אוקיי אני מאמין שהיו כבר נושאים על זה , פשוט אני כל פעם רואה שאנשים רושמים דברים לא נכונים למשל
שרושמים שהשישיה הכי טובה של אש , הכוונה גם מבחינת דינאמיקה זה דיי טפשי לרשום לצורך העניין:
צ'ריזארד ואחר כך אינפרנייפ , זה פשוט טיפשי כי שניהם פוקימוני אש אפילו שלשניהם קיימים שני סוגים אבל הכוונה ,
לעשות שישיה שהיא הכי דינאמית , ושאתם בוחרים פוקימונים יוצא לי הרבה לראות אנשים שרושמים ארקרוס ,
על סמך מה אתם רושמים ארקרוס בכמה מכונים הוא תרם ?
קרבות בליגה מה הוא ניצח את מגמר של גרי ...so what
וגם ניצח בעונת ג'וטו את סיזור שכחתי בדיוק איזה פרק אבל בעונת jhoto jouneys .
זו טעות אבל זכותם להגיד מה שהם רוצים.
בתור אחד שראה את כל הסדרה מהפרק הראשון אז אני אגיד לכם את:
ash`s top six לפי הרמות וגם לפי הידע שלי , שלא יהיה לכם יותר מחלוקות בעניין הזה.
לפי הרמות:
במקום הראשון
וזה דיי ברור לכולם זה
צ'ריזארד וזה בא לידי ביטוי בקרבות מכון גם כשהיה צ'רמנדר נגד קוגה נגד בליין אפילו כשאש תפס את פריימיפ רק צ'רמנדר הצליח לעמוד מולו .
בעונת תפוז צ'אריאד תרם במכון הרביעי בתפוז , (שכחתי איך קוראים למאמנת) חשוב לי לציין שזה היה קרב כפול 2 על 2 צ'אריזרד ופיקאצ'ו נגד מארווק ואלקזם.
לא לשכוח את הקרב נגד דרייק שהוא ניצח את אלקטאבז , ותרם לניצחון על דגרונייט שכך בעצם אש זכה בגביע בליגת תפוז .
נגד פלקנר (פיג'יאוט) צ'אריזאד ניצח ולא לשכוח את המכון האחרון בג'וטו נגד קלייר מול דרגונהייר , וכמובן לנצח 3 פוקימונים של גרי בליגת ג'וטו ביניהם גם גולם , גם , סיזור ,ולא לשכוח את בלסטויז , באמת קרב מצוין וכמובן הקרב המוכר נגד ארטיקונו של נולנד ב battle fronier אין צל של ספק צ'אריזארד באמת ראוי למקום הראשון.
מקום שני
כמובן שזה פיקאצ'ו , עם אני אפרט על כל הנצחונות של פיקאצ'ו אנחנו לא נסיים כמעט אחראי לרוב התגים בליגת אינדיגו , כמובן גם בליגת תפוז אף על פי שהפסיד לרודי מול אלקטאבז במכון השלישי בתפוז , אבל עדיין ניצח את דיטו של דרייק ולא לשכוח שהוא ניצח את דרגונייט של דרייק מה שהקנה לאש את גביע תפוז.
בליגת ג'וטו גם תרם בכמה מכונים כנ"ל בהואן וסינו ויונובה.
חשוב לציין שבליגה פיקאצ'ו תרם גם כן וגם ב batlle frontier בליגת אינדיגו פיקאצ'ו היה לו איזה ניצחון אחד או שתיים הוא לא היה דומיננטי שם , בליגת ג'וטו פיקצ'ו ניצח בקרבות הראשונים ואת קקליאון , ליגת הואן אני לא כל כך זוכר וגם סינו פיקאצ'ו תרם נגד פאול וכמובן נגד המאמן עם האגדיים והוא יצא תיקו עם לטיאס עם אני לא טועה שזה ממש הישג אדיר.
מקום שלישי
ספטייל תרם רבות בליגת הואן ניצח הרבה קרבות מכון חשובים כמובן שגם ב battle fronier לא לשכוח בליגת סינו את הניצחון על דארקגאי באמת אחד הפוקימוניום היותר חזקים של אש.
