Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אני צריך לדעת איך זה בא לידי ביטוי בפה, בוושט, בקיבה, במעי הדק.... אני לא ממש יודע במעי הדק בשאר אני די בטוח שאני יודע...
    וגם אני צריך לדעת איפה מתבצע רוב הפירוק הכימי במערכת העיכול כלומר באיזה איבר.... אני מתלבט בין הקיבה למעי הדק...

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    הפירוק הכימי מתבצע בפה (גם מכני מתבצע שם),בקיבה (גם מכני וכם כימי),מעי הדק (רק כימי),
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתזה אני יודע שאלתי איפה זה בעיקר

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    אני צריך לדעת איך זה בא לידי ביטוי בפה, בוושט, בקיבה, במעי הדק.... אני לא ממש יודע במעי הדק בשאר אני די בטוח שאני יודע...
    וגם אני צריך לדעת איפה מתבצע רוב הפירוק הכימי במערכת העיכול כלומר באיזה איבר.... אני מתלבט בין הקיבה למעי הדק...
    דבר ראשון.
    "יחס שטח פנים לנפח, זאת כל התורה כולה. ואידך (והשאר) זיל גמור (לך ולמד, כי בעזרת הכלל הזה אפשר להבין הכל)".
    דבר ראשון בהתאמה בין מבנה לתפקוד, אתה מסביר איך זה מחולק לחלקים קטנים ושטוחים ככל האפשר כדי למקסם את היחס של שטח הפנים לנפח.

דבר שני, לכל דבר יש איזה שהוא בעייה, והגוף פותר אותה בדרך כזאת או אחרת.
    הקיבה חומצית, ויש לה מערכת בופר. היא גם גמישה ויכולה לקלוט כך יותר מזון, היא מסוגלת להתכווץ (לזוז) כדי לסייע בפירוק המכני.
    בפה יש עינבל שנועד למנוע ממך לבלוע חתיכות שלא נלעסו כמו שצריך, וגם חוש הטעם מונע כניסת דברים מקולקלים.
    הוושט זה פשוט צינור שצריך להוריד את המזון אל מתחת הריאות שתופסות את כל החלק העליון של הגוף.
    למעי הדק יש יותר מדרך אחת בה מתבטאת יחס שטח פנים לחלק לנפח. וגם שם מתבצע מרבית תהליך העיכול והספיגה (אחרת אין סיבה שזה יהיה כל כך ארוך) שם כל דבר מתפרק.
    המעי הגס הוא פשוט תחנת ייבוש, לכן לא צריך שזה יהיה גדול במיוחד או יעיל במיוחד...
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •