פוקימון – אי המאמנים
המשחק מאושר ע"י Meganium
פרולוג
החדר הקטן היה מוצף אור, וריח חמים של תבשילים מוכרים נישא באוויר, מציף את ריאותיך בהקלה נעימה. הרבה מאוד זמן לא היית בחדר שלך. יותר משנה. ולמרות הגעגועים אליו ואל הנוחות של המיטה הרכה, הרגשת כאילו המקום סוגר עליך. רצית לצאת שוב למסע, זה כבר היה בדם שלך. כבר התרגלת להיות בדרכים, לנדוד בין ערים, כפרים, ומקומות נידחים כל כך עד שאין להם שם. להיות במקום הנקרא בית כבר לא היה משהו שהצלחת להתחבר אליו. רצית שוב להרגיש חופש מוחלט, לא להיות מחוייב לאף אדם מלבד לעצמך. כל יום במסע פוקימונים היה הרפתקה חדשה, גם אם קשה ומעייפת, וזה כל מה שרצית בחיים.
התיישבת על כורסת העור, ושקעת במחשבות. על הקיר שממולך ניתלו מספר לא מועט של מדליות שקיבלת בתחרויות שונות במהלך המסע. לידם הוצמדה שידה קטנטנה, ועליה הונחו שני גביעים גם בהם זכית בשני תחרויות חשובות שהתקיימו במחוז. נזכרת ברגעי התהילה שלך, והתגעגת בכל ליבך לחזור להלחם.
עינייך החלו להיעצם, כשלפתע שמעת קול נקישה על החלון. הבטת החוצה, ועל אדן החלון ראית פוקימון ציפור קטנטנה – פיג'י. הפיג'י ניקר את החלון בעצבנות, מנסה בכל כוחו להיכנס. הבטת בתמיהה בפוקימון, וראית שלרגלו מוצמד פתק מגולגל. קמת מהספה במהירות ופתחת את החלון. הפוקימון המעופף הושיט את רגלו אליך, ואתה הסרת את המכתב מרגלו. הפיג'י נראה מרוצה, והמתין במקומו.
פתחת את המכתב המגולגל, וקראת את התוכן הקצר שבתוכו:
'שלום ______,
ברצוננו לבשר לך כי מצאנו אותך מאמן פוקימונים מוכשר ביותר, והננו מאמינים כי הינך מתאים לייצג את מחוזנו בתחרות עולמית חדשה מסוגה. נבחרת להיות אחד ממאה המתמודדים שישתתפו במשחק הנקרא "אי המאמנים", שישודר בכל רחבי העולם, ואחריו יעקבו מליוני צופים. במידה ואתה מסכים להשתתף, אנא שלח הודעת אישור עם הפיג'י שנשא הודעה זו. פרטים נוספים יימסרו למשתתפים בהמשך.'
הבטת אל הפיג'י שישב על החלון, וחייכת לעצמך. זו בדיוק ההזדמנות לה חיכית... הכרה עולמית, ואתגר.
הסבר על המשחק
תחרות כלל עולמית חדשה מסוגה נפתחה למאמני הפוקימונים. 100 מאמני פוקימונים מוכשרים ושונים מכל העולם מוכנסים אל תוך אי ענקי, בו המטרה העיקרית שלהם היא לשרוד ולנצח כמה שיותר מאמנים אחרים.
התחרות עצמה משודרת בטלוויזיה מול צופים מכל העולם, והמאמנים שיצליחו להגיע למקומות הגבוהים ביותר יזכו לתהילת עולם.
כל אחד מהמשתתפים זכאי להביא לאי פוקימון אחד בלבד, ואיתו להתחיל את התחרות. המאמנים הראשונים שיצליחו לנצח את חמשת מאמני המכון הפזורים באי, ויצליחו לנצח 25 מאמני פוקימונים שונים – יגיעו לגמר הגדול.
כל מאמן יקבל בהתחלה סכום של 500 דולר, ובכל פעם שינצח (או יפסיד), המאמן שיפסיד ייתן 150 דולר מכספו למאמן שניצח על כל פוקימון שהשתתף בקרב.
במהלך המשחק תיתקלו בהרבה מאוד אירועים בלתי צפויים שיארגנו מראש מנהלי המשחק, במטרה להפוך את המשחק קשה יותר עבורכם – וכמובן כדי לשעשע את הצופים בבית. כמו כן, אם תצליחו להרשים את המנהלים ואת הצופים בבית, אתם עשויים לקבל מתנות מפתיעות...
מפת האי
נקודה אדומה – מכון פוקימונים. ישנם חמישה מכונות פוקימונים אותם עליכם לעבור. ממאמני המכון הם חזקים במיוחד, ועליכם להיות מאומנים היטב לפני שתצליחו לנצח אותם.
נקודה אפורה – נקודות ציון חשובות באי (פרטים למטה).
נקודה כחולה – מקדש. בכל מקדש שוכן פוקימון אגדי, אותו ניתן לנסות ללכוד. זוהי משימה לא קלה בכלל, אך אם תצליחו בכך זה עשוי לתת לכם יתרון משמעותי על מאמנים אחרים.
