אוקיי, אני צריך: ג'יראצ'י פוריגון גאסטרודון (או הקטן שלו) נקבה ויש לי שאלה, איך אני עושה שלפיבאס יהיה מאקסימום ביוטי? אל תגידו מה אתה מציע, תגידו מה אתם רוצים.
נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 12-16-2011 בשעה 10:20 PM
אני יגיד גם וגם חחח אני מציע פיבס גאסטרודון נקבה ויש מצב שגם ג'יראצ'י יש לך אולי זוהרים?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
אני יכול להביא לך פיבאס, אני רוצה בתמורה לוטאד
פורסם במקור על ידי ttrrtte אני יגיד גם וגם חחח אני מציע פיבס גאסטרודון נקבה ויש מצב שגם ג'יראצ'י יש לך אולי זוהרים? אין לי זוהרים, סורי... חוץ מזוהרים, יש עוד משהו שאת צריכה? פורסם במקור על ידי Woodstock אני יכול להביא לך פיבאס, אני רוצה בתמורה לוטאד רק רגע, אני ארבה אותו אני עוד כמה דקות אביא לך. באיזה רמה הפיבס?
יש לך אזלף?
פורסם במקור על ידי ttrrtte יש לך אזלף? כן למה?
יש את כולם- צריך מאומני Ev
פורסם במקור על ידי תסתכל למעלה יש את כולם- צריך מאומני Ev אין לי. כשיהיה לי, אני אודיע לך.
רוצה אזלף על גסטדרון?
הוא יהיה רמה 1, אני מרבה את המילוטיק שלי
פורסם במקור על ידי ttrrtte רוצה אזלף על גסטדרון? תעני לעצמך. פורסם במקור על ידי Woodstock הוא יהיה רמה 1, אני מרבה את המילוטיק שלי סבבה, אני מכניס אותו עכשיו למעון היום.
[QUOTE=PizzaBlaster;1262621]תעני לעצמך. מה?!
[QUOTE=ttrrtte;1262624] פורסם במקור על ידי PizzaBlaster תעני לעצמך. מה?! יש לי חבר שיכול להביא לי גאסטרודון חינם, אבל הוא בחו"ל והדי אס שלו לא איתו, ואני די צרך את הגאסטרודון עכשיו, ולא בעוד שבועיים... נראה לך שאני אתן לך אגדי על פוקימון (שאני מנחש) כולם יכולים לתת לי חינם?!
[QUOTE=PizzaBlaster;1262625] פורסם במקור על ידי ttrrtte יש לי חבר שיכול להביא לי גאסטרודון חינם, אבל הוא בחו"ל והדי אס שלו לא איתו, ואני די צרך את הגאסטרודון עכשיו, ולא בעוד שבועיים... נראה לך שאני אתן לך אגדי על פוקימון (שאני מנחש) כולם יכולים לתת לי חינם?! אני יכול לתת לך חינם, כמובן שאת המחיר תשלם לי בעתיד. סבבה?
[QUOTE=תסתכל למעלה;1262627] פורסם במקור על ידי PizzaBlaster אני יכול לתת לך חינם, כמובן שאת המחיר תשלם לי בעתיד. סבבה? מה הכוונה 'מחיר'? מה אתה רוצה? חוץ ממאומני ev
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום