Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מדוע בשביל המזרחים אשכנזי זה קללה? אני אף פעם לא שמעתי אשכנזי שאומר למישהו יא מזרחי ברברי ולמרות זאת שמעתי מלא מזרחים שאומרים אשכנזי מסריח.... למה?

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    למה? בהחלט שאלה מצויינת.
    אני אישית ממש מתנגד לכל הדברים האלה, יש מלחמת אחים רצינית בכל הקשור לעניין הזה. אני עצמי אשכנזי שלם, והרבה פעמים אני שומע קללות על אשכנזים. אף פעם לא קיללו אותי אישית בקשר לזה, חוץ מכמה פעמים בודדות מחבר שלי שאומר את זה בצחוק, אבל כל פעם שאני שומע קללות גזעניות יורדת לי אבן מהלב.
    וואו. אז השורשים שלי באו מארצות אירופה. בגלל זה אני מקולל? יש משהו שאני עושה פחות טוב משאר האנשים בעולם, רק בגלל שאני 'אשכנזי'?
    זה חייב להיפסק.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. Because lizards can swim
    האמת שזה דיי מוזר....
    ידוע שאירופה שלטה בהרבה חלקים מהעולם ברוב ההיסטוריה....
    אז אולי זה מהקנאות...

4. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    לConscript,אתה אשכרה חושב שהירידות על אשכנזים זה בגלל היסטוריה,איפה אתה חי?
    בכ"מ יש מיליון ואחת סיבות לזה,תדייק יותר..

5. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי סאות' פארק צפה בהודעה
    לConscript,אתה אשכרה חושב שהירידות על אשכנזים זה בגלל היסטוריה,איפה אתה חי?
    בכ"מ יש מיליון ואחת סיבות לזה,תדייק יותר..
    לא ברור שאני לא חושב אבל אני רק מציין עובדה.....
    מה הסיבות?
    אני מניח שאתה מזרחי...

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    לא ברור שאני לא חושב אבל אני רק מציין עובדה.....
    מה הסיבות?
    אני מניח שאתה מזרחי...
    קודם כל כמה דברים לחיים:
    אל תגיד מזרחי,זה מילה "עתיקה" ;)
    המילה היותר מודרנית,שכיום משתמשים בה היא ספרדים.
    (אתה לא חייב,סה"כ אומר..)

וכן,אני חצי מרוקאי חצי טוניסאי =]

אוקיי,בקשר לסיבות...
    אני אמרתי לך שתדייק יותר,תביא מקרים לדוגמא ואני אסביר לך..
    כי יש כל כך הרבה סיבות שאני לא יכול להתחיל מ0..

7. משתמש מנוסה
    כי פשוט הרבה מאשכנזים היו נשנשים כאלה(אני יודע שעכשיו אני יוצא גיזען אבל אני לא באמת מתכוון לזה אני רק נותן תסיבה שאנשים יורדים עליהם) ומתנשאים וכו'... כאלה חשים תעצמם למרות שאני לא כזה מסכים עם זה

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי accelerator צפה בהודעה
    כי פשוט הרבה מאשכנזים היו נשנשים כאלה(אני יודע שעכשיו אני יוצא גיזען אבל אני לא באמת מתכוון לזה אני רק נותן תסיבה שאנשים יורדים עליהם) ומתנשאים וכו'... כאלה חשים תעצמם למרות שאני לא כזה מסכים עם זה
    מסכים אחד באחד איתך אחי..
    רובם(לא כולם,רובם..) מתנשאים,פלצפנים,מדברים בשפה גבוה ומשוויצים,וזה גם למה יורדים או בכלל נכנסים בהם..

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    רובם(לא כולם,רובם..) מתנשאים,פלצפנים,מדברים בשפה גבוה ומשוויצים,וזה גם למה יורדים או בכלל נכנסים בהם..
    +1

מתייחסים לאשכנזים כמו "אנשי החברה הגבוהה" הפלצנים האלו והמזרחים הם "חבר'ה" כאלה שדואגים אחד לשני

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

10. Because lizards can swim
    חח ממש המזרחים הם חבורה של סתומים שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלרדת על אנשים אחרים...
    חסרי תרבות ומטומטמים חבורת ברברים אפריקאים שאין להתייחס עליהם המזרחים הם לא יותר מגזע של ערבים שפשוט נפרד מהם במהלך ההיסטוריה..
    מה שעוד יותר מגוחך זה שהם אומרים שהם "חבר'ה" הרשו לי לגחך! ללכת בחמולה של פושטקים ולכפכף את הילדים החכמים זה לא "חבר'ה"...
    רוב המזרחים הם ערסוותים שלא עושים כלום עם החיים שלהם ומקנאים בחוכמה שלנו יוצאי אירופה ואמריקה... חבל...
    המזרחים מציגים את התנהגותם הברברית כפתריוטיות ואהבה למולדת, אבל עכשיו ברצינות, מי היו החלוצים? מי הקים את הארץ מי היה ראש הממשלה הראשון? אשכנזים!
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 12-07-2011 בשעה 08:15 PM

