ire Beatdown
הקדמה – שלום לכל חברי הפורום! בעבר פרסמתי כאן סיקור על הדק שלי DEBRIS HERO וקיבלתי תגובות טובות. לאחר אולי חזרה לDN ורצון לא לשחק בדקים חרושים ובמשהו מיוחד, ידעתי שעליי לבנות את הדק הבא שלי. הדק האחרון שלי הוא ג'וראק לאלה שיודעים והייתי מאוד נאמן אליו, וכעת החלטתי להביא אותו לרמה אחת מעלה! אחשוף בפניכם את הבנייה והשינויים שעברה, עד יצירת דק חדש.
*הסברים למפלצות מרכזיות בדק יהיו בהמשך*
התפתחות הדק והסבר – רציתי ליצור דק שמשתמש במפלצות מגניבות כמו ג'וראק גואיבה, פלמבאל פיירדוג, אבל רציתי כוח של ספשל... של הצפות... אני מוכרח רקינדלינג! צמצמתי ג'וראקים, שמתי פלמבאלים, וכעת כשאני רואה שיש לי הרבה קסמים, הכנסתי באושר את סאמונר מונק!!! עוד כוח של אקסיד או סינכרו מהיר. יש קצת מפלצות, לכן חובה 3 דואליטי, ואז קלטתי! זה דק שהכול פייר, וץ ממונקים אני אפילו גם מביא אקסידים פייר! מיד שמתי אס בדק, גוזן מאטץ'!!!!!!!! קלף כמו שרינק שעוזר להפעיל יכולת של 3 גואיבה ו3 פיירדוג כמובן, וככה נוצר לבסוף הדק Fire Beatdown, או למי שירצה Flamvell Jurrac .
לצערי איבדתי את בניית הג'וראק הישנה, אבל בכל אופן, הנה הוא הדק ליסט!!!
![]()
החלטתי לבחון את הדק, לא 5 אלא 8 קרבות!
הרי לכם הקרבות, הרציניים יותר בסוף ובמיוחד 3 אחרונים! אך לפני כן, הסבר קצר על קלפי מפתח לאלו שלא מכירים:
פלמבאל פיירדוג, ג'וראק גואיבה – שניהם מביאים מפלצת מהדק כשהורסים אחרת בקרב, האחד מביא גו'ראק שבפועל יהיה רמה 4, והשני טונר או 4 או 3.
רקינדלינג – מזמן מהגרייב בפועל את כל הפלמבאלים שלי בספשל, מי שיישאר שם בסוף התור ילך לבניש. אפשר להציף ככה בקלות.
סאמונר מונק – זרוק קסם, תביא רמה 4 מהדק. אקסיד או סינכרו מיידי.
גוזן מאטץ' – כל שחקן יכול לשלוט במפלצת משיוך אחד, משמע אסור שיהיה לך בזירה דארק ולייט, רק אחד מהם. אצלי כמעט הכל פייר לכן איני נפגע ממנו ורק היריב! תארו לכם דבריס ווינד מחזיר משהו כמו טרופר או דנדי ארת'? אלו 2 שיוכים שונים! אסור לו ם::::: נדפק.
אקסידים, לאגיה – אפקט פועל פעם אחת בול כמו סולמן ג'אג'מנט.
דולקה – אפקט פעמיים, מנגד אפקט של מפלצת והורס אותה.
רואץ' – פעמיים, מנגד זימון ספשל של מפלצת 5 ומעלה והורס אותה.
קרב 1: מפגש נגד קאוס בלקווינג.
הואיו שהיריב הניח בהגנה השתלב טוב עם הסירוקו ביד שלו, אבל הוא לא חשב שאזמן גואיבה, אוריד את ואיו ואצור את האקסיד אבולזר דולקה. הוא הניח הגנה בתורו הבא, מקווה למשוך זמן, אך לא חשב שאזמן פיירדוג! אהרוס, ואביא מג'ישן איתו אסנכרן לסטארדאסט! לאחר מכן השתמשתי ברקינדלינג, מחזיר את 2 הפלמבלים ליצור אקסיד רואץ' שמנגד זימונים! יש לי ניגוד זימונים, הריסות, ואפקטים + הפוכים... ניצחון.
קרב 2: מפגש נגד T.G. :
הTG משתמשים בהרבה מפלצות חלשות שרוצות להיהרס, ומביאות משהו במקומן, כמובן בשילוב עם 5000 מלכודות. לצערו של השחקן, מפלצות חלשות הן טרף לפיירדוג וגואיבה – האקיסידים באו במהירות, והוא לא עמד בזה. ניצחון.
קרב 3: מפגש נגד T.G. נוסף:
קצת מסכן, שחקן חדש ששילב אייצ'נט גירים, היה חבל לי עליו. ניצחון.
