מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אני גם בכיתה ט
כמו תמיד. עמיטריד.
בסיום כיתה ו' הייתי הנכשל הכי גדול בשכבה,היום אני בא' באנגלית אני מודה למורה הפרטית שלי *השם חסוי* על כך שעזרה לי להגיע מנכשל לא' תוך פחות מחצי שנה!
נראה לי אני הכי צעיר![]()
עמית, אין לי כוח לצטט, אבל גם אני בכיתת מופ"ת!!! ויש לנו ילד שאומר שחבר שלי הוא דוחף, היום שאלתי אותו מה זה אומר והוא אמר שרק חנונים לא יודעיםביררתי בשלוש כיתות מתוך השש שבשיכבה שלי, ורק מי שהיה איתו בכיתה (שזה בערך 3 תלמידים מהשיכבה שלי) ידעו מה זה אומר.
ביום ראשון המורה שלי למתמטיקה נתנה לנו דף עם משוואות של בגרות שלוש יחידות וזה היה קל בטירוף. משוואות זה קל, אני היחיד בכיתה שקיבל מאה בבוחן על משוואות.
היה לנו היום את הבוחן פתע הראשון (!) אי פעם שעברתי, כי הייתה לי מורה ביסודי שכל הזמן אמרה שבוע הבא יש בוחן פתע, נא להכין פרצופים מופתעים ולא להתכונן על החומר.
רק אני ועוד שני ילדים קיבלנו בו מאה.
שאלה: יש גם בגרות בביוכימיה נכון? זה לדעתי המקצוע הכי מעניין שאפשר ללמד בבית ספר (חוץ מסייף, ג'ודו ותופים כמובן) אבל לא מלמדים אותו.
אתה גר בסביבות העיר מודיעין? אם כן אני כמעט בטוח שאני יודע מי המורה הפרטית שלך. עדי ביגמן. הייתה מורה שלי לאנגליתמהילד הכי טוב בשכבה ה' באנגלית היא הפכה אותי לילד הכי טוב בשכבה ו' באנגלית (ואני הייתי בה' ואני לא דובר אנגלית והממוצע שלי היה 104 כי היו כמה בונוסים פה ושם...)
הנושא שאני הכי מוטרף מלא לדעת אותו באנגלית זה פעלים ב-v3 לדוגמא: where have you been?
אם לא קראת כלום כי התגובה חופרת, נא הקש 1.
נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 12-20-2011 בשעה 01:03 AM
זה בוויזל שולט
לילה טוב עידן
אני אשאר ער עוד כמה שעות
שלום מישהו שאני לא מכיר ויש למונה שלו בת מצווה (קרדיט לאלון)
קוראים לי זיו. אתה ג'ודוקא במקרה?
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)