נקודה צהובה – הליגה. לאי זה מגיעים אך ורק האנשים שהצליחו לנצח 25 מאמני פוקימונים, וזכו בכל חמשת התגים.
שביל (מסומן באפור) – השביל עשוי מלבנים אפורות. השביל יעזור לכם להתמצא באי בלי ללכת לאיבוד, והוא אף בנוי באופן ממשי וברור על הרצפה לאורך כל האי. אך שימו לב שמדי פעם עליכם לסטות ממנו כדי להגיע ליעד אליו אתם רוצים.
היער השחור – היער הראשון אליו תיכנסו אם תבחרו בכך. זהו היער הגדול מבין השניים, ויש בו פוקימונים ברמה ממוצעת. זהו מקום מצויין לתפוס פוקימונים ולאמן.
היער הלבן – אמנם זהו יער קטן, אך הכרחי להיכנס אליו. זהו יער שורץ סכנות, הרבה יותר מאשר היער השחור. רק החזקים באמת יצליחו לעבור אותו.
הר הגעש הקטן והר הגעש הגדול – שני הרי געש פעילים. ניתן למצוא עליהם פוקימונים מעניינים, וכמו כן גם בעמק שביניהם.
אי המדבר – ייתכן והייתם מעדיפים להעביר את המשחק מחוץ למדבר, אך מכיוון שיש שם מכון פוקימונים, אין לכם ברירה אלא לבקר במקום שכוח אל זה.
ההר התאום הצפוני והדרומי – על פסג שני ההרים האלו יש שלג כל ימות השנה. הטיפוס עליהם הוא לא קל, ודורש מאמצים רבים מאוד. רק מעטים מצליחים לטפס עליהם ולהגיע לפסגה.
פרטי נקודות אפורות:
1. נמל הוראס – הנמל אליו אתם מגיעים בתחילת המשחק, ובו אתם מתחילים את המסע באי.
2. אתר חפירות ארכאולוגיות.
3. חנות. ישנה חנות אחת בלבד באי, ועל מנת לקנות דברים חדשים תאלצו לעשות מאמצים רבים.
4. רחבת אימונים – באיזור זה תוכלו לאמן את הפוקימונים שלכם מבלי לאבד כסף או לצבור הפסדים ונצחונות. כמו כן יהיה שם אנשי מקצוע שיעזרו לכם ללמד את הפוקימונים שלכם מתקפות חדשות.
5. גשר האמצע.
6. מערת הדממה – לא ידוע מה יש במערה זו, עליכם לגלות ולחקור אותה.
7. נמל רנדוראס – מנמל זה יקחו אתכם לאי הניצחון, בו יתקיים הגמר.
חנות
פוקדור – $200
מרפא (ניתן להשתמש במהלך קרב) – $200
אבני פיתוח - $500
חכה - $500
ממתק נדיר – יעיל מאוד לחיזוק פוקימונים - $500
משתף ניסיון – הפוקימון המחזיק בחפץ זה יקבל ניסיון מבלי להשתתף בקרב – $700
ביצת מזל – מאפשר לפוקימון המחזיק בה לעלות רמות מהר יותר - $700
מאמני מכון
כל מאמני המכון הם מאמני פוקימונים אגדיים מוכרים וידועים, שהתנדבו כדי להלחם מולכם. לא ניתן לדעת איזה פוקימונים הם יוציאו מולכם, אך רשימת התגים שעליכם להשיג פרושה לפניכם. הערכו בהתאם עם פוקימונים מתאימים נגד כל מאמן.
חוקים
כל חוקי הפורום חלים כאן. אין לי חוקים מיוחדים... מה שכן, אני מבקש מכל מי שנרשם שיבין שאין לי כזההה הרבה זמן (אני מניח שגם לכם), ולכן המשחק מתאים יותר לאנשים בעלי סבלנות, שגם להם אין הרבה זמן, ושאין להם שום בעייה אם המשחק יוקפא לתקופה של ארבעה-חמישה ימים. (כמובן שאני אשתדל להודיע כמה זמן אני לא אהיה).
טופס הרשמה
שם+שם משפחה (אמריקאי בלבד, ושיהיה נורמאלי. לא משהו דבילי):
גיל(15-20):
מראה (לא להביא תמונה. לתאר בקצרה):
רקע (זכור! רק אנשים מוכשרים וידועים נבחרים להתקבל לתחרות הזאת. תנסו להיות יצירתיים בקטע הזה... אתם לא בהכרח חייבים להיות מאמני פוקימונים שעברו מליון ליגות. אתם יכולים להיות איזה מדענים מפורסמים, או בנים של אנשים עשירים, או מגדלי פוקימונים, או מצידי אפילו מאמני מכון. נבחרתם כי אתם מוכשרים, לא בהכרח מאמנים אגדיים, סבבה? אני מצפה ממכם להשקיע ברקע, ושיהיה הגיוני ועשיר בפרטים, אחת אני לא אקבל...):
חפצים (לא לגעת): מפה, חמישה פוקדורים.
פוקימון התחלתי (לבחור פוקימון אחד, לא מפותח, ולא נדיר מדי – דרטיני או לרוויטר נגיד זה נדיר מדי וזה לא יתקבל):