מקום רביעי
סנורלקס קודם כל סנורלקס יש לו הישג אישי שניצח בדבר שניקרא קרבות סומו בליגת ג'וטו מי שלא ראה זה הישג אישי שלו , כמובן שתרם נגד קלייר המכון האחרון של ג'וטו , ותרם בליגה גם נגד גרי שניצח לו שני פוקימונים , וגם נגד הריסון אני לא זוכר בדיוק את מי הוא ניצח ב battle fronier אני זוכר שהוא תרם לאש באיזה קרב אחד וגם בליגת סינו הוא ניצח בסיבוב השלישי עם אני לא טועה איזה מאמנת.
מקום חמישי
אוקיי פה תמיד יש ויכוחים ואף אחד לא יודע מה נכון , אז כל אחד רושם תשטויות שלו אז בואו אני אעשה לכם חיים קלים במקום החמישי זה סקווירטל , עכשיו אני אסביר למה קודם כל סקווירטל של אש הוא פוקימון ברמה מאוד גבוהה , רק להזכיר לכם שהוא יודע hydro pump , עכשיו בדור הראשון סקווירטל שיודע משאבת מים זה אומר שהוא מעל level 40 , מה שאומר שהוא לא רצה להתפתח אפילו שבסדרה אין אינפורמציה על זה.
עכשיו בליגת אינדיגו הוא ניצח קרב אחד מה שנכון הוא לא תרם במכונים באותה ליגה אבל בליגה עצמה הוא תרם בקרב השלישי עם אני לא טועה או השני נגד נידורינו , בליגת תפוז הוא מאוד היה דומיננטי גם בקרב מכון הראשון מול סי סי , הוא הוכיח שהוא ברמה גבוהה גם במבחינת הדיוק שלו , נגד רודי מול סטרמי הוא למד משאבת מים וניצח עם skull bash עם אני לא טועה , מול דרייק הוא ניצח את אוניקס וגם פגע בדרגונייט מה שהחליש אותו , בליגת ג'וטו סקווירטל תרם נגד מייסי שבוא הוא מנצח גם את אלקטאבז , וגם את קווילבה שלא נשכח בbattle frontier , שהוא תרם לניצחון מול ברנדון.
עכשיו נכון שיש לאש פוקימונים שהם יותר חזקים ממנו אבל אני מתכוון מבחינת דינאמיקה מבחינת כל פוקימוני המים של אש סקווירטל הוא הכי מנוסה והכי טוב .. וזה הוכח בקרבות.
מקום שישי
טוב גם פה יש הרבה וויכוחים אני אומר מהידע שלי שאת המקום השישי מגיע לסוואלו Swellow , עכשיו הרבה יגידו סטרפטור או פיקימון אחר , אני חושב שסוולו של אש הוא פוקימון אדיר מאז שהוא יתפתח הוא לא הפסיד באף מכון בלי לנצח פוקימון אחד או יותר , וגם תרם רבות בליגת הואן שלא נדבר על battle frontier , שבוא רואים כמה אש גם סומך עליו , והוא ניצח את רוב הקרבות שלו , היה לו הפסד אחד בליגת סינו אבל מול לטיאס שזה הגיוני , מבחינת פוקימון מעופף swellow לטעמי יותר קשוח וטוב מסטרפטור , מבחינת נתונים רואים שהוא באמת תרם לאש.
ואלו לטעמי השישיה הכי טובה של אשר מאורגן אחרי פרטים:
1.צ'אריזאד - Charizard
2.פיקאצ'ו - Pikachu
3.ספטייל - Sceptile
4.סנורלקס - Snorlax
5.סקווירטל - Squirtle
6.סוואלו - Swellow
ושימו לב לדינאמיקה אש , חשמל , עשב , נורמלי , מים , ומעופף
נכון שצ'אריזאד מעופף + אש אבל עדיין צ'אריזארד לא אפקטיבי באוויר כמו swellow.
כי swellow מהיר יותר , וקטן יותר.
כמובן שאתם יכולים להביע גם את דעתכם שיהיה לכולם יום טוב![]()