קרב 4: מפגש פסגה כנגד QUICKDRAW TUNINGWARE [ממה שיצא לי לראות]:
הפעם החלטתי שאני מוכרח להיפגש מול שחקן חזק, לבחון את הדק באמת, ללכת אל מול הסכנה! שחקן עם ציון 956, בדיקה רצינית לדק.
היו לי גואיבה ופיירדוג ביד, ידעתי שגואיבה הכי חשוב[כי מביא אקסידים אדירים] ולכן זימנתי קודם את פיירדוג. חוטף דארק הול, אכן צדקתי! תור אחרי מזמן גואיבה, תקפתי דנדיליון שלו בהגנה, הגואיבה שלי שמח כאשר הבאתי איתו אקסיד דולקה. היה קשה לו מאוד נגד ניגוד אפקטים, הקרב המשיך עם עליונות שלי, לא היה לו הרבה מה לעשות במיוחד שהגיע סטארדאסט. היה לו פיידר, ניגדתי עם דולקה. האנטד, ניגדתי עם וורנינג. ניצחון.
קרב 5: מפגש מעניין כנגד דק WARRIOR מעניין עם ג'אנק סינכרון דופל וכו':
שחקן עם ציון 800 ואקספיריאנס 483! שלי רק 182! כך שהציון והאקספי מאוד גבוהים במיוחד האקספי. מתחיל עם סאמונר מונק זורק קסם להביא מפלצת ויוצר אקסיד רואץ'!!! הוא מזמן לוחם שמחוזק על ידי קסם ומביס אותו בקרב. הוא לאט לאט מביא מה שהוא רוצה כמו ג'אנק סינכרון וכו', אבל מלכודות טובות בשילוב עם גואיבה ופיירדוג מביאים רואץ' נוסף והוא החליט פשוט לפרוש ם::: ניצחון.
5 נצחונות מתוך 5!
קרבות 6,7,8: מפגש מרתק ביותר כנגד פלאנט עם דופל ג'אנק:
השחקן החזק ביותר, ציון 1004! המבחן האחרון לדק.
דואל 1 – יד פותחת רצחנית לו, הכי פורמולה, לייבריאן, דופל, טוקנים, מיליון דברים, אפילו שלף ריבורן, מביא ליד ג'אנק סינכרון, ממש נוראי אל מול היד שלי. הזירה שלו הסתכמה בפורמולה,סינכרו ג'נאק 2800[פלור סינכרון נדמה לי שמנגד ק\מ פעם בתורך] ולייבריאן. הצלחתי בעזרת פיירדוג לחסל את פורמולה, יוצר לבסוף סקראפ דרגון! כעת המצב הוא שיש לו סינכרו 8 שאין מה לעשות איתו, אבל! יש לו לייבריאן רמה 5, וג'אנק ביד שיכול להפוך איתה ל8 ולהחזיר משהו מסוכן! הנחתי רקינדלינג הפוך במקום לזמן איתו[כי אף סינכרו שהייתי מביא לא היה עוזר], והורס להרוס את לייבריאן. הוא החמיא לי על המהלך שכן זה פגע בו. הצלחתי להשתלט אפילו על הקרב בהמשך לאחר הפתיחה האדירה שלו, אבל הסינכרו פלור פגע בי קשות והוא ניצח לאחר קרב צמוד. הפסד.
דואל 2 – איני זוכר, פשוט כיסוח מטורף של מפלצות האש שלי. ניצחון.
דואל 3 – הוא יכול היה לעשות מהלכים, ובדיוק זימן דבריס שהחזיר רמה 3 ועמד להביא בלק רוס לפוצץ אותי! אבל אז........ אני הופך... גוזן מאטץ'!!!!! הוא היה חייב להעיף מישהו מהם, והקלף תקע אותו רצח! לא היה לו המון מה לעשות, עוד גואיבה ביד שהביאה לי אקסיד לאגיה וזה נגמר. ניצחון.
סיכום: הדק השיג 7 נצחונות מתוך 8 כנגד כמה דקים שונים, חלקם עם הרבה מלכודות, חלקן הרבה ספשלים. אני מאוד מרוצה מהדק, ואמשיך לבחון.
לסיכום – הדק החדש שנולד Fire Beatdown[או Flamvell Jurrac או Fire Fury מה שתחליטו חח] הוא מאוד מהנה, במקרים מסוימים ורסטילי, יש בו שילוב של המון קלפים אהובים ומגניבים כמו מונק גוזן וכו', הוא בהחלט מפתיע את היריב, והוא בינתיים רשמית מוכתר כדק הבא שלי בDN[רשימה בחתימה חח].
ממש חייב את התגובות ואהבה שלכם[XD], לא בכל יום אתה מוליד דק חדש ואני מאוד צריך את הדעות שלכם! אפילו תגובה קטנה ואשמח לגדולות אפילו ם::::::::::
אם מישהו אפילו ינסה את הדק בעצמו זה יהיה נפלא, תודה לכם!