני מציע לך להסתכל בכמה משחקים אחרים פה בפורום. כל המידע על הדמויות מתגלה בהתחלה, ברקע. הוא לא "בוחר" להיות עם הדינים, הוא נולד דיני. לא עשית טופס על השותף, והכל מרגיש לא מושקע ונדוש. תסתכל בכמה משחקים אחרים, תקרא טוב יותר את המשחק, ותחזור.
coca cola - אתה הולך כמאה מטר ביחד עם אותו בריון. אתם מגיעים לבניין רחב ידיים, שנראה לך כמו בית חולים. אתה לא מספיק לבחון את המקום, כי מהר מאוד הבריון פותח לך דלת נסתרת ברצפה לגרם מדרגות ארוך. בסיומו אתה רואה אולם חשוך, טחוב ומחניק. אתה שם לב שמקור אור מגיע מליד אחד הקירות. בחינה מעמיקה יותר מגלה שזהו סלאגמה.מה תעשה?
ttrrtte - את וקייטו אוכלים את הטאורוס. אתם מחפשים מונית לצ'ורויט ועולים על אחת מהר מאוד. הנהד מוריד אתכם במרכז העיר. העיר מלאה בפליטים כמוכם, רובם מלוכלכים ומלאי מחלות. העליבות של אותם אנשים עומדת בניגוד גדול לאולם הקרבות המתנוסס לפניכם, ואותו אפשר לראות גם מהצד השני של העיר מרוב גודלו. אנשים בכל העיר מתעסקים עם הפוקימונים שלהם. קייטו מציע שתנסו לחפש עבודה לא חוקית. מה תעשי?
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
ttrrtte - את וקייטו אוכלים את הטאורוס. אתם מחפשים מונית לצ'ורויט ועולים על אחת מהר מאוד. הנהד מוריד אתכם במרכז העיר. העיר מלאה בפליטים כמוכם, רובם מלוכלכים ומלאי מחלות. העליבות של אותם אנשים עומדת בניגוד גדול לאולם הקרבות המתנוסס לפניכם, ואותו אפשר לראות גם מהצד השני של העיר מרוב גודלו. אנשים בכל העיר מתעסקים עם הפוקימונים שלהם. קייטו מציע שתנסו לחפש עבודה לא חוקית. מה תעשי?[/QUOTE]
אתבט מעט ואחשוב במשך דקה ארוכה, לבסוף אומר לקייטו ''אני חושבת שכדאי שנלך אל אולם הקרבות אשר נמצא מלפנינו ונראה עם הם צריכים אנשים לעבודות שם, עם לא, זאת עיר גדולה ובוודאי יש כאן חנויות אשר זקוקות לעובדים בכדי שיעזרו להם, בסדר?'' שאלתי לבסוף
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תסתכל למעלה- אתה מגיע לאש התור לאחר כמה זמן. אישה מבוגרת מודיעה לך: "ברוך הבא לתוכנית מעבר ב'. בתוכנית זאת תוכל לעבוד בכל עבודה שתרצה, כל עוד תשרוד את הג'ונגל או האי דוריו לבחירתך. מיד תילקח לשדה התעופה, שם תוכל לבחור. בינתיים עבור בגבול ותחכה" היא מעניקה לך פתק שעליו כתוב "אשרת עבודה רשמית", ומשחררת אותך לדרכך. לאחר כמה זמן מגיעה מכונית קטנה ולוקחת אותך לשדה התעופה ליד המקום. בשדה התעופה נותן לך הנהג שני כרטיסים., אחד מהם לג'ונגל ואחד לאי דוריו. לאן תבחר?
ttrrtte - קייטו אומר לך: "לא נראה לי הגיוני שהם יתנו לנו עבודה שם. אין לנו אשרת עבודה, כך שהעבודה הטובה ביותר לנו תהיה לא חוקית. את לא חושבת?"
coca cola - הבריון נוחר בבוז ואומר לך: "אתה לבדך מעכשיו. אז עזוב אותי. תמשיך בדרך ותמצא את היציאה" הבריון מסתובב ויוצא משם. הסלגמה מתחיל להפיץ חום לכיוונך, ואתה כבר ממש יכול להרגיש אי נוחות מכך. הסלגמה מתקרב אליך, ונמצא כעת במרחק של כעשרה מטרים ממך. מה תעשה?
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
אלך לטיסה של האי דוריו, את הכרטיס לג'ונגל אשמור בכיסי. אחפש עוד אנשים שרוצים לנסוע ואעקוב אחרי פעולתיהם עד שאעלה למטוס.תסתכל למעלה- אתה מגיע לאש התור לאחר כמה זמן. אישה מבוגרת מודיעה לך: "ברוך הבא לתוכנית מעבר ב'. בתוכנית זאת תוכל לעבוד בכל עבודה שתרצה, כל עוד תשרוד את הג'ונגל או האי דוריו לבחירתך. מיד תילקח לשדה התעופה, שם תוכל לבחור. בינתיים עבור בגבול ותחכה" היא מעניקה לך פתק שעליו כתוב "אשרת עבודה רשמית", ומשחררת אותך לדרכך. לאחר כמה זמן מגיעה מכונית קטנה ולוקחת אותך לשדה התעופה ליד המקום. בשדה התעופה נותן לך הנהג שני כרטיסים., אחד מהם לג'ונגל ואחד לאי דוריו. לאן תבחר?
ttrrtte - קייטו אומר לך: "לא נראה לי הגיוני שהם יתנו לנו עבודה שם. אין לנו אשרת עבודה, כך שהעבודה הטובה ביותר לנו תהיה לא חוקית. את לא חושבת?"
''צודק, אז בוא נלך לחפש טוב?W' אשאל את קייטו ואתחיל ללכת דרומה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תסתכל למעלה - אתה שם לב שרוב האנשים שעולים איתך לטיסה נראים מתוחים ועצבניים, מכה מהם אפילו זולגות דמעות. לאחר כמה זמן אתה עולה לטיסה. המטוס שקט ולאחר כחצי שעה אתה רואה מלמעלה את האי. המקום נראה קודר מעט, מלא סלעים ואבני בזלת. את כפר הדייגים הקטן אתה רואה בקלות, ובתי קש קטנים נגלים לנגד עיניך. אבל המטוס ממשיך מעבר לכפר, ונוחת בשדה תעופה קטן, מרוחק מעיר,לאחר בסך הכל ארבעים דקות של טיסה. אתה יורד ומוצא את עצמך במקום שומם ושקט. סלעים אדומים והרים סובבים. אותך. מה תעשה?
ttrtte - ככל שאת וקייטו מעמיקים לתוך העיר הכל משתנה ונהיה עלוב יותר ויותר. מגורדי השחקים שראיתם כשנכנסתם, דרך שכונות של בתים קטנים, ולבסוף צריפים רופפים ואנשים ישנים ברחובות. קייטו אומר לך: "אנחנו לא רוצים לסיים כמוהם". אתם מתחילים לראות דוכני קניות לידכם, מכל הסוגים: אוכל, תכשיטים, בגדים, ואפילו אישה זקנה שמכרה בובות סמרטוטים. מה תעשו?
coca cola - הסלגמה מתכווץ לאט לאט ואז בשנייה אחת הוא מתנפח ושולח אליך גל של חום כואב. הוא נראה מוכן לקרב ולתקיפה נוספת. מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)