11. The eternal hunters
    שם: אילן
    חח ממש המזרחים הם חבורה של סתומים שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלרדת על אנשים אחרים...
    חסרי תרבות ומטומטמים חבורת ברברים אפריקאים שאין להתייחס עליהם המזרחים הם לא יותר מגזע של ערבים שפשוט נפרד מהם במהלך ההיסטוריה..
    מה שעוד יותר מגוחך זה שהם אומרים שהם "חבר'ה" הרשו לי לגחך! ללכת בחמולה של פושטקים ולכפכף את הילדים החכמים זה לא "חבר'ה"...
    רוב המזרחים הם ערסוותים שלא עושים כלום עם החיים שלהם ומקנאים בחוכמה שלנו יוצאי אירופה ואמריקה... חבל...
    המזרחים מציגים את התנהגותם הברברית כפתריוטיות ואהבה למולדת, אבל עכשיו ברצינות, מי היו החלוצים? מי הקים את הארץ מי היה ראש הממשלה הראשון? אשכנזים!
    +1

המרוקאים מעצבנים אותי...

הם חושבים את עצמם כל הזמן, חבר'ה? לא פשוט חסרי תרבות

מסכים איתך חוץ מזה רוב המרוקאים שומעים מזרחית... איכס

מגעילה אותי באיזה זלזול אתם מתייחסים לאלו שפשוט יש להם תרבות פחות אלימה התרבות שלכם היא תרבות של ערבים התרבות שלנו היא תרבות אירופית

אשכרה להפך כל ה"ספרדים" פשוט נותנים תחושה של חוסר תרבות ועוני פשוט ככה נראה כאילו הרוב פשוט פושעים ככה זה כשרוב האנשים באומץ הם מרוקאים.. ורוב אלו ממופת אשכנזים

זה די ברור איזו תרבות טובה יותר לא?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

12. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Z.J.H צפה בהודעה
    +1

מתייחסים לאשכנזים כמו "אנשי החברה הגבוהה" הפלצנים האלו והמזרחים הם "חבר'ה" כאלה שדואגים אחד לשני
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    +1

המרוקאים מעצבנים אותי...

הם חושבים את עצמם כל הזמן, חבר'ה? לא פשוט חסרי תרבות

מסכים איתך חוץ מזה רוב המרוקאים שומעים מזרחית... איכס

מגעילה אותי באיזה זלזול אתם מתייחסים לאלו שפשוט יש להם תרבות פחות אלימה התרבות שלכם היא תרבות של ערבים התרבות שלנו היא תרבות אירופית

זה די ברור איזו תרבות טובה יותר לא?
    וואו, נסחפתם קצת, לא? חחח אני פשוט מתפוצץ מצחוק, שבהתחלה שאלו כולה שאלה תמימה, למה יורדים על אשכנזים, ופתאום אתם מתחילים לרדת אחד על השני.
    יש לי 2 מילים לומר לכם: מלחמת אחים!!!!
    לא, זה לא קשור דווקא לדת, שאנחנו יהודים שגאים במולדת ובארץ, וחושבים שאנחנו הטובים ביותר, העם המובחר. למה אתם לא מראים את זה בהתנהגות שלכם? למה לרדת אחד על השני? לפני אלפיים שנה יצאנו לגלות, התפזרנו לכל מקום בעולם בלית ברירה. בכל מקום למדנו מנהגים שונים, תרבויות שונות, ודברים ששינו את חיינו. לאחר מכן חזרנו לארץ. אנחנו עכשיו ביחד, אחרי 2000 שנה, אני חוזר- 2000!!!! ומה אתם עושים, במקום להיות שוב אחים? במקום להיות עם אחד, מלוכד? מה?! יורדים אחד על העם השני, כמו חבורת בהמות. בשביל מה? מה זה תורם לכם? נראה לכם שישפרו את ההתנהגות בגלל זה? להפך! זה יגרום לכם להילחם אחד בשני. סליחה, זה כבר גרם. ואתם לא שמים לב, חושבים שאתם המושלמים, והאחר הוא אפס. כלום. בגלל שלפני 2000 שנה הוא נפרד מכם, ועכשיו חזר.
    תתחילו לקלוט! אתם עובדים על עצמכם בעיניים!! אתם לא המושלמים! אנחנו לא המושלמים! אני לא המושלם, אתה לא המושלם, ואף אחד לא מושלם. כל דת פשוט מחפשת את החסרונות אחת בשנייה. למה לא לחפש את היתרונות? למה לא להגיד במקום "האשכנזים הם מתנשאים, פלצפנים וכו'", או במקום "המרוקאים חסרי תרבות", להגיד "האשכנזים אוהבים אחד את השני, מאוחדים ורוצים בטוב", או "המרוקאים נדיבים, נחמדים, אנשים מעולים". למה לא? למה לחפש את השלילי?
    תחשבו על זה. גררתם את זה לרמה שמש העלתה לי את הסעיף.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

13. מייסד האתר והפורום
    אני נועל את הנושא כי אנשים פה התחילו ללכלך את הפה וחבל.

אגב, אני חושב שהכוונה פה היא רק לסטראוטיפ ולא בגלל משהו אחר. זה כמו להגיד למישהו קמצן "נו תביא 2 שקל אל תהיה פרסי".
    זה לא בגלל שהוא באמת פרסי אלא בגלל הסטריאוטיפ.

כמובן שזה לא הופך את זה למוצדק.
    נעול.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •