*אני רוצה לציין בהתחלה, שהמשתמש Z.j.h הוא זה שהביא לי את הרעיון, אז ישר כח לו.
ההרשמה נסגרה! אין עוד אפשרות להירשם!!
נוהל המתרחש:
מה עומד לקרות פה בעצם?
פה אני(וארווין אם הוא יסכים לכך) נבחן את כישורי הכתיבה שלכם. איך נעשה זאת? בדרך יצירתית ומיוחדת, שתגרום לכם לא רק לפתח ציפיות בקשר לזכיה, אלא גם ליהנות ולשפר את כישרון הכתיבה שלכם. בכל אחד מכם, אלו שרוצים להשתתף בפעילות הזו, קיים פוטנציאל אדיר ולא ניתן לערעור, שאתם יכולים להיות סופרים מדהימים. כל אחד יהנה מהסיפורים שלכם, לא משנה על מה אתם עומדים לעשות אותם.
איך בית הספר ינוהל?
אז ככה, הודות למגל, שהעלה את הרעיון הגאוני הזה, ונתן לי את הכבוד ליישם אותו, פה אני עומד לפרסם בכל פעם קטע קצר, או יותר נכון, עלילה. תהיה לא מסובכת וקלה להבנה. אבל ככל שנתקדם בתחרות, הקטעים שאביא לכם יהיו ארוכים יותר, ענייניים יותר, ומסובכים יותר. בקיצור- שווה לכם להישאר.
מה התפקיד שלכם פה?
בהתחלה תצטרכו להירשם, ע"י טופס שמצורף בהמשך. בכל פעם שאביא לכם קטע, תצטרכו לכתוב לו המשך. אתם בוחרים את האורך של ההמשך, כמובן כדאי לא קצר מדי, אך גם לא ארוך מדי. לאחר שכולם יכתבו את הקטעים שלהם, נקרא את כל הקטעים, ונוציא משתמש אחד מהתחרות. לבסוף, לאחר הרבה קטעים, כשבכל פעם הם יהפכו למאתגרים יותר להמשך ומסובכים יותר, יישארו שלושה משתמשים, שהם יתחרו ראש בראש בראש, על התואר של הזוכה. בקטע הזה, כל מי שעד עכשיו השתתף בתחרות והודח, יוכל להצביע למי שהוא חושב שמגיע לו לזכות(כמובן שבה"פ). לאחר שנספור את הקולות, נכריז על מקום שלישי, שני וראשון. כל מי שהגיע לגמר ייקבל פרס, אך מקום שני יזכה בפרס גדול יותר מהשלישי, וקום ראשון יזכה בפרס גדול יותר מהשני(על הפרסים נחליט אני וארווין בהמשך).
ההרשמה בלתי מוגבלת! אין דבר כזה שכל המקומות תפוסים, אפשר להירשם עד כמות בלתי מוגבלת של משתמשים! כמובן שזאת עד פרק זמן מסוים, לא ארוך מדי, בו נחליט שאי אפשר להירשם עוד. לכן הירשמו מהר, על מנת שתשפרו את יכולת הכתיבה שלכם בצורה ניכרת, ואולי אתם תוכלו להיות הזוכים של בית הספר לכתיבה של פורום ספרות!
הפרסים
בגמר הגדול יישארו שלושה משתמשים. כולם כמובן יקבלו פרסים, והנה הם מוצגים לפניכם:
מקום שלישי- ווינר ליום
מקום שני- ווינר לחמישה ימים
מקום ראשון- ווינר לעשרה ימים!
ההרשמה
בהתחלה תצטרכו למלא טופס הרשמה. פה אני מוכרח לציין, שלא כולם יתקבלו! כמובן שהרוב יתקבלו, אבל אנחנו נחליט את מי לקבל, ואת מי לא. הכל תלוי ברמת האמת והרצינות שלכם בטופס ההרשמה.
הטופס ילך כך:
שם בפורום: אל תתחכמו, מי שיתחכם לא יתקבל!
גיל: הגיל שלכם, חשוב על מנת שנקבע מהי רמת הכתיבה שלכם יחסית לגילכם.
דעה אישית: מה אתם חושבים על רמת הכתיבה שלכם, מדוע אתם חושבים שמגיע לכם להתקבל לתחרות, מה אתם מצפים שהתחרות תתרום לכם וכו'.
קטע ראשון: בשלב הזה של ההרשמה, אני אכתוב לכם קטע קצר, אותו תצטרכו להמשיך. בקטע הזה, עליכם להתאמץ ככל שתוכלו, על מנל לכתוב את הקטע היפה ביותר שתוכלו לכתוב. אל תחששו לאת מהקופסא, אל תחששו שנפסול אתכם בגלל שהקטע לא מתחבר למציאות. אלא להפך, כותבים שיהיו מספיק מוכשרים כדי לכתוב דברים שלא העלנו בדעתנו שיכתבו, הם אלו שיבחרו. כמובן שתוכלו גם להידבק למציאות, וגם אתכם נבחר בהתאם.
טופס הרשמה ריק(להירשם דרכו):
שם בפורום:
קטע ראשון: אורות המגדלור בהקו בצבע הענבר, ומשכו את כל הספינות שהפליגו ברחבי הים אליהם. כוח מסתורי ובלתי נודע הוא שמשך אותם לעבר המגדלור הגבוה והעתיק, העשוי כולו ממקשה אחת של שיש בוהק להפליא, למרות הזמן שעבר מהרגע בו הוקם. כאשר הספינות עגנו על שפת החוף, רבים מהמלחים המבולבלים החלו לשאול שאלות; מדוע הספינות נמשכו עצמם לעבר המגדלור? האם יש תופעה כימית שמושכת אותם אליו? האם כדאי להזמין חוקר, שיבדוק את הנושא?
כמו שצויין למעלה, זמן ההרשמה נסגר. אין עוד אפשרות להירשם! מה שכן, התחרות התחילה. בהצלחה לכולם, ושבאמת הטוב מבניכם ינצח.
הרשומים
שם בפורום:Amitlv
דעה אישית: לדעתי אני כותב גרוע אבל יש לי הרבה רעיונות לכתיבה
חוות דעת שלי ממנו: רמת הכתיבה שלו נמוכה. למרות זאת הרעיונות שלו נחמדים. דורש שיפור.
בחוץ או בפנים: בפנים.
שם בפורום:accelerator
דעה אישית:אני כעיקרון מאמין ברמת הכתיבה שלי, ויודע שאני כותב די טוב אם כי אני בא לתחרות עצמה בשביל לבחון עם הכתיבה שלי מספיק טובה כמו שאני חושב שהיא p:
חוות דעת שלי: כותב מעולה, הרעיונות שלו מעניינים וסוחפים.
שם בפורום: yovav
דעה אישית: אני יודע שאני אוהב להמציא ולכתוב, ואני מקווה שהתחרות תשפר את הרמה ותתן לי אומץ לכתוב ספר\סיפור משלי
חוות דעת שלי: כותב סבבה, הרעיונות שלו מעולים ויוצאים מהקופסא.
שם בפורום: ttrrtte
דעה אישית:אני חושבת שרמת הכתיבה שלי די גבוהה, לא לגמרי ולכן אני רוצה ללמוד עוד ולהשתפר מפני שחשוב לי להגיעה להישגים גבוהים בעזרת הסיפור שלי מפני שאני אוהבת לכתוב.
חוות דעת שלי: רמת כתיבה סבירה, הרעיונות שלה די צפויים, אבל מעניינים.
שם בפורום:coca cola
דעה אישית:אני אוהב לכתוב,אני כותב בבית ספר,אני כותב בבית ואני מקווה להמשיך עם זה ולשפר את יכולות הכתיבה שלי ולכן אני נרשם.
חוות דעת שלי: כותב טוב, מרחיב אופקים ברעיונות שלו.
שם בפורום: PizzaBlaster
דעה אישית: אני לא כותב הרבה, אבל יש לי סיפור שיכול מאוד להיות שאני אפרסם בפורום. לדעתי הרמה שלי היא בינונית.
חוות דעת שלי: כותב טוב, הרעיונות שלו מעולים.
שם בפורום: Z.j.h
דעה אישית: אני מאמין שהכתיבה שלי היא ברמה ממוצעת....
חוות דעת שלי: רמת הכתיבה דורשת כמה שיפורים, למרות זאת הרעיונות שלו טובים.
שם בפורום: The Charmander
דעה אישית: תמיד יש מקום לשיפור. אשמח להתקבל לבית הספר, הרעיון מגניב בעיניי.
חוות דעת שלי: כותב ברמה גבוהה מאוד, הרעיונות שלו מעולים.
שם בפורום: יומן המיומן.
דעה אישית:אני חושב שרמת הכתיבה שלי יחסית גבוהה לגילי,אבל שתמיד יש לי מקום להשתפר.
חוות דעת שלי: כותב טוב, הרעיונות שלו טובים.
שם בפורום:seviper
דעה אישית:אני חושב שאני די טוב בכתיבה למרות זאת ששפת האם שלי היא לא עברית אלא אנגלית. אני חושב שמגיע לי להתקבל כי לדעתי כל אחד לא משנה מהי רמת הכתיבה שלו צריך להתקבל מכיוון שזה "בית ספר", וכידוע בית ספר הוא מקום בוא מלמדים אנשים ללא שום ידע איך להיות מקצוענים בנושא. ה"בית ספר" הזה יעזור לי לפתח את כישרון הכתיבה שיש לי.
חוות דעת שלי: רמת כתיבה טובה, הרעיונות שלו מותאמים בדיוק למקור.
שם בפורום: pokemon13
דעה אישית: אני חושב שזה בינוני עד בסדר
חוות דעת שלי: רמת כתיבה נחמדה, למרות זאת הרעיונות שלו הם ללא דמיון ומבוססות על דברים שהוא מכיר ואוהב.
שם בפורום:scizor-x
דעה אישית:סבירה. אני צריך להשקיע יותר מחשבה בפרקים למרות שיש לי הרבה רעיונות.
חוות דעת שלי: רמת כתיבה טובה, רעיונות יפים.
המשימה הנוכחית:
משימה ראשונה! למרות שהמשימה תשמע לכם מגוחכת, פתאטית ועלובה, מה שאני מבקש מכם יפתיע אתכם.
המשימה שלכם היא: עליכם לכתוב קטע מותח מה הכוונה? אני מצפה שהקטע שתכתבו ימתח אותי. שאני ירצה שתכתבו המשך(כמובן שלא תעשו המשך). אבל יש בעיה קטנה. הקטע המותח עומד להיות על המקרה הבא:
בננה אחת התעצבנה שדני, ילד קטן ושובב, החליט לאכול אגס במקומה. בעזרת 'השפם המקודש', כלי נשק עתיק ורב עצמה, הבננה יוצאת למבצע לחיסול האגס שדני רוצה לאכול, לפני שיאכל אותו. אתם צריכים לחשוב לבד, מה זה השפם המקודש? איך הבננה משתמשת בו בכלל? איך היא יכולה להחזיק או ללכת, הרי אין לה ידיים או רגליים! תשקלו את כל הפרטים הקטנים בכתיבת הקטע. ואל תשכחו, שהסיפור ימתח אותי.
מותר להגיש את המשימה עד התאריך 18/12 כלומר יש לכם שבוע.